Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 15 éve
Tomeee 753
az az igazság, hogy Tomee az abszolút anti-briareos.
Minden másnap beírja, hogy hogyan szopatták szét az agyát a picsák 😛

Ennél durvábban nem is lehetne image-t rombolni 😛haromt
Minden másnap? 😀
Ezelőtt legutóbb csajokról itt ha jól emlékszem kb két éve írtam.

twitter | last.fm | mixcloud
több mint 15 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
nem is értem, hogy mi az, hogy nem szólsz be neki ?

legalapabb alapok egyike, hogy rendnek kell lenni, a kisfaszokat SENKI nem szereti, amint elkezdesz vele "leszarlak" jelleggel kommunikálni, fordulni fog a kocka.

nehogy már egy nő mondja meg h mivan.gabtsi
ennyi:
löksz neki egy:
bazmeg akkor nem volt nagy pofád amikor hárman rakt... azaz várjál akkor is nagy pofád volt-ot és utána még pár lightosabbat.

banketton meg a sok részeg csaj úgyis áradozni fog, h:
jaj vazze, lehet sokszor voltál bunkó, de legalább végig EGYENES voltál-ot.-
(amire stílszerűen "akkor most leszopsz?"-al kell válaszolni.briareos
😂 😂

több mint 15 éve

...
erről az üvegtigris jut eszembe amikor bajusz felhívja a feleségét hogy mit ugatsz te hogy nem nyírtam le a füvet a hinta alatt? 😀

több mint 15 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

legalapabb alapok egyike, hogy rendnek kell lenni, a kisfaszokat SENKI nem szereti, amint elkezdesz vele "leszarlak" jelleggel kommunikálni, fordulni fog a kocka.

ennyi:
löksz neki egy:
bazmeg akkor nem volt nagy pofád amikor hárman rakt... azaz várjál akkor is nagy pofád volt-ot és utána még pár lightosabbat.

banketton meg a sok részeg csaj úgyis áradozni fog, h:
jaj vazze, lehet sokszor voltál bunkó, de legalább végig EGYENES voltál-ot.-
(amire stílszerűen "akkor most leszopsz?"-al kell válaszolni.

több mint 15 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

nehogy már egy nő mondja meg h mivan.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
mivel régi fórumozó vagy 😉

mit művelt a ribanc?briareos
igazából velem semmit csak úgy alapjáraton idegesítő egy kicsit a nagyzolását hallgatni egész nap, osztálytársam szóval még le sem olthatom mert akkor tuti én leszek a legnagyobb geci 😛
pedig lenne mivel, szilveszterkor bebaszott 3an megbaszták és a lelkemrekötötték hogy ne basztassam vele de elég nehéz megállniHall Of Green
ohhh. 😀
én simán beszólnék neki 😀
mondjuk volt is már pár olyan beszólós akcióm amire így visszagondolva nem vagyok büszke...

azaz...
kurva büszke vagyok 😂briareos
nah ezzel énis így vagyok szóval inkább meggondolom mit mikor mondok 😀 bár tény nagyon jólesne 😀

több mint 15 éve
bria ma este lelkisegély szolgálatot tart. tényleg ráér 😀.brk
kivettem 2 hét szabit, vizsgaidősuckra tekintettel. 2-őn túlvagyok, most regeneratív este van

több mint 15 éve
legalább 1 hétig nemtudjon járni légyszi. jah és netudjon megszólalni sem egy-két hétig 😀 ha lehet kérni 😀Hall Of Green

igazából velem semmit csak úgy alapjáraton idegesítő egy kicsit a nagyzolását hallgatni egész nap, osztálytársam szóval még le sem olthatom mert akkor tuti én leszek a legnagyobb geci 😛
pedig lenne mivel, szilveszterkor bebaszott 3an megbaszták és a lelkemrekötötték hogy ne basztassam vele de elég nehéz megállniHall Of Green
ohhh. 😀
én simán beszólnék neki 😀
mondjuk volt is már pár olyan beszólós akcióm amire így visszagondolva nem vagyok büszke...

azaz...
kurva büszke vagyok 😂

több mint 15 éve
egye fene most este ráérekbriareos
legalább 1 hétig nemtudjon járni légyszi. jah és netudjon megszólalni sem egy-két hétig 😀 ha lehet kérni 😀Hall Of Green

pedig lenne mivel, szilveszterkor bebaszott 3an megbaszták és a lelkemrekötötték hogy ne basztassam vele de elég nehéz megállni

több mint 15 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
bria ma este lelkisegély szolgálatot tart. tényleg ráér 😀
több mint 15 éve
az összes ribancba kívánok 1 nagy eres lófaszt aki azthiszi hogy ő szarta a melegvizet és ő mindent tökéletesen tud 😊Hall Of Green

mit művelt a ribanc?

több mint 15 éve
Attól függ milyen haver. De amúgy tipikus helyzet. fetomy
egyre inkább úgy érzem, h sokan túl sok szívtipró gimit néztek, ha ez tipikus

több mint 15 éve
az összes ribancba kívánok 1 nagy eres lófaszt aki azthiszi hogy ő szarta a melegvizet és ő mindent tökéletesen tud 😊Hall Of Green
legalább 1 hétig nemtudjon járni légyszi. jah és netudjon megszólalni sem egy-két hétig 😀 ha lehet kérni 😀

több mint 15 éve
egye fene most este ráérek

több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Attól függ milyen haver. De amúgy tipikus helyzet. Csak ha a haver olyan jó haver, akkor igazán nem kéne hisztiznie. Legalábbis mivel belezúgtál. Ha csak meghúzni akarnád, az geciség lenne, de így azért szerintem nem - tekintve, hogy ő nem kell a csajnak.
A helyében legalábbis valószínű nem örülnék neki, de így nem is parádéznék. A helyedben meg hagynám az ilyen látszathaverságokat. A csaj miatt jön majd a 99 (erről jut eszembe, esetemben igen jó ómen volt briareos-tól, hogy 4 hónappal ezelőtt, első aranyköpés hsz-ként beírta az erre vonatkozó hsz-emet... tenk jú bro 😊 kipp-kopp..), viszont a csávó miatt is lenne még problémád, ha ilyen "nembeszélekveledmertmegbántottál" típus... A csajt legalább addig is kezelgetheted 😀
több mint 15 éve
az összes ribancba kívánok 1 nagy eres lófaszt aki azthiszi hogy ő szarta a melegvizet és ő mindent tökéletesen tud 😊

több mint 15 éve
pc_x 943 — Red Fist
...Tomeee
vannak rajta kívül haverjaid? vannak
van csajod? nincs
hol a kérdés?.brk
bros before hoesbriareos
Vagy ahogy Shakespeare mondaná: Pros before Hoes
😂

több mint 15 éve
a Mester már a KPMG padjait koptatja 😀eaglesmcnabb
és nem padot, hanem karfás irodai széket 😀briareos
De te mit dolgozol? Én eddig azt hittem valami közgazdász szerűség, de akkor jogot tanulsz.tenorx
nemzetközi áfatanácsadással foglalkozok főleg.
edit: amúgy meglepően magas a jogászok aránya a departmentben

több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
amúgy te most hol tartasz, vagy hova jársz?
anno olvastam h "az elte draftolt aztán jött a free agency" de nem emlékszem hogyan volt tovább

egyébként az a szar h ez a róma rohadtul nem vészes tárgy, simán megtanulható, csak felfújják meg gecik a vizsgán..brk
De te mit dolgozol? Én eddig azt hittem valami közgazdász szerűség, de akkor jogot tanulsz.
több mint 15 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 116 — je suis poloska
képletesen értettem 😀 gondoltam hogy nem fapados 😛

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
anno olvastam h "az elte draftolt aztán jött a free agency" de nem emlékszem hogyan volt tovább

egyébként az a szar h ez a róma rohadtul nem vészes tárgy, simán megtanulható, csak felfújják meg gecik a vizsgán..brk
és nem padot, hanem karfás irodai széket 😀

több mint 15 éve
..briareos

még mindig küzdök a joggal de már csak levelezőn, mert mellette fulltime dolgozom

több mint 15 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 116 — je suis poloska

a Mester már a KPMG padjait koptatja 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
..briareos

egyébként az a szar h ez a róma rohadtul nem vészes tárgy, simán megtanulható, csak felfújják meg gecik a vizsgán.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
az az igazság, hogy Tomee az abszolút anti-briareos.
Minden másnap beírja, hogy hogyan szopatták szét az agyát a picsák 😛

Ennél durvábban nem is lehetne image-t rombolni 😛