Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 1 éve
Vodafone…gondolj arra hogy amerikában szarabb van sokkal drágábban
Amióta átvette a NER, egyre szarabb… ma pl nem értek el órákon at telefonon, hol volt térerő, hol nem… nem mentek át az üzenetek, semmi.
Kabaré az egész, ennyi pénzért
jobbágy#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
dolgoztam telekomnál ahol bekötéseket rögzítettünk diákként, de volt rálátásunk a belsős beszélgetésekre (ticketekben üzengettek egymásnak a szerelők és ügyintézők)T-Kom THOME sztori, csak hogy nehogy azt higgyétek, hogy ott minden sima. Amúgy is terveztem, hogy kiírom magamból. (úgy emlékszem nem írtam le még, ha igen, bocs)Ha már a digit ekéztétek, a kibaszott vodafone is elmegy ám a jó kurva anyjába! Múlt szerdára igérték hogy jönnek bekötni a tv-t meg a netet, 12:00-16:00-ig, feleségem csak ezért kivett egy nap szabit, 16:00-kor felhívta őket hogy akkor mivan, akkor közlik vele hogy "ja, erőforráshiány miatt nem tudunk ma menni, majd jövőhéten szerdán". Hát kurvajó, legalább egy telefont elengedhettek volna. Az a szerda az amúgy ma van... Nyilván ma se tudnak jönni, de ma legalább telefonáltak hogy ma se jó, de majd pénteken, akkor már tuti. Aha, csak péntekig -1 ügyfél, nem elég bazdmeg hogy a szüneteltetésért is elkértek havi 3500at, de hogy 2 hét alatt nem sikerült kijönni a 21. században az egy kibaszott vicc. Jobb lesz nekünk a T-kom.Alapból is a T-komot javasolná az ember, mert ami a Vodánál idehaza zajlik...
Amúgy alapjáraton annyira nem baszna fel, de hogy emiatt a BL meccsről is lecsúszok, vasárnap meg a paris-roubaix-t kellett emiatt skippelni, az már annál inkább.
eaglesmcnabb
Beki
Szóval 2011 vége óta Tkomosak vagyunk a felvevő funkció miatt. Alapvetően jól működtek a dolgok náluk, a problémát általában hamar megoldották. 2014-ben költöztünk, zökkenőmentesen ment az átállás.
Tavaly ismét költöztünk. Szerencsénkre előtte ősszel, mikor még csak néztük az ingatlant (sorház), akkor vezették be abba az utcába az optikai kábellel a T-Home-ot, előtte csak telefonvonallal volt. Érdekes módon, nem a levegőben, hanem két dobozt raktak le az utcában, a járdát feltörték, majd a kábel lerakása után vissza aszfaltozták és földön vitték el.
Ennek örültünk, itt is lesz majd T-HOME. Tavaly február körül (az akkor mlg csak leendő) szomszédom mondta, hogy ő is bevezetné náluk, de ugye csak a ház előtt húzódó járdáig volt kábel, a házba nem volt bevezetve. HÍvta a központi számot, ahol mondták neki, hogy pár nap múlva megy a kolléga és beköti. Hiába mondta nekik, hogy ez ennél bonyolultabb, mert a házba is be kell hozni (fúrás, akár betonozás stb) a diszpécser mondta, majd megoldják. Pár napon belül valahonnan jó messziről ki is jött egy srác (azt hiszem vasárnap), aki 2 perc alatt megállapította, hogy ő ezzel nem tud mit kezdeni (ennyit a diszpécserek felkészültségéről) és dolga végezetlenül mehetett haza. Pár nappal később szomszédom egy ismerőssel megoldotta, hogy be tudják vinni a kábelt, onnan már bekötötte a Thome.os srác.
Tanulva a szomszédtól, mi már két hónappal a beköltözés előtt jeleztük, hogy mi át akarjuk hozni ide is a rendszert, de be kell hozni a házba. Mondták jó. Közben kiderült, hogy amíg a szomszédomnál az utcán feljebb elhelyezett dobozhoz tudták kötni, nekünk már a lejjebb levőhöz kéne csatlakozni
Ekkor derült ki, hogy ott nincs jel, valahol a járda aszfaltozásánál valamit elcsesztek és nem találnak jelet. A járdát nem bontják fel újra (az önkori nem engedte volna), a felső dobozból pedig nincs több hely.
Akkor azért úgy elszomorodtam, hogy nem lesz és érdeklődtem a konkurenciánál (Tarr Kft) , de azoknál sem volt optikai kábel (egy utcával lejjebb van) és nem is tervezik mostanában a mi utcánkkal bővíteni a palettát. Érdekesség, hogy ennek a cégnak már egyes utcákban több mint 10 éve van optikai elérheztősége. Mi a belvárostól öt percre lakunk, két nagy lakótelep is van a közelben....
Szóval marad a telefonkábeles eléhetőség, egyből be is ugrott a betárcsázós modem rémképe, ráadásul akcióként új felhasználóként másfél kétszerese lett volna a THOME-nak.
Időközben a THOME jelentkezett, hogy mégis a felső részről le tudnak hozni egy elérhetőséget, megoldják.
Akkor már a vége felé jártunk a felújtással, nem szerettem volna nagyon feltörni betont stb, de végül az előkertben ástak egy kicsit és egy.két lyuk fúrásával megoldották és bent volt a házban a kábel.
Jött a srác bekötni a készülékekre és NINCS JEL.
Akkor lett világos, hogy a külső bekötéseket általában nem belsős munkatársak végzik, hanem szerződött vállalkozók. Akik hozzánk jöttek vagy nem láttak még ilyen kábelt, nem is volt velük művezető, vagy leszarták, de állítólag úgy rángatták a kábelt, mint floki a lábtörlőt, valahol megszakították, ennyi.
Közeledett a költözés, kezdtem pipa lenni, de vártunk.
Múltak a napok, hetek, új kábelt húztak be, mérés és NINCS JEL.... Ettől már pöszén állt a szám.
A beköltözéskor így nem volt se netünk se tv-nk, szerencsénkre a szomszéd pár nap után megosztotta velünk a wifi jelszavát, így kicsit könnyebben viseltük.
Április végét írtuk ekkor és csak május elején jött végre egy gárda, aki tényleg értelmesnek nézett ki (belsősök voltak) és végre találtak jelet, összekötötték.
A THOME-os srácok korrektek voltak, de azért egy kissé röhejes, hogy 2022-ben három hónapig tartson egy ilyen sztori.
csi77
hülye ott (is) a nagy része, nincs mit szépíteni
a különbség hogy van egy kompetens mag és a tech amit használnak alapvetően kompetens
ez a diginél is megvolt
a vodánál és a upc-nél már nem annyira
siralmasak a dolgok
a külsősök esetében meg az is probléma hogy basznak nekik átadni infot sokszor
több mint 1 éve
- JC6
6 990
Vodafone…Amióta átvette a NER, egyre szarabb… ma pl nem értek el órákon at telefonon, hol volt térerő, hol nem… nem mentek át az üzenetek, semmi.
Kabaré az egész, ennyi pénzért
több mint 1 éve
T-Kom THOME sztori, csak hogy nehogy azt higgyétek, hogy ott minden sima. Amúgy is terveztem, hogy kiírom magamból. (úgy emlékszem nem írtam le még, ha igen, bocs)Ha már a digit ekéztétek, a kibaszott vodafone is elmegy ám a jó kurva anyjába! Múlt szerdára igérték hogy jönnek bekötni a tv-t meg a netet, 12:00-16:00-ig, feleségem csak ezért kivett egy nap szabit, 16:00-kor felhívta őket hogy akkor mivan, akkor közlik vele hogy "ja, erőforráshiány miatt nem tudunk ma menni, majd jövőhéten szerdán". Hát kurvajó, legalább egy telefont elengedhettek volna. Az a szerda az amúgy ma van... Nyilván ma se tudnak jönni, de ma legalább telefonáltak hogy ma se jó, de majd pénteken, akkor már tuti. Aha, csak péntekig -1 ügyfél, nem elég bazdmeg hogy a szüneteltetésért is elkértek havi 3500at, de hogy 2 hét alatt nem sikerült kijönni a 21. században az egy kibaszott vicc. Jobb lesz nekünk a T-kom.Alapból is a T-komot javasolná az ember, mert ami a Vodánál idehaza zajlik...
Amúgy alapjáraton annyira nem baszna fel, de hogy emiatt a BL meccsről is lecsúszok, vasárnap meg a paris-roubaix-t kellett emiatt skippelni, az már annál inkább.
eaglesmcnabb
Beki
Szóval 2011 vége óta Tkomosak vagyunk a felvevő funkció miatt. Alapvetően jól működtek a dolgok náluk, a problémát általában hamar megoldották. 2014-ben költöztünk, zökkenőmentesen ment az átállás.
Tavaly ismét költöztünk. Szerencsénkre előtte ősszel, mikor még csak néztük az ingatlant (sorház), akkor vezették be abba az utcába az optikai kábellel a T-Home-ot, előtte csak telefonvonallal volt. Érdekes módon, nem a levegőben, hanem két dobozt raktak le az utcában, a járdát feltörték, majd a kábel lerakása után vissza aszfaltozták és földön vitték el.
Ennek örültünk, itt is lesz majd T-HOME. Tavaly február körül (az akkor mlg csak leendő) szomszédom mondta, hogy ő is bevezetné náluk, de ugye csak a ház előtt húzódó járdáig volt kábel, a házba nem volt bevezetve. HÍvta a központi számot, ahol mondták neki, hogy pár nap múlva megy a kolléga és beköti. Hiába mondta nekik, hogy ez ennél bonyolultabb, mert a házba is be kell hozni (fúrás, akár betonozás stb) a diszpécser mondta, majd megoldják. Pár napon belül valahonnan jó messziről ki is jött egy srác (azt hiszem vasárnap), aki 2 perc alatt megállapította, hogy ő ezzel nem tud mit kezdeni (ennyit a diszpécserek felkészültségéről) és dolga végezetlenül mehetett haza. Pár nappal később szomszédom egy ismerőssel megoldotta, hogy be tudják vinni a kábelt, onnan már bekötötte a Thome.os srác.
Tanulva a szomszédtól, mi már két hónappal a beköltözés előtt jeleztük, hogy mi át akarjuk hozni ide is a rendszert, de be kell hozni a házba. Mondták jó. Közben kiderült, hogy amíg a szomszédomnál az utcán feljebb elhelyezett dobozhoz tudták kötni, nekünk már a lejjebb levőhöz kéne csatlakozni
Ekkor derült ki, hogy ott nincs jel, valahol a járda aszfaltozásánál valamit elcsesztek és nem találnak jelet. A járdát nem bontják fel újra (az önkori nem engedte volna), a felső dobozból pedig nincs több hely.
Akkor azért úgy elszomorodtam, hogy nem lesz és érdeklődtem a konkurenciánál (Tarr Kft) , de azoknál sem volt optikai kábel (egy utcával lejjebb van) és nem is tervezik mostanában a mi utcánkkal bővíteni a palettát. Érdekesség, hogy ennek a cégnak már egyes utcákban több mint 10 éve van optikai elérheztősége. Mi a belvárostól öt percre lakunk, két nagy lakótelep is van a közelben....
Szóval marad a telefonkábeles eléhetőség, egyből be is ugrott a betárcsázós modem rémképe, ráadásul akcióként új felhasználóként másfél kétszerese lett volna a THOME-nak.
Időközben a THOME jelentkezett, hogy mégis a felső részről le tudnak hozni egy elérhetőséget, megoldják.
Akkor már a vége felé jártunk a felújtással, nem szerettem volna nagyon feltörni betont stb, de végül az előkertben ástak egy kicsit és egy.két lyuk fúrásával megoldották és bent volt a házban a kábel.
Jött a srác bekötni a készülékekre és NINCS JEL.
Akkor lett világos, hogy a külső bekötéseket általában nem belsős munkatársak végzik, hanem szerződött vállalkozók. Akik hozzánk jöttek vagy nem láttak még ilyen kábelt, nem is volt velük művezető, vagy leszarták, de állítólag úgy rángatták a kábelt, mint floki a lábtörlőt, valahol megszakították, ennyi.
Közeledett a költözés, kezdtem pipa lenni, de vártunk.
Múltak a napok, hetek, új kábelt húztak be, mérés és NINCS JEL.... Ettől már pöszén állt a szám.
A beköltözéskor így nem volt se netünk se tv-nk, szerencsénkre a szomszéd pár nap után megosztotta velünk a wifi jelszavát, így kicsit könnyebben viseltük.
Április végét írtuk ekkor és csak május elején jött végre egy gárda, aki tényleg értelmesnek nézett ki (belsősök voltak) és végre találtak jelet, összekötötték.
A THOME-os srácok korrektek voltak, de azért egy kissé röhejes, hogy 2022-ben három hónapig tartson egy ilyen sztori.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
444.hu/2023/04/13/termeszetkerositas-miatt-nyomoz-a-rendorseg-a-svajci-farkas-kilovoje-ellenMegmondtam vagy megmondtam? Február végén írtam be az OFF topikba:
Balkan vagyunk.
undisputedly
"Egy svájci születésű fiatal farkas itt turistáskodik Szfvár körül.
www.facebook.com/photo/?fbid=558452979649186&set=a.470396918454793
Szerencsétlen, ez sem tudja hova jött. Simán benne van a pakliban hogy valami túlbuzgó falusi vadőr kóbor kutyának nézi, aztán nyekk. "
Szerkesztette: Jan
több mint 1 éve
444.hu/2023/04/13/termeszetkerositas-miatt-nyomoz-a-rendorseg-a-svajci-farkas-kilovoje-ellenKöcsög migráns farkas, minek jött ide...
Balkan vagyunk.
undisputedly
több mint 1 éve
444.hu/2023/04/13/termeszetkerositas-miatt-nyomoz-a-rendorseg-a-svajci-farkas-kilovoje-ellenFarkastörvények uralkodnak.
Balkan vagyunk.
undisputedly
| Bocs. |
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
444.hu/2023/04/13/termeszetkerositas-miatt-nyomoz-a-rendorseg-a-svajci-farkas-kilovoje-ellenBalkan vagyunk.
több mint 1 éve
Amit mi mindketten problémásnak látunk ebben a sztoriban, hogy -nem tudni miből él a srác, de bármi is az, valszeg nem fog örökké így pörögni, lesznek hullámvölgyek.
Jan
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Ha már a digit ekéztétek, a kibaszott vodafone is elmegy ám a jó kurva anyjába! Múlt szerdára igérték hogy jönnek bekötni a tv-t meg a netet, 12:00-16:00-ig, feleségem csak ezért kivett egy nap szabit, 16:00-kor felhívta őket hogy akkor mivan, akkor közlik vele hogy "ja, erőforráshiány miatt nem tudunk ma menni, majd jövőhéten szerdán". Hát kurvajó, legalább egy telefont elengedhettek volna. Az a szerda az amúgy ma van... Nyilván ma se tudnak jönni, de ma legalább telefonáltak hogy ma se jó, de majd pénteken, akkor már tuti. Aha, csak péntekig -1 ügyfél, nem elég bazdmeg hogy a szüneteltetésért is elkértek havi 3500at, de hogy 2 hét alatt nem sikerült kijönni a 21. században az egy kibaszott vicc. Jobb lesz nekünk a T-kom.Alapból is a T-komot javasolná az ember, mert ami a Vodánál idehaza zajlik...
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Megnéztem, nem végig, de elég sokat belőle. Feleségem is belenézett, ő csak 2-3 percet. Konszenzus született: arra jutottunk, hogy ezzel igazából nincs baj.Ezeket nem szabad megosztani.itt is 2-3 ember irta h bekenezett es ki tudja h hanyan lestek meg innen.Az 300e aki követi és a 600e aki rendszeresen nézi, magába szívja a tutit... Megérett a világ a pusztulásra! 🤮youtu.be/NDfDOxmxcRYVégig tudtad nézni?
keresem a szavakat
Amadeus von Dollárbaloldal
A legelején felb...tt, erőltettem még picit, de nem megy.
kittli
5 percig bírtam.
nagir
Nalam orok szabaly h fosst nem osztok meg h "ne ma de szar" ezzel generalunk meg tobb elerest.
YoungZeeZee
Miért tanulunk, miért végzünk el különböző iskolákat, miért szerzünk képesítéseket? Nyilván azért, hogy a munkaerőpiacon vagy vállalkozóként ezzel kedvezőbb helyzetben legyünk, többet keressünk, végeredményben jobban éljünk.
(leszámítva azokat, akik tudásvágyból tanulnak, pl a feleségem a második diplomáját azért szerezte, mert érdekelte a téma, de a munkaköre, fizetése nem változott tőle)
Ha így nézzük, hogy a tanulás egy (idő és energia) befektetés a későbbi jobb élet céljából, akkor a srácnak teljesen igaza van, ő annyit fektetett be, amennyi az általa célként kitűzött életmódhoz szükséges volt, nem többet. Ha 8 általánosa van, de ezzel együtt ő elégedett az életével, tudásvágy pedig nincs benne, akkor neki tényleg nincs semmi értelme tovább tanulni.
Amit mi mindketten problémásnak látunk ebben a sztoriban, hogy -nem tudni miből él a srác, de bármi is az, valszeg nem fog örökké így pörögni, lesznek hullámvölgyek. És akkor valahogy kezelni kell majd a szitut, esetleg el kell adni a Mustangot meg a Rolexet, nem ő lesz a sztár, és -a mostani megnyilvánulásai alapján- az nem látszik, hogy ezt a helyzetet helyén tudná majd kezelni.
De amúgy nem értem mire itt a nagy közfelháborodás? Az életmódjával van gondotok, vagy a 8 általánossal?
több mint 1 éve
Ha már a digit ekéztétek, a kibaszott vodafone is elmegy ám a jó kurva anyjába! Múlt szerdára igérték hogy jönnek bekötni a tv-t meg a netet, 12:00-16:00-ig, feleségem csak ezért kivett egy nap szabit, 16:00-kor felhívta őket hogy akkor mivan, akkor közlik vele hogy "ja, erőforráshiány miatt nem tudunk ma menni, majd jövőhéten szerdán". Hát kurvajó, legalább egy telefont elengedhettek volna. Az a szerda az amúgy ma van... Nyilván ma se tudnak jönni, de ma legalább telefonáltak hogy ma se jó, de majd pénteken, akkor már tuti. Aha, csak péntekig -1 ügyfél, nem elég bazdmeg hogy a szüneteltetésért is elkértek havi 3500at, de hogy 2 hét alatt nem sikerült kijönni a 21. században az egy kibaszott vicc. Jobb lesz nekünk a T-kom. Amúgy alapjáraton annyira nem baszna fel, de hogy emiatt a BL meccsről is lecsúszok, vasárnap meg a paris-roubaix-t kellett emiatt skippelni, az már annál inkább.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Gyanítom nekem sem a szombat esti egy doboz sör tett be 😮Látod, én mióta iszok nem nagyon volt ilyen bajom. Azért jobbulast 😊Nem iszom én már pálinkát, meg anyámnak eleve csak olyan van, amibe inkább nem merek beleszagolni se - vagy Erdélyből van, vagy Kárpátaljáról (mindig mentek a határon túlra a munkahelyével, mert a kaposvári ref gim igazgatója nagyon hajtotta a határon túli kapcsolatokat)Nincs is jobb annál, mint amikor a húsvéti rokonlátogatás során a fosós-hányós vírus és a Te létezésed síkja érinti egymást 😮Akkor vagy túl kevés volt a pálinka, vagy túl sok.
slowmotion
(Jobbulást)
warr_b
slowmotion
Toca
több mint 1 éve
Látod, én mióta iszok nem nagyon volt ilyen bajom. Azért jobbulast 😊Nem iszom én már pálinkát, meg anyámnak eleve csak olyan van, amibe inkább nem merek beleszagolni se - vagy Erdélyből van, vagy Kárpátaljáról (mindig mentek a határon túlra a munkahelyével, mert a kaposvári ref gim igazgatója nagyon hajtotta a határon túli kapcsolatokat)Nincs is jobb annál, mint amikor a húsvéti rokonlátogatás során a fosós-hányós vírus és a Te létezésed síkja érinti egymást 😮Akkor vagy túl kevés volt a pálinka, vagy túl sok.
slowmotion
(Jobbulást)
warr_b
slowmotion
több mint 1 éve
- JC6
6 990
Nincs is jobb annál, mint amikor a húsvéti rokonlátogatás során a fosós-hányós vírus és a Te létezésed síkja érinti egymást 😮És most képzeld el ezt slowmotion-be
slowmotion
több mint 1 éve
szeged környékén jársz dobj egy PM-et és útbaigazítalakNem iszom én már pálinkát, meg anyámnak eleve csak olyan van, amibe inkább nem merek beleszagolni se - vagy Erdélyből van, vagy Kárpátaljáról (mindig mentek a határon túlra a munkahelyével, mert a kaposvári ref gim igazgatója nagyon hajtotta a határon túli kapcsolatokat)Nincs is jobb annál, mint amikor a húsvéti rokonlátogatás során a fosós-hányós vírus és a Te létezésed síkja érinti egymást 😮Akkor vagy túl kevés volt a pálinka, vagy túl sok.
slowmotion
(Jobbulást)
warr_b
slowmotion
több mint 1 éve
Nem iszom én már pálinkát, meg anyámnak eleve csak olyan van, amibe inkább nem merek beleszagolni se - vagy Erdélyből van, vagy Kárpátaljáról (mindig mentek a határon túlra a munkahelyével, mert a kaposvári ref gim igazgatója nagyon hajtotta a határon túli kapcsolatokat)Nincs is jobb annál, mint amikor a húsvéti rokonlátogatás során a fosós-hányós vírus és a Te létezésed síkja érinti egymást 😮Akkor vagy túl kevés volt a pálinka, vagy túl sok.
slowmotion
(Jobbulást)
warr_b
több mint 1 éve
Nincs is jobb annál, mint amikor a húsvéti rokonlátogatás során a fosós-hányós vírus és a Te létezésed síkja érinti egymást 😮Akkor vagy túl kevés volt a pálinka, vagy túl sok.
slowmotion
(Jobbulást)
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Nincs is jobb annál, mint amikor a húsvéti rokonlátogatás során a fosós-hányós vírus és a Te létezésed síkja érinti egymást 😮
több mint 1 éve
a digi így folytatja év végére 100 rugó lesz a tv+net előfizetés. ezt így kevesebb, mint egy éven belül sikerült produkálniuk: 5750 -> 6900 ->7300 -> 8360 huf/hó. elmennek a csába.Mi a tv részét most akarjuk lemondani, mivel baromi keveset megy és feleslegesnek tartjuk. Ha nézünk is valamit akkor arra ott van a streaming.
Duff
több mint 1 éve
- JC6
6 990
index.hu/fomo/2023/04/10/dalai-lama-tendzin-gyaco-video/Még kiderül, hogy a végén ő a világ legnagyobb pedója
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
beraktam háttérzajnak, de 30 perc után off volt még annak is.youtu.be/NDfDOxmxcRYVégig tudtad nézni?
keresem a szavakat
kittli
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 566
Ezeket nem szabad megosztani.itt is 2-3 ember irta h bekenezett es ki tudja h hanyan lestek meg innen.Az 300e aki követi és a 600e aki rendszeresen nézi, magába szívja a tutit... Megérett a világ a pusztulásra! 🤮youtu.be/NDfDOxmxcRYVégig tudtad nézni?
keresem a szavakat
kittli
5 percig bírtam.
nagir
Nalam orok szabaly h fosst nem osztok meg h "ne ma de szar" ezzel generalunk meg tobb elerest.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 026
Az állam megvédi a mimagyarokat attól, hogy a gonosz kapitalisták ellopják a pénzüket.Én is aláírtam a hűséget, ennek ellenére azóta 2x emelték a havidíjat.A Digit akkor úszod még kevésbé drágán, ha hűségbe mész asszem egy évre, úgy kevesebb, mint 8.a digi így folytatja év végére 100 rugó lesz a tv+net előfizetés. ezt így kevesebb, mint egy éven belül sikerült produkálniuk: 5750 -> 6900 ->7300 -> 8360 huf/hó. elmennek a csába.Nekem kereken 10 ezres számla jött most a digitől..
Duff
jobbágy#JC6
Dzsokijuing
Nem tudom a konkurenciánál milyen lehetőségek vannak most, de igen, anno azért lettem digis, mert ár/érték arányban simán a legjobb volt. Persze, ha van valami jó elérhető szolgáltatás, azt egyből le kell nyúlnia a faszfej ner-nek, aztán meg drága lesz és szar. Csodálatos.a digi így folytatja év végére 100 rugó lesz a tv+net előfizetés. ezt így kevesebb, mint egy éven belül sikerült produkálniuk: 5750 -> 6900 ->7300 -> 8360 huf/hó. elmennek a csába.ez még így is olcsó a konkurenciához képest nem? én a Telekomnál 10 felett fizetek / hó.
Duff
deyell
Duff
Ehelyett ellopják a mimagyarok vezérei, mégiscsak mimagyarnál marad, az úgy jobb.
Sokkal boldogabb vagyok, hogy Andi tud magának még egy valami drágát venni.