Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 7 éve
Unokaöccs, keresztfiú??Hali! Lenne egy eladó gyerek pulcsim.Sajnos már kinőttem belőle 😊 A fiam meg nem jégkorong rajongó. Pedig hát hajrá Habs, bár amit évek óta művelünk...........................
images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61x2p2Xq13L._SL1500_.jpg
gaben
dande
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Hali! Lenne egy eladó gyerek pulcsim.Sajnos már kinőttem belőle 😊 A fiam meg nem jégkorong rajongó. Pedig hát hajrá Habs, bár amit évek óta művelünk...........................
images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61x2p2Xq13L._SL1500_.jpg
gaben
több mint 8 éve
Megy az AllStar szavazás.Gibson mindenképp megérdemelné hogy ott legyen, de szerintem Montour is.
gaben
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Megy az AllStar szavazás.
több mint 8 éve
😀😀😀
több mint 8 éve
Pontosan 100 éve alapította két kanadai az NHL-t!
több mint 8 éve
Én meg ennek ellenére! 😊Vegas meg 3-0 eddig. Championship!Fleury és Neal! Miattuk drukkolok is nekik! 😊
gaben
Soldados
több mint 8 éve
na, már a lovagok sem szűzek.vicces meccs volt, a hat Wings-gólból legalább három ajtó-ablak, kipasszolós, üres kapus lett, szerintem ennyi ilyet tavaly egy hét alatt nem ütött a csapat
több mint 8 éve
Na megint egy 5-öst kaptunk...bár Niemi-t továbbra sem értem, hogy mit akarunk tőle, még cserének gyenge.Ezt tudhattuk előre, hogy csere kapus poszton szakadéknyi különbség lesz a tavalyi és idei évünk között. Niemivel nem sok meccset fogunk nyerni. Annak viszont örülnék, ha végre gyengébb gárdák elleni meccsekre tennék be, ott talán még vele is lehet esélyünk, de a Chicago, vagy éppen a Tampa ellen bravúrok is kellenek a W-hez.
Mondjuk az a gól 0,1 tizeddel az első harmad vége előtt elég nagy pech, de a védekezés nagyon nem akar összeállni.
Klaci79

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Na megint egy 5-öst kaptunk...bár Niemi-t továbbra sem értem, hogy mit akarunk tőle, még cserének gyenge.Mondjuk az a gól 0,1 tizeddel az első harmad vége előtt elég nagy pech, de a védekezés nagyon nem akar összeállni.
több mint 8 éve
Vegas meg 3-0 eddig. Championship!Szerencsére csupán 79 meccsük van hátra. Théodore játszik náluk?
gaben
több mint 8 éve
Vegas meg 3-0 eddig. Championship!Fleury és Neal! Miattuk drukkolok is nekik! 😊
gaben

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Vegas meg 3-0 eddig. Championship!
több mint 8 éve
Na ezért nem idegesítem magam. Egy 10-estől még nem lesz rosszabb egy csapat. A Pens azóta elkente a Preds és a Caps csapatát. 😊Egy kiba hosszú, 82 meccses alapszakaszban totálisan súlytalan még a 2. mérkőzés. Nem történt semmi, elúszott az első harmadban a meccs, el kell engedni. Lehetett volna szebben is elengedni, de ez így alakult. Nem a back-to-back miatt veszem könnyedén, hanem a saját hideg racionalitásom miatt. Egy súlytalan meccs nem tud felhúzni, majd a következőt megnyerjük. Ettől a KO-tól nem lett rosszabb a Pens, továbbra sincs veszélyben a PO, ez csak egy rossz nap volt, aminek nincs sok jelentősége, sőt, talán kicsit fel is piszkálja a csapatot.Remélem egyszer back-to-back kupagyőzelmek után én is megtapasztalom, mennyire hidegen tud hagyni egy 1-10. 😊Te Soldi, ezt a tegnapi 1-10-et magyarázd már meg nekem! 😊Nem láttam a meccset, de előfordul az ilyen hokiban. Mondjuk 10 ritkán, de nagy különbség nincs, hogy 7-0, vagy 10-1. Mi a PO-ban vágtunk egy hetest a Sens-nek, de ettől nem lett rosszabb a Sens. Van az úgy, hogy az ember beleszalad a késbe. Az első harmadban vágtak ötöt, kb minden bement. Ezzel eldőlt a meccs, és ilyenkor benne van a totális kiütés, mert senki nem szakad meg egy elment meccsen. Van ilyen, az egyiknek minden, a másiknak semmi.
Mikey
Ettől függetlenül a Pens védekezése nyilvánvalóan nem állt össze, mert a Blues-tól is kapott egy ötöst.
Soldados
Mikey
Most pl egész jó játékkal verjük eddig a Predators csapatát. 😊
Soldados

több mint 8 éve
Azért 2 meccsen 7 gól Ovecskintől nem semmi.Továbbá a Vegas 2-ből kettő.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Mi viszont már helyünkön vagyunk ez a 6-1s zakó a Washington ellen sztem teljesen reális..........akkor is ha 80 meccs még hátra van az alapszakaszból 😛
több mint 8 éve
Egy kiba hosszú, 82 meccses alapszakaszban totálisan súlytalan még a 2. mérkőzés. Nem történt semmi, elúszott az első harmadban a meccs, el kell engedni. Lehetett volna szebben is elengedni, de ez így alakult. Nem a back-to-back miatt veszem könnyedén, hanem a saját hideg racionalitásom miatt. Egy súlytalan meccs nem tud felhúzni, majd a következőt megnyerjük. Ettől a KO-tól nem lett rosszabb a Pens, továbbra sincs veszélyben a PO, ez csak egy rossz nap volt, aminek nincs sok jelentősége, sőt, talán kicsit fel is piszkálja a csapatot.Remélem egyszer back-to-back kupagyőzelmek után én is megtapasztalom, mennyire hidegen tud hagyni egy 1-10. 😊Te Soldi, ezt a tegnapi 1-10-et magyarázd már meg nekem! 😊Nem láttam a meccset, de előfordul az ilyen hokiban. Mondjuk 10 ritkán, de nagy különbség nincs, hogy 7-0, vagy 10-1. Mi a PO-ban vágtunk egy hetest a Sens-nek, de ettől nem lett rosszabb a Sens. Van az úgy, hogy az ember beleszalad a késbe. Az első harmadban vágtak ötöt, kb minden bement. Ezzel eldőlt a meccs, és ilyenkor benne van a totális kiütés, mert senki nem szakad meg egy elment meccsen. Van ilyen, az egyiknek minden, a másiknak semmi.
Mikey
Ettől függetlenül a Pens védekezése nyilvánvalóan nem állt össze, mert a Blues-tól is kapott egy ötöst.
Soldados
Mikey
Most pl egész jó játékkal verjük eddig a Predators csapatát. 😊

több mint 8 éve
Remélem egyszer back-to-back kupagyőzelmek után én is megtapasztalom, mennyire hidegen tud hagyni egy 1-10. 😊Te Soldi, ezt a tegnapi 1-10-et magyarázd már meg nekem! 😊Nem láttam a meccset, de előfordul az ilyen hokiban. Mondjuk 10 ritkán, de nagy különbség nincs, hogy 7-0, vagy 10-1. Mi a PO-ban vágtunk egy hetest a Sens-nek, de ettől nem lett rosszabb a Sens. Van az úgy, hogy az ember beleszalad a késbe. Az első harmadban vágtak ötöt, kb minden bement. Ezzel eldőlt a meccs, és ilyenkor benne van a totális kiütés, mert senki nem szakad meg egy elment meccsen. Van ilyen, az egyiknek minden, a másiknak semmi.
Mikey
Soldados
több mint 8 éve
Te Soldi, ezt a tegnapi 1-10-et magyarázd már meg nekem! 😊Nem láttam a meccset, de előfordul az ilyen hokiban. Mondjuk 10 ritkán, de nagy különbség nincs, hogy 7-0, vagy 10-1. Mi a PO-ban vágtunk egy hetest a Sens-nek, de ettől nem lett rosszabb a Sens. Van az úgy, hogy az ember beleszalad a késbe. Az első harmadban vágtak ötöt, kb minden bement. Ezzel eldőlt a meccs, és ilyenkor benne van a totális kiütés, mert senki nem szakad meg egy elment meccsen. Van ilyen, az egyiknek minden, a másiknak semmi.
Mikey
Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
Te Soldi, ezt a tegnapi 1-10-et magyarázd már meg nekem! 😊"Igazából az időpont nem volt annyira jó, a fiúk ilyenkor aludni szoktak,
Mikey
meg a nap is pont rossz szögben sütött a pályára.
Az első gólnál a Tibit elfektették egy testcsellel,
aztán a Gullit a kapus Gabesz mellett laposan a hálóba guritotta a labdát.
A második gólról egyáltalán nem mi tehettünk, a partjelző intett valamit,
mi meg minndannyian félreértettük.
A meleg is egy kicsit megnyomta a fiúkat, a hátvéd Gabesz kicsit frontérzékeny.
A 3. gólról sajnos kicsit lemaradtam, mert éppen akkor ápoltak.
A 4. gólnál éppen a Gabeszt cserélték be, és nem sikerült felvennie a ritmust.
Az 5. gól előtt lett volna egy helyzetünk, de csak a félpályáig sikerült eljutnunk.
A szünetben az edző Gabesz bá mondta, hogy figyeljünk a szélekre,
úgyhogy mindannyian kihúzodtunk, aztán középen maradt egy hatalmas üres terület.
Ez jelentette igazán a meccs fordulópontját.
Ezután az ellenféltől kiállítottak két játékost, ettől megzavarodtak a fiúk.
A Gabesz utolérte volna a Gullitot, csak megbotlott egy vakondtúrásban,
A Gullit kitette szélre a Kannavárónak, aki már várta a labdát,
a Gabesz meg üres területre futott ahol meg már nem volt senki,
onnan meg már a Gullit elfutott, de addigra már gól lett.
A 7. gól olyan gyors volt, hogy nem is láttuk, majd a videóról kielemezzük.
Aztán gyors 3 góltól megzavarodtunk egy kicsit, egyszerűen kihagytak a fiúk és gyorsan bekaptunk még kettőt.
A 13-nál a szabadrugásnál már úgy tünt, hogy mellé fölé megy a labda,
de egy arra szálló sirály tarkóján megpattant és beesett a kapuba.
Igazából fejben elfáradtunk, de jó tapasztalat volt, amit a jövőben tudunk hasznosítani."
több mint 8 éve
Te Soldi, ezt a tegnapi 1-10-et magyarázd már meg nekem! 😊
több mint 8 éve
valóban más és más a kimenetelek megtörténtének a valószínűsége. viszont ez per pillanat csak akkor igaz, ha azt vesszük kiindulópontnak, hogy a keretek összetétele nem változik az idény alatt, meg hogy nem lesz mondjuk a Pens iszonyat balszerencsés, a Yotes meg iszonyat szerencsés.az első meccs előtt mindenkinek ugyanakkora esélye van megnyerni a Stanleyt. nyilván vannak különbségek a keretek képességei között, de hát a legjobbak is megsérülhetnek.Szerinted.
slowmotion
Azok szerint meg akik értenek hozzá, a Pittsburgnek kb. 12-szer akkora esélye van (1:8), mint az Arizonanak (1:100).
Ott hibás a matekod, hogy bár valóban megegyezik a csapatok számával a lehetséges kimenetelek száma, de ezek megtörténésének valószínűsége más és más.
Sobri Jóska
ezt nem kalkulálják bele a bukik sem, pedig simán megtörténhet, hogy mondjuk Crosbyt valami állat levadássza, és ki kell hagynia mondjuk tíz-tinzenkét meccstől (törés) harmincig (szalagszakadás) valamennyit. és akkortól a tizenkétszer akkora esélyt ki lehet akasztani a falra bekeretezve.
több mint 8 éve
Cirka 25 év kb egy helyben toporgás után (kisebb, apróbb sikerek) milyen legyek? Kétlem, h Julien ugyan azt megcsinálja mint Bostonba pepitába , nekünk nincs olyan szerencsénk 😊A lényeg, hogy már mi se maradunk győzelem nélkül 😛 Go Habs 😊Látom te is optimista vagy. 😀
dande
Mikey
több mint 8 éve
Igen, de ha mind a nyolcan preflop allin mennek, akkor nagyobb az esély, hogy veszít az AA, mint hogy nyer.Ugyanezt írtam. 😉
Viszont a hajnali meccs fényében nem is folytatom, felesleges. :p
Sobri Jóska
Hokiban pedig vannak ilyen meccsek, ettől még a Pens jó lesz, a PO-ba jutás nem lehet és nem is lesz gond. Onnantól pedig új bajnokság kezdődik.