Jégkorong
m4sport.hu/jegkorong/cikk/2023/01/24/jaromir-jagr-50-evesen-beallitotta-wayne-gretzky-utolerhetetlennek-hitt-golcsucsat/legenda a pasas
Matthew99
mégis kettősek az érzéseim
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
drukkolok a Devils-nekVITEK! 😱
— NHL (@NHL) January 22, 2023
Seems like he makes a jaw-dropping stop like this every other game!
📺: @sportsnet ➡️ https://t.co/c0FJF22IZL #NHLonSN pic.twitter.com/EiRy5ExBFj
empty taxi
VITEK! 😱
— NHL (@NHL) January 22, 2023
Seems like he makes a jaw-dropping stop like this every other game!
📺: @sportsnet ➡️ https://t.co/c0FJF22IZL #NHLonSN pic.twitter.com/EiRy5ExBFj

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
a 2 nappal ezelotti oilers - lightings eleg jo kis parazs meccs volt, sok gollal ....ez a mostani sem rossz eddig
jo volt ujra megnezni/hallgatni egy nhl meccset
YoungZeeZee
jo volt ujra megnezni/hallgatni egy nhl meccset
1, induljon ki abból a mezből (ránézésre a minta kontúrvonalai ugyanazok, de a kontrasztot jobban eltalálták, mint a... mi is volt a másikon? Royal purple-black a dark teal-white ellen? Anyám borogass);
2, Floridára jellemző színek legyenek - a biscayne blue és a flamingo pink pont ilyesmi, nem? A Heatnek nincs valami hasonló City edition jersey-je? Akkor ez is pipa.
Szerintem teljesen vállalható, de persze ez egyéni vélemény
Hihetetlen.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Nekem mondjuk ez se tetszik, de még mindig inkább ez.Itt is van a magyarázat mindenre. | Flamingo, aha. B.zi meg én vagyok... |Íme amit meg kívántak idézni:
Matthew99
Mint látszik elég erőltetett a párhuzam.
Amúgy meg látod, a mai világban ez tetszik a nőknek meg a fiúcskáknak. 😀
🤘 gaben 🤘

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Itt is van a magyarázat mindenre. | Flamingo, aha. B.zi meg én vagyok... |Íme amit meg kívántak idézni:
Matthew99

Mint látszik elég erőltetett a párhuzam.
Amúgy meg látod, a mai világban ez tetszik a nőknek meg a fiúcskáknak. 😀
Az a rózsaszín minek bele?Nekem bejön, ffi ingben is szeretem a rózsaszínt. Meg így jobban bejön a nőknek is, akik a nagyobb vásárlók.
The 2023 #NHLAllStar jerseys are TOUGH 😤🔥 @adidashockey pic.twitter.com/V6GGrA7aut
— B/R Open Ice (@BR_OpenIce) January 20, 2023
Matthew99
Én a pink month is nagyon bírtam. Jól áll nekik a sok fekete, meg szürke, kék mellé.

www.inquirer.com/flyers/flyers-ivan-provorov-pride-night-nhl-you-can-play-reaction-20230118.html
Az a rózsaszín minek bele?Kibaszott érzékenyítés 😤
Matthew99
Amíg a játékosok nem állnak ki az ilyesmi ellen addig folytatni fogják. Nem is értem miért kell belekeverni a sportba ilyesmit, személy szerint attól is hányok amikor a katonákat ajnározzák a meccsek alatt. Szerencsére a fociban épp leszoktak erről.
The 2023 #NHLAllStar jerseys are TOUGH 😤🔥 @adidashockey pic.twitter.com/V6GGrA7aut
— B/R Open Ice (@BR_OpenIce) January 20, 2023

MCDAVID PUTS THE SPIN MOVE ON ZEGRAS 😱 pic.twitter.com/7d2eEYAowj
— B/R Open Ice (@BR_OpenIce) January 12, 2023

Eredmény: 3-5
Még mindig buzi a Preds.
van egy ilyen eladó pulcsinkUgyan öt éves a fiam, de ha PMben írnál pontos méretet, hossz, szélesség, karhossz, azt megköszönném hátha, mert marhán csípi az ilyen cuccokat( Apja fia 😉).
Méret 3T (~3-4 éves ) Old Time Hockey. 70% pamut - 30% elasztán.
🤘gaben🤘
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!

Méret 3T (~3-4 éves ) Old Time Hockey. 70% pamut - 30% elasztán.
An excellent photo from warmups courtesy of @jp_lavs, as fellow countrymen Pyotr Kochetkov and Sergei Bobrovsky exchange greetings.
— Walt Ruff (@WaltRuff) December 31, 2022
It's always cool to see this sort of stuff. 📸 pic.twitter.com/hdYnYWilUC
Szerkesztette: Mikey
A nagy többségnél őszinte volt, szerintem hidd el.Amikor az ellenfél is sorba áll, hogy gratulálhasson, akkor tényleg elértél valami NAGY dolgot!Piszok őszinte lehetett😉
Ovi: 802.
Winnipeg Jets pay respect to Alex Ovechkin after the game. Awesome. pic.twitter.com/SWS4XmmDot
— Brady Trettenero (@BradyTrett) December 24, 2022
nagir
🤘gaben🤘