Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 8 éve
+ ez sose jön beElsők vagyunk a Pacific Divisionben, szép volt kacsák 😊nem a pacificet kell megnyerni 😊
Heisman Trophy
csebi
a rájátszásban kell nyomni
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Elsők vagyunk a Pacific Divisionben, szép volt kacsák 😊nem a pacificet kell megnyerni 😊
Heisman Trophy
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Elsők vagyunk a Pacific Divisionben, szép volt kacsák 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
szépek a hibák is
több mint 8 éve
Nem csúnya gólok:www.youtube.com/watch?v=PcQDOZeI0FQ&list=TLeaQCNfRDAjoyOTAyMjAxNg
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Még még még, ennyi nem elégGo Ducks 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Már nyolc
több mint 8 éve
Perry a mesterlövész! 😊És pont a Kings ellen!!!
több mint 8 éve
Valahogy így kell eldönteni OT-ban egy meccset. 😊7 zsinórban
twitter.com/AnaheimDucks/status/703458281134526464
Mikey
több mint 8 éve
Mikey
18 753
Valahogy így kell eldönteni OT-ban egy meccset. 😊twitter.com/AnaheimDucks/status/703458281134526464
több mint 8 éve
Ok.Winter Classic???? :- )meló miatt kinyomtam a Winter Classicot, mondom majd megnézem holnapIsmét elmehet a faszba a sporttv!!!úgy érzem nem a Red Wings-Rangers meccsre vártál😊
gaben
NB2
bekaphatják
gaben
Nelson87
Az ideg.
több mint 8 éve
Én is hétvégén néztem meg a Wintert! 😀
több mint 8 éve
Winter Classic???? :- )meló miatt kinyomtam a Winter Classicot, mondom majd megnézem holnapIsmét elmehet a faszba a sporttv!!!úgy érzem nem a Red Wings-Rangers meccsre vártál😊
gaben
NB2
bekaphatják
gaben
több mint 8 éve
meló miatt kinyomtam a Winter Classicot, mondom majd megnézem holnapIsmét elmehet a faszba a sporttv!!!úgy érzem nem a Red Wings-Rangers meccsre vártál😊
gaben
NB2
bekaphatják
több mint 8 éve
Ismét elmehet a faszba a sporttv!!!úgy érzem nem a Red Wings-Rangers meccsre vártál😊
gaben
több mint 8 éve
W5-ös streak, másodikat vagyunk a Pacific divizióban, GO ANAHEIM
több mint 8 éve
Ismét elmehet a faszba a sporttv!!!
több mint 8 éve
Jagr all time 3rd!!!
több mint 8 éve
A Wild bekezdett.
több mint 8 éve
TT-ben is kitárgyalták ezt és a felvétel alapján simán benne van, hogy nem is volt magánál.
több mint 8 éve
Wideman fellebbezett a 20 meccses eltiltás ellen,mekkora egy gané ember ez.Miközben a bíró nagy valószínűséggel többet nem is lép pályára idén(sőt,egyes cikkek szerint örülhet,ha még valaha bíráskodhat).
több mint 8 éve
Ez jó! : D
több mint 8 éve
Ebben a sportban sem árt a fejjáték:Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Úgy lesz a kiesés, hogy a két legszarabb esik ki a teljes VB mezőnyéből. Tehát ha mondjuk utolsók vagyunk a mi csoportunkban, de a másik csoportban van két csapat, akinek kevesebb pontja van, akkor azok esnek ki. Mondjuk sztem tök8, ha pontot szerzünk hatalmas bravúr. Pláne, hogy a német és a francia a két védett csapat, akikkel jó eséllyel lehetne harcolni a kiesés elkerüléséért.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.