NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Na eljött az idő, ma megkaptam 2. gázszámlámat.59ezer!!!
Mindezt úgy, hogy felhívtam ezt a f@sszopó MVM-et és megegyeztem velük, hogy mivel 150-nél több köbmétert nem fogyasztok havonta/év alapon és 144 köbméter "rezsicsökkentett", befizetek minden hónapban átalányban 150-et, azt majd jövőre elszámolunk.
Ez nekem 21ezer körül lesz havonta, de rögtön jött egy 59ezres...
Hogy miért nem b....a t.....e a k.....a a......t ez a gy.....r g....i cég....elképesztő.
Péntek este küldik, most nem tudom elküldeni az ügyintézőt a k.....a a.....a, persze tudom, hogy nem ő tehet róla.
Természetesen a gázszámlán véletlen sem lehet pontosan látni, hogy mennyi gázt is kellett kifizetni, de mindenesetre kb a dupláját, mint amiről megegyeztünk és mindezt 15 nap alatt, mert előtte már tizenvalahány ezerre levettek....gondoltam jogosan.
63645 MJ a rezsicsökkentett hőmennyiség, én 5157-et fizettem most ki, ezért a 60ezerért. Vagyis bár a teljes összeg rezsicsökkentett...mégis ilyen számlák repkednek
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
“Óriási sportdiplomáciai siker: Fürjes Balázs az olimpiát előkészítő bizottság tagja lett”Na! Ez itt a normal gyűlölködő. Poltika dolgokkal menj a poltika topicba 😀
IGEEEEEEN!!! EZ AZ BAZZEG!!!!!
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
- JC6
7 006
“Óriási sportdiplomáciai siker: Fürjes Balázs az olimpiát előkészítő bizottság tagja lett”IGEEEEEEN!!! EZ AZ BAZZEG!!!!!
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Vannak akik a mennyországban hisznek...na, azok mekkora konteósok.telex.hu/zacc/2022/09/28/kozuti-ellenorzes-igazolas-akadalyozas-rendorsegEngem azért érdekelne, hogy tényleg ennyire agymosott barom hogy ezeket az UCC s faszságokat tényleg elhiszi, vagy csak ennyire jól esik neki kötözködni...
1: mindig ledöbbenek, mennyi hülye van köztünk.
2: újra és újra szembesülni azzal, hogy a magyar rendőrnek ennyi a jogköre nagyon bosszantó. Egyszer egy ilyen hülye agyonlövi majd az éppen könyörgő kéket.
Szokol
Mondjuk amennyire nem hiszi hogy létezik Magyarország, ahhoz képest a nem létező ország TAJ kártyájával, csak elment az eset után a kórházba 😂
kapitnono
több mint 2 éve
én úgy értettem gumit vitt másikat h asszony ne legyen terhesDe mire kellett neki annyira a szög? 🤔Eső + lomtalanítás + baleset a Rákóczi hídonHöhh.
Szerintetek mi megy most a 11-ben közlekedés alatt?
r.baggio
Asszonynak szög ment a gumijába, vittem neki másikat tegnap. Élmény hogy az erőműnél az egész Budafoki szét van kúrva... Hazafelé meg külön jó volt, hogy a híd közepén a külső sávban elakadásjelzővel ácsorgott egy Audi, élvezetes volt az araszolás 😊
warr_b
| Bocs 😀 |
Matthew99
több mint 2 éve
"Kora reggeli" WTF pillanat. Haveromtól megtudtam hogy ez egy pesti srác... fuck'im!
hánynom kell hogy ez a szint
eaglesmcnabb
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Én már meg sem próbálok kiigazodni a nőkön 😊De mire kellett neki annyira a szög? 🤔Eső + lomtalanítás + baleset a Rákóczi hídonHöhh.
r.baggio
Asszonynak szög ment a gumijába, vittem neki másikat tegnap. Élmény hogy az erőműnél az egész Budafoki szét van kúrva... Hazafelé meg külön jó volt, hogy a híd közepén a külső sávban elakadásjelzővel ácsorgott egy Audi, élvezetes volt az araszolás 😊
warr_b
| Bocs 😀 |
Matthew99
😉
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
De mire kellett neki annyira a szög? 🤔Eső + lomtalanítás + baleset a Rákóczi hídonHöhh.
r.baggio
warr_b
| Bocs 😀 |
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
azt a budafokit kb minden evben szetszedik ...Eső + lomtalanítás + baleset a Rákóczi hídonHöhh.
r.baggio
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Eső + lomtalanítás + baleset a Rákóczi hídonTényleg, ma van a lomtalanítás... hát ez minimum érdekes lesz
r.baggio
több mint 2 éve
öcsém tegnap nyelt be egy defektet mielőtt jöttünk haza szegedre pestrőlEső + lomtalanítás + baleset a Rákóczi hídonHöhh.
r.baggio
warr_b
fasza volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Eső + lomtalanítás + baleset a Rákóczi hídonHöhh.
r.baggio
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
hánynom kell hogy ez a szint
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Eső + lomtalanítás + baleset a Rákóczi hídonradio 1?
r.baggio
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Eső + lomtalanítás + baleset a Rákóczi hídonSzerintetek mi megy most a 11-ben közlekedés alatt?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
a facebookon egy babával vannak a képek rólukA párja ugyanez. Ezek hogy találnak egymásra amúgy? 😀Megvan a csávóigazi konteós agyhalott.
www.facebook.com/tibor.lukacs.92
Zseniális 😂😂😂
jobbágy#JC6
nagyon szomorú az egész.
braxa88
Nagyon remélem hogy nem lesz gyerekük, nekem ilyenkor ilyen embereknél mindig ez rémiszt meg a legjobban, hogy előfordulhat hogy ezek nevelnek fel egy gyereket.
esanders10
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 358
A párja ugyanez. Ezek hogy találnak egymásra amúgy? 😀Van bennük csip, ami jelez.
esanders10
több mint 2 éve
esanders10
543
A párja ugyanez. Ezek hogy találnak egymásra amúgy? 😀Megvan a csávóigazi konteós agyhalott.
Zseniális 😂😂😂
jobbágy#JC6
nagyon szomorú az egész.
braxa88
Nagyon remélem hogy nem lesz gyerekük, nekem ilyenkor ilyen embereknél mindig ez rémiszt meg a legjobban, hogy előfordulhat hogy ezek nevelnek fel egy gyereket.
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Megvan a csávóigazi konteós agyhalott.
Zseniális 😂😂😂
jobbágy#JC6
nagyon szomorú az egész.
több mint 2 éve
telex.hu/zacc/2022/09/28/kozuti-ellenorzes-igazolas-akadalyozas-rendorsegEngem azért érdekelne, hogy tényleg ennyire agymosott barom hogy ezeket az UCC s faszságokat tényleg elhiszi, vagy csak ennyire jól esik neki kötözködni...
2: újra és újra szembesülni azzal, hogy a magyar rendőrnek ennyi a jogköre nagyon bosszantó. Egyszer egy ilyen hülye agyonlövi majd az éppen könyörgő kéket.
Szokol
Mondjuk amennyire nem hiszi hogy létezik Magyarország, ahhoz képest a nem létező ország TAJ kártyájával, csak elment az eset után a kórházba 😂
több mint 2 éve
Ránéztem a youtube videó leírására, meg magára a csatornára.telex.hu/zacc/2022/09/28/kozuti-ellenorzes-igazolas-akadalyozas-rendorsegEnnél az embertípusnál csak azt nem szoktam érteni, hogy mennyi idejük van mindig 😀
Szokol
Amennyi ezzel az egész cirkuszolással elment, az alatt 5x is végeznek a procedúrával.
esanders10
Szerintem ez a faszi addig autózott a rendőrök előtt amíg nem igazoltatták.
több mint 2 éve
esanders10
543
telex.hu/zacc/2022/09/28/kozuti-ellenorzes-igazolas-akadalyozas-rendorsegEnnél az embertípusnál csak azt nem szoktam érteni, hogy mennyi idejük van mindig 😀
Szokol
Amennyi ezzel az egész cirkuszolással elment, az alatt 5x is végeznek a procedúrával.
több mint 2 éve
- JC6
7 006
telex.hu/zacc/2022/09/28/kozuti-ellenorzes-igazolas-akadalyozas-rendorsegOlvasd el a leírást. Na ember, azzal gyilkolni lehet.
Szokol
Az összes agysejtet.
“Felszólítom hogy igazolja magát!”
“Különben mi lesz, Zoli?”
“Testi kényszert alkalmazok”
“Én meg önvédelmet”
Jó. Kattan a bilincs.. Ááááá bammeg eltöröd a csuklóm Zoli, mit csinááálsssszz áááá elvágod a kezem, ááá, ERŐSZAK!!! Üvölt a nőstényördög….
Ááá…. Fogd meg a kamerát…. Ááááá
Sírok bazzeg 😆😆😆😆😆😆
Szerkesztette: - JC6
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
telex.hu/zacc/2022/09/28/kozuti-ellenorzes-igazolas-akadalyozas-rendorseg"Jól van Ember, kicsit elkísérem a fehér köpenyes Emberek közé, akik a cégügyeinket intézik. Úgy néznek ki, mint az ápolók, de ők is csak Emberek. Vízzel főznek ők is, levegőt is veszítenek (néha elszívnak egy slukkot mások elől).
Szokol
Kap gyógyszerellátást, New York tájképet, lesznek ott pályatársai, lesznek hasonló gondolatokkal bíró másik Emberek és talál nálam jobb vitapartnert is. Kosz és kvártély is lesz, ha nem alagsori szobát kap, láthatja a napfényt is. A villanyra sem lesz gondja.
Azonban a hivatalosan becsomagolt beszállókártyáit szíveskedjen magával hozni, mert a chippeléshez szükségesek. Tudom hogy a csomagolás indokolt a mágnesesség ellen, ezért csomagoljuk be mi is a paprikasprayt.
Nézze, ez a piros tégely az, a közepén megláthatja a Sátán arcát, ha jól koncentrál...
A fájdalom nem létezik, Ön Erős, Pista! Kérem ne sírjon, nem Emberhez méltó!
Kapaszkodjon nyugodtan ebbe a gumibotba, bátran használom az Ön üdvösségére!
Igen, ismerem az Omnibusz Man-t, jó barátom - sokat sakkozunk vele.
Persze Pista, van panaszládánk, ott is van a második sarkon, az az a narancssárga kis henger. Nem tudja elolvasni....hát persze, érthető ebben az izgalmi állapotban.
Sebaj...
Fénysebességgel, nagy hőfokon dolgozzuk fel az Ön(ös) panaszát!
Nem lesz baj, jó kezekben van már, eljött Önért az Injekciós Ember!
Köszönjük személyazonosságának megállapítását, további kellemes végbéltükrözést kívánunk Embertársainknak!"
Szúszáááá (elnézést: túl gyakran vagyok panaszfórum)
Szerkesztette: Willie Parker