Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 2 éve
Régen néztem már jégkorongot...Ez is elNFLesedett???
Mik ezek a kamu kiállítások?
több mint 2 éve
Sajnos nem tud ilyet elhibázni Nikolály

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Szerintem meg ha a Holdon rendeznék a hoki vbt, Velünk, ott lenne sok magyar szurkoló!Farkas Berci fix 😀
nagir
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ehlers nagyon szeretem, de ma jáccon szarul...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Szerintem meg ha a Holdon rendeznék a hoki vbt, Velünk, ott lenne sok magyar szurkoló!

több mint 2 éve
Na, hajrá Magyarok!

több mint 2 éve
Na, hát ez is eljött, hajrá mi
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
nekem bakancslistás uticél, meg ott a Seahawks ugye😊Seattle városát is utálom 😁Nekem mindkét újabb franchise nagyon szimpi, jól kitalált,van helyük a ligában, különösen a Kraken-t nagyon bírom. Sharks drukkerként is ezt kell mondanom.😊Szegény Maple Leafs is, már tényleg sajnàlom őket a lehetőségeik ellenére is.Én nem, totál várható volt 😄
zavi27
Nyugaton ha összejönne egy VGK-Kraken, a denevér tuti elalélna a gyönyörtől 😬
Bár inkább essen ki az összes szutyok nyugatról és most már nyerje meg a Canes.
warr_b
zavi27
warr_b
több mint 2 éve
Seattle városát is utálom 😁Nekem mindkét újabb franchise nagyon szimpi, jól kitalált,van helyük a ligában, különösen a Kraken-t nagyon bírom. Sharks drukkerként is ezt kell mondanom.😊Szegény Maple Leafs is, már tényleg sajnàlom őket a lehetőségeik ellenére is.Én nem, totál várható volt 😄
zavi27
warr_b
zavi27

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Nekem mindkét újabb franchise nagyon szimpi, jól kitalált,van helyük a ligában, különösen a Kraken-t nagyon bírom. Sharks drukkerként is ezt kell mondanom.😊Szegény Maple Leafs is, már tényleg sajnàlom őket a lehetőségeik ellenére is.Én nem, totál várható volt 😄
zavi27
warr_b
több mint 2 éve
Szegény Maple Leafs is, már tényleg sajnàlom őket a lehetőségeik ellenére is.Én nem, totál várható volt 😄
zavi27

több mint 2 éve
Hurricanes - Panthers döntő keleten, tegye fel a kezét aki ezt várta!Canes-t igazándiból ide várhatnánk sokszor, csak eddig mindig kizúgtak első körben.
Nagyon jó széria lesz.
Mikey
több mint 2 éve
Szegény Maple Leafs is, már tényleg sajnàlom őket a lehetőségeik ellenére is.
több mint 2 éve
Hurricanes - Panthers döntő keleten, tegye fel a kezét aki ezt várta!Nagyon jó széria lesz.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Usánkán min.meglepődtem, még Kanadánál is tarcsibb a team, a 3. és a 4. soruk gyakorlatilag egyetemista suhancok 😊Náluk az minden évben így van kb.😊
Stoki
több mint 2 éve
Usánkán min.meglepődtem, még Kanadánál is tarcsibb a team, a 3. és a 4. soruk gyakorlatilag egyetemista suhancok 😊
több mint 2 éve
sajnálom a Devis-t, de a védekezést értékelemHát ez nagyon sima széria volt a Canestől, nagyon megleptek.jo csapat ok az a vedelem nagyon bivaly sztem.
Mikey
csebi
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Hát ez nagyon sima széria volt a Canestől, nagyon megleptek.jo csapat ok az a vedelem nagyon bivaly sztem.
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Hát ez nagyon sima széria volt a Canestől, nagyon megleptek.
több mint 2 éve
Weegar valóban nagyon jó, Toffoli is, de ő nem volt említve, szóval rá nem vonatkozott amit írtam.Hát azért ezeket a neveket ismertebb komoly spílernek erős nevezni.Weegar azért a jobb védők közé tartozik a ligában, ő meg Toffoli, akik elit közeli játékosok a keretben. A többiek inkább 3. soros játékosok, de van néhány fiatal, akikben van potenciál (Quinn, Joseph, Barron, talán Krebs is ide sorolható), és valszeg ennek a válogatottnak a húzóemberei lesznek. Nem egy különösebben erős keret összességében, ez tény.
Mikey
Jakehomer
több mint 2 éve
Hát azért ezeket a neveket ismertebb komoly spílernek erős nevezni.Weegar azért a jobb védők közé tartozik a ligában, ő meg Toffoli, akik elit közeli játékosok a keretben. A többiek inkább 3. soros játékosok, de van néhány fiatal, akikben van potenciál (Quinn, Joseph, Barron, talán Krebs is ide sorolható), és valszeg ennek a válogatottnak a húzóemberei lesznek. Nem egy különösebben erős keret összességében, ez tény.
Mikey
Tepper takarodj!
több mint 2 éve
Hát azért ezeket a neveket ismertebb komoly spílernek erős nevezni.Weager, Myers, Glass, Blais, Laughton, két kapus is védett bőven meccseket. Meghát eleve az hogy ezek mind jelenlegi stabil NHL játékosok már alapból komoly szint ide.Tény hogy az utóbbi években eléggé szőrmentén követem csak a ligát, de mégis ki?Azért ez így enyhe túlzás, van ott még jó pár ismertebb komoly spíler.Nem követem az NHL-t, akik itt vannak kanadaiak ők milyen játékerőt képviselnek? Csak mert így 14 perc alatt elég kultúráltan játszunk és még támadásokig is eljutunk.Hát ilyen C vonulat maximum.
tüsi91
Lucic és Toffoli kb az egyedüli ismertebb név, de ők már 30+-osak.
warr_b
zavi27
Talán kettő nevet tudtam volna még mondani, abból is az egyiket csak azért mert játszott nálunk 😀
warr_b
zavi27
több mint 2 éve
Weager, Myers, Glass, Blais, Laughton, két kapus is védett bőven meccseket. Meghát eleve az hogy ezek mind jelenlegi stabil NHL játékosok már alapból komoly szint ide.Tény hogy az utóbbi években eléggé szőrmentén követem csak a ligát, de mégis ki?Azért ez így enyhe túlzás, van ott még jó pár ismertebb komoly spíler.Nem követem az NHL-t, akik itt vannak kanadaiak ők milyen játékerőt képviselnek? Csak mert így 14 perc alatt elég kultúráltan játszunk és még támadásokig is eljutunk.Hát ilyen C vonulat maximum.
tüsi91
warr_b
zavi27
Talán kettő nevet tudtam volna még mondani, abból is az egyiket csak azért mert játszott nálunk 😀
warr_b
több mint 2 éve
Tény hogy az utóbbi években eléggé szőrmentén követem csak a ligát, de mégis ki?Azért ez így enyhe túlzás, van ott még jó pár ismertebb komoly spíler.Nem követem az NHL-t, akik itt vannak kanadaiak ők milyen játékerőt képviselnek? Csak mert így 14 perc alatt elég kultúráltan játszunk és még támadásokig is eljutunk.Hát ilyen C vonulat maximum.
tüsi91
warr_b
zavi27

több mint 2 éve
Azért ez így enyhe túlzás, van ott még jó pár ismertebb komoly spíler.Nem követem az NHL-t, akik itt vannak kanadaiak ők milyen játékerőt képviselnek? Csak mert így 14 perc alatt elég kultúráltan játszunk és még támadásokig is eljutunk.Hát ilyen C vonulat maximum.
tüsi91
warr_b
Szerkesztette: zavi27