Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 8 éve
A franciák és a lettek a leggyengébbek a csoportban, és mivel ugye jövőre Németország és Franciaország rendezi a VB-t, őket ha megelőzzük, és mást nem, akkor kiesünk. Ha a letteket legyőzzük, akkor bennmaradunk.legyen így.
Heisman Trophy
mondjuk a mi csoportunkban a három óriás meg a két jövő évi házigizda mellett a szlovákok és a fehéroroszok vannak.
több mint 8 éve
A franciák és a lettek a leggyengébbek a csoportban, és mivel ugye jövőre Németország és Franciaország rendezi a VB-t, őket ha megelőzzük, és mást nem, akkor kiesünk. Ha a letteket legyőzzük, akkor bennmaradunk.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Szerencsével a Franciákat és a Németeket, de ha őket megelőznénk, és mást nem akkor is kiesnénk. A letteknél kell több pontot szerezni, még ők verhetőklettek kemény diók lesznek, lényegében a KHL-es Dinamo Riga a csapat magja
Heisman Trophy
több mint 8 éve
A németek ellen esélytelenek vagyunk.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Szerencsével a Franciákat és a Németeket, de ha őket megelőznénk, és mást nem akkor is kiesnénk. A letteknél kell több pontot szerezni, még ők verhetők
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
A csoportban vajon kiket verünk meg?
több mint 8 éve
Utána lett volna (szeptemberben), de tényleg kár.Ja bocs. Akko az így mindegy. Persze ott sok esély nem lett volna, de ettől függetlenül örültünk volna a részvételnek.
Mondjuk azért jobb leosztás, hogy mi nyertünk ott, ők meg itt, mert a következő tornán 90% az utolsó hely, esély nincs az olimpiára, mi meg megyünk az A csoportba
gabokocka
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
elkötelezett Ducks drukker vagyok, legyen az akár NCAA vagy NHL.GO Anaheim, megvertük a Blackhawkst 😀Ó, örömteli látni, hogy nem csak NCAA fociban szurkolsz a Ducksnak. 😉
Már PO helyen vagyunk, pedig másfél hónapja nagyon le voltunk maradva
Go Ducks
Heisman Trophy
Mikey
Off : úgy tudom, hogy van egy minor ligás baseball csapat, ami szintén Ducks néven fut, igaz nem nézek baseballt, de attól még Go ők
On : Nagyon nagy meccs volt, amikor kivertük A Lengyeleket a VB ért. Sajnos ez van, hogy most nem sikerült nyerni ellenük 😕 Azért idővel jó lenne látni őket az Olimpián, sztem simán helyt tudnánk állni. Viszont ha bent maradunk idén a VBn, és nem "liftezés" következik, az viszont nagyon jót tehetne az utánpótlásnak is, mint anno amikor Szilágyi Áron megnyerte az Olimpiát. Nem tudom mi van Sofronnal, de ő rá sztem szükség lesz a VBn
A Lengyelek meg nem fognak kijutni az Olimpiára szerintem, és ez nem Iktriados jóslat volt 😊
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 8 éve
Utána lett volna (szeptemberben), de tényleg kár.Mondjuk azért jobb leosztás, hogy mi nyertünk ott, ők meg itt, mert a következő tornán 90% az utolsó hely, esély nincs az olimpiára, mi meg megyünk az A csoportba
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
A lengyelek visszavágtak. Sajnos nincs 2. kör a selejtezőben. Pedig jó tapasztalat szerzés lett volna a VB előtt.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
GO Anaheim, megvertük a Blackhawkst 😀végre talán a rájátszásra jön meg a forma
Go Ducks
Heisman Trophy
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Mikey
18 753
GO Anaheim, megvertük a Blackhawkst 😀Ó, örömteli látni, hogy nem csak NCAA fociban szurkolsz a Ducksnak. 😉
Go Ducks
Heisman Trophy
több mint 8 éve
GO Anaheim, megvertük a Blackhawkst 😀Már PO helyen vagyunk, pedig másfél hónapja nagyon le voltunk maradva
Go Ducks
több mint 8 éve
Annyian élcelődtek, de én is megnéztem. Tényleg gyenge eresztés. Az így is marad vagy teszt? De gondlom marad ez a sz...
több mint 8 éve
www.sbnation.com/nhl/2016/2/11/10950018/the-nhl-website-redesign-sucks-and-everyone-hates-it Az előző sokkal jobb volt, szerintem is!Amilyen "gyakran" én használom, arra mindegy, hogy néz ki. 😊
Béczkó
Leginkább az ESPN és a Blackhawks oldalát olvasom, erre viszonylag ritkán nézek fel.
Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 8 éve
Hát ez kibaszott gagyi!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Mikey
18 753
www.sbnation.com/nhl/2016/2/11/10950018/the-nhl-website-redesign-sucks-and-everyone-hates-it Az előző sokkal jobb volt, szerintem is!Én úgy mondanám, hogy már az előző is borzalmas volt, de azért sikerült alulmúlniuk. 😊
Béczkó
több mint 8 éve
www.sbnation.com/nhl/2016/2/11/10950018/the-nhl-website-redesign-sucks-and-everyone-hates-it Az előző sokkal jobb volt, szerintem is!Tényleg borzalmasan fest,szerencsére csak a legritkább esetekben használom.Menetrend van a Bruins oldalán is,összefoglalókat pedig a dtmts.com oldalon érdemes nézni(mindenkinek ajánlom,az eredmény ismerete nélkül nézhető végig a 4-5 perces összefoglaló)
Béczkó
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
www.sbnation.com/nhl/2016/2/11/10950018/the-nhl-website-redesign-sucks-and-everyone-hates-it Az előző sokkal jobb volt, szerintem is!
több mint 8 éve
Grat Jagrnek a 1100 assistért !!!
több mint 8 éve
De ebben a topicban a hszkból még világosabb képet kapsz 😊www.centerice.hu/hozzaszolasok.php?altema=Montreal%20Canadiens&tema=NHL&elso=0&utolso=40
Szerkesztette: dande2
több mint 8 éve
Mi van a Montrealal? Nincs Price és szétesik az egész gárda?Az van, hogy Terinéni úgy gondolta túl jól megy nekünk, szúrjuk el, amit véletlenül sikerült összerakni és az elején még működött. Ez ahhoz túl jó, hogy Bergi elküldje, de ahhoz kevés, hogy ne süllyedjünk egyre mélyebbre.....
De a Canucks sem kutya. Orba-szájba játsza a hosszabbításos meccseket és rendre el is veszíti azokat. Mi az irány?
danyly
Ebben csak az a legszomorúbb, hogy vannak igazi tehetségek a csapatban, akiknek így legjobb évei mennek el feleslegesen (MaxPac Subban Eller Gallagher Price), illetve nem tud kijönni ami bennük van, mert rosszul játszatják őket (lásd Chuky alias Galychenuk).
Bergiben is lenne fantázia, nem lenne rossz GM csak túlságosan ragaszkodik Terinénihez.
Lehet látunk valami jó 1/1-1/5-s prospektet és arra hajtunk.... kár, hogy ezzel az Oilers se sokra ment az elmúlt években.
több mint 8 éve
Gabesz92
1 453
Mi van a Montrealal? Nincs Price és szétesik az egész gárda?Szoros a verseny, hogy melyik lesz a legrosszabb kanadai csapat idén. Úgy tűnik egyelőre mindenkinek egyforma esélye van, bár amióta McDavid visszatért, az Oilers megtáltosodott.
De a Canucks sem kutya. Orba-szájba játsza a hosszabbításos meccseket és rendre el is veszíti azokat. Mi az irány?
danyly
több mint 8 éve
Mi van a Montrealal? Nincs Price és szétesik az egész gárda?De a Canucks sem kutya. Orba-szájba játsza a hosszabbításos meccseket és rendre el is veszíti azokat. Mi az irány?