NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Green Bay Packers
427
24
22:25
RedZone week 15
113
12
19:00
New Orleans Saints - Carolina Panthers
74
16
San Francisco 49ers - Tennessee Titans
25
6
Los Angeles Rams - Detroit Lions
20
12
Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
hát érdekes,én meg csak azt szoktam nézni mert nem nézek végig 2 számomra érdektelen csapatot 6 óra reklámmalredzone chanel 😛haromtaz nem menő, nekem teljes meccs kell
colts-jags, nyg-eagles, chiefs-rams... ugyis a stream dönt mit nézek :/braxa88
így legalább látom mindből a lényeget és nincs reklámharomt
azért durva mennyire kiábrándultál az nflből 😕
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
én meg csak azt szoktam nézni mert nem nézek végig 2 számomra érdektelen csapatot 6 óra reklámmalaz nem menő, nekem teljes meccs kellfaszé van 7től ennyi jó meccs... nemtok dönteni mit nézzek... 😊braxa88redzone chanel 😛haromt
colts-jags, nyg-eagles, chiefs-rams... ugyis a stream dönt mit nézek :/braxa88
így legalább látom mindből a lényeget és nincs reklám
több mint 14 éve
Tanulság 2: télen át kell fújni valamilyen más színre (pl kék) a nyulat1 órán át kergettem ma a család fehér nyulát a hóban mindezt tök sötétben(el lehet képzelni milyen poén lehetett ez az azonos szinvilág -hó és nyúl- miatt. Közben azt hiszem az összes magyar káromkodást sikerült felhasználnom(remélem a szomszédok nem sokat hallottal belőle...). Végül fülig havasan de sikerült elfognom a kis tökmagot.Tanulság: a nyúlpörkölt finom.gyeek
Tanulság: Zárd vissza a ketrecet jól; még ha vizet is mész cserélni 8ami 2 perces távollétet igényel).iktriad

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
az nem menő, nekem teljes meccs kellfaszé van 7től ennyi jó meccs... nemtok dönteni mit nézzek... 😊braxa88redzone chanel 😛haromt
colts-jags, nyg-eagles, chiefs-rams... ugyis a stream dönt mit nézek :/
több mint 14 éve
faszé van 7től ennyi jó meccs... nemtok dönteni mit nézzek... 😊braxa88Javaslom a Shanahan kabarét....
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
faszé van 7től ennyi jó meccs... nemtok dönteni mit nézzek... 😊braxa88redzone chanel 😛
több mint 14 éve
faszé van 7től ennyi jó meccs... nemtok dönteni mit nézzek... 😊
több mint 14 éve
egyetemi órán nem volt szerencsém hallgatni, az biztos, hogy TV- vagy rádióinterjúkban hogyismondjam, eléggé megfontoltan és kimérten fogalmaz. De nekem bejön ez a stílus, ha közéletről vagy eszmetörténetről beszél.Micsoda skandalum, kitesznek egy volt fideszes parlamenti képviselőt.Lánczi viszont baromi unalmas előadó. Legalábbis 300 embernek végtelenül száraz volt, pedig én is sokat vártam tőle, az írásai általában érdekesek.
Kér érte amúgy, kedvelem, Lánczit meg mindig bírtam, azóta meg különösen, hogy kiderült: anyám személyesen ismeri és kiváló embernek tartja.
Szívesen hallgattam volna őket közös műsorban.atapapa
Rajna
több mint 14 éve
Micsoda skandalum, kitesznek egy volt fideszes parlamenti képviselőt.Lánczi viszont baromi unalmas előadó. Legalábbis 300 embernek végtelenül száraz volt, pedig én is sokat vártam tőle, az írásai általában érdekesek.
Kér érte amúgy, kedvelem, Lánczit meg mindig bírtam, azóta meg különösen, hogy kiderült: anyám személyesen ismeri és kiváló embernek tartja.
Szívesen hallgattam volna őket közös műsorban.atapapa
Viszont ha már eszembejutott a politikatudomány tárgyam, akkor asszem az idei vizsgaidőszakban ennél szebb kérdést már nem fogok kapni, mint a politikatudomány vizsgában volt az egyik (elvileg megaceleb Török Gábor állítja össze).
"Mi jellemző a jobboldali észjárásra? A: haladás B: szeretet C: a rossz tűrése D: felvilágosultság"
Természetesen a C a helyes válasz, elég mókás, hogy a szeretet is már oldalfüggő 😀
több mint 14 éve
http://index.hu/kultur/media/2010/12/19/megszunik_tolgyessy_peter_radiomusora/Apa kezdődik.....
Sajtószabadság. Ollé.zinedine5
több mint 14 éve
Micsoda skandalum, kitesznek egy volt fideszes parlamenti képviselőt. Kér érte amúgy, kedvelem, Lánczit meg mindig bírtam, azóta meg különösen, hogy kiderült: anyám személyesen ismeri és kiváló embernek tartja.
Szívesen hallgattam volna őket közös műsorban.
több mint 14 éve
http://index.hu/kultur/media/2010/12/19/megszunik_tolgyessy_peter_radiomusora/Tölgyessy? Good riddance!
Sajtószabadság. Ollé.zinedine5
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
http://index.hu/kultur/media/2010/12/19/megszunik_tolgyessy_peter_radiomusora/Sajtószabadság. Ollé.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
azon mindig szar viszont.a saját tévémen néztem...JJ Tillerakkor nem frissült a műsorújság, mert nálam fél órával csúszott az adásJJ Tillermert az espn america honlapján szar a műsorújság, használd ezt http://kamo.hr/pls/w/tv.channel?i_date=2010-12-19&i_ch=40025&i_xday=5Höri
több mint 14 éve
a saját tévémen néztem...mert az espn america honlapján szar a műsorújság, használd ezt http://kamo.hr/pls/w/tv.channel?i_date=2010-12-19&i_ch=40025&i_xday=5Höri10re volt kiírva eredetileg is 😊Höriakkor nem frissült a műsorújság, mert nálam fél órával csúszott az adásJJ Tiller

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
néha azért jó a műsorújság
több mint 14 éve
mert az espn america honlapján szar a műsorújság, használd ezt http://kamo.hr/pls/w/tv.channel?i_date=2010-12-19&i_ch=40025&i_xday=5akkor nem frissült a műsorújság, mert nálam fél órával csúszott az adásJJ Tillerha fél 10re van kiírva a humanitarian bowl ismétlés, akkor miért megy az nba tonight helyete??JJ Tiller10re volt kiírva eredetileg is 😊Höri
több mint 14 éve
akkor nem frissült a műsorújság, mert nálam fél órával csúszott az adásha fél 10re van kiírva a humanitarian bowl ismétlés, akkor miért megy az nba tonight helyete??JJ Tiller10re volt kiírva eredetileg is 😊Höri

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
ha fél 10re van kiírva a humanitarian bowl ismétlés, akkor miért megy az nba tonight helyete??JJ Tiller10re volt kiírva eredetileg is 😊
több mint 14 éve
Nem szeretem, hogy lett realitys topik. Egy csomó fölösleges Egyéb témákra kattintást hozott magával. :rolleyes:
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
ha fél 10re van kiírva a humanitarian bowl ismétlés, akkor miért megy az nba tonight helyete??

---
több mint 15 éve
a kis faszomat már a köcsög (le)nmagba, hogy sose jó, mikor kéne :mad:
több mint 15 éve
Kedves Paolo Calcagno és Sandro Rossomando! Hogy kerülnétek vérfertőzéses kapcsolatba a saját kurva anyátokkal! Beintetek 12 lest amiből min. 3 nem volt az és 1 az 1-ben mentünk volna a kapusra! PUSZTULJATOK GANAJOK!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 15 éve
1 órán át kergettem ma a család fehér nyulát a hóban mindezt tök sötétben(el lehet képzelni milyen poén lehetett ez az azonos szinvilág -hó és nyúl- miatt. Közben azt hiszem az összes magyar káromkodást sikerült felhasználnom(remélem a szomszédok nem sokat hallottal belőle...). Végül fülig havasan de sikerült elfognom a kis tökmagot.Tanulság: a nyúlpörkölt finom.
Tanulság: Zárd vissza a ketrecet jól; még ha vizet is mész cserélni 8ami 2 perces távollétet igényel).iktriad
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 15 éve
Öööö.... bevezetnéd Te is a heti egyszeri kesztyű nélküli boxot a közigazgatásban?Az ötlet az ukrán parlamentből van? 😀
Első perctől az utolsó lélegzetig? 😀 Szemkinyomás, harapás és ágyéktámadás érvényes!toxique