Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Komolyan nem lehet 4 értelmes 'hírességet' összeszedni egy all-star szintű gálára?Az viszont pozitív hogy a 'sztárok' mehetnek az olimpiára.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
A Klagenfurt után a Fehérvár is playoffban az ICEHL-ben!
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
👍✌️👏Teljesen mindegy még a következő 10 èvben is csak a resztli leszünk..... az 1/1 is jól sikerült....😔
Exciting Sean Monahan is a Winnipeg Jet! ✈️ pic.twitter.com/j2RIDUbFDj
— Winnipeg Jets (@NHLJets) February 2, 2024
nagir
több mint 1 éve
👍✌️👏Exciting Sean Monahan is a Winnipeg Jet! ✈️ pic.twitter.com/j2RIDUbFDj
— Winnipeg Jets (@NHLJets) February 2, 2024

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Következő 2 olimpián lesznek NHL játékosok iswww.jegkorongblog.hu/2024/02/02/ott-lesznek-az-nhl-jatekosok-a-kovetkezo-ket-olimpian/?fbclid=IwAR39iXzti1qQBX7a1A-HsXGy8aLgf55GGVXBUbMvMgK6PgNBG9WqTEAeAgg#post-413322
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Oilers 16 win streakalapszakasz, de akkor is szép
több mint 1 éve
Rövidzárlatwww.youtube.com/watch?v=19PYrkvAWpk
több mint 1 éve
Akkor ennek örömére egy megunhatatlan klasszikus 😀 
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
csak utánpótlás eredményei vannakItt még nem esett szó róla. Patrick Roy lett az Islanders új vezetőedzője, első meccsen hétfő hajnalban hosszabbítás után verték a Dallast.Hatalmas kapus volt!edzokenz nem tudom h milyen eredmenyei vannak.
zacknorb
YoungZeeZee
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 405
Itt még nem esett szó róla. Patrick Roy lett az Islanders új vezetőedzője, első meccsen hétfő hajnalban hosszabbítás után verték a Dallast.Hatalmas kapus volt!edzokenz nem tudom h milyen eredmenyei vannak.
zacknorb
több mint 1 éve
Itt még nem esett szó róla. Patrick Roy lett az Islanders új vezetőedzője, első meccsen hétfő hajnalban hosszabbítás után verték a Dallast.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
hát, a hétvégén a City of Detroit - City of Tampa meccs 2:0 lett.először ugye a Bucs-ot ejtette ki a Lions, hogy aztán a szurkolók átruccanhassanak a Fisher Freeway túloldalára megnézni, ahogy a Wings veri meg a Lightningot.
viszont a hokimeccset még okosan csúsztatták is emiatt, biztos azért, nehogy bárki is lemaradjon 😊
Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
Oilers szép kis győzelmi sorozatban van
több mint 1 éve
Nem bírom a Flyerst alapvetően sosem, de ez elég impresszív győzelem volt most a Stars ellen, ahogy eddig az egész szezonjuk az.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 405
ilyet sem lattam meg.na wings @ panthers betarazvavalami olyan tnt-t linket talaltam ahol 4en beszelgettek egy studioban es ment a meccs.
YoungZeeZee
semmi hangulat..
valtottam a legutolso islanders - jets-re
YoungZeeZee
az islanders kapusanak ellotek a pengejet igy nem tudott rendesen mozogni amibol golt kaptak..
amugy voltak am lovesek boven 😀
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 405
na wings @ panthers betarazvavalami olyan tnt-t linket talaltam ahol 4en beszelgettek egy studioban es ment a meccs.
YoungZeeZee
semmi hangulat..
valtottam a legutolso islanders - jets-re
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 405
na wings @ panthers betarazva
több mint 1 éve
Elég sok hosszabbításos meccs van mostanában.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 405
leafs, de oilers meccset lattam iden a legtobbet 😀Naaaa estere betaraztam a oilers leafs meccset.vegre nem lattam az eredmenytNem tom Kinek szurkolsz, de jó meccs volt!
YoungZeeZee
nagir
27 mp utan leafs vezetes....2-0 utan rogton oilers gol, challenge es elvettek...majd jott a szokasos 3. harmad ahova elonnyel erkezett a leafs megint es kikaptak....
az utolso 4 meccsukbol egyet sem nyertek meg mikor vezettek a 3. harmadban, neha 2 gollal is.
amugy ja, kurva jo meccs volt
teny a oilers flames nagy rangado de itt sem simogattak egymast, itt is volt minden 😀
több mint 1 éve
Mi meg megbasz*nk mindenkit, a Nőket 2x, és vezetjük a Ligát a félidőben, bár Connor még csak most tért vissza a sérüléséből!!!🫣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Naaaa estere betaraztam a oilers leafs meccset.vegre nem lattam az eredmenytNem tom Kinek szurkolsz, de jó meccs volt!
YoungZeeZee

több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 405
Naaaa estere betaraztam a oilers leafs meccset.vegre nem lattam az eredmenyt
több mint 1 éve
Bedardot sikerült leterrorizálni. Eltört az állkapcsa.Már meg is műtötték. 6-8 hét pihit jósolnak neki.
Matthew99
több mint 1 éve
Lol

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta