NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
261
27
23:00, MATCH4
Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 6 éve
Gondolom van nemi sapi problémánk. A két srác szerződése meg évekig biztosított. Sheahan-é és Brassard-é viszont lejár. Amúgy Brassard nem volt rossz. Jó sem persze. De mióta itt van kb Crosby és Malkin is végig egészséges volt. Így a 3.sorból többet nem nagyon várhattunk. Bár az is igaz, hogy az öreg Cullen meg a 4.sorbol kiemelkedőt nyújt. Szóval szerintem jól jártuk ezzel a cserével, bár úgyis majd ott dől el, hogy mennyire tudjuk beépíteni őket.Brassard megy Floridába, Riley Sheahannel egy 2. és 2 4. körös pickel együtt...Brassard nem vált be, de Sheahan nem tom mért...
Jön Nick Bjugstad és Jared McCann
Szép kis trade
Klaci79
kishaszi
több mint 6 éve
Brassard megy Floridába, Riley Sheahannel egy 2. és 2 4. körös pickel együtt...Brassard nem vált be, de Sheahan nem tom mért...
Jön Nick Bjugstad és Jared McCann
Szép kis trade
Klaci79
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
két hete van Spííílerem végreeeeeeeeeee!El sem hiszem....HD....
Most megint nagyon rákattantam az NHL-re.
És az All Stars is végre TV-ben volt. 😊)))))
Szerkesztette: ZoliZoltán
több mint 6 éve
A Ducks GM-nek kicsit elmentek otthonról, három nap alatt négy csere.Én csíptem Cogliano-t.
Cogliano to DAL for Shore
Aberg to MIN for Kloos
Blandisi to PIT for Grant | (welcome back, Derek!) |
Schenn to VAN for Del Zotto
Cogliano távozásának baromira örülök, ahogy Del Zotto érkezésének és Grant visszatérésének is. Aberg elcserélése viszont teljesen WTF fíling.
Ha ezzel akarja kirázni a csapatot az L12-es sorozatból, annak viszont pont ugyanolyan, mint amilyen a csapat: kurvagyenge.
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
A Ducks GM-nek kicsit elmentek otthonról, három nap alatt négy csere.Cogliano to DAL for Shore
Aberg to MIN for Kloos
Blandisi to PIT for Grant | (welcome back, Derek!) |
Schenn to VAN for Del Zotto
Cogliano távozásának baromira örülök, ahogy Del Zotto érkezésének és Grant visszatérésének is. Aberg elcserélése viszont teljesen WTF fíling.
Ha ezzel akarja kirázni a csapatot az L12-es sorozatból, annak viszont pont ugyanolyan, mint amilyen a csapat: kurvagyenge.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Valami oknál fogva a Digi is adja a Spiler csatornáit. Rangers-Isles megy éppen.Igen tegnap volt a közlemény, hogy ma reggeltől a digin is elérhető a spíler 1-2
♉gaben♉

több mint 6 éve
Így egy cseppet azért egyszerűbb az élet.Valami oknál fogva a Digi is adja a Spiler csatornáit. Rangers-Isles megy éppen.Berakták végre mindkét Spílert HD-ban 😊
♉gaben♉
warr_b
több mint 6 éve
Valami oknál fogva a Digi is adja a Spiler csatornáit. Rangers-Isles megy éppen.Berakták végre mindkét Spílert HD-ban 😊
♉gaben♉

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Valami oknál fogva a Digi is adja a Spiler csatornáit. Rangers-Isles megy éppen.
több mint 6 éve
USA-Suomi döntő a junior vb-n, éjjel 2-től, gagyi nfl helyett jó program 😊Suomi maailmanmestari 😊 Parádés meccs volt, ez a WJHC kurva jó, sajnos csak pár éve kaptam rá, amikor Ristolainen mattolta a svédeket, Forsberg meg sírt a jégen 😀
Szerkesztette: Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=04zGaLPispkamikor sok jó játékosod van, akiket mind meg kell fizetni, akkor előbb-utóbb elfogy a levegő a sapka alatt. ez ilyen tipikus életciklus.
Amúgy mi folyik Chicago-ban? Szétcsúsztak?
♉gaben♉
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=04zGaLPispkAmúgy mi folyik Chicago-ban? Szétcsúsztak?
több mint 6 éve
The Ottawa Senators (@Senators) announced today that the club has acquired goaltender Anders Nilsson and forward Darren Archibald from the Vancouver Canucks in exchange for goaltender Mike McKenna, forward Tom Pyatt and Ottawa's sixth-round selection in the 2019 NHL Draft.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
NHL -> SeattleJobb mint egy újabb Floridai csapat!
dawyd728
Lesz ott még ismét Sonics is.
több mint 7 éve
NHL -> Seattleamikor tíz évig kilincselsz kosárcsapat után, de csak egy hokicsapat esik le...
dawyd728
több mint 7 éve
dawyd728
4 036
NHL -> Seattle
több mint 7 éve
M4 sporton vegre PROGYM. Hajrá Gyergyó!!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Azért ez a Canucks - Avalanche meccs ne volt rossz (7-6 ide. 😊 ).Nem most volt a napokban, de érdemes megnézni.
Pettersson megint alkotott (2+3).
Ja, és October Rookie of the Month. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
eu.detroitnews.com/story/sports/nhl/red-wings/2018/11/01/former-red-wings-star-adjusting-life-off-ice/1835435002/uhhh... szóval volt Stevie Y, akinek a térde ment szarrá, volt Datsyuk, akinek a bokája nem bírta, és végül Hank, akinek a háta vált használhatatlanná. zsír.
több mint 7 éve
Nem akartam nevén szólítani az érvelés mesterét.Klasszikus MacPhisto-i érvelés, csak, hogy tényszerűek legyünk.Áh a klasszikus detroiti érvelés. 😀mi is úgy nyertünk 2007-ben, hogy nem volt 2 db 80 pontos játékosunk. mi sikerünk az volt, hogy 2 n1 védő volt a keretben.meg hogy Zsiger túlméretes mamutban játszott 😊
csebi
slowmotion
Mikey
kishaszi
több mint 7 éve
Klasszikus MacPhisto-i érvelés, csak, hogy tényszerűek legyünk.Áh a klasszikus detroiti érvelés. 😀mi is úgy nyertünk 2007-ben, hogy nem volt 2 db 80 pontos játékosunk. mi sikerünk az volt, hogy 2 n1 védő volt a keretben.meg hogy Zsiger túlméretes mamutban játszott 😊
csebi
slowmotion
Mikey
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
csak nehogy igaz legyen 😊Áh a klasszikus detroiti érvelés. 😀mi is úgy nyertünk 2007-ben, hogy nem volt 2 db 80 pontos játékosunk. mi sikerünk az volt, hogy 2 n1 védő volt a keretben.meg hogy Zsiger túlméretes mamutban játszott 😊
csebi
slowmotion
Mikey
bár sokat már az sem változtatna.
több mint 7 éve
Hm 2/2 a pingvinek ellen, nem is rossz. Ez"kicsit" szorosabb volt, mint az előző, ráadásul eleinte Niemi elég katasztrofálisan védett, de a SO-ban szépen javított. 😊
több mint 7 éve
Áh a klasszikus detroiti érvelés. 😀mi is úgy nyertünk 2007-ben, hogy nem volt 2 db 80 pontos játékosunk. mi sikerünk az volt, hogy 2 n1 védő volt a keretben.meg hogy Zsiger túlméretes mamutban játszott 😊
csebi
slowmotion