Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 9 éve
4-2 Hawks (remélem 😀)
több mint 9 éve
Nehéz a tipp a Stanley Cup leendő idei győztesére.Mindenképpen szoros párharc lesz, ez nem kétséges. Az én megítélésem szerint a Chicagonak egyik utolsó esélye a kupa elhódítására. Elég idős a keret és már nem biztos, hogy együtt marad + ki tudja kik jönnek-mennek a csapatból. De 6 év alatt harmadik döntő, ez jelzésértékű.
A Bolts pedig egy feltörekvő gárda melyet szisztematikusan, fokról-fokra építettek fel. Nagyon nagy jövő előtt áll a franchise. Tele fiatal, energikus és tehetséges játékosokkal + kiegészülve a rutinosokkal.
A tippem: 4-3 a Boltsnak.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Mikey
18 753
az egyik OT-s meccset be kellett volna húzni...NB2Igazság szerint jah, pl. Game 4. Ott megvolt a lehetőség miután 1-3-ról 4-3-ra fordított a csapat, hogy 3-1-gyel jöjjenek vissza Anaheimba. De nem, helyette második OT-ban vereség, és 2-2... aztán a hatodik-hetedik meccsen kijött a rutinbeli és edzőbeli különbség, és mehet golfozni a társaság.
Arról nem beszélve hogy Toews is akkor hozta magát, amikor jó kapitányként illik, Getzlaf ellenben semmit nem csinált főleg az utolsó két meccsen.
Mindegy, majd jövőre (se).
több mint 9 éve
az egyik OT-s meccset be kellett volna húzni...
több mint 9 éve
Mikey
18 753
Három év alatt három Game 7 vereség, abból az utolsó kettő hazai jégen simázva. Ezt csinálja a Ducks után valaki!
több mint 9 éve
az NBC-nél azért fellélegezhettek most kissé, a Tampa-Anaheim maximum negatív nézettségi rekordokat döntögetett volna 😊 két kedvenc csapat a döntőben, remélem most a Lightning nyer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Visszavette a pályaelőnyt a Ducks, ráadásul úgy, hogy bőven jobban játszott a Blackhawksnál. Pedig a chicagóiak öt PP-t is kaptak, szemben a Ducks egyével, és abból kettő szvsz eléggé 'véleményes' volt. Szerencsére az ő 3-4. soruk kapura szinte teljesen veszélytelen, míg a Ducksé sokszor dominál is.MikeyNem volt az évszázad meccse, de meglett. Toews meg menjen el színészkedni.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Mikey
18 753
Izgulni? Hát Anaheimba biztosan nem fog, egyébként pont nem érdekel. 😀Lehet izgulni kihez kerül a pufifánk Kessel.gabenAzért a közeljövőben még fog, mert állítólag kőkemény rebuild lesz.MikeyBabcock >>>>>> TorontoKicsit sajnálom mert a Detroit mindig is szimpatikusabb volt.gaben😕
(és furcsa lesz látni, hogy a Leafs nem lúzerkedik)slowmotion
- - - - -
Visszavette a pályaelőnyt a Ducks, ráadásul úgy, hogy bőven jobban játszott a Blackhawksnál. Pedig a chicagóiak öt PP-t is kaptak, szemben a Ducks egyével, és abból kettő szvsz eléggé 'véleményes' volt. Szerencsére az ő 3-4. soruk kapura szinte teljesen veszélytelen, míg a Ducksé sokszor dominál is.
több mint 9 éve
Ami azt illeti ha már nem zavartuk el Teri nénit, és nem hozzánk jött, jobban örültem volna én is ha a Csendes-óceán felé veszi az irányt vagy közép nyugatnak, de hát ez van.........Remélem jövőre Price legalább meg tudja közelíteni idei formáját, játékban meg sikerül vmit kitalálni, mert akkor inkább be se jussunk a PO-ba. Szegény Price is így megint lemaradt egy VB címről Stanley meg kanyarba se..........
Go Habs!!!!
több mint 9 éve
Lehet izgulni kihez kerül a pufifánk Kessel.Azért a közeljövőben még fog, mert állítólag kőkemény rebuild lesz.MikeyBabcock >>>>>> TorontoKicsit sajnálom mert a Detroit mindig is szimpatikusabb volt.gaben😕
több mint 9 éve
címvédés után lenne jó, ha felhoznák 😊8 év 50 millió dollár, az egyik legpatinásabb együttesnél. Sajnos eljött a váltás ideje, szerintem mindkét félnek kellett már egy új impulzus. Kevés csapatnál marad meg 10 évig egy edző mostanság, örülök, hogy mi részesei voltunk ennek, de ebben az időben szerintem kevés volt az 1 Stanley és 1 elvesztett döntő. Több volt ebben a csapatban, az utóbbi 10 évben.előbb azért nyerje meg a Caldert a Griffins-szel 😊slowmotion
Remélem Blashill megkapja az esélyt, hogy megmutassa az AHL után az NHL-ben is egy elit csapatot tud összerakni, mert a jelenlegi Red Wings (még) nem az.Habi
Viszont lényegében amíg a fiatalok bent vannak (főcsoport döntő kezdődik vasárnap) a rájátszásban, addig az edzőkérdés sem lesz lezárva, tehát könnyen lehet, hogy még 1 hónapig nem lesz edzőnk. Blashill-t nem akarják baszogatni (teljesen logikusan) addig.
JT Daniels fan
több mint 9 éve
8 év 50 millió dollár, az egyik legpatinásabb együttesnél. Sajnos eljött a váltás ideje, szerintem mindkét félnek kellett már egy új impulzus. Kevés csapatnál marad meg 10 évig egy edző mostanság, örülök, hogy mi részesei voltunk ennek, de ebben az időben szerintem kevés volt az 1 Stanley és 1 elvesztett döntő. Több volt ebben a csapatban, az utóbbi 10 évben.előbb azért nyerje meg a Caldert a Griffins-szel 😊
Remélem Blashill megkapja az esélyt, hogy megmutassa az AHL után az NHL-ben is egy elit csapatot tud összerakni, mert a jelenlegi Red Wings (még) nem az.Habi
több mint 9 éve
8 év 50 millió dollár, az egyik legpatinásabb együttesnél. Sajnos eljött a váltás ideje, szerintem mindkét félnek kellett már egy új impulzus. Kevés csapatnál marad meg 10 évig egy edző mostanság, örülök, hogy mi részesei voltunk ennek, de ebben az időben szerintem kevés volt az 1 Stanley és 1 elvesztett döntő. Több volt ebben a csapatban, az utóbbi 10 évben.Remélem Blashill megkapja az esélyt, hogy megmutassa az AHL után az NHL-ben is egy elit csapatot tud összerakni, mert a jelenlegi Red Wings (még) nem az.
JT Daniels fan
több mint 9 éve
Mikey
18 753
Az ugyan miért rossz szabály, hogy csak bottal lehet szándékosan gólt szerezni?Tudom na csak akkor is, és a rossz szabályokat meg kell változtatni 😀dandeAzért ezt a gólt nem megadni több mint disznóság, ráadásul kímélték is volna a játékosokat. Ejnye-bejnye 😀a szabályokat márpedig be kell tartani ...csebi
www.youtube.com/watch?v=bisGLo_mFGs#t=16dande
Azért a közeljövőben még fog, mert állítólag kőkemény rebuild lesz.Babcock >>>>>> Toronto😕
Kicsit sajnálom mert a Detroit mindig is szimpatikusabb volt.gaben
több mint 9 éve
Babcock >>>>>> Toronto😕
Kicsit sajnálom mert a Detroit mindig is szimpatikusabb volt.gaben
(és furcsa lesz látni, hogy a Leafs nem lúzerkedik)
több mint 9 éve
Babcock >>>>>> TorontoKicsit sajnálom mert a Detroit mindig is szimpatikusabb volt.
több mint 9 éve
akkor... Bryant elkapása érvényes! 😊Tudom na csak akkor is, és a rossz szabályokat meg kell változtatni 😀dandeAzért ezt a gólt nem megadni több mint disznóság, ráadásul kímélték is volna a játékosokat. Ejnye-bejnye 😀a szabályokat márpedig be kell tartani ...csebi
szerk: avagy: "Szép volt, szép volt, csak szart sem ért!"
több mint 9 éve
Azért ezt a gólt nem megadni több mint disznóság, ráadásul kímélték is volna a játékosokat. Ejnye-bejnye 😀Láttam egy hasonló esetet (bár ott lehet váll volt, de a fejelő mozdulat sor elkezdődött), de már nem emlékszem, hogy az idei vébén v. a mostani PO-ban. :-/
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Tudom na csak akkor is, és a rossz szabályokat meg kell változtatni 😀Azért ezt a gólt nem megadni több mint disznóság, ráadásul kímélték is volna a játékosokat. Ejnye-bejnye 😀a szabályokat márpedig be kell tartani ...csebi
több mint 9 éve
Azért ezt a gólt nem megadni több mint disznóság, ráadásul kímélték is volna a játékosokat. Ejnye-bejnye 😀a szabályokat márpedig be kell tartani ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Azért ezt a gólt nem megadni több mint disznóság, ráadásul kímélték is volna a játékosokat. Ejnye-bejnye 😀www.youtube.com/watch?v=bisGLo_mFGs#t=16
több mint 9 éve
Ez tényleg thriller! 62 kapura lövés és 2 gól???
több mint 9 éve
Mondom ránézek mennyi lett, erre látom 2 OT után vagyunk!!!Tv-n simán nézhető 😊
több mint 9 éve
Szvsz messze nem volt magabiztos, tökös és határozott a csapat játéka. Legalábbis az első harmadban annyi korongeladás volt a saját harmadban, hogy az botrányos volt, és aztán a második harmad legvégén is Beauchemin alkotott egyet, amiből aztán gólt szerzett a Blackhawks. Szerencsére Andersen bámulatos volt, és meccsben tartotta a csapatot. Az a védés Kane helyzeténél, na arra nincsenek szavak. A harmadik 20 percre persze aztán már igaz amit írsz, és a vége mondhatni sima is lett, de összességében azért nem volt ez olyan egyszerű meccs.MikeyViszont ütköztek, csúsztak - másztak rendesen a fiúk. Nekem valahogy nem rezgett a léc egy pillanatig sem.