Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 9 éve
de ilyen nincs banyek, ez tiszta idiótaság, női kézi BL 4- s döntőt is rendeztek magyarok, nélkül akkor vállalják itt is ennek kockázatát 😀 (tudom nem így működik csak akkor is na)Én örülök mert azt gondolom a franciák igenis verhetőek. Az osztrákokkal meg a szlovénekkel valahogy mindig kínlódtunk ha igazi tét volt. Mondjuk ki lesz a másik csapat akit előzünk fogalmam sincs 😛dandede ők így is úgy is fenn maradnak, szóval őket is hiába előzzükWester
több mint 9 éve
Ducks - Blackhawks konf. döntő lesz Nyugaton, jól hangzik. Nehéz megmondani mi lesz a párharc vége, de egy hangyányival esélyesebbnek gondolom a Chicagót.Jó ez így, legalább lesz idő pihenni. Aztán a döntőt is lenyomhatjuk.
Viszont hogy megint a keletiekre kell várni, az borzasztó.Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Én örülök mert azt gondolom a franciák igenis verhetőek. Az osztrákokkal meg a szlovénekkel valahogy mindig kínlódtunk ha igazi tét volt. Mondjuk ki lesz a másik csapat akit előzünk fogalmam sincs 😛dandemajd a letteket 😊
több mint 9 éve
Én örülök mert azt gondolom a franciák igenis verhetőek. Az osztrákokkal meg a szlovénekkel valahogy mindig kínlódtunk ha igazi tét volt. Mondjuk ki lesz a másik csapat akit előzünk fogalmam sincs 😛dandede ők így is úgy is fenn maradnak, szóval őket is hiába előzzük
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Én örülök mert azt gondolom a franciák igenis verhetőek. Az osztrákokkal meg a szlovénekkel valahogy mindig kínlódtunk ha igazi tét volt. Mondjuk ki lesz a másik csapat akit előzünk fogalmam sincs 😛
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Jó nagy szopás lenne nekünk, ha két olyan (verhető) csapat is lenne jövőre, aki nem eshet ki, mert rendező lesz 2017-ben (német, francia)gabokockaGondolom nem lesz majd ez a két csapat azonos csoportban. Ami jóval inkább nagyobb kérdőjel, hogy hogyan engedhetik meg, hogy egy olyan eseményt, amelyhez összvissz 2 alkalmas csarnok kell két külön országban rendezzenek meg, s ezek gyakorlatilag védettséget élveznek...
Mondjuk alapban retúrjegyet váltottunk szerintem csak. Először el kellene jutni arra a szintre, hogy ne csodaként éljük meg a feljutást, hanem stabil ingázók legyünk.
több mint 9 éve
nem éreztem ötpercesnek ezt a kiállítást, legalábbis nem tűnt keményebbnek, mint a játék eddigi történései.a ruszki gyerek meglepődött, de a második harmadra már vígan fog ficánkolni. nem mondom azt, hogy szépen eljátszotta a nagyhalált, de... de azért kicsit mégis
több mint 9 éve
Mikey
18 753
Ducks - Blackhawks konf. döntő lesz Nyugaton, jól hangzik. Nehéz megmondani mi lesz a párharc vége, de egy hangyányival esélyesebbnek gondolom a Chicagót.Viszont hogy megint a keletiekre kell várni, az borzasztó.
több mint 9 éve
buzi franciák.... 😕
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Jó nagy szopás lenne nekünk, ha két olyan (verhető) csapat is lenne jövőre, aki nem eshet ki, mert rendező lesz 2017-ben (német, francia)
több mint 9 éve
nos, akkor a lettek ezzel a döntetlennel bent maradnak, és ha esetleg lefekszenek a franciáknak, akkor a sógorokat is kiejthetik
több mint 9 éve
Szegény osztrákok lehet 5 ponttal kiesnek, pedig de jó volna nekünk ha a csigazabálók esnének ki...
több mint 9 éve
Price még marad, reméljük nemcsak egy kicsit 😀
több mint 9 éve
Világbajnok még nem volt, "csak" olimpiai bajnok, azért az sem mindegy.Nem fog szerintem Price elmenni, talán nem is erőltetik annyira majd. Tök felesleges lenne. Persze aztán lehet, hogy rámcáfol.Gabesz92Ahogy a dolgok jelenleg állnak a következő meccsre/körre sajnos csatlakozhat Price is ma eldől 😕....................... mondjuk a svédekhez meg Lundqvist, na azt nem bánnám 😀dandenagyon meglepődnék ha nem Kanada nyerné a VB-tKellemetlen lenne ha ilyen csapattal nem nyernék meg. Kapus poszton gyengék kicsit de tök mindegy, mert bárkinek lőnek ötöt-hatot.Gabesz92
Még 0-3 után is felálltak és 2 negyed alatt lőttek egy 6-ost a svédeknek!
A svéd kiscsávót nagyon sajnáltam, úgy zokogott...NB2
több mint 9 éve
Gabesz92
1 453
Nem fog szerintem Price elmenni, talán nem is erőltetik annyira majd. Tök felesleges lenne. Persze aztán lehet, hogy rámcáfol.Ahogy a dolgok jelenleg állnak a következő meccsre/körre sajnos csatlakozhat Price is ma eldől 😕....................... mondjuk a svédekhez meg Lundqvist, na azt nem bánnám 😀dandenagyon meglepődnék ha nem Kanada nyerné a VB-tKellemetlen lenne ha ilyen csapattal nem nyernék meg. Kapus poszton gyengék kicsit de tök mindegy, mert bárkinek lőnek ötöt-hatot.Gabesz92
több mint 9 éve
Ahogy a dolgok jelenleg állnak a következő meccsre/körre sajnos csatlakozhat Price is ma eldől 😕....................... mondjuk a svédekhez meg Lundqvist, na azt nem bánnám 😀nagyon meglepődnék ha nem Kanada nyerné a VB-tKellemetlen lenne ha ilyen csapattal nem nyernék meg. Kapus poszton gyengék kicsit de tök mindegy, mert bárkinek lőnek ötöt-hatot.Gabesz92
több mint 9 éve
Gabesz92
1 453
nagyon meglepődnék ha nem Kanada nyerné a VB-tKellemetlen lenne ha ilyen csapattal nem nyernék meg. Kapus poszton gyengék kicsit de tök mindegy, mert bárkinek lőnek ötöt-hatot.
több mint 9 éve
Na muszáj lenne ma elhozni a meccset a Tampától bár, hogy miként fogjuk fogalmam sincs. Sport 1 adja, és másnap 22.15 ismétlés.Go Habs!
több mint 9 éve
nagyon meglepődnék ha nem Kanada nyerné a VB-tMég 0-3 után is felálltak és 2 negyed alatt lőttek egy 6-ost a svédeknek!
A svéd kiscsávót nagyon sajnáltam, úgy zokogott...
több mint 9 éve
A BL meccs helyett úgy érzem jól választottam a svéd-kanadával!Ha 9-0 lenne is jobban jársz!
3-0 után, 3-3, majd 4-3 a svédeknek!NB2
több mint 9 éve
A BL meccs helyett úgy érzem jól választottam a svéd-kanadával!3-0 után, 3-3, majd 4-3 a svédeknek!
több mint 9 éve
Kellett ez nekünk is! A köv.meccs alázás lesz!!!A Calgary söprés áldozata lesz? Nem lepődnék meg.danyly20 mp-n múlt...NB2
több mint 9 éve
ez minimum véleményes, de az igaz, hogy ezután kompenzálás jött. (Kompenzáció pedig azután van, ha...😉)ami nem volt benn 😊 egyetlen kamera szerint tűnik úgy, hogy benn van, de az nagyon rossz szögben van, a korong meg a levegőben, így teljesen félrevezető. először én is azt mondtam, hogy gól volt, de nem.mondjuk ha előtte megadják a teljesen nyilvánvalót...zinedine5A Calgary söprés áldozata lesz? Nem lepődnék meg.danyly20 mp-n múlt...NB2
amúgy ezek után a Calgarynek még jobban megnyomták a hazai pályát, szóval egy szavuk sem lehet.csebi
több mint 9 éve
ami nem volt benn 😊 egyetlen kamera szerint tűnik úgy, hogy benn van, de az nagyon rossz szögben van, a korong meg a levegőben, így teljesen félrevezető. először én is azt mondtam, hogy gól volt, de nem.mondjuk ha előtte megadják a teljesen nyilvánvalót...zinedine5A Calgary söprés áldozata lesz? Nem lepődnék meg.danyly20 mp-n múlt...NB2
amúgy ezek után a Calgarynek még jobban megnyomták a hazai pályát, szóval egy szavuk sem lehet.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
mondjuk ha előtte megadják a teljesen nyilvánvalót...A Calgary söprés áldozata lesz? Nem lepődnék meg.danyly20 mp-n múlt...NB2