Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
Más útja is van annak, hogy láthatóvá tedd egy hozzászólással kapcsolatos személyes szimpátiádat vagy ellenszenvedet, például "teljesen egyetértek", "igazad van" vagy "ebből ban lesz" :cool:De abból nem derül ki, hogy ő ért egyet a leírtakkal. Már csak ezért faszság ez a lájkolás, én továbbra is fogok +1ezni, még ha erre kapom is majd a dislike faszságot.Soldados+1DzsokijuingDzsoki, pontosan ezért van alul ez a like/dislike megoldás, hogy ilyen hsz-ek ne legyenek 😛 😛Hurka
Ha ennyi fáradtságot épp nem ér a dolog, akkor meg elég a lájkolás is.
több mint 14 éve
+1 😀De abból nem derül ki, hogy ő ért egyet a leírtakkal. Már csak ezért faszság ez a lájkolás, én továbbra is fogok +1ezni, még ha erre kapom is majd a dislike faszságot. De mindegy, a modernkori cybervilágnak nyilván tetszik, így én ebbe beletörődök. 😊Soldados+1DzsokijuingDzsoki, pontosan ezért van alul ez a like/dislike megoldás, hogy ilyen hsz-ek ne legyenek 😛 😛Hurka
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
De abból nem derül ki, hogy ő ért egyet a leírtakkal. Már csak ezért faszság ez a lájkolás, én továbbra is fogok +1ezni, még ha erre kapom is majd a dislike faszságot. De mindegy, a modernkori cybervilágnak nyilván tetszik, így én ebbe beletörődök. 😊Dzsoki, pontosan ezért van alul ez a like/dislike megoldás, hogy ilyen hsz-ek ne legyenek 😛 😛HurkaMocskos geci allergia...Soldados+1Dzsokijuing
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
pfff szaggatt a fejem, alig látok ... az sok mindent elárul h 10 perc alatt bírtam megoldani az 1 perces kávéfőzést
több mint 14 éve
Gabesz92
1 453
Hogy vajon miért nem lehet egyszer valamit normálisan leszervezni? Amikor mindenki tud mindent és mindenki tudja mi a dolga. Vagy az túl egyszerű lenne? Keszthelyi kézilabda én így szeretlek! :mad:
több mint 14 éve
Igen ismerős. Nekem ezek után volt régebben kék halál.azt hittem meghal a gépem,monitor kimered,kurzor eltűnik,zenében egy mondat elkezd ismétlődni majd elkezd sípolni a gép,gyorsan ki is nyomtam,most jóvalszeg kicsit megtelt a memóriatár olyankor szokott ilyet csinálnibriareos
remélem nem lesz hosszútávú probléma...Newman
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
hétszilvafás adam8
2 647
akkor lájkold ha egyetértessz veleHa lájkolom, akkor szeretem a parlagfüvet? Ha diszlájkolom, akkor nem? Vagy a hsz-t? Még szoknom kell az új módit 😊Dzsokijuing+1DzsokijuingDzsoki, pontosan ezért van alul ez a like/dislike megoldás, hogy ilyen hsz-ek ne legyenek 😛 😛Hurka
több mint 14 éve
Ha lájkolom, akkor szeretem a parlagfüvet? Ha diszlájkolom, akkor nem? Vagy a hsz-t? Még szoknom kell az új módit 😊Dzsoki, pontosan ezért van alul ez a like/dislike megoldás, hogy ilyen hsz-ek ne legyenek 😛 😛HurkaMocskos geci allergia...Soldados+1Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
Dzsoki, pontosan ezért van alul ez a like/dislike megoldás, hogy ilyen hsz-ek ne legyenek 😛 😛Mocskos geci allergia...Soldados+1Dzsokijuing
több mint 14 éve
Mocskos geci allergia...Soldados+1
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
Gyűlölök minden változást! Úúúútálom, hogy meg kell szoknom ezt az új kinézetet (nem a sajátomat, hanem az ezen oldalét).
több mint 14 éve
Mocskos geci allergia...
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Annyira segg másnapos vagyok elmondani nem tudom,faszért kellett igy szétcsapni magam 😐
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 14 éve
Ide még úgyse írtam, hogy a mondat helyesen: mennyivel királyabb lenne, ha állandóan szakadna az eső 😛fetomyEzt mondd az árvízkárosultaknak 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Ide még úgyse írtam, hogy a mondat helyesen: mennyivel királyabb lenne, ha állandóan szakadna az eső 😛kedvenc topikom maradt.inkább örülnél neki 😛 mennyivel rosszabb lenne, ha állandóan szakadni az esőWyatt
tele is van a faszom a meleggel már megint.haromt
több mint 14 éve
azt hittem meghal a gépem,monitor kimered,kurzor eltűnik,zenében egy mondat elkezd ismétlődni majd elkezd sípolni a gép,gyorsan ki is nyomtam,most jóvalszeg kicsit megtelt a memóriatár olyankor szokott ilyet csinálni
remélem nem lesz hosszútávú probléma...Newman
több mint 14 éve
azt hittem meghal a gépem,monitor kimered,kurzor eltűnik,zenében egy mondat elkezd ismétlődni majd elkezd sípolni a gép,gyorsan ki is nyomtam,most jóremélem nem lesz hosszútávú probléma...
több mint 14 éve
😛ha már úgyis ennyire tökélyre fejlesztetted a csajozásodat, akkor most bepróbálkozhatsz az állatoknál, sok sikert 😛HurkaMert ilyet igazi férfi nem mond ilyet,hogy "hú mekkora egy sertés vagy" vagy elkerüli a témát vagy azt mondja,hogy " telt karcsú" 😛Newmanmondjuk én azt sem értettem sosem h a dagadt nőket miért dagadt teheneknek nevezik.
németországban egyik rokonnak voltak tehenei (klasszikus fekete-fehér foltos) és megfigyeléseim szerint a teheneknek kifejezetten kecses lábaik vannak.briareos
több mint 14 éve
ha már úgyis ennyire tökélyre fejlesztetted a csajozásodat, akkor most bepróbálkozhatsz az állatoknál, sok sikert 😛mondjuk én azt sem értettem sosem h a dagadt nőket miért dagadt teheneknek nevezik.Miért nem lehet a nevén nevezni a dolgokat? Ha egy nő dagadt disznó, akkor ne hívjuk már nőiesnek! Ebben a világba púderből sosem elég...catattackMert ilyet igazi férfi nem mond ilyet,hogy "hú mekkora egy sertés vagy" vagy elkerüli a témát vagy azt mondja,hogy " telt karcsú" 😛Newman
németországban egyik rokonnak voltak tehenei (klasszikus fekete-fehér foltos) és megfigyeléseim szerint a teheneknek kifejezetten kecses lábaik vannak.briareos
több mint 14 éve
mondjuk én azt sem értettem sosem h a dagadt nőket miért dagadt teheneknek nevezik.Miért nem lehet a nevén nevezni a dolgokat? Ha egy nő dagadt disznó, akkor ne hívjuk már nőiesnek! Ebben a világba púderből sosem elég...catattackMert ilyet igazi férfi nem mond ilyet,hogy "hú mekkora egy sertés vagy" vagy elkerüli a témát vagy azt mondja,hogy " telt karcsú" 😛Newman
németországban egyik rokonnak voltak tehenei (klasszikus fekete-fehér foltos) és megfigyeléseim szerint a teheneknek kifejezetten kecses lábaik vannak.
több mint 14 éve
catattack
3 520
akkor téged is nyugodtan lehet nevezni egy bunkó fasznak, minthogy egy fantasztikusan őszinte embernek? 😛HurkaÉn próbálok őszinte maradni és nem szoktam szándékosan bunkózni.
több mint 14 éve
Miért nem lehet a nevén nevezni a dolgokat? Ha egy nő dagadt disznó, akkor ne hívjuk már nőiesnek! Ebben a világba púderből sosem elég...catattackMert ilyet igazi férfi nem mond ,hogy "hú mekkora egy sertés vagy" vagy elkerüli a témát vagy azt mondja,hogy " telt karcsú" 😛
több mint 14 éve
Miért nem lehet a nevén nevezni a dolgokat? Ha egy nő dagadt disznó, akkor ne hívjuk már nőiesnek! Ebben a világba púderből sosem elég...catattackakkor téged is nyugodtan lehet nevezni egy bunkó fasznak, minthogy egy fantasztikusan őszinte embernek? 😛
több mint 14 éve
catattack
3 520
Miért nem lehet a nevén nevezni a dolgokat? Ha egy nő dagadt disznó, akkor ne hívjuk már nőiesnek! Ebben a világba púderből sosem elég...