Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 14 éve
Tomeee 753
Óvoda mellett lakni is fantasztikus, hajnal 9kor arra riadtam fel hogy kb 5 gyerek sikítja egyszerre hogy "Anyaaaa!".

twitter | last.fm | mixcloud
több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 057 — #neverpunt
+1Dzsokijuing
Dzsoki, pontosan ezért van alul ez a like/dislike megoldás, hogy ilyen hsz-ek ne legyenek 😛 😛Hurka
De abból nem derül ki, hogy ő ért egyet a leírtakkal. Már csak ezért faszság ez a lájkolás, én továbbra is fogok +1ezni, még ha erre kapom is majd a dislike faszságot.Soldados
Más útja is van annak, hogy láthatóvá tedd egy hozzászólással kapcsolatos személyes szimpátiádat vagy ellenszenvedet, például "teljesen egyetértek", "igazad van" vagy "ebből ban lesz" :cool:

Ha ennyi fáradtságot épp nem ér a dolog, akkor meg elég a lájkolás is.

több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 170 — Saturday Night Lights
+1Dzsokijuing
Dzsoki, pontosan ezért van alul ez a like/dislike megoldás, hogy ilyen hsz-ek ne legyenek 😛 😛Hurka
De abból nem derül ki, hogy ő ért egyet a leírtakkal. Már csak ezért faszság ez a lájkolás, én továbbra is fogok +1ezni, még ha erre kapom is majd a dislike faszságot. De mindegy, a modernkori cybervilágnak nyilván tetszik, így én ebbe beletörődök. 😊Soldados
+1 😀

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Mocskos geci allergia...Soldados
+1Dzsokijuing
De abból nem derül ki, hogy ő ért egyet a leírtakkal. Már csak ezért faszság ez a lájkolás, én továbbra is fogok +1ezni, még ha erre kapom is majd a dislike faszságot. De mindegy, a modernkori cybervilágnak nyilván tetszik, így én ebbe beletörődök. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 667 — StuG Life
pfff szaggatt a fejem, alig látok ... az sok mindent elárul h 10 perc alatt bírtam megoldani az 1 perces kávéfőzést

több mint 14 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Hogy vajon miért nem lehet egyszer valamit normálisan leszervezni? Amikor mindenki tud mindent és mindenki tudja mi a dolga. Vagy az túl egyszerű lenne? Keszthelyi kézilabda én így szeretlek! :mad:

több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 626 — Invisible man
azt hittem meghal a gépem,monitor kimered,kurzor eltűnik,zenében egy mondat elkezd ismétlődni majd elkezd sípolni a gép,gyorsan ki is nyomtam,most jó
remélem nem lesz hosszútávú probléma...Newman
valszeg kicsit megtelt a memóriatár olyankor szokott ilyet csinálnibriareos
Igen ismerős. Nekem ezek után volt régebben kék halál.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
+1Dzsokijuing
Ha lájkolom, akkor szeretem a parlagfüvet? Ha diszlájkolom, akkor nem? Vagy a hsz-t? Még szoknom kell az új módit 😊Dzsokijuing
akkor lájkold ha egyetértessz vele

több mint 14 éve
+1Dzsokijuing
Ha lájkolom, akkor szeretem a parlagfüvet? Ha diszlájkolom, akkor nem? Vagy a hsz-t? Még szoknom kell az új módit 😊

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
+1Dzsokijuing
Dzsoki, pontosan ezért van alul ez a like/dislike megoldás, hogy ilyen hsz-ek ne legyenek 😛 😛
több mint 14 éve
+1

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Gyűlölök minden változást! Úúúútálom, hogy meg kell szoknom ezt az új kinézetet (nem a sajátomat, hanem az ezen oldalét).

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Mocskos geci allergia...

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 214 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
Annyira segg másnapos vagyok elmondani nem tudom,faszért kellett igy szétcsapni magam 😐

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Ide még úgyse írtam, hogy a mondat helyesen: mennyivel királyabb lenne, ha állandóan szakadna az eső 😛fetomy
Ezt mondd az árvízkárosultaknak 😛

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
kedvenc topikom maradt.
tele is van a faszom a meleggel már megint.haromt
inkább örülnél neki 😛 mennyivel rosszabb lenne, ha állandóan szakadni az esőWyatt
Ide még úgyse írtam, hogy a mondat helyesen: mennyivel királyabb lenne, ha állandóan szakadna az eső 😛
több mint 14 éve
azt hittem meghal a gépem,monitor kimered,kurzor eltűnik,zenében egy mondat elkezd ismétlődni majd elkezd sípolni a gép,gyorsan ki is nyomtam,most jó
remélem nem lesz hosszútávú probléma...Newman
valszeg kicsit megtelt a memóriatár olyankor szokott ilyet csinálni

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
remélem nem lesz hosszútávú probléma...

több mint 14 éve
Mert ilyet igazi férfi nem mond ilyet,hogy "hú mekkora egy sertés vagy" vagy elkerüli a témát vagy azt mondja,hogy " telt karcsú" 😛Newman
mondjuk én azt sem értettem sosem h a dagadt nőket miért dagadt teheneknek nevezik.
németországban egyik rokonnak voltak tehenei (klasszikus fekete-fehér foltos) és megfigyeléseim szerint a teheneknek kifejezetten kecses lábaik vannak.briareos
ha már úgyis ennyire tökélyre fejlesztetted a csajozásodat, akkor most bepróbálkozhatsz az állatoknál, sok sikert 😛Hurka
😛

több mint 14 éve
Miért nem lehet a nevén nevezni a dolgokat? Ha egy nő dagadt disznó, akkor ne hívjuk már nőiesnek! Ebben a világba púderből sosem elég...catattack
Mert ilyet igazi férfi nem mond ilyet,hogy "hú mekkora egy sertés vagy" vagy elkerüli a témát vagy azt mondja,hogy " telt karcsú" 😛Newman
mondjuk én azt sem értettem sosem h a dagadt nőket miért dagadt teheneknek nevezik.
németországban egyik rokonnak voltak tehenei (klasszikus fekete-fehér foltos) és megfigyeléseim szerint a teheneknek kifejezetten kecses lábaik vannak.briareos
ha már úgyis ennyire tökélyre fejlesztetted a csajozásodat, akkor most bepróbálkozhatsz az állatoknál, sok sikert 😛
több mint 14 éve
Miért nem lehet a nevén nevezni a dolgokat? Ha egy nő dagadt disznó, akkor ne hívjuk már nőiesnek! Ebben a világba púderből sosem elég...catattack
németországban egyik rokonnak voltak tehenei (klasszikus fekete-fehér foltos) és megfigyeléseim szerint a teheneknek kifejezetten kecses lábaik vannak.

több mint 14 éve
catattack 3 520
akkor téged is nyugodtan lehet nevezni egy bunkó fasznak, minthogy egy fantasztikusan őszinte embernek? 😛Hurka
Én próbálok őszinte maradni és nem szoktam szándékosan bunkózni.
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Mert ilyet igazi férfi nem mond ,hogy "hú mekkora egy sertés vagy" vagy elkerüli a témát vagy azt mondja,hogy " telt karcsú" 😛

több mint 14 éve
akkor téged is nyugodtan lehet nevezni egy bunkó fasznak, minthogy egy fantasztikusan őszinte embernek? 😛
több mint 14 éve
catattack 3 520
Miért nem lehet a nevén nevezni a dolgokat? Ha egy nő dagadt disznó, akkor ne hívjuk már nőiesnek! Ebben a világba púderből sosem elég...