Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 1 éve
hú, a ma reggeli Lidl-körben minden benne volt, amit utálok Butapestben.a bejárat mellett a falat lefosó (és később a fostos nadrággal kéregetni bejövő) alkesztól a boltban türelmetlenkedő, "nemazértozó" nyugdíjasig... ja várjunk, türelmetlen autósok nem voltak. my bad...
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=4o5hSxvN_-selég komoly szűrő a a direkt szar nyelvtan az afrikai herceges scambenbizony. vannak.elég ha 1 olyan hülye hetenteÉs ennek bedől valaki, mint eladó? Beszarás...4 hirdetést adtam fel a jófogáson az elmúlt 2 hétben és kb 8 adathalász ( elég jól kitalált) "jelentkező" akadtItt Máltán a hirdeteseknel van ez a scam h megveszik de te küldj előre pénzt történet …
azért az elég durva!
valamit csak kellene kezdeniük ezzel
yooker
csebi
Gergőbácsi
ha kiküldesz 1000 üzenetet simán van annyi
Negritis, a vajda
csebi
mert aki olyan hülye hogy nem esik le neki, az jó eséllyel átbaszható
klasszikus szőnyegbombázás
Negritis, a vajda
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
felnézel a fácséra, látsz különbeket iselég komoly szűrő a a direkt szar nyelvtan az afrikai herceges scambenbizony. vannak.elég ha 1 olyan hülye hetenteÉs ennek bedől valaki, mint eladó? Beszarás...4 hirdetést adtam fel a jófogáson az elmúlt 2 hétben és kb 8 adathalász ( elég jól kitalált) "jelentkező" akadtItt Máltán a hirdeteseknel van ez a scam h megveszik de te küldj előre pénzt történet …
azért az elég durva!
yooker
csebi
Gergőbácsi
Negritis, a vajda
csebi
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 026
Miert, ez milyen mar:elég komoly szűrő a a direkt szar nyelvtan az afrikai herceges scambenbizony. vannak.elég ha 1 olyan hülye hetenteÉs ennek bedől valaki, mint eladó? Beszarás...4 hirdetést adtam fel a jófogáson az elmúlt 2 hétben és kb 8 adathalász ( elég jól kitalált) "jelentkező" akadtItt Máltán a hirdeteseknel van ez a scam h megveszik de te küldj előre pénzt történet …
azért az elég durva!
yooker
csebi
Gergőbácsi
Negritis, a vajda
csebi
Negritis, a vajda
czechia.postsen.com/local/114748/The-woman-did-not-believe-the-police-that-she-was-the-victim-of-fraud-She-slipped-800000-into-the-bitcoin-machine-in-front-of-them-Crime--Prague-Gossip.html
több mint 1 éve
ahogy Michael Scott mondta: ha a kiraly fia ir neked es segitseget ker akkor segitesz.elég komoly szűrő a a direkt szar nyelvtan az afrikai herceges scambenbizony. vannak.elég ha 1 olyan hülye hetenteÉs ennek bedől valaki, mint eladó? Beszarás...4 hirdetést adtam fel a jófogáson az elmúlt 2 hétben és kb 8 adathalász ( elég jól kitalált) "jelentkező" akadtItt Máltán a hirdeteseknel van ez a scam h megveszik de te küldj előre pénzt történet …
azért az elég durva!
yooker
csebi
Gergőbácsi
Negritis, a vajda
csebi
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
elég komoly szűrő a a direkt szar nyelvtan az afrikai herceges scambenbizony. vannak.elég ha 1 olyan hülye hetenteÉs ennek bedől valaki, mint eladó? Beszarás...4 hirdetést adtam fel a jófogáson az elmúlt 2 hétben és kb 8 adathalász ( elég jól kitalált) "jelentkező" akadtItt Máltán a hirdeteseknel van ez a scam h megveszik de te küldj előre pénzt történet …
azért az elég durva!
yooker
csebi
Gergőbácsi
Negritis, a vajda
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
bizony. vannak.elég ha 1 olyan hülye hetenteÉs ennek bedől valaki, mint eladó? Beszarás...4 hirdetést adtam fel a jófogáson az elmúlt 2 hétben és kb 8 adathalász ( elég jól kitalált) "jelentkező" akadtItt Máltán a hirdeteseknel van ez a scam h megveszik de te küldj előre pénzt történet …
azért az elég durva!
yooker
csebi
Gergőbácsi
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
elég ha 1 olyan hülye hetenteÉs ennek bedől valaki, mint eladó? Beszarás...4 hirdetést adtam fel a jófogáson az elmúlt 2 hétben és kb 8 adathalász ( elég jól kitalált) "jelentkező" akadtItt Máltán a hirdeteseknel van ez a scam h megveszik de te küldj előre pénzt történet …
azért az elég durva!
yooker
csebi
Gergőbácsi
több mint 1 éve
És ennek bedől valaki, mint eladó? Beszarás...4 hirdetést adtam fel a jófogáson az elmúlt 2 hétben és kb 8 adathalász ( elég jól kitalált) "jelentkező" akadtItt Máltán a hirdeteseknel van ez a scam h megveszik de te küldj előre pénzt történet …
azért az elég durva!
yooker
csebi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
És ennek bedől valaki, mint eladó? Beszarás...4 hirdetést adtam fel a jófogáson az elmúlt 2 hétben és kb 8 adathalász ( elég jól kitalált) "jelentkező" akadtItt Máltán a hirdeteseknel van ez a scam h megveszik de te küldj előre pénzt történet …
azért az elég durva!
yooker
csebi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
4 hirdetést adtam fel a jófogáson az elmúlt 2 hétben és kb 8 adathalász ( elég jól kitalált) "jelentkező" akadtItt Máltán a hirdeteseknel van ez a scam h megveszik de te küldj előre pénzt történet …
azért az elég durva!
yooker
több mint 1 éve
4 hirdetést adtam fel a jófogáson az elmúlt 2 hétben és kb 8 adathalász ( elég jól kitalált) "jelentkező" akadtazért az elég durva!
több mint 1 éve
Az élet színvonal nem magas itt sztem. Legalábbis az átlag. Itt is van egy nagyon komoly elit amely a javak nagy részét saját kezükben tartják, viszont az átlagember ebből nem sokat érzékel. Abból viszont igen h minden rohadt drága nekik. Minden elképesztően drágult az utóbbi évtizedben és elképesztően beépítenek mindent. Ezek miatt amúgy a helyiek az expatokat okolják, vmennyire jogosan.Kicsit ide vág (ha már Málta): meglepett, hogy ezen a bouduttá felmérésen Málta szinte az összes nyugat-európai ország mögött kullog és a csehek is előttük vannak. Az olaszokat és spanyolokat nem sokkal előzik csak. Miniállamtól az ember többet várna, bár gondolom azért sok panaszt így se hallani általában az élet színvonalára. Tipped van mitől vannak viszonylag alacsonyan?Ja és tényleg összehasonlítás: itt Máltán a lassabb net meg nem megállítos/felvevős tv 50 EUR tehát jóval drágábbez _viszonylag_ új változtatás szerintem, a 2017-es ászf-ben még biztosan nem volt benneCsak info szolgáltatás volt a célom h nalam most emeltek. Nem felháborodás meg semmi ilyesmi tényleg.Jogászként nem olvasod az ÁSZF változásait? Elég erőteljesen hangsúlyozták pedig, nem is egy alkalommal. (Nálam Magenta 1-ben másodlagos mobilelőfizetéssel együtt havi 24 ezer a net, tv, vezetékes. Eddig talán 21 körül volt)feltetelezem.btw: amugy nekem is a T-home internet meg tv elofizum egy honap alatt bo 900 HUF-fal lett tobb.mert az az új szabályozás, hogy évente egyszer lehet iterálni a szolgáltatások díját az infláció miatt, nem?
csebi
slowmotion
nem panaszkodom, mert 8800 korul fizetek a netert meg tvert egyutt, csak neztem h eddig 8rugo alatt volt most meg hirtelen majdnem 9.
csebi
VanillaSky
Anno 2017ben elolvastam az aszft, igyis elég h minden nap atfutom a közlönyt amúgy sztem a jogászok nagy része nem teszi meg.
csebi
slowmotion
csebi
worldpopulationreview.com/country-rankings/happiest-countries-in-the-world
gyeek
Ellentétben más Mini államokkal ok amúgy 60as évekig Gyarmat voltak mindig. Gondolom ez sem segít a lelkivilaguknak
több mint 1 éve
Elképesztően kevés a stadion.Kicsit ide vág (ha már Málta): meglepett, hogy ezen a bouduttá felmérésen Málta szinte az összes nyugat-európai ország mögött kullog és a csehek is előttük vannak. Az olaszokat és spanyolokat nem sokkal előzik csak. Miniállamtól az ember többet várna, bár gondolom azért sok panaszt így se hallani általában az élet színvonalára. Tipped van mitől vannak viszonylag alacsonyan?Ja és tényleg összehasonlítás: itt Máltán a lassabb net meg nem megállítos/felvevős tv 50 EUR tehát jóval drágábbez _viszonylag_ új változtatás szerintem, a 2017-es ászf-ben még biztosan nem volt benneCsak info szolgáltatás volt a célom h nalam most emeltek. Nem felháborodás meg semmi ilyesmi tényleg.Jogászként nem olvasod az ÁSZF változásait? Elég erőteljesen hangsúlyozták pedig, nem is egy alkalommal. (Nálam Magenta 1-ben másodlagos mobilelőfizetéssel együtt havi 24 ezer a net, tv, vezetékes. Eddig talán 21 körül volt)feltetelezem.btw: amugy nekem is a T-home internet meg tv elofizum egy honap alatt bo 900 HUF-fal lett tobb.mert az az új szabályozás, hogy évente egyszer lehet iterálni a szolgáltatások díját az infláció miatt, nem?
csebi
slowmotion
nem panaszkodom, mert 8800 korul fizetek a netert meg tvert egyutt, csak neztem h eddig 8rugo alatt volt most meg hirtelen majdnem 9.
csebi
VanillaSky
Anno 2017ben elolvastam az aszft, igyis elég h minden nap atfutom a közlönyt amúgy sztem a jogászok nagy része nem teszi meg.
csebi
slowmotion
csebi
gyeek
több mint 1 éve
ozibozi
17 184
Mondjuk egy “örökre többé nem vadászhatok” jelvény kitűzése kezdetnek jó lenne.
több mint 1 éve
A facebook népe sírva háborog. Joggal, de mások is írták már az akkori posztban, hogy Mo-n nem jut tovább szerencsétlen. Szerintem Bödőcsnek van igaza: csatolják Szlovákiához Borsodot!444.hu/2023/04/13/termeszetkerositas-miatt-nyomoz-a-rendorseg-a-svajci-farkas-kilovoje-ellenMegmondtam vagy megmondtam? Február végén írtam be az OFF topikba:
Balkan vagyunk.
undisputedly
"Egy svájci születésű fiatal farkas itt turistáskodik Szfvár körül.
www.facebook.com/photo/?fbid=558452979649186&set=a.470396918454793
Szerencsétlen, ez sem tudja hova jött. Simán benne van a pakliban hogy valami túlbuzgó falusi vadőr kóbor kutyának nézi, aztán nyekk. "
Jan
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Kicsit ide vág (ha már Málta): meglepett, hogy ezen a bouduttá felmérésen Málta szinte az összes nyugat-európai ország mögött kullog és a csehek is előttük vannak. Az olaszokat és spanyolokat nem sokkal előzik csak. Miniállamtól az ember többet várna, bár gondolom azért sok panaszt így se hallani általában az élet színvonalára. Tipped van mitől vannak viszonylag alacsonyan?Ja és tényleg összehasonlítás: itt Máltán a lassabb net meg nem megállítos/felvevős tv 50 EUR tehát jóval drágábbez _viszonylag_ új változtatás szerintem, a 2017-es ászf-ben még biztosan nem volt benneCsak info szolgáltatás volt a célom h nalam most emeltek. Nem felháborodás meg semmi ilyesmi tényleg.Jogászként nem olvasod az ÁSZF változásait? Elég erőteljesen hangsúlyozták pedig, nem is egy alkalommal. (Nálam Magenta 1-ben másodlagos mobilelőfizetéssel együtt havi 24 ezer a net, tv, vezetékes. Eddig talán 21 körül volt)feltetelezem.btw: amugy nekem is a T-home internet meg tv elofizum egy honap alatt bo 900 HUF-fal lett tobb.mert az az új szabályozás, hogy évente egyszer lehet iterálni a szolgáltatások díját az infláció miatt, nem?
csebi
slowmotion
csebi
VanillaSky
csebi
slowmotion
csebi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Ja és tényleg összehasonlítás: itt Máltán a lassabb net meg nem megállítos/felvevős tv 50 EUR tehát jóval drágábbez _viszonylag_ új változtatás szerintem, a 2017-es ászf-ben még biztosan nem volt benneCsak info szolgáltatás volt a célom h nalam most emeltek. Nem felháborodás meg semmi ilyesmi tényleg.Jogászként nem olvasod az ÁSZF változásait? Elég erőteljesen hangsúlyozták pedig, nem is egy alkalommal. (Nálam Magenta 1-ben másodlagos mobilelőfizetéssel együtt havi 24 ezer a net, tv, vezetékes. Eddig talán 21 körül volt)feltetelezem.btw: amugy nekem is a T-home internet meg tv elofizum egy honap alatt bo 900 HUF-fal lett tobb.mert az az új szabályozás, hogy évente egyszer lehet iterálni a szolgáltatások díját az infláció miatt, nem?
csebi
slowmotion
csebi
VanillaSky
csebi
slowmotion
több mint 1 éve
ez _viszonylag_ új változtatás szerintem, a 2017-es ászf-ben még biztosan nem volt benneCsak info szolgáltatás volt a célom h nalam most emeltek. Nem felháborodás meg semmi ilyesmi tényleg.Jogászként nem olvasod az ÁSZF változásait? Elég erőteljesen hangsúlyozták pedig, nem is egy alkalommal. (Nálam Magenta 1-ben másodlagos mobilelőfizetéssel együtt havi 24 ezer a net, tv, vezetékes. Eddig talán 21 körül volt)feltetelezem.btw: amugy nekem is a T-home internet meg tv elofizum egy honap alatt bo 900 HUF-fal lett tobb.mert az az új szabályozás, hogy évente egyszer lehet iterálni a szolgáltatások díját az infláció miatt, nem?
csebi
slowmotion
csebi
VanillaSky
csebi
több mint 1 éve
Csak info szolgáltatás volt a célom h nalam most emeltek. Nem felháborodás meg semmi ilyesmi tényleg.Jogászként nem olvasod az ÁSZF változásait? Elég erőteljesen hangsúlyozták pedig, nem is egy alkalommal. (Nálam Magenta 1-ben másodlagos mobilelőfizetéssel együtt havi 24 ezer a net, tv, vezetékes. Eddig talán 21 körül volt)feltetelezem.btw: amugy nekem is a T-home internet meg tv elofizum egy honap alatt bo 900 HUF-fal lett tobb.mert az az új szabályozás, hogy évente egyszer lehet iterálni a szolgáltatások díját az infláció miatt, nem?
csebi
slowmotion
csebi
VanillaSky
Szerkesztette: csebi
több mint 1 éve
Sebii
3 536
2018-2020 közt, szóval bőven zajlott még a sztori mikor ott voltam.Két évig dolgoztam salesesként a Diginél, majd fél évet a Vodánál. Mindkettő még a nereződés előtti időkben volt, de azért már akkor is brutális hozzá nem értéssel találkoztam naponta.ez az invitel merge előtt vagy után volt?
A szerelőbrigáddal rengeteg gondom volt a Diginél, voltak olyan régiók ahol profik és gyorsak voltak a srácok (Pilis környéke, Budaörs) de pl. a kelet Pest megyei régióban botrányos volt. Az ügyfeleim meg persze engem hívogattak, mert a központi ügyfélszolgálat nem vette fel a telefont. 😀
Sebii
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Két évig dolgoztam salesesként a Diginél, majd fél évet a Vodánál. Mindkettő még a nereződés előtti időkben volt, de azért már akkor is brutális hozzá nem értéssel találkoztam naponta.ez az invitel merge előtt vagy után volt?
A szerelőbrigáddal rengeteg gondom volt a Diginél, voltak olyan régiók ahol profik és gyorsak voltak a srácok (Pilis környéke, Budaörs) de pl. a kelet Pest megyei régióban botrányos volt. Az ügyfeleim meg persze engem hívogattak, mert a központi ügyfélszolgálat nem vette fel a telefont. 😀
Sebii
több mint 1 éve
dugo93
4 232
Eldönteni, hogy a dolgok mekkorák --> kis dolog.így van ez amúgy, megegyeztünk az elején hogy a kisebb dolgokról ő dönt, a nagyokról meg én, csak sajna a 4 év alatt még csak kisebb dolgok voltak 😀Néha hagyni kell és a következő 2-3 alkalommal te tudsz dönteni fontosabb dolgokról is mindenféle megkérdőjelezés nélkül.Asszony hajthatatlan volt, hogy várjuk meg a pénteket a vodafone-al, mert hát ha szerdán intézzük a telekomot, akkor úgyse lesznek itt péntekig, és mára már prioritásként kezelték az ügyet. Én hülye meg belementem, mert itthon nem szeretem a konfliktusokat.Papucs vagy Meki, hagyod elnyomni magad. 😀
Ma végre végre kijöttek (a 3. megigért időpontra 1 emberrel), mikor mondtuk a legelején, hogy újépítésű lakás, nincs itt semmilyen kábelük. A csávónak akit küldtek (mint kiderült, ez az első napja a cégnél 😀) elmondjuk neki ugyanezt, de azért 20 percig nézegeti hogy van-e itt kábel, majd a 20 perces nézelődés után megállapítja, hogy ez bizony több emberes meló mert nincs itt semmi, és közli hogy majd egy hét múlva jönnek akkor. 😀 Mondom az már nem szükséges, hagyják a francba, mi is elengedtük 😀 De amíg UPC volt eskü semmi gond nem volt velük (vagy csak szerencsénk volt)
Tényleg az én hibám amúgy, mert sosem tanulok, de az ember már csak ilyen... Az ilyen szituációkban mindig hallgatok az asszonyra, pedig 90%-ban az a vége a történetnek, hogy "nem megugattam baszdmeg?!?"
eaglesmcnabb
Beki
dancogo
eaglesmcnabb
Mivel a kis dolgokról ő dönt, minden kis dolog.
Van még kérdés? 😀
több mint 1 éve
Sebii
3 536
Két évig dolgoztam salesesként a Diginél, majd fél évet a Vodánál. Mindkettő még a nereződés előtti időkben volt, de azért már akkor is brutális hozzá nem értéssel találkoztam naponta.A szerelőbrigáddal rengeteg gondom volt a Diginél, voltak olyan régiók ahol profik és gyorsak voltak a srácok (Pilis környéke, Budaörs) de pl. a kelet Pest megyei régióban botrányos volt. Az ügyfeleim meg persze engem hívogattak, mert a központi ügyfélszolgálat nem vette fel a telefont. 😀
több mint 1 éve
Én most nem panaszkodom a Vodára, múltkor felhívtak, hogy a 2 ingatlanom előfizetését ha egy számlára kérem, akkor átlépek egy magasabb díjfizetési zónába is úgy már tudnak adni a 2 havi díjára összesen kb. 3500 Ft-ot.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...