Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 9 éve
Raskot elkapta a forma végre =)31/32 ^^
több mint 9 éve
Hiányzik Lucic, na...akárhogy csűrjük, csavarjuk 😀 De ha csak rental is lesz az LA-be, hozzánk nem valószínű, hogy visszajön.
több mint 9 éve
Igen,Miller volt az. Az tetszett is,régi idők hokija...ilyenből lehetne több....nincs egy rendes "goon" a csapatban,olyan,aki a meccs bármelyik pillanatában ledobja a kesztyűt.Ok,Marchy hasonló,de azért nem egy Lucic,Thornton típusú verőlegény. :- )Valamelyik legutóbbi meccsen volt rá példa, csak már nem tudom, melyik védő dobta le kesztyűket. ha jól rémlik, Miller verte be Vitale pofáját, de mérget nem vennék be rá.
Nelson87
Minitron
A Habs elleni game viszont förtelmes volt,semmi nagyobb konfliktus...nem volt méltó az NHL legnagyobb rivalizálásához. Bezzeg tavaly,amikor Lucic felkente Emelint a plexire....hmmmm. :- )
több mint 9 éve
...nincs egy rendes "goon" a csapatban,olyan,aki a meccs bármelyik pillanatában ledobja a kesztyűt.Ok,Marchy hasonló,de azért nem egy Lucic,Thornton típusú verőlegény. :- )Valamelyik legutóbbi meccsen volt rá példa, csak már nem tudom, melyik védő dobta le kesztyűket. ha jól rémlik, Miller verte be Vitale pofáját, de mérget nem vennék be rá.
Nelson87
Szerkesztette: Minitron
több mint 9 éve
Én inkább kiegyezek ezzel az állapottal. :- ) Rengeteg gólt lövünk,a védekezést meg majd megoldják valahogy.Nem tudom mikor láttam utoljára ennyire látványos játékot a csapattól,még a vereségeknél is nagyon jó volt a tempó.Ha nem b.sszuk el a Flyers elleni meccset,akkor most 5 meccses győzelmi szériában lennénk,ez azért nem rossz. Ma remélem megcsapjuk a párducokat,és folytatódik a menetelés.Én is ebben bízok, csak nekem eddig a Bruins úgy épült fel, hogy Vezina trófeás Rask + jó védelem és ebből profitálnak a támadó sorok, most meg...mintha kímélnénk mind a fiatal defense man-eket, mind Raskot. Lucic meg kurvára hiányzik, na...
Nelson87
Minitron
Lucic hiánya a játékban nekem annyira nem tűnik fel,ellenben a rá jellemző harciasság annál inkább...nincs egy rendes "goon" a csapatban,olyan,aki a meccs bármelyik pillanatában ledobja a kesztyűt.Ok,Marchy hasonló,de azért nem egy Lucic,Thornton típusú verőlegény. :- )
több mint 9 éve
Nem tudom mikor láttam utoljára ennyire látványos játékot a csapattól,még a vereségeknél is nagyon jó volt a tempó.Ha nem b.sszuk el a Flyers elleni meccset,akkor most 5 meccses győzelmi szériában lennénk,ez azért nem rossz. Ma remélem megcsapjuk a párducokat,és folytatódik a menetelés.Én is ebben bízok, csak nekem eddig a Bruins úgy épült fel, hogy Vezina trófeás Rask + jó védelem és ebből profitálnak a támadó sorok, most meg...mintha kímélnénk mind a fiatal defense man-eket, mind Raskot. Lucic meg kurvára hiányzik, na...
Nelson87
több mint 9 éve
Úgy néz ki a Boston idén arra megy, hogy ne kelljen védekezni. Szomorú, de legalább jövünk fel, mint a talajvíz. Krejci meg ellenállhatatlan =)Nem tudom mikor láttam utoljára ennyire látványos játékot a csapattól,még a vereségeknél is nagyon jó volt a tempó.Ha nem b.sszuk el a Flyers elleni meccset,akkor most 5 meccses győzelmi szériában lennénk,ez azért nem rossz. Ma remélem megcsapjuk a párducokat,és folytatódik a menetelés.
Minitron
több mint 9 éve
Úgy néz ki a Boston idén arra megy, hogy ne kelljen védekezni. Szomorú, de legalább jövünk fel, mint a talajvíz. Krejci meg ellenállhatatlan =)
több mint 9 éve
Nekünk sikerült megállítani a Montrealt.Jók voltak a fiatalok. McCain, Virtanen stb. + a 3. és 4. sor. Jó lesz ez a jövőre nézve.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Rask ismét botrányosan védett(már 23 kapott gólnál jár,mindezt 5 meccsen),viszont a többieknek is szeretnék gratulálni,amiért 4-2-es vezetésről sikerült kikapni 5-4-re..... Bruins Hockey is back!Nagyon elszomorít, amit művelünk.Pedig bizakodtam az Avs és Coyotes elleni győzelmek után. Rask rozsdás, vagy nem tudom, mert a Coyotes ellen is voltak parádés védései és hajmeresztő hibái is, amit amatőrök csinálnak. Valami zavar van nála, ez egyértelmű :/
Pastrnak pedig húzzon vissza az AHL-be,ha 4-2-es állásnál nem tudja kihasználni az üres kapuval felérő helyzetet.
Nelson87
W1 L3 OTL1 GAA 4.40 SV% .854 SO 0
Ezek borzalmas számok...
Összehasonlításképp, Carey Price:
W6 L0 OTL0 GAA 1.00 SV% .966 SO 2
több mint 9 éve
Rask ismét botrányosan védett(már 23 kapott gólnál jár,mindezt 5 meccsen),viszont a többieknek is szeretnék gratulálni,amiért 4-2-es vezetésről sikerült kikapni 5-4-re..... Bruins Hockey is back!Pastrnak pedig húzzon vissza az AHL-be,ha 4-2-es állásnál nem tudja kihasználni az üres kapuval felérő helyzetet.
Szerkesztette: Nelson87
több mint 9 éve
Megvan a hetedik! Méghozzá kapott gól nélkül.
több mint 9 éve
megvan az első!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Aha így értem. Ő tényleg nagyon hiányzik kár, hogy ilyen sérülékeny.......Ezt fejtsd ki léci bővebben mert nem mindig értek "Sutianapul" 😉nagyon hiányzik Datsyuk a csapatból, olyan meccseken meg főleg, ahol kisebb a hibahatár
dande
slowmotion
több mint 9 éve
A végére de jó kis meccs lett ez a Coyotes elleni.
több mint 9 éve
Ami pedig Marchyt illeti: alig lehet észrevenni a pályán,ellenben Krejci játéka elképesztő. Simán ligaelit játékos,ha nem sérül le.Krejci tényleg nagyon jól tolja. Marchy meg most észre vétette magát egy shorthanded-del (:
Nelson87
több mint 9 éve
Ezt fejtsd ki léci bővebben mert nem mindig értek "Sutianapul" 😉nagyon hiányzik Datsyuk a csapatból, olyan meccseken meg főleg, ahol kisebb a hibahatár
dande
több mint 9 éve
Ezt fejtsd ki léci bővebben mert nem mindig értek "Sutianapul" 😉
több mint 9 éve
Nohát kérem szépen tévedni emberi dolog. Megvan a 6. 😀a remény hal meg utoljára.
dande
majd ha egyszer a Varázsló megunja a LTIR-t, akkor talán majd több gólt szerzünk, mint Ti.
evvan.
több mint 9 éve
Jövünk fel. Egyelőre csak hájlájtszot tudok elérni, de az alapján Rask szépen jött vissza a pihenőről .)Krejci pedig holtversenyben vezeti a ligát(9 pont) .
Minitron
Most jön a Flyers otthon,jó lesz ez. :- )
több mint 9 éve
Jövünk fel. Egyelőre csak hájlájtszot tudok elérni, de az alapján Rask szépen jött vissza a pihenőről .)
több mint 9 éve
Nohát kérem szépen tévedni emberi dolog. Megvan a 6. 😀
több mint 9 éve
Totál vak vagyok. Köszönöm! (:szedd le a pontot a végébőlKöszönöm. Sajnos a link hibás. Hol találom a hivatalos oldalon?Azt hiszem, megtaláltam tecsőn : DOtt csak az első évad van fent,az újat ezen a linken találod: bruins.nhl.com/club/page.htm?id=91869.
Minitron
Nelson87
Minitron
NB2
több mint 9 éve
szedd le a pontot a végébőlKöszönöm. Sajnos a link hibás. Hol találom a hivatalos oldalon?Azt hiszem, megtaláltam tecsőn : DOtt csak az első évad van fent,az újat ezen a linken találod: bruins.nhl.com/club/page.htm?id=91869.
Minitron
Nelson87
Minitron
több mint 9 éve
Köszönöm. Sajnos a link hibás. Hol találom a hivatalos oldalon?Azt hiszem, megtaláltam tecsőn : DOtt csak az első évad van fent,az újat ezen a linken találod: bruins.nhl.com/club/page.htm?id=91869.
Minitron
Nelson87