Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 8 éve
már megijedtem, hogy lemaradtam az ünneplésről, és utólag kellett volna pótolnom az ünneplést érdemi folyékony részét!Lehet '09-ben is megnyerte a csapat, csak mi maradtunk le róla. 😊Hamár westról nem nagyon beszélünk, idén csak (remélhetőleg) megnyerjük a Conference Finalt, és utána jöhet a Stanley cup mint 2009-ben. #GoAnaheimaz nem 2007-ben volt?
Heisman Trophy
csebi
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
@Mikey @csebi Igaz, javítottam, csak rosszul emlékeztem
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Mikey
18 753
Lehet '09-ben is megnyerte a csapat, csak mi maradtunk le róla. 😊Hamár westról nem nagyon beszélünk, idén csak (remélhetőleg) megnyerjük a Conference Finalt, és utána jöhet a Stanley cup mint 2009-ben. #GoAnaheimaz nem 2007-ben volt?
Heisman Trophy
csebi
több mint 8 éve
Hamár westról nem nagyon beszélünk, idén csak (remélhetőleg) megnyerjük a Conference Finalt, és utána jöhet a Stanley cup mint 2009-ben. #GoAnaheimaz nem 2007-ben volt?
Heisman Trophy
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Hamár westról nem nagyon beszélünk, idén csak (remélhetőleg) megnyerjük a Conference Finalt, és utána jöhet a Stanley cup mint 2007-ben. #GoAnaheim
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
csórikáim, amíg Price függőlegesbe' volt, addig nagyon ment nekik, csak hát... csak hát már régóta nincs úgy.Szégyen, hogy egy kanadai csapat sem jut be a PO-ba. Nem is tudom mikor volt ilyen utoljára.Tényleg szégyen, viszont a Habs szerintem eddig is csak lufi volt. A Capitals meg ki fog zúgni mint a szél!
A Canucks is a jó tavalyi éve után szinte nulla volt idén. Nagy gyenge játékos cserék és mozgások voltak. A jókat eladták és gyengébbekkel, fiatalokkal próbálkoztak. Nem jött be sajnos.
A Montreal teljesen szétesett (sajnálom), de a többieknek sem volt reális esélye (talán Ottawa).
Mindenki a Washington nagy menetelését várja (szakírók), de én kédkedve fogadom annak fényében, hogy a PO-ban nem nagy vitézek.
danyly
gaben
több mint 8 éve
Penguins eléggé durván tolja most a végéhez érve, 5-0 val hazaküldték az Islanderst ezzel biztosítva a helyet a PO-ban. Régóta nekik szurkolok most végre összeállt a csapat szerencsére.
több mint 8 éve
Szégyen, hogy egy kanadai csapat sem jut be a PO-ba. Nem is tudom mikor volt ilyen utoljára.Tényleg szégyen, viszont a Habs szerintem eddig is csak lufi volt. A Capitals meg ki fog zúgni mint a szél!
A Canucks is a jó tavalyi éve után szinte nulla volt idén. Nagy gyenge játékos cserék és mozgások voltak. A jókat eladták és gyengébbekkel, fiatalokkal próbálkoztak. Nem jött be sajnos.
A Montreal teljesen szétesett (sajnálom), de a többieknek sem volt reális esélye (talán Ottawa).
Mindenki a Washington nagy menetelését várja (szakírók), de én kédkedve fogadom annak fényében, hogy a PO-ban nem nagy vitézek.
danyly
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Szégyen, hogy egy kanadai csapat sem jut be a PO-ba. Nem is tudom mikor volt ilyen utoljára.Western Conference-ben már 7 hely foglalt a Play Off-ra. Már csak a Minnesota helye nem biztos.Kemény ez a kanadai mélyrepülés.
Az Eastern Conference-ben még azért jóval nyíltabb a helyzet így az alapszakasz vége felé is. Még csak a Washington helye 100% a Play Off-ban, bár szerintem azért az első 5-6 helyezett ezt már nem fogja elengedni.
Attila99
gaben
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Western Conference-ben már 7 hely foglalt a Play Off-ra. Már csak a Minnesota helye nem biztos.Kemény ez a kanadai mélyrepülés.
Az Eastern Conference-ben még azért jóval nyíltabb a helyzet így az alapszakasz vége felé is. Még csak a Washington helye 100% a Play Off-ban, bár szerintem azért az első 5-6 helyezett ezt már nem fogja elengedni.
Attila99
több mint 8 éve
Western Conference-ben már 7 hely foglalt a Play Off-ra. Már csak a Minnesota helye nem biztos.Az Eastern Conference-ben még azért jóval nyíltabb a helyzet így az alapszakasz vége felé is. Még csak a Washington helye 100% a Play Off-ban, bár szerintem azért az első 5-6 helyezett ezt már nem fogja elengedni.
Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 8 éve
Ez már tényleg vicc,amit idén művelnek a Bruins ellen.Minden meccsen előfordul minimum egy olyan szituáció,hogy kritikus pillanatban nem adják meg a gólunkat(ez éppenséggel az egyenlítést jelentette volna,kb. 10 perccel a vége előtt).Visszaveszik amiket a Pats kapott tavaly.
Árulja már el nekem valaki,hogy mi az a fekete tárgy a kapuvas mellett balra! Persze,ahogy egész évben,ez most sem volt "elég bizonyíték". Undorító az egész,még Bergeron is fel volt háborodva,pedig őt sosem látja az ember dühöngeni.[/img]
Nelson87
több mint 8 éve
mondjuk azt azért nem hinném, hogy alsó hangon 70 gólotokat nem adták meg idén 😀persze.
szar a szabály, de hát 100%ig nem lehet megmondani, hogy az a pakk, tényleg gánya. Detroitnál egy olyan Nyqvist gólt nem adtak meg idén, ami konkrétan átment a hálón (már kérdés, hogy ott éppencsak nyertünk és nem számított)
Ha már Detorit, remélem nyáron belenyúl a vezetés rendesen a csapatba, mert ennek az éppencsak bejuthatok a PO-ba, de az első körben rongyá vernek dolognak sok értelme nincsen. Blashill-tól is sokkal többet vártam. Rá kell menni Stamkosra, meg vmi tuti védőre, mert ez így ergya.
Habi
viszont a Joe-tól azért jó lenne egy rájátszással búcsúzni...
több mint 8 éve
Mindkettő meg lesz,ne aggódj. 😊
több mint 8 éve
mondjuk azt azért nem hinném, hogy alsó hangon 70 gólotokat nem adták meg idén 😀Háát,a "minden meccsen" az amolyan költői túlzás,de tényleg nagyon sok van.Ha úgy mondom,hogy az összes visszanézős szituációnál mi jöttünk ki rosszul,az már talán fedi a valóságot.
szar a szabály, de hát 100%ig nem lehet megmondani, hogy az a pakk, tényleg gánya. Detroitnál egy olyan Nyqvist gólt nem adtak meg idén, ami konkrétan átment a hálón (már kérdés, hogy ott éppencsak nyertünk és nem számított)
Ha már Detorit, remélem nyáron belenyúl a vezetés rendesen a csapatba, mert ennek az éppencsak bejuthatok a PO-ba, de az első körben rongyá vernek dolognak sok értelme nincsen. Blashill-tól is sokkal többet vártam. Rá kell menni Stamkosra, meg vmi tuti védőre, mert ez így ergya.
Habi
Tegnap a Rangers ellen volt hasonló,de ott a kesztyűben volt a korong,100%-ig valóban nem lehetett megmondani. Itt viszont Luongo kitolja azt a fekete tárgyat a kapuból,a korongon kívül pedig mi más tartózkodna ott? Ráadásul utána azzal játszották a meccset,tehát elég korong gyanús volt. :- D
Most jön két kötelező győzelem(Leafs,Devils),ha az egyik is elmegy,akkor lőttek a rájátszásnak....zsinórban másodszor.
több mint 8 éve
mondjuk azt azért nem hinném, hogy alsó hangon 70 gólotokat nem adták meg idén 😀szar a szabály, de hát 100%ig nem lehet megmondani, hogy az a pakk, tényleg gánya. Detroitnál egy olyan Nyqvist gólt nem adtak meg idén, ami konkrétan átment a hálón (már kérdés, hogy ott éppencsak nyertünk és nem számított)
JT Daniels fan
több mint 8 éve
Ez már tényleg vicc,amit idén művelnek a Bruins ellen.Minden meccsen előfordul minimum egy olyan szituáció,hogy kritikus pillanatban nem adják meg a gólunkat(ez éppenséggel az egyenlítést jelentette volna,kb. 10 perccel a vége előtt). Árulja már el nekem valaki,hogy mi az a fekete tárgy a kapuvas mellett balra! Persze,ahogy egész évben,ez most sem volt "elég bizonyíték". Undorító az egész,még Bergeron is fel volt háborodva,pedig őt sosem látja az ember dühöngeni.
Szerkesztette: Nelson87
több mint 8 éve
Henrik!!! 😀
több mint 8 éve
Brutális számok faszikáim.
több mint 8 éve
Jaromír Jágr az NHL történetének ötödik játékosa, aki 20 szezonban is eljutott 50 pontig a kanadai táblázaton. 44 éves. Tuti nem ember.Nem úgy van, hogy a cseh embereknek az TB állja a sör fogyasztást ?
Matthew99
több mint 8 éve
Jaromír Jágr az NHL történetének ötödik játékosa, aki 20 szezonban is eljutott 50 pontig a kanadai táblázaton. 44 éves. Tuti nem ember.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
áááh! X DNyugaton Kacsa vagyok!Szóva; kwák-kwákk! 😊Kwák ? Female dabbling duck vagy ? #biológia XD
ZoliZoltán
Heisman Trophy
A kerge kacsákból idéztem.
több mint 8 éve
Azért az elmúlt években a kacsák rögtön az elején ott voltak, gyakorlatilag favoritjai nem egyszer az egésznek, aztán a végére pukkadtak ki. Most nagy mélységekből jöttek fel, basszus még simán benne van, hogy az egész westernben nekik lesz a legjobb mérlegük. Nem sok meccs van vissza, lehet jó ütemben lesznek nagyon jó formában. Mondom ezt úgy, hogy a PO-val együtt még nagyon messze a vége😊+ ez sose jön beElsők vagyunk a Pacific Divisionben, szép volt kacsák 😊nem a pacificet kell megnyerni 😊
Heisman Trophy
csebi
a rájátszásban kell nyomni
gaben
több mint 8 éve
Nyugaton Kacsa vagyok!Szóva; kwák-kwákk! 😊Kwák ? Female dabbling duck vagy ? #biológia XD
ZoliZoltán
több mint 8 éve
Nyugaton Kacsa vagyok!Szóva; kwák-kwákk! 😊