Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 2 éve
Ezek a súlyos vereségek tényleg a hasznunkra válnak? Hogy?látjuk, hova kell fejlődni sebességben, kondícióban, pontosságban
jobbágy#JC6
szerk: kicsit bővebben
amikor pl fifázol. és egy szintet már tudsz, akkor feljebb lépsz. de ott több mindent kell tudni, gyorsabban kell döntést hozni, gyorsabban kell reagálni, jó, ha már két lépésre előre látod, mit akarsz csinálni. és eleinte jönnek a vereségek, de aztán belenősz az új szintbe.
jégkorongban ennél annyiban bonyolultabb a helyzet, hogy van pár légiósunk, akik gyorsabb tempójú bajnokságban játszanak, de pl a németeknél a belépő szint a DEL meg a svejci liga, ami azért tempóban már pl az osztrák liga fölött van, ahol a válogatott Albás része játszik, és jóval a magyar liga fölött, ahol további fele-harmada. minél többet kell ilyen szinten játszani, és akkor fognak gyorsulni a mieink is fejben.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Ezek a súlyos vereségek tényleg a hasznunkra válnak? Hogy?
több mint 2 éve
De Bálizs védett a hozható(bb) meccsekenFelváltva védtek eddig is...Ugye azért védett ő h Balizs pihenjen?Hát nem élete meccse Dominiknak, de amúgy egész nap full bizonytalannak éreztem..jaja, másodikban is benne volt, a harmadik meg egyenesen potya kategória
Hanni
peach
csebi
nagir
több mint 2 éve
Felváltva védtek eddig is...Ugye azért védett ő h Balizs pihenjen?Hát nem élete meccse Dominiknak, de amúgy egész nap full bizonytalannak éreztem..jaja, másodikban is benne volt, a harmadik meg egyenesen potya kategória
Hanni
peach
csebi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Ugye azért védett ő h Balizs pihenjen?Hát nem élete meccse Dominiknak, de amúgy egész nap full bizonytalannak éreztem..jaja, másodikban is benne volt, a harmadik meg egyenesen potya kategória
Hanni
peach
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Sok gólt kapunk viszont.
több mint 2 éve
A második harmad utolsó 5 percéért kár, amúgy azon kívül elég jó a meccsÉs ahogy alakul, lehet tényleg az utolsó meccs lesz végig 100%-os
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Hát nem élete meccse Dominiknak, de amúgy egész nap full bizonytalannak éreztem..jaja, másodikban is benne volt, a harmadik meg egyenesen potya kategória
Hanni
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Hát nem élete meccse Dominiknak, de amúgy egész nap full bizonytalannak éreztem..
több mint 2 éve
Na, ez gyorsan elmentRemélem a normális emberelőnyt az osztrákok ellen tartalékoltuk
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Csodásan jöttünk ki az öt perc fórból, meg az 5 vs 3-ból...

több mint 2 éve
Így meg pláne kellene a gól.
több mint 2 éve
Na, ezt az 5+véglegest ki kellene használni
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Jöjjön máááár egy előny!!!!!!
több mint 2 éve
Megint Tkachuk!Én kifejezetten imádom őt 🤪🐱
Amúgy miért utáljuk őt ennyire? Volt korábban valami incidense? Nem vagyok képbe!
Egyszer Quick-et pofánb@szta ütővel arra emlékszem, de az nem volt akkora truváj.
Fatert én pl. csipáztam, nagy harcos volt.
Stoki
több mint 2 éve
Megint Tkachuk!Amúgy miért utáljuk őt ennyire? Volt korábban valami incidense? Nem vagyok képbe!
Egyszer Quick-et pofánb@szta ütővel arra emlékszem, de az nem volt akkora truváj.
Fatert én pl. csipáztam, nagy harcos volt.
több mint 2 éve
Nyomorult Tkachuk! Tudom vótmá.Otthon elbukni az első két meccset, ebből nem lesz továbbjutás.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Ez les volt, de mindegy, nekünk jó a 3-1Egyértelmű, de megint a hazai pálya, ku*va gáz!
Stoki

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Finnek mit buziznak márMilkások az utóbbi pár évben a top hoki nemzetek közé fejlődtek...
Svejciek eddig ütik Kanadát
warr_b