Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 1 éve
ozibozi
17 189
Ezt a nyomorék lakáskiadást, esküszöm…Ilyenkor egy rutinos kiadó azonnal reagál az ucsó negatív bejegyzésre, amiben leírja hogy a karnis nem bírta ki, de a szomszédok ha nehezen is, de túlélték őket, mert majd 4 napig dajdajoztak’ mire elmentek. /mindegy kire vonatkozik…
Segítek külföldi barátomnak. Legjobb helyen van a kecó, Deák tér szívcsakrája.
Teszem azt, most nem nézem meg, mondjuk az utóbbi 10 vendégből az első 8 nagyon jó értékeléseket adott (9-10p). Milyen jó hely, kedves házigazda, bor, süti, tisztaság.
Kilencedik vendég csapat: portugálok.
Az a retek, utánuk, te jó ég… mindenhol zsebkendő eldobálva, mosógép ajtaja leszakadva, csirke csont a radiator mögé dugva, embertelen. Takarító előttük 3 órát takarított, 100 nm a lakás.
Értékelés:
Tisztaság: 5 pont
A jó büdös…
Ez semmi.
Volt egy nap a következő csapatig.
Spanyolok jöttek.
5 kiégett, 50 körüli nő meg az egyiknek az anyja.
Fogadom őket, elmondok mindent, ott a bor, gyümölcs, minden, megköszönik, elmegyek.
Felszállok a metróra, ez másfél perc a lakástól, már küldik a fotót whatsappon hogy kiégett a szobában az 5 égő.
Írnám a választ, majd jön egy újabb kép: Ja, most már jó.
Persze, mert különösképpen takarékos az izzó…
Aztán lefotozzák nekem hogy nincs a mosógépnek ajtaja.
Mondom ember, elmondtam a lakásban hogy előző nap szakították le a portugálok, egyik szerelő se volt ennyire gyors… tudtam hogy baj lesz.
Na, most mentek el, adtak egy olyan értékelést, hogy szerintem egy hamar nem lesz új vendég a lakásban.
Azt mondja:
- öreg a lakás (le van írva, utolsó felújítás 2010, klasszikus, nagypolgári)
- recseg a padló
- tisztaság 5!!! Bazzeg 5…. Öt… a tízből.
- Kényelem: 5. (Ikeas agyak mindenhol, drága matraccal… két kanapé a nappaliban, egy kihúzható pluszban a nagy hálóban.)
- nem felszerelt (a jó édes…)
- ár/érték arany 7.5….te bakter!!! Legolcsóbb a szállásunk….
- NINCS A MOSÓGÉPNEK AJTAJA
- a függöny leesett az utolsó nap és a karnis megütötte a vállam (4 napig nem esett le, aztán hirtelen gondolt egyet..)
- végezetül: a lift akad
Sírok… és hazamegy, leül a gép elé és vigyorogva leírja ezeket, a hulye magyar meg szív több ezer km-ről, mert nem foglalnak az értékelése miatt…
Egyszerűen undorító. Most totál kiégtem..o
jobbágy#JC6
Ebből a rutinosabb utazó már figyelembe fogja venni az előtte született pozitív értékeléseket, nem egy két negatívból fog kiindulni. Ehhez természetesen túlnyomó részben pozitív bejegyzéseknek kell születniük. Nem az igazság számít csak az összkép, meg az ár/érték arány. 😉
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Ezt a nyomorék lakáskiadást, esküszöm…amieleajtót nem tudták volna letépni, micicmackó!
Teszem azt, most nem nézem meg, mondjuk az utóbbi 10 vendégből az első 8 nagyon jó értékeléseket adott (9-10p). Milyen jó hely, kedves házigazda, bor, süti, tisztaság.
Az a retek, utánuk, te jó ég… mindenhol zsebkendő eldobálva, mosógép ajtaja leszakadva, csirke csont a radiator mögé dugva, embertelen. Takarító előttük 3 órát takarított, 100 nm a lakás.
Értékelés:
A jó büdös…
Ez semmi.
Spanyolok jöttek.
Fogadom őket, elmondok mindent, ott a bor, gyümölcs, minden, megköszönik, elmegyek.
Felszállok a metróra, ez másfél perc a lakástól, már küldik a fotót whatsappon hogy kiégett a szobában az 5 égő.
Mondom ember, elmondtam a lakásban hogy előző nap szakították le a portugálok, egyik szerelő se volt ennyire gyors… tudtam hogy baj lesz.
Na, most mentek el, adtak egy olyan értékelést, hogy szerintem egy hamar nem lesz új vendég a lakásban.
Azt mondja:
- recseg a padló
- Kényelem: 5. (Ikeas agyak mindenhol, drága matraccal… két kanapé a nappaliban, egy kihúzható pluszban a nagy hálóban.)
- a függöny leesett az utolsó nap és a karnis megütötte a vállam (4 napig nem esett le, aztán hirtelen gondolt egyet..)
Sírok… és hazamegy, leül a gép elé és vigyorogva leírja ezeket, a hulye magyar meg szív több ezer km-ről, mert nem foglalnak az értékelése miatt…
jobbágy#JC6
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
Ezt a nyomorék lakáskiadást, esküszöm…ez airbnb?
Értékelés:
A jó büdös…
Ez semmi.
Spanyolok jöttek.
Azt mondja:
- recseg a padló
jobbágy#JC6
sovány vigasz, hiszen te pénzt nem fogsz keresni, de te is le tudod őket húzni.
több mint 1 éve
Ezt a nyomorék lakáskiadást, esküszöm…Tudom, nem vigasztal, de agyhalottak. Határon innen és túl.
Értékelés:
A jó büdös…
Ez semmi.
Spanyolok jöttek.
Azt mondja:
- recseg a padló
jobbágy#JC6
Szerintem az okostelefonok okozzák, de hallottam már más véleményt is.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
- JC6
6 991
Ezt a nyomorék lakáskiadást, esküszöm…Segítek külföldi barátomnak. Legjobb helyen van a kecó, Deák tér szívcsakrája.
Értékelés:
A jó büdös…
Ez semmi.
Spanyolok jöttek.
Azt mondja:
- recseg a padló
Szerkesztette: - JC6
több mint 1 éve
Éltem kint. Rákerestem, 2017 óta országos szinten nem kötelező, de kantonális szinten hozhatnak ilyen szabályokat és van ahol él is.emlékeim szerint empty élt kint (vagy még most is ott él)Már írtam, hogy csak Svájcról kellene példát venni: ott nem lehetsz addig kutyatulaj, amíg nem végeztél el vmi helyi kutyaiskolában kutyatartói képzést.Ez szerintem csak városi legenda a legendás svájciakról
empty taxi
www.dogfriendlyswiss.ch/en/index.html
Itt legalábbis semmi ilyet nem írnak, pedig van bőven téma rajta a kutyatartással kapcsolatban.
vpi
NB2
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Mikey
18 753
Ahh, ez sok mindent megmagyaráz.Azóta már Belarusz a mintalaborunk, nem valami hanyatló nyugati demokrácia.Már írtam, hogy csak Svájcról kellene példát venni: ott nem lehetsz addig kutyatulaj, amíg nem végeztél el vmi helyi kutyaiskolában kutyatartói képzést.És elvileg már a mintalaborunknál is | (Ausztria ugye) | bevezettek ilyet. Vagy csak fognak?
empty taxi
Mikey
somoskovig
több mint 1 éve
Azóta már Belarusz a mintalaborunk, nem valami hanyatló nyugati demokrácia.Már írtam, hogy csak Svájcról kellene példát venni: ott nem lehetsz addig kutyatulaj, amíg nem végeztél el vmi helyi kutyaiskolában kutyatartói képzést.És elvileg már a mintalaborunknál is | (Ausztria ugye) | bevezettek ilyet. Vagy csak fognak?
empty taxi
Mikey
több mint 1 éve
Mikey
18 753
Már írtam, hogy csak Svájcról kellene példát venni: ott nem lehetsz addig kutyatulaj, amíg nem végeztél el vmi helyi kutyaiskolában kutyatartói képzést.És elvileg már a mintalaborunknál is | (Ausztria ugye) | bevezettek ilyet. Vagy csak fognak?
empty taxi
több mint 1 éve
emlékeim szerint empty élt kint (vagy még most is ott él)Már írtam, hogy csak Svájcról kellene példát venni: ott nem lehetsz addig kutyatulaj, amíg nem végeztél el vmi helyi kutyaiskolában kutyatartói képzést.Ez szerintem csak városi legenda a legendás svájciakról
empty taxi
Itt legalábbis semmi ilyet nem írnak, pedig van bőven téma rajta a kutyatartással kapcsolatban.
vpi
több mint 1 éve
Már írtam, hogy csak Svájcról kellene példát venni: ott nem lehetsz addig kutyatulaj, amíg nem végeztél el vmi helyi kutyaiskolában kutyatartói képzést.Ez szerintem csak városi legenda a legendás svájciakról
empty taxi
több mint 1 éve
Meg hitelfelvételhez, szavazáshoz, biciklizéshez, ilyesmi. Be lehetne vezetni a cserkészek érmegyűjtögetését, és aki nem gyűjti össze a 21-et, na, azt kellene elaltatni. 😊elektromos rollerre is kéne engedélyMár írtam, hogy csak Svájcról kellene példát venni: ott nem lehetsz addig kutyatulaj, amíg nem végeztél el vmi helyi kutyaiskolában kutyatartói képzést.gyerekre is bevezetném 😀
empty taxi
eaglesmcnabb
Fontos_Vidra
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
elektromos rollerre is kéne engedélyMár írtam, hogy csak Svájcról kellene példát venni: ott nem lehetsz addig kutyatulaj, amíg nem végeztél el vmi helyi kutyaiskolában kutyatartói képzést.gyerekre is bevezetném 😀
empty taxi
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Már írtam, hogy csak Svájcról kellene példát venni: ott nem lehetsz addig kutyatulaj, amíg nem végeztél el vmi helyi kutyaiskolában kutyatartói képzést.gyerekre is bevezetném 😀
empty taxi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Már írtam, hogy csak Svájcról kellene példát venni: ott nem lehetsz addig kutyatulaj, amíg nem végeztél el vmi helyi kutyaiskolában kutyatartói képzést.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Te is tudod hogy nem... ne legyünk már álszentek. Általában nem azok a kutyák jutnának erre a sorsra akikkel foglalkoztak, és a család kis kedvence. Azok akikkel senki nem törődik és elvadultak.Egy figyelmeztetés, egy-két pénzbírság, és ha ezután sem történik változás, akkor jöhetnek befogni és elaltatni. Talán ez már kicsit elgondolkodtatná az embereket...Mármint szerencsétlen kutya gazdáját, ugye?!
Nomac
Mikey
Tudom hogy a szélsőség amit írtam, mert az állatok nem tehetnek róla, de egyszerűen szörnyű állapotok vannak, ezen valahogy változtatni kell.
több mint 1 éve
Mikey
18 753
Egy figyelmeztetés, egy-két pénzbírság, és ha ezután sem történik változás, akkor jöhetnek befogni és elaltatni. Talán ez már kicsit elgondolkodtatná az embereket...Mármint szerencsétlen kutya gazdáját, ugye?!
Nomac
több mint 1 éve
siman lehet h bejarattal szemkozti jobb oldalon volt a kerites es ezert kotelezte. asszem ez benne van sok helyen a helyi rendeletben, hogy melyik kerites kinek a felelossege, altalban bejarattal szembeni jobb oldal a tied.En ertem amit mondasz, de mondom, ismerosomnel is hasonlo volt a szitu, atjart a szomszed kutyaja.Eszednél vagy ember? Nehogy már minden kerítés az enyém legyen. Amit nekem kell megcsinálni az rendben van. Az alsó kerítés az alsó szomszédé. A kutya is az övé. Szóltam, tyúkháló van. Szerinted az mire jó? Pont ezzel kezdtem az egészet, hogy rohadt jó hogy nekem kell ezek miatt költenem.Ilyenkor lehet neki szólni meg feljelenteni, de ha átrohangál hozzád a kutya, akkor neked kell a kerítésedet úgy megcsinálni, hogy ez ne fordulhasson elő, nem neki.amúgy a mérget köteles lennél elvileg úgy kihelyezni, hogy háziállat ne férhessen hozzáAmúgy a kutyát is köteles lenne úgy tartani sok mindenki, hogy ne 2 méteres láncon futkározzon vagy megcsinálni a kerítést, hogy ne menjen át a szomszédba a kisgyerekkel játszani...
peach
Matthew99
Ismerősnek volt ebből problémája és hát őt kötelezték erre.
De amúgy állatot megmérgezni az azért legalja dolog, mégha utálod is.
Lúdas Solymi
Matthew99
Addig-addig folytatodott h az onkormanyzat ot kozelezte h csinalja meg a keriteset es nem a szomszedot.
Lúdas Solymi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Kutyatartás is olyan itthon mint az egész ország, mindenki leszarja, mert nincs retorzió. Végig jártam a kéktúrát, mondhatni elég nagy szeltet láttam az országból, siralmas ami itthon megy. A cigány telepekről nem beszélek, mert ott attól nem várok mást, de annyi olyan szituval találkoztam amikor le se szarják az emberek hogy a kutyájuk az utcán mászkál, és bárkit megharaphat. Több olyan pont is van a kéktúrán ami számtalanszor be lett jelentve, de önkormányzatok sem lépnek fel ellene..az hogy küld egy levelet hogy lég szíves ne az utcán legyen a kutyád.. és ezt 43. alkalom után sem követi retorzió...
Egy figyelmeztetés, egy-két pénzbírság, és ha ezután sem történik változás, akkor jöhetnek befogni és elaltatni. Talán ez már kicsit elgondolkodtatná az embereket...
több mint 1 éve
Na annak lenne híre.En ertem amit mondasz, de mondom, ismerosomnel is hasonlo volt a szitu, atjart a szomszed kutyaja.Eszednél vagy ember? Nehogy már minden kerítés az enyém legyen. Amit nekem kell megcsinálni az rendben van. Az alsó kerítés az alsó szomszédé. A kutya is az övé. Szóltam, tyúkháló van. Szerinted az mire jó? Pont ezzel kezdtem az egészet, hogy rohadt jó hogy nekem kell ezek miatt költenem.Ilyenkor lehet neki szólni meg feljelenteni, de ha átrohangál hozzád a kutya, akkor neked kell a kerítésedet úgy megcsinálni, hogy ez ne fordulhasson elő, nem neki.amúgy a mérget köteles lennél elvileg úgy kihelyezni, hogy háziállat ne férhessen hozzáAmúgy a kutyát is köteles lenne úgy tartani sok mindenki, hogy ne 2 méteres láncon futkározzon vagy megcsinálni a kerítést, hogy ne menjen át a szomszédba a kisgyerekkel játszani...
peach
Matthew99
Lúdas Solymi
Matthew99
Addig-addig folytatodott h az onkormanyzat ot kozelezte h csinalja meg a keriteset es nem a szomszedot.
Lúdas Solymi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 027
En ertem amit mondasz, de mondom, ismerosomnel is hasonlo volt a szitu, atjart a szomszed kutyaja.Eszednél vagy ember? Nehogy már minden kerítés az enyém legyen. Amit nekem kell megcsinálni az rendben van. Az alsó kerítés az alsó szomszédé. A kutya is az övé. Szóltam, tyúkháló van. Szerinted az mire jó? Pont ezzel kezdtem az egészet, hogy rohadt jó hogy nekem kell ezek miatt költenem.Ilyenkor lehet neki szólni meg feljelenteni, de ha átrohangál hozzád a kutya, akkor neked kell a kerítésedet úgy megcsinálni, hogy ez ne fordulhasson elő, nem neki.amúgy a mérget köteles lennél elvileg úgy kihelyezni, hogy háziállat ne férhessen hozzáAmúgy a kutyát is köteles lenne úgy tartani sok mindenki, hogy ne 2 méteres láncon futkározzon vagy megcsinálni a kerítést, hogy ne menjen át a szomszédba a kisgyerekkel játszani...
peach
Matthew99
Lúdas Solymi
Matthew99
több mint 1 éve
De amúgy állatot megmérgezni az azért legalja dolog, mégha utálod is.Ebben egyetértünk, de asszem abban is, hogy kurvára nem baj ha valaki kutyát tart, vagy egyenesen kutyabuzi, csak ne az én kertemben/udvaromban csinálja. Mint amikor ismerősömék megorroltak faterra, mikor mondta hogy szívesen vendégségben látjuk őket a nyaralóban, csak ne hozzák a kutyát. Nem azért gondozza az ember az udvarát, hogy xy faszparasztnak a kutyája/macskája teleszarja/leamortizálja.
Lúdas Solymi
Az meg remélem vicc, hogy az én hibám ha xy kutyája simán átugrik a 2 méteres kerítésemen, macskákról meg ne is beszéljünk, azok kb. akármilyen kerítésen átmásznak.
Mert akkor ennyi erővel átmegyek a szomszéd kertjébe garázdálkodni, oszt ha észrevesz akkor lebaszom hogy csináljon már normális kerítést amin nem tudok bemászni. 😀
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Eszednél vagy ember? Nehogy már minden kerítés az enyém legyen. Amit nekem kell megcsinálni az rendben van. Az alsó kerítés az alsó szomszédé. A kutya is az övé. Szóltam, tyúkháló van. Szerinted az mire jó? Pont ezzel kezdtem az egészet, hogy rohadt jó hogy nekem kell ezek miatt költenem.Ilyenkor lehet neki szólni meg feljelenteni, de ha átrohangál hozzád a kutya, akkor neked kell a kerítésedet úgy megcsinálni, hogy ez ne fordulhasson elő, nem neki.amúgy a mérget köteles lennél elvileg úgy kihelyezni, hogy háziállat ne férhessen hozzáAmúgy a kutyát is köteles lenne úgy tartani sok mindenki, hogy ne 2 méteres láncon futkározzon vagy megcsinálni a kerítést, hogy ne menjen át a szomszédba a kisgyerekkel játszani...
peach
Matthew99
Lúdas Solymi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 027
Ilyenkor lehet neki szólni meg feljelenteni, de ha átrohangál hozzád a kutya, akkor neked kell a kerítésedet úgy megcsinálni, hogy ez ne fordulhasson elő, nem neki.amúgy a mérget köteles lennél elvileg úgy kihelyezni, hogy háziállat ne férhessen hozzáAmúgy a kutyát is köteles lenne úgy tartani sok mindenki, hogy ne 2 méteres láncon futkározzon vagy megcsinálni a kerítést, hogy ne menjen át a szomszédba a kisgyerekkel játszani...
peach
Matthew99
több mint 1 éve
Kinél hol a határ, az egyik kutyát mérgez, vagy légpuskával lövöldöz csak, van aki áramot vezet a kerítésbe, van aki vasvillára fűzi fel a betolakodót, van aki csak nyakon csapja, de aki igazán előrelátó az inkább megelőző csapást mér, de olyan is van aki elköltözik.Az egyik legjobb volt amikor a szomszéd bulibrigádra rázártam az ajtót majd lenyomtam a 220-at. Az este csendes volt a továbbiakban. 😀
‘Rossz szomszédság török átok’
Mindenki másképp csinálja
Kinek hol a határ.
ozibozi
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "