Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
Ez a nyelvi tábor olyasmi mint az Amerikai Pitében vagy miben a zenetábor?Ausztirában voltunk nyelvi táborban. Egyik osztálytársamnak begörcsölt, és hajnal 2-kor elkezdett üvöltözni. Emeletes ágyak voltak. Felettem csapattársam aludt, aki az üvöltés miatt úgy megijedt, hogy lezuhant az ágyról. Én arra ébredtem, hogy vki zuhan mellettem 😀szabaamugy életemben először is úgy volt görcsöm, hogy alvásból felriadva görcsölt a vádlim. azt hittem meghalok.miilannaz a legszarabb...
én is felriadok, próbálom kigyúrni... visszaalszom, reggel meg nem tudok rendesen menni...H_Marko
😀
több mint 14 éve
szaba
10 543
Ausztirában voltunk nyelvi táborban. Egyik osztálytársamnak begörcsölt, és hajnal 2-kor elkezdett üvöltözni. Emeletes ágyak voltak. Felettem csapattársam aludt, aki az üvöltés miatt úgy megijedt, hogy lezuhant az ágyról. Én arra ébredtem, hogy vki zuhan mellettem 😀amugy életemben először is úgy volt görcsöm, hogy alvásból felriadva görcsölt a vádlim. azt hittem meghalok.miilannaz a legszarabb...
én is felriadok, próbálom kigyúrni... visszaalszom, reggel meg nem tudok rendesen menni...H_Marko
több mint 14 éve
amugy életemben először is úgy volt görcsöm, hogy alvásból felriadva görcsölt a vádlim. azt hittem meghalok.miilannaz a legszarabb...
én is felriadok, próbálom kigyúrni... visszaalszom, reggel meg nem tudok rendesen menni...
több mint 14 éve
meg mert talán az alkohol az összes vizet szépen kinyomja a kis testecskédből 😛Nem sportolok, kivéve az állandó stresszt. 😀 A folyadékhiány könnyen lehet, mert így bele gondolva tényleg rohadt keveset iszom, ha a napi whiskey-mennyiséget nem veszem, jó ha 1,5-2 litert, talán ezen kéne változtatnom - köszi, hogy ráébresztettél. Bár valahogy a profilmba eddig rohadtul nem illett bele, hogy tejet igyak, de majd valamivel megbódítom. 😀TheMileHighCityRendben igyekszem kitalálni. 😊gondolom sportolás utáni éjszaka szokott. Ion-, és/vagy folyadékhiány okozhatja (kalcium, magnézium). Sportolás után nyomjál be doboz kakaót meg egy spriteot. 😉gerle
Bár végülis az se jó, ha átalszom a görcsöt, mert már volt olyan, hogy nem ébredtem fel rá, csak reggel arra, hogy nem bírom megmozdítani a lábamat, és egész nap rohadtul fájt utána. :/TheMileHighCity
amúgy ez 😕
több mint 14 éve
Nem sportolok, kivéve az állandó stresszt. 😀 A folyadékhiány könnyen lehet, mert így bele gondolva tényleg rohadt keveset iszom, ha a napi whiskey-mennyiséget nem veszem, jó ha 1,5-2 litert, talán ezen kéne változtatnom - köszi, hogy ráébresztettél. Bár valahogy a profilmba eddig rohadtul nem illett bele, hogy tejet igyak, de majd valamivel megbódítom. 😀gondolom sportolás utáni éjszaka szokott. Ion-, és/vagy folyadékhiány okozhatja (kalcium, magnézium). Sportolás után nyomjál be doboz kakaót meg egy spriteot. 😉gerleritka szörnyű dolog, én is baromi sokszor kelek vádligörcsre, bár mostanaba nem volt ilyen szerencsére, kopp-kopp. nekem is magnéziumot mondtak rá, nem igazan segített. ha esetleg találnál valami tuti ellenszert értesíts 😊Rendben igyekszem kitalálni. 😊
amugy életemben először is úgy volt görcsöm, hogy alvásból felriadva görcsölt a vádlim. azt hittem meghalok.miilann
Bár végülis az se jó, ha átalszom a görcsöt, mert már volt olyan, hogy nem ébredtem fel rá, csak reggel arra, hogy nem bírom megmozdítani a lábamat, és egész nap rohadtul fájt utána. :/TheMileHighCity
több mint 14 éve
gondolom sportolás utáni éjszaka szokott. Ion-, és/vagy folyadékhiány okozhatja (kalcium, magnézium). Sportolás után nyomjál be doboz kakaót meg egy spriteot. 😉Rendben igyekszem kitalálni. 😊A legutóbbi beszólásom óta is rendszeresen ébredek arra, hogy görcsöl a vádlim... Megpróbálok ezentúl annyit inni lefekvés előtt, hogy még részeg legyek, amíg alszom, és akkor talán nem érzem meg.TheMileHighCityritka szörnyű dolog, én is baromi sokszor kelek vádligörcsre, bár mostanaba nem volt ilyen szerencsére, kopp-kopp. nekem is magnéziumot mondtak rá, nem igazan segített. ha esetleg találnál valami tuti ellenszert értesíts 😊
amugy életemben először is úgy volt görcsöm, hogy alvásból felriadva görcsölt a vádlim. azt hittem meghalok.miilann
több mint 14 éve
Rendben igyekszem kitalálni. 😊A legutóbbi beszólásom óta is rendszeresen ébredek arra, hogy görcsöl a vádlim... Megpróbálok ezentúl annyit inni lefekvés előtt, hogy még részeg legyek, amíg alszom, és akkor talán nem érzem meg.TheMileHighCityritka szörnyű dolog, én is baromi sokszor kelek vádligörcsre, bár mostanaba nem volt ilyen szerencsére, kopp-kopp. nekem is magnéziumot mondtak rá, nem igazan segített. ha esetleg találnál valami tuti ellenszert értesíts 😊
Bár végülis az se jó, ha átalszom a görcsöt, mert már volt olyan, hogy nem ébredtem fel rá, csak reggel arra, hogy nem bírom megmozdítani a lábamat, és egész nap rohadtul fájt utána. :/
több mint 14 éve
közte volt egy negyed órás várakozás és piros lámpák is akadályozták, így nem lett vmi csúcs idő 😊kristofbázz, a legjobb!!! szakadó esőben pirosnál várni biciklivel, azt nagyon tudom rühellni. mondjuk 2-3 után már úgyis mindegy 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
közte volt egy negyed órás várakozás és piros lámpák is akadályozták, így nem lett vmi csúcs idő 😊ilyen időben általában még rég az ágyat nyomom erre ma 7kor kellhettem 8tól10ig meg csináhattam egy 27kmes biciklis utat, felét esőben (Y) :\kristofha jobban pörögsz, meglett volna másfél alatt 😊JSanyo
több mint 14 éve
ilyen időben általában még rég az ágyat nyomom erre ma 7kor kellhettem 8tól10ig meg csináhattam egy 27kmes biciklis utat, felét esőben (Y) :\kristofha jobban pörögsz, meglett volna másfél alatt 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ilyen időben általában még rég az ágyat nyomom erre ma 7kor kellhettem 8tól10ig meg csináhattam egy 27kmes biciklis utat, felét esőben (Y) :\
több mint 14 éve
A legutóbbi beszólásom óta is rendszeresen ébredek arra, hogy görcsöl a vádlim... Megpróbálok ezentúl annyit inni lefekvés előtt, hogy még részeg legyek, amíg alszom, és akkor talán nem érzem meg.TheMileHighCityritka szörnyű dolog, én is baromi sokszor kelek vádligörcsre, bár mostanaba nem volt ilyen szerencsére, kopp-kopp. nekem is magnéziumot mondtak rá, nem igazan segített. ha esetleg találnál valami tuti ellenszert értesíts 😊
amugy életemben először is úgy volt görcsöm, hogy alvásból felriadva görcsölt a vádlim. azt hittem meghalok.
child please!
több mint 14 éve
A legutóbbi beszólásom óta is rendszeresen ébredek arra, hogy görcsöl a vádlim... Megpróbálok ezentúl annyit inni lefekvés előtt, hogy még részeg legyek, amíg alszom, és akkor talán nem érzem meg.
több mint 14 éve
nem bírom kivárni az új netet,már szabadulnék ettől a T-Mobileos hulladéktól...
több mint 14 éve
mi a faszom az "LOMHÁR"? 😀haromtolyan vállalkozó, aki fizetést kap érte, hogy lomha legyen.
több mint 14 éve
így van 😀mi a faszom az "LOMHÁR"? 😀haromtlomha lajhár a tippem 😀konqueror
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mi a faszom az "LOMHÁR"? 😀
több mint 14 éve
kurvára gyűlölöm amikor szarakodik a netem, és kb beváliumozott lomhár sebességével tölti be az oldalakat, ha egyáltalán betölti... remélim meccsig magához tér...
több mint 14 éve
amúgy igen jó sig 😉átmentettem imageshackraJJ Tiller, Fucu és JJ sigjeit nem nagyon akaródzik berakni. konquerormivel mindketten a képfeltöltésen tárolják a sigjüket így nálam is szar.
Neuman szintúgyHöri
több mint 14 éve
átmentettem imageshackra, Fucu és JJ sigjeit nem nagyon akaródzik berakni. konquerormivel mindketten a képfeltöltésen tárolják a sigjüket így nálam is szar.
Neuman szintúgyHöri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
catattack
3 520
elborult az agyam már megint. Lehet nem kellett volna egy bizonyos tv-re pillantanom, ahol egy bizonyos népről volt szó.Te vagy az én emberem! 😀
egész egyszerűen ezt szeretném csinálni velük. http://www.youtube.com/watch?v=9Wf6IYMNdeoharomt
több mint 14 éve
, Fucu és JJ sigjeit nem nagyon akaródzik berakni. konquerormivel mindketten a képfeltöltésen tárolják a sigjüket így nálam is szar.
Neuman szintúgy
több mint 14 éve
Mikey
18 739
Minden kerékpárúton sétáló gyalogosnak a rák egye ki a szívét. Kerékpárúton megyek, és rám kiabál a faszarcúja, hogy miért megyek gyorsan... hát bazdmeg, ha majd a járdán megyek el mellette 25-tel, akkor kiabáljon rám, egyébként meg kussoljon és takarodjon át a járdára...
több mint 14 éve
utálom, hogy a gépem egy kalap kaki. régi fórumon is valami miatt csomó siget nem töltött be, fehér téglalap került be piros X-szel a sarkában. azthittem új fórumon javul, de hát nem nagyon, Fucu és JJ sigjeit nem nagyon akaródzik berakni. de más oldalakon is sokszor van ez. annyira nem egetrengető, de azért bosszantó. tudom szedjem ki a képeket, mint Ork, de hát én kíváncsi lennék az aláírásokra. jómagamnak is azért nincs, mert hát bármikor eltűnhet és az fosde legalább nem a ribik miatt utálkozok :cool: