NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
261
27
23:00, MATCH4
Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 6 éve
Döntsd el 😊Aki teheti menjen ki a női hoki VB-re, ingyenes és qrva jók a csajok 😀Na most, akkor a csajok jók, vagy a játék? 😀
A mai is tök nagy sportélmény volt és álomszép gólokat ütöttek.
gabokocka
kishaszi
www.m4sport.hu/jegkorong/cikk/2019/04/07/gyozelemmel-kezdte-a-vilagbajnoksagot-a-noi-jegkorong-valogatott
A győztes gól 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Aki teheti menjen ki a női hoki VB-re, ingyenes és qrva jók a csajok 😀Na most, akkor a csajok jók, vagy a játék? 😀
A mai is tök nagy sportélmény volt és álomszép gólokat ütöttek.
gabokocka
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Aki teheti menjen ki a női hoki VB-re, ingyenes és qrva jók a csajok 😀A mai is tök nagy sportélmény volt és álomszép gólokat ütöttek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Na rekord beállitva és végre kezdődik a playoff. Idén csak meg kéne nyerni azt a kupát
Lesz ez még így se!
több mint 6 éve
...Akkor hajrá Flames. ...Végre. Kíváncsi vagyok meddig mennek. Nagyon össze vannak most rakva.
dande
Fun fact, hogy az utolsó döntőjükben pont a mostani keleti első volt az ellenfél.
több mint 6 éve
Azért vannak, hogy megdőljenek 😊Hagyjuk ezeket a régi rekordokat. Más kor, más feltételek.Max 2035 re, mert ugye a Bruins zsinórban 29 szezonban jutott be, és ez a rekordZsinórban 13 szezonban PO akkor hajrá Pittsburgh!már tizenhárom?
kapitnono
ajjaj, 2031-re még a rekordot is beállíthatják
slowmotion
kapitnono
kishaszi
Drukkoltam a Boltsnak, hogy döntsék meg a '76-'77-es Habs pontrekordját, sajna nem jött össze.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Nekem is mindegy, csak kijavítottam, hogy legyen helyesen beírva 😀Hagyjuk ezeket a régi rekordokat. Más kor, más feltételek.Max 2035 re, mert ugye a Bruins zsinórban 29 szezonban jutott be, és ez a rekordZsinórban 13 szezonban PO akkor hajrá Pittsburgh!már tizenhárom?
kapitnono
slowmotion
kapitnono
kishaszi

több mint 6 éve
Hagyjuk ezeket a régi rekordokat. Más kor, más feltételek.Max 2035 re, mert ugye a Bruins zsinórban 29 szezonban jutott be, és ez a rekordZsinórban 13 szezonban PO akkor hajrá Pittsburgh!már tizenhárom?
kapitnono
slowmotion
kapitnono
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Max 2035 re, mert ugye a Bruins zsinórban 29 szezonban jutott be, és ez a rekordZsinórban 13 szezonban PO akkor hajrá Pittsburgh!már tizenhárom?
kapitnono
slowmotion

több mint 6 éve
😕 Akkor hajrá Flames. Price meg nem tudom marad e. Úgy vagyunk az utódlása kérdésével, mint a Pats Bradyy utódlásának a kérdésével, csak Price egyre kevésbé hatékony....
több mint 6 éve
Zsinórban 13 szezonban PO akkor hajrá Pittsburgh!már tizenhárom?
kapitnono
több mint 6 éve
Csak a mutatott játékon alapuló reális értékelés 🤔😊ugyanmár, mire fel ez a pesszimizmus? GO Sharks!😊 Még egyszer nem lesz olyan csodamenetelés úgyse.Ne izgulj, hamar csatlakozunk a golfpályán hozzátok 😉Egy-két nap és vége az alapszakasznak 😊Meg a golfszezon végre. Anaheimban a lockout óta második alkalommal idejekorán. 🙄
Kezdődik végre a rendes hoki.
warr_b
De a Golden Knights első körben remélem levadássza az összes cápát, és aztán idén is sokáig jut. ⚔️
Mikey
Mondom, max 5 meccsig húzzuk a Vegas ellen.
warr_b
zavi27

több mint 6 éve
ugyanmár, mire fel ez a pesszimizmus? GO Sharks!😊 Még egyszer nem lesz olyan csodamenetelés úgyse.Ne izgulj, hamar csatlakozunk a golfpályán hozzátok 😉Egy-két nap és vége az alapszakasznak 😊Meg a golfszezon végre. Anaheimban a lockout óta második alkalommal idejekorán. 🙄
warr_b
De a Golden Knights első körben remélem levadássza az összes cápát, és aztán idén is sokáig jut. ⚔️
Mikey
warr_b
több mint 6 éve
Ne izgulj, hamar csatlakozunk a golfpályán hozzátok 😉Egy-két nap és vége az alapszakasznak 😊Meg a golfszezon végre. Anaheimban a lockout óta második alkalommal idejekorán. 🙄
warr_b
Mikey

több mint 6 éve
Egy-két nap és vége az alapszakasznak 😊Meg a golfszezon végre. Anaheimban a lockout óta második alkalommal idejekorán. 🙄
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Zsinórban 13 szezonban PO akkor hajrá Pittsburgh!Ha Malkin egész lesz és lesz kedve játszsni, Kessel felébred, Murray PO forma, skkor én bizakodok.
kapitnono
Sec scoringban kellene Bjugstad és McCann - bár egy ideje Hörnit váltotta elöl, az már nem is sec 😊
Bár tény, hogy az ucsó 5 meccs megint nem jó előjel a PO-ban. :/
több mint 6 éve
Mi is bejutottunk, de minek... kábé a legszarabb formában lévő csaoat vagyunk, a Vegasnak könnyű dolga lesz, max 5 meccs...Egy-két nap és vége az alapszakasznak 😊Bár így is többet értünk el mint gondoltam, fájó lesz ilyen módon lemaradni a rájátszásról. Sajnos Pricenak is volt néhány betli meccse. Még van esélyünk de az nagyon kevés, s a Tampa ellen kizúgnánk kb söpréssel.
warr_b
Azért go Habs 😊!
dande

több mint 6 éve
Egy-két nap és vége az alapszakasznak 😊Bár így is többet értünk el mint gondoltam, fájó lesz ilyen módon lemaradni a rájátszásról. Sajnos Pricenak is volt néhány betli meccse. Még van esélyünk de az nagyon kevés, s a Tampa ellen kizúgnánk kb söpréssel.
warr_b
Azért go Habs 😊!
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Egy-két nap és vége az alapszakasznak 😊 Kezdődik végre a rendes hoki.

több mint 6 éve
mivel is? arról lemaradtam.www.cbssports.com/nhl/news/ducks-fire-randy-carlyle-amid-horrendous-losing-streak-gm-bob-murray-to-take-over-as-interim-coach/Selänne viszont szépen beoltotta Murrayt. 😂😂😂
♉gaben♉
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
www.cbssports.com/nhl/news/ducks-fire-randy-carlyle-amid-horrendous-losing-streak-gm-bob-murray-to-take-over-as-interim-coach/Mehh, még tarthattátok volna egy ideig 😊
♉gaben♉

több mint 6 éve
www.cbssports.com/nhl/news/ducks-fire-randy-carlyle-amid-horrendous-losing-streak-gm-bob-murray-to-take-over-as-interim-coach/Na végre. Nyáron pedig jöhet Eakins.
♉gaben♉
Selänne viszont szépen beoltotta Murrayt. 😂😂😂
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
www.cbssports.com/nhl/news/ducks-fire-randy-carlyle-amid-horrendous-losing-streak-gm-bob-murray-to-take-over-as-interim-coach/
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Ez a baj, Bjugstad sztem egy Ponikarovsky klón, a skótról meg még annyit se tudok...