NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Jégkorong

22 feliratkozó

több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
A Pit meccs végén meg elszabadultak az indulatok: összesen 34 perc kiállítás.
Éleződik a harc. 😊danyly
Előzményei vannak ennek
1) 6 év alatt 3. PIT-OTT párosítás a PO-ban
2) Idén Cooke ütközése után elszakadt Karlsson achillese, sztori nincs sokkal lejjebb, mert ez topik periféria ezen a fórumon
3) Ők utálják Crosbyt, mi utáljuk Alfredssont; bár a piccbörgi közönség gyökérségi szintje kisebb ebből az aspektusból
4) Neil ámokfutó tud lenni az alapszakaszban, amit PO-ra visszaszabályoz és átmegy "sima" provokátorrá, aki folyton gyökérkedik általában az ellen legjobbjaival (Malkin, Crosby) szemben. Amit Malkinnál egyértelműen tudatosan csinál, hisz mindenki tudja, hogy ezen a téren "fejben nem erős" az orosz, és régen Crosby is minden provokációra reagált. Utóbbi viszont évek óta lehiggadt és csak ritkán veszti el a türelmét, és az első meccsen örültem, hogy Malkin se törődött Neil basztatásával.

A fentiek miatt szerintem várható még pár torzsalkodás, főleg, ha esetleg eredményben nagyobb különbségek lesznek és a frusztráció el kezd dolgozni a fejekben...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Nem igaz, hogy nem lehetne csiszolni a lebonyolításon a VB-n. Tök durva, hogy 2 negyeddöntőről lemaradok, mert az ember hogyhogy nem délben pont nem ér rá. Ráadásul pont a legjobb lesz akkor...
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
Na ki állítja meg a Kings hengert?
Éleződik a harc. 😊danyly
Quick megint God módban védett, csak nem tartja ezt a formát végig. 35 védett lövés. ha így nyomjuk nem lehet baj, behúzzuk ezt a szériát, 1 hét pihenő sokat számíthat.

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 561 — Dolphins fan
Na ki állítja meg a Kings hengert?
Éleződik a harc. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Előző kör eredmény:
Eastern Conference
PIT-NYI 4-1 (4-2)
MTL-OTT 4-3 (1-4)
WSH-NYR 4-2 (3-4)
BOS-TOR 4-3 (4-3) √

Western Conference
CHI-MIN 4-1 (4-1) √
ANA-DET 4-2 (3-4)
VAN-SJS 4-2 (0-4)
STL-LAK 1-4 (2-4)

2. kör tippjeim:
Eastern Conference
PIT-OTT 4-3
BOS-NYR 2-4

Western Conference
CHI-DET 4-1
LAK-SJS 4-2

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Ez az LA-SJ széria igen jól hangzik, megnézős.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Azta honnan jött vissza Boston!!! 4-1-re ment a Toronto, az utolsó másfél percben 2 gólt már üres kapunál és a már tök egyértelmű OT!NB2
nem semmi meccs volt. ma meg folytatódik Sens-Pens, LA-SJ.

több mint 12 éve
Azta honnan jött vissza Boston!!! 4-1-re ment a Toronto, az utolsó másfél percben 2 gólt már üres kapunál és a már tök egyértelmű OT!
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Ausztria + Lettország jön jövőre div. 1-be, nem lesz könnyebb, mint az olasz/kazah duó...somoskovig
Az olasz/kazah kettősnél könnyebbet nem nagyon kaphattunk, a szlovénok a csoport alapján biztosak voltak, én örülök is nekik. Nem tudjuk, mennyivel jbobak (jobbak persze), de tavaly már abszolút meccsben voltunk csak a bírók és a szerencse melléjük állt, azért lett végül sima + sosem játszottunk még vb-n Ljubljanán kívül, szóval most a szöuli/donyecki semleges pálya változtathatna a felálláson.

Az osztrákok már kevésbé tetszenek. Nyertek két meccset, ma a ruszkikkal is jót mentek, csak szerencséjük nem volt, és ők ismernek minket a legjobban, nem látom, hol lehetne őket megfogni. A lettek vagy a franciák sokkal jobban feküdtek volna nekünk, még akkor is, ha a lett keret jóval erősebb, mint az osztrák (egyénileg). De igazából jövőre eg yújjáépített védelemmel, ukránokkal, szurkolók nélkül kicsi az esély a feljutásra, ezt Chernomaz leszögezte közvetlen a vb után. Két év múlva jobb a sansz, akkor megint lesznek olaszok. Pedig most jobb lenne feljutni, mert két év múlva az A csoport Prágában lesz, fasza hokihangulat, sörök, relatíve olcsó nincs messze 😊 három év múlva viszont Oroszország már nem olyan jó célpont.

több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 519 — Chiefs GM
Szlovénok ma cumiztak, akkor nem ők jönnek?NB2
De, jogos, összekeveredtem. Az se sokkal jobb... 😊

több mint 12 éve
Szlovénok ma cumiztak, akkor nem ők jönnek?
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 519 — Chiefs GM
Ausztria + Lettország jön jövőre div. 1-be, nem lesz könnyebb, mint az olasz/kazah duó...

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Na ezért nem örülök soha ha a Red Wings ellen kell játszani
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Nem bírta el a csapat, hogy Perry, Ryan és Souray botrányosan játszotta végig a szériát.
Hiába lépett elő Etem, Palmieri és Bonino, ők még kevesek egy Red Wings ellen.
Ellenük meg ki lehet esni, hiába volt a Ducks a 2. és a Wings a 7. kiemelt, akkor is.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Magyarázom😊
Szóval a 3 OT meccs közül egyet be kellett volna húzni a kacsáknak.
Iszonyat dühitő, hogy 3x OT-vel egyenlítenek ki és a 7.-en meg pont behúzzák 1-gyel és ráadásul idegenben...
Innentől már csak Boston és ott is nagyon rezeg a léc😊
több mint 12 éve
Hát én nem vagyok ilyen boldog, banyek 3 meccsből kellett volna 1-et behúzni a kacsáknak...

durva, ez az NHL, erre mindig áll, hogy a rájátszás más tésztaNB2
Milyen 3-ból 1-et?gdavid
Elnézte szerintem. 3-2-re vezetett a Ducks, így kettőből kellett volna egyet behúzni. Nekem ez akkor is meglepetés, mert számomra pont a Ducks és Hawks volt akik nálam biztos első körös továbbjutónak számítottak az alapszakasz és a forma alapján. Persze a regular nem ua. mint a PO, ezt mindenki tudja, de itt a rövidített alapszakasz kicsit megkavarta a dolgot és esetlegesen más csapatok is előtérbe kerülhettek PO aspiránsként ill. ott való vitézkedésként.

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
fel voltam készülve arra, hogy kiesés lesz a vége, hát nem így lett.
most öröm van és bódottá, de egyszerre csak egy lépést. most pl. az következik, hogy kell egy meccset nyerni a 'Hawks ellen 😊
több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
LA-SJ. Brutál fizikális meccs lesz. Nem mondhatni hogy szíveli egymást a 2 csapat 😀petey
Hat nem lesz egyszeru az biztos a cimvedo, de itt mar csak nagyon nehez johetett volna mindenkepp!
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Háp háp háp szoptak a kacsák. 😊
Le kell verni a Csikágót is.
Rossz előérzetem van, de nekem mindig az van.
Lets go RW!Bazzani
Nekem is mindig az van 😀
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Háp háp háp szoptak a kacsák. 😊
Le kell verni a Csikágót is.
Rossz előérzetem van, de nekem mindig az van.
Lets go RW!

több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 275 — no es importante
LA-SJ. Brutál fizikális meccs lesz. Nem mondhatni hogy szíveli egymást a 2 csapat 😀petey
És akkor a Hawks-Wingsre mit mondjunk, pláne hogy most találkoznak utoljára csoport- és konfellenfélként? 😊
Az alapszakaszt söpörte a Chicago, de itt 6 meccsnél biztosan nem lesz kevesebb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
LA-SJ. Brutál fizikális meccs lesz. Nem mondhatni hogy szíveli egymást a 2 csapat 😀

több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
Hát én nem vagyok ilyen boldog, banyek 3 meccsből kellett volna 1-et behúzni a kacsáknak...

durva, ez az NHL, erre mindig áll, hogy a rájátszás más tésztaNB2
Milyen 3-ból 1-et?

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve

durva, ez az NHL, erre mindig áll, hogy a rájátszás más tészta
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Na ezt nem hittem volna, hogy sikerül behúzni! 😊 De nagyon örülök neki!
A Chicago ellen meg majd kiderül hogy mire leszünk elegek.

LGRW!