NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
Én is ugyanígy vagyok. Elkerült a facebook és twitter fertőzés. Már az iwiwet is csak nagyritkán használom.jól van, féltem hogy valami értelmes dologról maradok leJJ Tillerén is elkezdtem facebookozni, de árulja el már valaki, mi ebben az olyan addiktív?JJ Tillera sok játék(főleg a zynga borzalmai) meg a rengeteg értelmetlen alkalmazás (filmes/standupos idézetek, milyen lesz a mai napod, mennyire leszel szerencsés, ki lennél ebből a filmből, abból a sorozatból, stb) illetve a chat is le tudja kötni az embert.JSanyo
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
jól van, féltem hogy valami értelmes dologról maradok lea sok játék(főleg a zynga borzalmai) meg a rengeteg értelmetlen alkalmazás (filmes/standupos idézetek, milyen lesz a mai napod, mennyire leszel szerencsés, ki lennél ebből a filmből, abból a sorozatból, stb) illetve a chat is le tudja kötni az embert.JSanyoKb mióta itt dolgozom lettem facebook függő 😀adam3577én is elkezdtem facebookozni, de árulja el már valaki, mi ebben az olyan addiktív?JJ Tiller
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
a sok játék(főleg a zynga borzalmai) meg a rengeteg értelmetlen alkalmazás (filmes/standupos idézetek, milyen lesz a mai napod, mennyire leszel szerencsés, ki lennél ebből a filmből, abból a sorozatból, stb) illetve a chat is le tudja kötni az embert.Kb mióta itt dolgozom lettem facebook függő 😀adam3577én is elkezdtem facebookozni, de árulja el már valaki, mi ebben az olyan addiktív?JJ Tiller
több mint 14 éve
Kb mióta itt dolgozom lettem facebook függő 😀adam3577én is elkezdtem facebookozni, de árulja el már valaki, mi ebben az olyan addiktív?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Ne menj szabadságra! Nálunk volt egy csaj - fedőneve: Szobanövény - aki itt dolgozott, nem kevés fizetésért, majd mikor elment szabadságra, akkor tűnt fel mindenkinek, hogy nincs is itt, és senkinek nem lett több a dolga 😊 miután visszajött meg is köszönték neki a közreműködést! El tudom képzelni, milyen szar lehetett neki éveket tölteni a facebook előtt 😀Ismerős, csak ez már egy pár hónapja így van, szinte várom, h mikor jönnek rá h fölösleges vagyok, nem kell fizetni havonta...adam3577Erős röhögés 😂De, csak a főnök mindig megzavar unatkozás közben 😀Matthew99
Ti nem szoktatok úgy bemenni dolgozni hogy egész nap unjátok magatokat? 😀 én kezdem unni...._aDaM_
több mint 14 éve
Kis kedvencem újra alkotott: http://index.hu/belfold/2010/09/03/schmitt-dijat_alapitott_schmitt_pal/Aztán majd a mellére tűzi a meisseni porcelánt, mint Brezsnyev.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Ismerős, csak ez már egy pár hónapja így van, szinte várom, h mikor jönnek rá h fölösleges vagyok, nem kell fizetni havonta...De, csak a főnök mindig megzavar unatkozás közben 😀Matthew99Gyűlölöm az idegbajomat... Átestem a szekrényen kelés után, mert elfelejtettem, hogy hajnalban a Rockies-meccs végén szétvertem a szobát, és felfordulás van. Most nem elég, hogy a karjaim szét vannak vágva, még a fejemet is rohadtul bebasztam. Mindegy, elővigyázatosságokból nem csinálok újra rendet, mert így egyszerűbb lesz levezetni a következő feszültségeket, és még bújkálni is tudok a romok között.TheMileHighCityErős röhögés 😂
Ti nem szoktatok úgy bemenni dolgozni hogy egész nap unjátok magatokat? 😀 én kezdem unni...._aDaM_
több mint 14 éve
Minket ezzel vártak.tenorxBasszus én is azon a vonaton utaztam, csak éppen Tatáig.
Össze is haverkodtam egy gólyával, aki Hurricanes feliratú szurkolói sisakot vitt a gólyatáborba.
Ha jól emlékszem Szőke Zsolt és a Hurricanes WR-je. Egyből szóba kerültek a közös ismerősök (Joci, pc_x).
több mint 14 éve
Zrinyi Mikós Gimi 😊Nekem gimiben 8:25-kor kezdődött az első órám 😛😛 (X. ker)pc_xSzent László?😊Imitheking
több mint 14 éve
a 70% lemorzsolódás nem vicc, nálunk is decimálódott a tömeg első félév után 😊Persze nekünk is mondják, hogy nem könnyű, de nem azzal riogatnak egyből, hogy hány százalék fog elhullani az első év után. Mondjuk pont évnyitó után az egyik tanár beszélt erről és mutatta, hogy 2-3 éve általános kémiából 58% nem szerezte meg a kreditet... 😀 Tavaly viszont elkezdtek felzárkóztató kurzusokat tartani és csak 20-25% volt a bukási arány matekból és kémiából, én nem félek annyira 😊Én is hányszor hallottam az eddigi 3 napom alatt: "Tanulni jöttetek, vagy egyetemre?" 😀barneyJah, mi nem hallottunk ilyet. Mindenkitől a tanulj, tanulj, tanulj mert ki fognak dobni a második félév után 😀 Illetve az úgyis le fog morzsolódni a 70% a másik király dolog. Amúgy ti nem féltek, hogy rátok dől az egész épület? Már valami 5 centit süllyedt.tenorx
Attól meg, hogy ránk dőlne az épület, még annyira sem.barney
több mint 14 éve
Hát igen, nálunk nem ilyen volt a gólyatábor... 😀Minket ezzel vártak.tenorxJah, mi nem hallottunk ilyet. Mindenkitől a tanulj, tanulj, tanulj mert ki fognak dobni a második félév után 😀 Illetve az úgyis le fog morzsolódni a 70% a másik király dolog. Amúgy ti nem féltek, hogy rátok dől az egész épület? Már valami 5 centit süllyedt.tenorxPersze nekünk is mondják, hogy nem könnyű, de nem azzal riogatnak egyből, hogy hány százalék fog elhullani az első év után. Mondjuk pont évnyitó után az egyik tanár beszélt erről és mutatta, hogy 2-3 éve általános kémiából 58% nem szerezte meg a kreditet... 😀 Tavaly viszont elkezdtek felzárkóztató kurzusokat tartani és csak 20-25% volt a bukási arány matekból és kémiából, én nem félek annyira 😊
több mint 14 éve
Minket ezzel vártak.Persze nekünk is mondják, hogy nem könnyű, de nem azzal riogatnak egyből, hogy hány százalék fog elhullani az első év után. Mondjuk pont évnyitó után az egyik tanár beszélt erről és mutatta, hogy 2-3 éve általános kémiából 58% nem szerezte meg a kreditet... 😀 Tavaly viszont elkezdtek felzárkóztató kurzusokat tartani és csak 20-25% volt a bukási arány matekból és kémiából, én nem félek annyira 😊Én is hányszor hallottam az eddigi 3 napom alatt: "Tanulni jöttetek, vagy egyetemre?" 😀barneyJah, mi nem hallottunk ilyet. Mindenkitől a tanulj, tanulj, tanulj mert ki fognak dobni a második félév után 😀 Illetve az úgyis le fog morzsolódni a 70% a másik király dolog. Amúgy ti nem féltek, hogy rátok dől az egész épület? Már valami 5 centit süllyedt.tenorx
több mint 14 éve
Persze nekünk is mondják, hogy nem könnyű, de nem azzal riogatnak egyből, hogy hány százalék fog elhullani az első év után. Mondjuk pont évnyitó után az egyik tanár beszélt erről és mutatta, hogy 2-3 éve általános kémiából 58% nem szerezte meg a kreditet... 😀 Tavaly viszont elkezdtek felzárkóztató kurzusokat tartani és csak 20-25% volt a bukási arány matekból és kémiából, én nem félek annyira 😊Jah, mi nem hallottunk ilyet. Mindenkitől a tanulj, tanulj, tanulj mert ki fognak dobni a második félév után 😀 Illetve az úgyis le fog morzsolódni a 70% a másik király dolog. Amúgy ti nem féltek, hogy rátok dől az egész épület? Már valami 5 centit süllyedt.tenorxHogy lehet ilyen hozzáállással nekimenni az egyetemnek?TomeeeÉn is hányszor hallottam az eddigi 3 napom alatt: "Tanulni jöttetek, vagy egyetemre?" 😀barney
Attól meg, hogy ránk dőlne az épület, még annyira sem.
több mint 14 éve
Jah, mi nem hallottunk ilyet. Mindenkitől a tanulj, tanulj, tanulj mert ki fognak dobni a második félév után 😀 Illetve az úgyis le fog morzsolódni a 70% a másik király dolog. Amúgy ti nem féltek, hogy rátok dől az egész épület? Már valami 5 centit süllyedt.Én is hányszor hallottam az eddigi 3 napom alatt: "Tanulni jöttetek, vagy egyetemre?" 😀barneyNekünk hálistennek 8kor kezdődött HSben a tanítás, most viszont elég érdekesen néz ki az órarendem. Na nem baj, tanulni kell 😀tenorxHogy lehet ilyen hozzáállással nekimenni az egyetemnek?Tomeee
több mint 14 éve
Ti nem szoktatok úgy bemenni dolgozni hogy egész nap unjátok magatokat? 😀 én kezdem unni...._aDaM_még sosem sikerült egyhuzamban annyit dolgozni, hogy untam volna 😀 meg valahogy mindig sikerült elfoglalnom valami szarral.. volt hogy a végén már lecsógumival lövöldöztünk egymásra hogy ne unatkozzunk
több mint 14 éve
Én is hányszor hallottam az eddigi 3 napom alatt: "Tanulni jöttetek, vagy egyetemre?" 😀Nekünk hálistennek 8kor kezdődött HSben a tanítás, most viszont elég érdekesen néz ki az órarendem. Na nem baj, tanulni kell 😀tenorxHogy lehet ilyen hozzáállással nekimenni az egyetemnek?Tomeee
több mint 14 éve
az eddigi a kínosan ügyelt verzió volt? 😮Filip, neked blogot kéne írnod ezekbl. Igazából csak be kéne ollózni a hsz-eidet sorban. Vetekedne a szép emlékű Kretén magazinnal az biztos😛kishasziErre van a Get In The Ring, alias megboldogult magyar Avalanche-oldal, ott ráadásul nem is ügyelek ennyire kínosan a nyomdafestékre. 😛TheMileHighCity
OMG
több mint 14 éve
Ti nem szoktatok úgy bemenni dolgozni hogy egész nap unjátok magatokat? 😀 én kezdem unni...._aDaM_Én 'majd 1 hónapja dolgozom kint egy cégnél, ahol az a dolgom, hogy 8-10 órán keresztül zöldséget pakolok és kurvára unom....ráadásul a munkatársaim zöme is növény.....gyökér.
'Hál istennek, lassan kezdenek megjelenni a tanítói/ tansegédi álláslehetőségek, de még szerintem min. 1 hónapot kell unatkoznom, szóval átérzem a helyzetedet!
több mint 14 éve
Velem gyakorlati melón volt ez időnként. Volt h semmi dolgom nem volt, csak ott ültem és lestem. És nincs annál rosszabb, hogy várod azt, hogy hazamehess...Gyűlölöm az idegbajomat... Átestem a szekrényen kelés után, mert elfelejtettem, hogy hajnalban a Rockies-meccs végén szétvertem a szobát, és felfordulás van. Most nem elég, hogy a karjaim szét vannak vágva, még a fejemet is rohadtul bebasztam. Mindegy, elővigyázatosságokból nem csinálok újra rendet, mert így egyszerűbb lesz levezetni a következő feszültségeket, és még bújkálni is tudok a romok között.TheMileHighCityErős röhögés 😂
több mint 14 éve
Filip, neked blogot kéne írnod ezekbl. Igazából csak be kéne ollózni a hsz-eidet sorban. Vetekedne a szép emlékű Kretén magazinnal az biztos😛kishasziErre van a Get In The Ring, alias megboldogult magyar Avalanche-oldal, ott ráadásul nem is ügyelek ennyire kínosan a nyomdafestékre. 😛
több mint 14 éve
De, csak a főnök mindig megzavar unatkozás közben 😀Gyűlölöm az idegbajomat... Átestem a szekrényen kelés után, mert elfelejtettem, hogy hajnalban a Rockies-meccs végén szétvertem a szobát, és felfordulás van. Most nem elég, hogy a karjaim szét vannak vágva, még a fejemet is rohadtul bebasztam. Mindegy, elővigyázatosságokból nem csinálok újra rendet, mert így egyszerűbb lesz levezetni a következő feszültségeket, és még bújkálni is tudok a romok között.TheMileHighCityErős röhögés 😂
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Gyűlölöm az idegbajomat... Átestem a szekrényen kelés után, mert elfelejtettem, hogy hajnalban a Rockies-meccs végén szétvertem a szobát, és felfordulás van. Most nem elég, hogy a karjaim szét vannak vágva, még a fejemet is rohadtul bebasztam. Mindegy, elővigyázatosságokból nem csinálok újra rendet, mert így egyszerűbb lesz levezetni a következő feszültségeket, és még bújkálni is tudok a romok között.TheMileHighCityErős röhögés 😂
Ti nem szoktatok úgy bemenni dolgozni hogy egész nap unjátok magatokat? 😀 én kezdem unni....
több mint 14 éve
Gyűlölöm az idegbajomat... Átestem a szekrényen kelés után, mert elfelejtettem, hogy hajnalban a Rockies-meccs végén szétvertem a szobát, és felfordulás van. Most nem elég, hogy a karjaim szét vannak vágva, még a fejemet is rohadtul bebasztam. Mindegy, elővigyázatosságokból nem csinálok újra rendet, mert így egyszerűbb lesz levezetni a következő feszültségeket, és még bújkálni is tudok a romok között.TheMileHighCity😂