Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 1 éve
Kinél hol a határ, az egyik kutyát mérgez, vagy légpuskával lövöldöz csak, van aki áramot vezet a kerítésbe, van aki vasvillára fűzi fel a betolakodót, van aki csak nyakon csapja, de aki igazán előrelátó az inkább megelőző csapást mér, de olyan is van aki elköltözik.Egy ideig egy csavarbolt szomszédságában laktam, ha a tulaj meglátott a téren egy cigányt, küldte rá a csapágygolyót csúzlival 😀
‘Rossz szomszédság török átok’
Mindenki másképp csinálja
Kinek hol a határ.
ozibozi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
ozibozi
17 189
Kinél hol a határ, az egyik kutyát mérgez, vagy légpuskával lövöldöz csak, van aki áramot vezet a kerítésbe, van aki vasvillára fűzi fel a betolakodót, van aki csak nyakon csapja, de aki igazán előrelátó az inkább megelőző csapást mér, de olyan is van aki elköltözik. ‘Rossz szomszédság török átok’
Mindenki másképp csinálja
Kinek hol a határ.
több mint 1 éve
mi nalunk anno volt problema, hogy miutan felepult a haz, a kornyek macskajai az uj alomnak (pedig nem is nezett ki ugy mint egy mini japan telikert) neztek, es jol odaszartak. vettunk egy ilyen riaszto szeruseget, ami mozgasra kattogo hangot adott ki. kb kinn volt fel evig (egyszer csereltem elemet), aztan egy labda szettorte az erzekelot. teny, hogy miutan kitettuk azota egy macska sem vegezte ott a dolgat azota.Akkor ideje megbékélned a helyzettel. Catkillerként nem leszel népszerű a környéken.Létezik ultrahangos macskariasztó, azt nem tudom mennyire hatásos. Illetve a kerítésre szerelhető macska távoltartó tüske, ami megakadályozza hogy felugorjon, elvileg nem tesz kárt benne:
Nincsenek hatékony macskariasztók? Mármint ami nem örökre riasztja el.
Dzsokijuing
www.riasztoszerek.hu/Defenders-macskatavoltarto-tuske?gclid=CjwKCAjw5dqgBhBNEiwA7PryaOAxYb-h7ZZBkQ0kyT8Z4d_cke1AdbN9xbYshA3U05AsSC-yOtQU1hoCBwYQAvD_BwE
Én utóbbiban gondolkodom a tv asztalra, mert ennek a kis rohadéknak a legfőbb szórakozása az hogy a kétszázezres tévé képernyőjét kaparja.
Rataxes
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
amúgy a mérget köteles lennél elvileg úgy kihelyezni, hogy háziállat ne férhessen hozzáAmúgy a kutyát is köteles lenne úgy tartani sok mindenki, hogy ne 2 méteres láncon futkározzon vagy megcsinálni a kerítést, hogy ne menjen át a szomszédba a kisgyerekkel játszani...
peach
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
amúgy a mérget köteles lennél elvileg úgy kihelyezni, hogy háziállat ne férhessen hozzá
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Alapból 200-at írtam de nem USAban vagyunk. 😀Nem nyerő sajnos a 20 km-es értékkel 😛, a szélerőművekkel pont ezzel szívták be, 12 km-es körzetben nem lehet település, amit ha "kiszerkesztesz a térképen" megkapod eredményül, hogy sehol nincs ilyen kritériumnak megfelelő pont az országban 😀Akkor marad a tanyára költözés és 20km-én belül senki se legyen.Mindegyőnk utálja a macskákat úgyhogy ez nem játszik. Kutyát se fogok tartani ha az lenne a következő tipp.Arról pont tehetsz. Egyszerűbb, ha te is beszerzel egy macskát (mi ezt tettük), aki kijelöli a területét és távol tartja a nemkívánatos elemeket. Az, hogy a család abszolút kedvence, már csak bónusztrekk.Nem tehet róla. Én se tehetek róla hogy belemászik a csapdába vagy megzabálja a patkánymérget...Annyira szeretem, hogy nekem kell költenem arra, hogy más állata ne szarja/szőrözze/sarazza össze a bútoraim a teraszon vagy csessze össze az autóm. Aztán ha meg meg találnak dögleni az udvaromban,akkor még el is leszek átkozva vagy meg feljelentve.Mert arról az adott állat tehet, hogy a gazdája hülye.
Matthew99
Mikey
Matthew99
Dzsokijuing
Matthew99
Toca
bobi0092
több mint 1 éve
Mikey
18 753
Néhányan ezek szerint megteszik.Persze, de egy gyereket sem rugsz fel mert az apja/anyja hülye és nem képes megnevelni.Nem, de ugyebár én sem tehetek róla hogy a gazdája hülye.Annyira szeretem, hogy nekem kell költenem arra, hogy más állata ne szarja/szőrözze/sarazza össze a bútoraim a teraszon vagy csessze össze az autóm. Aztán ha meg meg találnak dögleni az udvaromban,akkor még el is leszek átkozva vagy meg feljelentve.Mert arról az adott állat tehet, hogy a gazdája hülye.
Matthew99
Mikey
eaglesmcnabb
( mégha jó párra ráférne egy pofon akkor se. )
Toca
több mint 1 éve
a te problémádat értem, csak azt akartam jeleni JC6-nak, hogy azért annyira nem drága a 200e-s tv 😊hát a kétszázezres tévé ma már legalja kategóriaHa leborítja a macska a 2 millás tévé is pont annyit ér mint a kétszázas 😊
ha legalább hozzáírt volna egy 0-t
NB2
Rataxes
több mint 1 éve
bobi0092
4 355
Nem nyerő sajnos a 20 km-es értékkel 😛, a szélerőművekkel pont ezzel szívták be, 12 km-es körzetben nem lehet település, amit ha "kiszerkesztesz a térképen" megkapod eredményül, hogy sehol nincs ilyen kritériumnak megfelelő pont az országban 😀Akkor marad a tanyára költözés és 20km-én belül senki se legyen.Mindegyőnk utálja a macskákat úgyhogy ez nem játszik. Kutyát se fogok tartani ha az lenne a következő tipp.Arról pont tehetsz. Egyszerűbb, ha te is beszerzel egy macskát (mi ezt tettük), aki kijelöli a területét és távol tartja a nemkívánatos elemeket. Az, hogy a család abszolút kedvence, már csak bónusztrekk.Nem tehet róla. Én se tehetek róla hogy belemászik a csapdába vagy megzabálja a patkánymérget...Annyira szeretem, hogy nekem kell költenem arra, hogy más állata ne szarja/szőrözze/sarazza össze a bútoraim a teraszon vagy csessze össze az autóm. Aztán ha meg meg találnak dögleni az udvaromban,akkor még el is leszek átkozva vagy meg feljelentve.Mert arról az adott állat tehet, hogy a gazdája hülye.
Matthew99
Mikey
Matthew99
Dzsokijuing
Matthew99
Toca
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 1 éve
Persze, de egy gyereket sem rugsz fel mert az apja/anyja hülye és nem képes megnevelni.Nem, de ugyebár én sem tehetek róla hogy a gazdája hülye.Annyira szeretem, hogy nekem kell költenem arra, hogy más állata ne szarja/szőrözze/sarazza össze a bútoraim a teraszon vagy csessze össze az autóm. Aztán ha meg meg találnak dögleni az udvaromban,akkor még el is leszek átkozva vagy meg feljelentve.Mert arról az adott állat tehet, hogy a gazdája hülye.
Matthew99
Mikey
eaglesmcnabb
( mégha jó párra ráférne egy pofon akkor se. )
több mint 1 éve
hát a kétszázezres tévé ma már legalja kategóriaHa leborítja a macska a 2 millás tévé is pont annyit ér mint a kétszázas 😊
NB2
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 1 éve
- JC6
6 991
hát a kétszázezres tévé ma már legalja kategóriaNem merte..
NB2
több mint 1 éve
Nem, de ugyebár én sem tehetek róla hogy a gazdája hülye.Annyira szeretem, hogy nekem kell költenem arra, hogy más állata ne szarja/szőrözze/sarazza össze a bútoraim a teraszon vagy csessze össze az autóm. Aztán ha meg meg találnak dögleni az udvaromban,akkor még el is leszek átkozva vagy meg feljelentve.Mert arról az adott állat tehet, hogy a gazdája hülye.
Matthew99
Mikey
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
hát a kétszázezres tévé ma már legalja kategóriaha legalább hozzáírt volna egy 0-t
több mint 1 éve
- JC6
6 991
Jól megy Ratáéknál.Akkor ideje megbékélned a helyzettel. Catkillerként nem leszel népszerű a környéken.Létezik ultrahangos macskariasztó, azt nem tudom mennyire hatásos. Illetve a kerítésre szerelhető macska távoltartó tüske, ami megakadályozza hogy felugorjon, elvileg nem tesz kárt benne:
Dzsokijuing
www.riasztoszerek.hu/Defenders-macskatavoltarto-tuske?gclid=CjwKCAjw5dqgBhBNEiwA7PryaOAxYb-h7ZZBkQ0kyT8Z4d_cke1AdbN9xbYshA3U05AsSC-yOtQU1hoCBwYQAvD_BwE
Én utóbbiban gondolkodom a tv asztalra, mert ennek a kis rohadéknak a legfőbb szórakozása az hogy a kétszázezres tévé képernyőjét kaparja.
Rataxes
Miele?
több mint 1 éve
ozibozi
17 189
Ott meg jönnek a Kirándulók meg a vadászokAkkor marad a tanyára költözés és 20km-én belül senki se legyen.Mindegyőnk utálja a macskákat úgyhogy ez nem játszik. Kutyát se fogok tartani ha az lenne a következő tipp.Arról pont tehetsz. Egyszerűbb, ha te is beszerzel egy macskát (mi ezt tettük), aki kijelöli a területét és távol tartja a nemkívánatos elemeket. Az, hogy a család abszolút kedvence, már csak bónusztrekk.Nem tehet róla. Én se tehetek róla hogy belemászik a csapdába vagy megzabálja a patkánymérget...Annyira szeretem, hogy nekem kell költenem arra, hogy más állata ne szarja/szőrözze/sarazza össze a bútoraim a teraszon vagy csessze össze az autóm. Aztán ha meg meg találnak dögleni az udvaromban,akkor még el is leszek átkozva vagy meg feljelentve.Mert arról az adott állat tehet, hogy a gazdája hülye.
Matthew99
Mikey
Matthew99
Dzsokijuing
Matthew99
Toca
több mint 1 éve
Akkor ideje megbékélned a helyzettel. Catkillerként nem leszel népszerű a környéken.Létezik ultrahangos macskariasztó, azt nem tudom mennyire hatásos. Illetve a kerítésre szerelhető macska távoltartó tüske, ami megakadályozza hogy felugorjon, elvileg nem tesz kárt benne:
Dzsokijuing
Szerkesztette: pgabtb
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 1 éve
Akkor ideje megbékélned a helyzettel. Catkillerként nem leszel népszerű a környéken.Mindegyőnk utálja a macskákat úgyhogy ez nem játszik. Kutyát se fogok tartani ha az lenne a következő tipp.Arról pont tehetsz. Egyszerűbb, ha te is beszerzel egy macskát (mi ezt tettük), aki kijelöli a területét és távol tartja a nemkívánatos elemeket. Az, hogy a család abszolút kedvence, már csak bónusztrekk.Nem tehet róla. Én se tehetek róla hogy belemászik a csapdába vagy megzabálja a patkánymérget...Annyira szeretem, hogy nekem kell költenem arra, hogy más állata ne szarja/szőrözze/sarazza össze a bútoraim a teraszon vagy csessze össze az autóm. Aztán ha meg meg találnak dögleni az udvaromban,akkor még el is leszek átkozva vagy meg feljelentve.Mert arról az adott állat tehet, hogy a gazdája hülye.
Matthew99
Mikey
Matthew99
Dzsokijuing
Matthew99
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Akkor marad a tanyára költözés és 20km-én belül senki se legyen.Mindegyőnk utálja a macskákat úgyhogy ez nem játszik. Kutyát se fogok tartani ha az lenne a következő tipp.Arról pont tehetsz. Egyszerűbb, ha te is beszerzel egy macskát (mi ezt tettük), aki kijelöli a területét és távol tartja a nemkívánatos elemeket. Az, hogy a család abszolút kedvence, már csak bónusztrekk.Nem tehet róla. Én se tehetek róla hogy belemászik a csapdába vagy megzabálja a patkánymérget...Annyira szeretem, hogy nekem kell költenem arra, hogy más állata ne szarja/szőrözze/sarazza össze a bútoraim a teraszon vagy csessze össze az autóm. Aztán ha meg meg találnak dögleni az udvaromban,akkor még el is leszek átkozva vagy meg feljelentve.Mert arról az adott állat tehet, hogy a gazdája hülye.
Matthew99
Mikey
Matthew99
Dzsokijuing
Matthew99
több mint 1 éve
- JC6
6 991
Kutya… bah…Mindegyőnk utálja a macskákat úgyhogy ez nem játszik. Kutyát se fogok tartani ha az lenne a következő tipp.Arról pont tehetsz. Egyszerűbb, ha te is beszerzel egy macskát (mi ezt tettük), aki kijelöli a területét és távol tartja a nemkívánatos elemeket. Az, hogy a család abszolút kedvence, már csak bónusztrekk.Nem tehet róla. Én se tehetek róla hogy belemászik a csapdába vagy megzabálja a patkánymérget...Annyira szeretem, hogy nekem kell költenem arra, hogy más állata ne szarja/szőrözze/sarazza össze a bútoraim a teraszon vagy csessze össze az autóm. Aztán ha meg meg találnak dögleni az udvaromban,akkor még el is leszek átkozva vagy meg feljelentve.Mert arról az adott állat tehet, hogy a gazdája hülye.
Matthew99
Mikey
Matthew99
Dzsokijuing
Matthew99
Vadászgörényt vegyél😀
több mint 1 éve
Mindegyőnk utálja a macskákat úgyhogy ez nem játszik. Kutyát se fogok tartani ha az lenne a következő tipp.Arról pont tehetsz. Egyszerűbb, ha te is beszerzel egy macskát (mi ezt tettük), aki kijelöli a területét és távol tartja a nemkívánatos elemeket. Az, hogy a család abszolút kedvence, már csak bónusztrekk.Nem tehet róla. Én se tehetek róla hogy belemászik a csapdába vagy megzabálja a patkánymérget...Annyira szeretem, hogy nekem kell költenem arra, hogy más állata ne szarja/szőrözze/sarazza össze a bútoraim a teraszon vagy csessze össze az autóm. Aztán ha meg meg találnak dögleni az udvaromban,akkor még el is leszek átkozva vagy meg feljelentve.Mert arról az adott állat tehet, hogy a gazdája hülye.
Matthew99
Mikey
Matthew99
Dzsokijuing
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Arról pont tehetsz. Egyszerűbb, ha te is beszerzel egy macskát (mi ezt tettük), aki kijelöli a területét és távol tartja a nemkívánatos elemeket. Az, hogy a család abszolút kedvence, már csak bónusztrekk.Nem tehet róla. Én se tehetek róla hogy belemászik a csapdába vagy megzabálja a patkánymérget...Annyira szeretem, hogy nekem kell költenem arra, hogy más állata ne szarja/szőrözze/sarazza össze a bútoraim a teraszon vagy csessze össze az autóm. Aztán ha meg meg találnak dögleni az udvaromban,akkor még el is leszek átkozva vagy meg feljelentve.Mert arról az adott állat tehet, hogy a gazdája hülye.
Matthew99
Mikey
Matthew99
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Hülyén hangzik, de nem feltétlenül csak városi kényeskedés: van az úgy, hogy a kutyaugatástól falra lehet mászni. Amikor még volt parasztházunk, a szomszéd beszerzett egy ebet, amelyik a nap és az éjszaka jelentős részét vonítással meg ugatással töltötte, ha senki és semmi nem járt az utcán, akkor is. Engem szeretett, mert időnként vittem neki kaját, de hallgatni nem hallgatott rám. Ha szóltam neki, hogy kussoljon, néhány percre elcsendesedett, aztán újra rázendített. Meg lehetett tőle bolondulni.Annyira szeretem, hogy nekem kell költenem arra, hogy más állata ne szarja/szőrözze/sarazza össze a bútoraim a teraszon vagy csessze össze az autóm. Aztán ha meg meg találnak dögleni az udvaromban,akkor még el is leszek átkozva vagy meg feljelentve.A kertváros nem csak játék és mese. Volt, hogy albérlő szólt, hogy jó itt, csak a szembe kutya ugat. Ilyen ez a popszakma.
Matthew99
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Nem tehet róla. Én se tehetek róla hogy belemászik a csapdába vagy megzabálja a patkánymérget...Annyira szeretem, hogy nekem kell költenem arra, hogy más állata ne szarja/szőrözze/sarazza össze a bútoraim a teraszon vagy csessze össze az autóm. Aztán ha meg meg találnak dögleni az udvaromban,akkor még el is leszek átkozva vagy meg feljelentve.Mert arról az adott állat tehet, hogy a gazdája hülye.
Matthew99
Mikey
több mint 1 éve
Mikey
18 753
Annyira szeretem, hogy nekem kell költenem arra, hogy más állata ne szarja/szőrözze/sarazza össze a bútoraim a teraszon vagy csessze össze az autóm. Aztán ha meg meg találnak dögleni az udvaromban,akkor még el is leszek átkozva vagy meg feljelentve.Mert arról az adott állat tehet, hogy a gazdája hülye.
Matthew99