Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 9 éve
Metcalfe-nak milyen magyar kötődése van? Mondjuk ő szerintem nem is jó játékos, de mindegy. Több kanadait azért nem kellene szerintem, de ez így még belefér. 😊valaki egy mondatban írja már le hogy mi ez az észak-amerikai különítmény a válogatottban? 2 éve még tuti nem voltak itt, azóta meg nem láttam meccset. Köszi!davemayerSarauernek az egyik nagyszülője magyar volt, egyedül Banham, akinek nincs közvetlen kötődése, de ő meg Fehérváron játszik (az NHL-ben is szerepelt amúgy). Pár hete tették le az állampolgári eskütbaggio
több mint 9 éve
Egyedül kezdtem el nézni, annyit ordítoztam, hogy bejött faterom, aztán együtt ordítoztunk, bejött tesóm, meg a barátja, a végére meg anyum is. Jó meccs volt 😀Ez a Sarauer hol játszott előtte? Tökre nem értek a jégkoronghoz, csak szerelemből nézem, de elég ügyesnek látszik.
több mint 9 éve
valaki egy mondatban írja már le hogy mi ez az észak-amerikai különítmény a válogatottban? 2 éve még tuti nem voltak itt, azóta meg nem láttam meccset. Köszi!davemayerSarauernek az egyik nagyszülője magyar volt, egyedül Banham, akinek nincs közvetlen kötődése, de ő meg Fehérváron játszik (az NHL-ben is szerepelt amúgy). Pár hete tették le az állampolgári esküt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
sajnos nem tudtam nézni de GZ a csapatnak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Ha ez soccer, akkor 2-1 az ukránoknak, ugyan kinek van szüksége holmi videóbíróra? 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
valaki egy mondatban írja már le hogy mi ez az észak-amerikai különítmény a válogatottban? 2 éve még tuti nem voltak itt, azóta meg nem láttam meccset. Köszi!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Két ítélet, ami minket segít, még ha jogosan is. El sem hiszem...Zsír ez a csapat 😀.
több mint 9 éve
gyakorlatilag így is, úgy is feljutnának, ha...óbazzCsak akkor, ha az olaszoktól is kikapnának, ami már nehezen hihető.gabokocka
most esett le, hogy ha este a kazahok leadják a meccsüket két láda vodkáért a lengyeleknek, akkor nekünk kb hárommal kellene verni a polákokat, hogy feljussunk
szerk: persze csak akkor, ha ma nem szerzünk pontotslowmotion
de azért remélem, hogy sikerült saját kútfőből megoldani
több mint 9 éve
óbazzCsak akkor, ha az olaszoktól is kikapnának, ami már nehezen hihető.
most esett le, hogy ha este a kazahok leadják a meccsüket két láda vodkáért a lengyeleknek, akkor nekünk kb hárommal kellene verni a polákokat, hogy feljussunk
szerk: persze csak akkor, ha ma nem szerzünk pontotslowmotion
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Na ezt bekell vágni.
több mint 9 éve
óbazzmost esett le, hogy ha este a kazahok leadják a meccsüket két láda vodkáért a lengyeleknek, akkor nekünk kb hárommal kellene verni a polákokat, hogy feljussunk
szerk: persze csak akkor, ha ma nem szerzünk pontot
több mint 9 éve
azért jó lenne ha az ukránokat vernénk...lökést adhatna szombatra
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Bazdmeg ilyen nincs már... Ilyen nincs. 2 vas itt, ott egy vasas gól...
több mint 9 éve
Tök egyszerű, nyerni kell a lengyelek ellen, a mainak így kb. semmi tétje.gabokockavagy ma nyerni, a lengyelek ellen meg minimum hosszabbításra vinni
több mint 9 éve
Tök egyszerű, nyerni kell a lengyelek ellen, a mainak így kb. semmi tétje.
több mint 9 éve
Ryan Kesler: "I wanted to silence the crowd tonight, and that’s what we did."Calgary lesz abból o_o
a következő körben vagy Canucks, vagy Flames. mindkét csapat ellen jól ment az alapszakaszban, szóval részemről mindegy melyik jön.Mikey
Jonas visszatér
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
hoppá, taljánok bő nyállal szoptak egyet...ez azért lényegesen könnyít a helyzeten, bár nyerni kellene ma, hogy legyen értelme számolgatni
több mint 9 éve
Mikey
18 752
Ryan Kesler: "I wanted to silence the crowd tonight, and that’s what we did." 4 down, 12 to go.
a következő körben vagy Canucks, vagy Flames. mindkét csapat ellen jól ment az alapszakaszban, szóval részemről mindegy melyik jön.
több mint 9 éve
Mondjuk ha az olaszok ma megverik Japánt, mi az ukránokat a lengyelek pedig kikapnak (mindez rendes játékidőben), akkor szombaton az olaszok egy hosszabbításos vereséggel 9 pontosak lennének és akkor 3 gólos vagy annál nagyobb zakóval nem jutnánk csak fel.meg kell nyerni mind a kettőt. az ukránok ificsapattal vannak, az összes értelmes játékosuk a jelenlegi ukrajnai helyzet miatt szétszéledt. Ha tolunk 2 gólt az elején akkor nem fogják bírni a tempót remélhetőleg.
Számolgatás rulez : Dgabokocka
Lengyeleknél meg alapból jobbak vagyunk, de ezekre sajnos nem adhatunk, viszont nagyon jól játszunk, hiba nincs nagyon.
több mint 9 éve
Mondjuk ha az olaszok ma megverik Japánt, mi az ukránokat a lengyelek pedig kikapnak (mindez rendes játékidőben), akkor szombaton az olaszok egy hosszabbításos vereséggel 9 pontosak lennének és akkor 3 gólos vagy annál nagyobb zakóval nem jutnánk csak fel.Számolgatás rulez : D
több mint 9 éve
Okos. taktikus jatekkal, bombagolokat love, csodas gyozelmet arattunk tegnap! Remeljuk ma is jon a hasonlo folytatas!
több mint 9 éve
Ha mindenki hozza a papírformát (a kazahok nem fekszenek le az olaszoknak), a szombati meccsnek van megint tétje. Hiába nyerünk ma, ha szombaton kikapunk. Mondjuk egy picit hülye lebonyolítás...