Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 15 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Most derült ki hogy rossz tantárgykódú tárgyat vettem fel igy a jegyemet sem tudják beírni :mad: .A TOra még nem tudtam bemenni de volt már innen vaalkinek hasonló tapasztalata mire számítsak mennyire leszek megbaszva?Cowboykarcsi
3000 ft asszemJJ Tiller
Köszi,de am bonyolódik a helyzet mert most néztem meg amit év elején linkeltek órarendet abban ez a tantárgykód van amit én felvettem,most meg azt mondják nem írják be a jegyemet mert nem jó tárgyat vettem fel remek lesz ez is mire elintézem...

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Naná, hogy megint a havi lakástörlesztésig romlott a forint, azóta erősödött majd 10 forintot, és gondolom következő hónap elejéig majd tartja is magát itt, hogy újra borulhasson !!!
több mint 15 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 830 — no es importante
Most derült ki hogy rossz tantárgykódú tárgyat vettem fel igy a jegyemet sem tudják beírni :mad: .A TOra még nem tudtam bemenni de volt már innen vaalkinek hasonló tapasztalata mire számítsak mennyire leszek megbaszva?Cowboykarcsi
3000 ft asszem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Most derült ki hogy rossz tantárgykódú tárgyat vettem fel igy a jegyemet sem tudják beírni :mad: .A TOra még nem tudtam bemenni de volt már innen vaalkinek hasonló tapasztalata mire számítsak mennyire leszek megbaszva?

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
pc_x 943 — Red Fist
Basszák meg azok a tanárok, akik nem olvassák az e-mailjüket... Elhiszem, hogy kurvaelfoglaltak, de nem hiszem el, hogy két-3 nap alatt egyszer sem néznek rá...fetomy
Én szeptemberben írtam neki, majd decemberben is... első válasz január elején érkezett, bőven vizsgaidőszakban (szakdolgozat konzulens :lol😊

több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Dobok PMet, mert ez már erősen offtopic 😀
több mint 15 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Én meg Patakinál vagyok 😀 De jövőre Kónyához megyek mindenképp. Prog2 amúgy milyen? Most néztem, hogy ki tartja (Szeberényi), 1 konzultációján voltam bent nála ZH előtt, akkor annyira nem jött be.tenorx
Beszédhibás és unalmas, de jó fej! Prog2 eleve gyakjegyes, átmenni nagyon könnyű belőle, de az objektumorientált szemléletmódot és a C++ tényleg megtanulni már jóval nehezebb.
Szinte 0 erőbefektetéssel átmentem belőle, igaz csak 3massal, de amikor először felvettem a grafikát szembesülnöm kellett vele, h tök analfabéta vagyok c++ból. És ezzel nagyon sokan így voltak...Black_Adder
Hmm akkor majd odafigyelek rá. Igazából a progos tárgyakra fektettem a hangsúlyt most is, mivel azok érdekelnek, míg az analízis mondjuk kevésbé. De hallom, hogy a bsz meg nagyon lényeges lesz, mert kellenek a lineáris leképezések a grafikához például? (Ezt csak hallottam, megerősíthetnéd 😀 )tenorx
A fizikát ha jól tudom már nem Orosz tartja, az naggyon-nagyon nagy szerencse nektek, de így is az lesz a legnehezebb tantárgy szvsz //btw: van előadó fizika könyvem
bsz2: Nekem jobban bejött mint a bsz1
anal2: Egy kicsit nehezebb, mint az anal1, de azért nem jelenthet komoly gondot
Összességében azért egyre nehezebb félévek jönnek majd szvsz...

Grafikához főleg koordináta geometria kell meg a mátrixok, de nagyon sok matek van mögötte. De amit bszből megtanulsz, azt addigra úgy is elfelejted. Lineáris leképzések az nem bsz1? Bsz2ből főleg gráfelmélet volt, úgy kb 80%ban, az még kicsit tetszett is, de sok hasznát nem vettem.
A kvaterniók meg a mátrixok azok, ami volt bsz valamennyiből és grafikából is. Lineáris leképzés nekem nem tűnt fel, vizsgán lehet lett volna olyan is, de 5házi +nagyházira megajánlott 5öst kaptam 😊 :cool:

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Grat az szép! 😊
Kónyánál egyébként van esélyed kapni 1-2%ot, főleg ha 4-eshez kell, de Tasnádinál is
/*Nálunk nem volt megajánlott jegy prog1ből Poppenél 😕*/Black_Adder
Én meg Patakinál vagyok 😀 De jövőre Kónyához megyek mindenképp. Prog2 amúgy milyen? Most néztem, hogy ki tartja (Szeberényi), 1 konzultációján voltam bent nála ZH előtt, akkor annyira nem jött be.tenorx
Beszédhibás és unalmas, de jó fej! Prog2 eleve gyakjegyes, átmenni nagyon könnyű belőle, de az objektumorientált szemléletmódot és a C++ tényleg megtanulni már jóval nehezebb.
Szinte 0 erőbefektetéssel átmentem belőle, igaz csak 3massal, de amikor először felvettem a grafikát szembesülnöm kellett vele, h tök analfabéta vagyok c++ból. És ezzel nagyon sokan így voltak...Black_Adder
Hmm akkor majd odafigyelek rá. Igazából a progos tárgyakra fektettem a hangsúlyt most is, mivel azok érdekelnek, míg az analízis mondjuk kevésbé. De hallom, hogy a bsz meg nagyon lényeges lesz, mert kellenek a lineáris leképezések a grafikához például? (Ezt csak hallottam, megerősíthetnéd 😀 )
több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Basszák meg azok a tanárok, akik nem olvassák az e-mailjüket... Elhiszem, hogy kurvaelfoglaltak, de nem hiszem el, hogy két-3 nap alatt egyszer sem néznek rá...
több mint 15 éve
prog1 megajánlott ötös, mikmak megajánlott 4es :rolleyes:
Egyébként a 4eshez kell 63%, mert 68% lett a két Zhm 😛 Csak bosszantó, hogy mindenki összehozza ezt a szar analízist, én meg elkúrom.tenorx
Grat az szép! 😊
Kónyánál egyébként van esélyed kapni 1-2%ot, főleg ha 4-eshez kell, de Tasnádinál is
Szinte 0 erőbefektetéssel átmentem belőle, igaz csak 3massal, de amikor először felvettem a grafikát szembesülnöm kellett vele, h tök analfabéta vagyok c++ból. És ezzel nagyon sokan így voltak...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Mihez kellene 63%? Ha meg van a 2-es dőlj hátra és élvezd az életet!
Prog1ből már nincs vizsga?
Egyébként nekem a mikmak is nehezebb volt, nem volt megajánlott jegyem belőle...Black_Adder
Egyébként a 4eshez kell 63%, mert 68% lett a két Zhm 😛 Csak bosszantó, hogy mindenki összehozza ezt a szar analízist, én meg elkúrom.tenorx
Grat az szép! 😊
Én meg Patakinál vagyok 😀 De jövőre Kónyához megyek mindenképp. Prog2 amúgy milyen? Most néztem, hogy ki tartja (Szeberényi), 1 konzultációján voltam bent nála ZH előtt, akkor annyira nem jött be.
több mint 15 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Analízis...tenorx
minden felsőlégúti fertőzés egyre lefelé és egyre mélyebbre terjed, az egy gáz, hogy a tüdőben nincsenek fájdalomreceptorok - tehát nem érzed a tüdőgyulladásod, csak köhögés van. Ergo hallgatózás és röggenezés segit a feltárásban.sutianap
Szvsz az BME Analízis 1 című tantárgy, az 1. szemeszter legkönnyebb vizsgája váltotta ki nála ezt a hozzászólástBlack_Adder
ok 😂
nállam meg az analizis-diagnózis irányba csúszott, hibás relé

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 15 éve
Nem nehéz a legkönyebbnek lenni, mivel kettő van, a BSZ meg ugye nehezebb 😀 Inkább az idegesít, hogy az előző hetit most már simán megírnám 80% köré (59% lett, 63% kellen), aztán most jó nehéz fos volt, megint 1-2% fog hiányozni valszeg... De 14:30ra megyek megtekinteni.tenorx
Egyébként nekem a mikmak is nehezebb volt, nem volt megajánlott jegyem belőle...Black_Adder
Grat az szép! 😊
/*Nálunk nem volt megajánlott jegy prog1ből Poppenél 😕*/

több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Szvsz az BME Analízis 1 című tantárgy, az 1. szemeszter legkönnyebb vizsgája váltotta ki nála ezt a hozzászólástBlack_Adder
Nem nehéz a legkönyebbnek lenni, mivel kettő van, a BSZ meg ugye nehezebb 😀 Inkább az idegesít, hogy az előző hetit most már simán megírnám 80% köré (59% lett, 63% kellen), aztán most jó nehéz fos volt, megint 1-2% fog hiányozni valszeg... De 14:30ra megyek megtekinteni.tenorx
Egyébként a 4eshez kell 63%, mert 68% lett a két Zhm 😛 Csak bosszantó, hogy mindenki összehozza ezt a szar analízist, én meg elkúrom.
több mint 15 éve
minden felsőlégúti fertőzés egyre lefelé és egyre mélyebbre terjed, az egy gáz, hogy a tüdőben nincsenek fájdalomreceptorok - tehát nem érzed a tüdőgyulladásod, csak köhögés van. Ergo hallgatózás és röggenezés segit a feltárásban.sutianap
Egyébként nekem a mikmak is nehezebb volt, nem volt megajánlott jegyem belőle...

több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Analízis...tenorx
Nem nehéz a legkönyebbnek lenni, mivel kettő van, a BSZ meg ugye nehezebb 😀 Inkább az idegesít, hogy az előző hetit most már simán megírnám 80% köré (59% lett, 63% kellen), aztán most jó nehéz fos volt, megint 1-2% fog hiányozni valszeg... De 14:30ra megyek megtekinteni.
több mint 15 éve
Analízis...tenorx
Szvsz az BME Analízis 1 című tantárgy, az 1. szemeszter legkönnyebb vizsgája váltotta ki nála ezt a hozzászólást

több mint 15 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Analízis...tenorx
bár attól még nem megy át matekból. ha mégis, szólj, mert akkor én is bejátszom 😀

több mint 15 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Analízis...tenorx
minden felsőlégúti fertőzés egyre lefelé és egyre mélyebbre terjed, az egy gáz, hogy a tüdőben nincsenek fájdalomreceptorok - tehát nem érzed a tüdőgyulladásod, csak köhögés van. Ergo hallgatózás és röggenezés segit a feltárásban.

több mint 15 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 259
Mocskos szárazköhögés. 😕szaba
kérj egy röntgent, nagyon elhúzódó - ugyhogy valami sz0vődményes szakaszba jársz mársutianap
le kéne állni a szerekről...

amúgy jobbulást 😉Divat
Neked is 😛
több mint 15 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
kérj egy röntgent, nagyon elhúzódó - ugyhogy valami sz0vődményes szakaszba jársz mársutianap
le kéne állni a szerekről...

amúgy jobbulást 😉

|
több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Analízis...
több mint 15 éve
kérj egy röntgent, nagyon elhúzódó - ugyhogy valami sz0vődményes szakaszba jársz már

több mint 15 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 259
Mocskos szárazköhögés. 😕
több mint 15 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
a mocskos kurva anyját a upcnek, hogy gyakorlatilag nem megy ez a szájbavert net
De kurva lassan telik ez a hét..

és kurvára hányingerem van a kibaszott csicska nyáladzástól a facebookon. 3 osztálytársam azt csinálja beülnek suliban könyvtárba és egymásnak írogatnak fél méter távolságból.szánalmas geci :mad:Hall Of Green
ezen ne baszd fel az agyad. hide a picsába és kész