Jégkorong

22 feliratkozó

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
A ligaelső KAC pedig elég nagy meccset tolt a Vorarlberg ellen, 8-5-ös győzelem lett.
zacknorb
Utolsó 13 meccsen 11-0-2. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
A Fehérvár az elmúlt 20 Salzburg elleni meccsből csak egyet nyert, a 0-14 volt a futás. Ma egy elég komoly meccsen sikerült nyerni.
A ligaelső KAC pedig elég nagy meccset tolt a Vorarlberg ellen, 8-5-ös győzelem lett.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kochetkov agyrázkódás, hát nem tudtam mi hiányzik. Komolyan a kapusposzton fog elszállni ez a szezon..?

több mint 1 éve
 24.hu/sport/2024/01/10/jegkorong-erste-liga-ftc-telekom-feha19-eltiltasok-jacob-crespi-yanick-turcotte-jozef-hrabal/

avagy hogyan játsszál agyhalott módon.
nem tudom, hogy a hokiban a fagyinak milyen a népszerűsége, és hogy mennyire kezelik óvatosan a velük szemben levő büntetésket.
azt sem tudom, hogy használnak-e videot a helyszínen illetve lehet-e a bírókat visszanézésre utasítani.
az biztos, hogy a nyalóka észak-amerikaiaknál:
- az első szabálytalanság minimum 5 perc, ha nem misconduct/game misconduct
- a harmadik szabálytalanság mindenképpen azonnali GM
- a második és harmadik eltiltás nem áll meg négy meccsnél, még elsőbálozók esetén sem, mert kiemelten veszélyesek.

ez így elég komoly hiba a 2 játékvezető és az ellenőr részéről is, főleg, hogy az a csóka, akit a harmadik szabálytalanságnál véglegessel ki kellett volna szórni, az az egyenlítő és a győztes gólnál is fent volt a pályán.
slowmotion
A nyalóka észak-amerikaiakat is hagyjuk inkább, teljesen angol focibírós színvonalat hoznak idén.

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
 24.hu/sport/2024/01/10/jegkorong-erste-liga-ftc-telekom-feha19-eltiltasok-jacob-crespi-yanick-turcotte-jozef-hrabal/

avagy hogyan játsszál agyhalott módon.
nem tudom, hogy a hokiban a fagyinak milyen a népszerűsége, és hogy mennyire kezelik óvatosan a velük szemben levő büntetésket.
azt sem tudom, hogy használnak-e videot a helyszínen illetve lehet-e a bírókat visszanézésre utasítani.
az biztos, hogy a nyalóka észak-amerikaiaknál:
- az első szabálytalanság minimum 5 perc, ha nem misconduct/game misconduct
- a harmadik szabálytalanság mindenképpen azonnali GM
- a második és harmadik eltiltás nem áll meg négy meccsnél, még elsőbálozók esetén sem, mert kiemelten veszélyesek.

ez így elég komoly hiba a 2 játékvezető és az ellenőr részéről is, főleg, hogy az a csóka, akit a harmadik szabálytalanságnál véglegessel ki kellett volna szórni, az az egyenlítő és a győztes gólnál is fent volt a pályán.
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
'Nylander signs 8-year, $92 million contract with Maple Leafs'

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
8perc alatt 3-0 😬
4 lövésből...😉
nagir
Ugyanolyan hirtelen lett egál
🤘 gaben 🤘
Hozta a két csapat a várt gólzáport, és alapszakaszhokit.
több mint 1 éve
Nem mondom, hogy élvezhetetlenné teszik a meccset, de a virtuális reklámok a jégen lassan eltüntetik az egyik jelentős különbséget, amiben az észak-amerikai hoki jobb volt az európainál.

Az is bizarr, hogy játék közben a jég körüli reklámtáblák (vagy mik) nem ugyanazok, mint amiket a visszajátszásnál lehet látni a jég körül.
Kampman
A tavalyi szezon eleje óta így van ez, akkor még elég zavaró volt, de mostanra már fel sem tűnik.

több mint 1 éve
8perc alatt 3-0 😬
4 lövésből...😉
nagir
Ugyanolyan hirtelen lett egál

több mint 1 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 426 — Bla, bla, bla
8perc alatt 3-0 😬
4 lövésből...😉

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 973
Nem mondom, hogy élvezhetetlenné teszik a meccset, de a virtuális reklámok a jégen lassan eltüntetik az egyik jelentős különbséget, amiben az észak-amerikai hoki jobb volt az európainál.

Az is bizarr, hogy játék közben a jég körüli reklámtáblák (vagy mik) nem ugyanazok, mint amiket a visszajátszásnál lehet látni a jég körül.

több mint 1 éve
Bedardot sikerült leterrorizálni. Eltört az állkapcsa.
Matthew99
amúgy valahol láttam, teljesen hétköznapi ütközés volt, korong felettről bodicsekelték el.
slowmotion
Elkönnyelműsködte

több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Csoda történik: ma este élőben egy NHL meccs a tv-ben! 😊
Stoki
Persze, mikor NFL is van 😛 😉
dande2
Ráadásul a Szezon lesz a magyar mozi tévén, azt meg képtelen vagyok kihagyni, főleg Zagar-ral a háttérben. 😊
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Stoki
Persze, mikor NFL is van 😛 😉
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Matthew99
amúgy valahol láttam, teljesen hétköznapi ütközés volt, korong felettről bodicsekelték el.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 095 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
1+1-gyel mutatkozott be a Canesben a nagy jövő előtt álló center Vasily Ponomarev (vagy Vasili Ponomaryov, kinek hogy tetszik), a csapat saját 2020-as 2. körös draft pickje, így tevékenyen vette ki a részét a 0-2-ről fordításban és 6-2-es győzelemben Washingtonban. Zseniális training campet tolt, aztán az utolsó napokon megsérült, így végül nem került be a csapatba. Az AHL-ben pont/meccs átlagot hozott mióta felépült és most a sérülések miatt végre be is mutatkozhatott. Remélem, maradni is fog most már.

Svechnikov egymás után az ötödik a hatodik meccsén is kettő vagy több pontot szerzett, a visszatérése után ő is egyre jobb formában, Kochetkov is egyre jobban kezdi megmutatni a benne rejlő no.1 kapus potenciált, szóval alakul a kedvenceim szezonja végre.

Szerkesztette: Mikey

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 973
Kezdődik az u20-as vb-döntő, Svédország - USA

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Én egyszer megkérdeztem Makát (akkor még a sport tv-nél volt), hogy miért nem vették meg a köv. NHL szezont? Azt mondta annyira rossz volt a nézettsége, hogy nem érte meg. Erre én: akkor a CHL-t, meg a svéd hokit ki nézi? Azt mondta azt se nézi senki, csak legalább az jóval olcsóbb. 😊
Mondjuk nem hiszem, hogy az MLB-t többen néznék, de szerintem az már "menekülés" volt az NFL bukás miatt...
Stoki
A CHL-t 2 éve a Fehérvár miatt nézték többen, de amúgy semmi kb, bár én azért néha ránézek 😀.
zacknorb
Hát biztos több százzal is többen nézhették miattuk a tévét. 😀
Mikey
Amugy nem ugy van h bizonyos sportikat bajnoksagokat megkapnak egy fo termek melle?
Pl foci bl es melle hoki bl?
YoungZeeZee
Anno ezt hallottam én is, hogy ezért van török foci, favágás, kisebb hoki bajnokságok is, mert egy nagy csomag részeiként megkapják azokat is, pedig ezek végképp a kutyát nem érdeklik.😊
zavi27
svájci és a svéd hoki is így van ott, én is így emlékszem
több mint 1 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Én egyszer megkérdeztem Makát (akkor még a sport tv-nél volt), hogy miért nem vették meg a köv. NHL szezont? Azt mondta annyira rossz volt a nézettsége, hogy nem érte meg. Erre én: akkor a CHL-t, meg a svéd hokit ki nézi? Azt mondta azt se nézi senki, csak legalább az jóval olcsóbb. 😊
Mondjuk nem hiszem, hogy az MLB-t többen néznék, de szerintem az már "menekülés" volt az NFL bukás miatt...
Stoki
A CHL-t 2 éve a Fehérvár miatt nézték többen, de amúgy semmi kb, bár én azért néha ránézek 😀.
zacknorb
Mikey
Amugy nem ugy van h bizonyos sportikat bajnoksagokat megkapnak egy fo termek melle?
YoungZeeZee
Anno ezt hallottam én is, hogy ezért van török foci, favágás, kisebb hoki bajnokságok is, mert egy nagy csomag részeiként megkapják azokat is, pedig ezek végképp a kutyát nem érdeklik.😊
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 405
Stoki
zacknorb
Mikey
több mint 1 éve
Stoki
zacknorb

több mint 1 éve
Stoki

Poloska vagyok.