Kérdések bármiről
31 feliratkozó
22 perce
Van valakinek közületek veterán (young vagy oldtimer akár) kocsija?🤘 gaben 🤘most épp nincs de felujitottam már párat shoot
Kúrfürst briareos
Sógoromnak van több is. Mi lenne a kérdés?JanRestomod-ot vennétek-e? Most a pénzügyi részétől annyiban tekintsünk el, hogy bár egy igényesen megépített kocsi komoly befektetés; az egyen vackok is azok amit újonnan lehet kapni.
Szóval adott egy klasszikus alap, modernebb és jobb anyagokból felújítva és feljavítva. Pl. erősebb motor, fék, futómű; műanyag műszerfal meg kormány helyett bőrözött; tekerős ablak és klíma helyett elektromos; mondjuk színezett üvegek,; stb.
Költenétek több tízmilliót ilyesmire?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
13 órája
Willie Parker
15 521
Vagy belefingok, mint Anettkánál a srácHa pedig felhív, sípoló vagy géphangot produkálsz.Nekem a főnök küldött emailt, h menni kéne mégis dolgozni az ünnepek között. A yahoo spambe rakta, én meg letiltottam a 'csába, mert úgyis blackmail.ez is egy szürö, hülyék érdeklik csak őketKaptam egy ilyen üzit a Fb-omra. Feladó: "Meta SP Maganer". Nem mertem megnyitni. Mi a lófasz ez?Azt nem értem, hogy egy ilyen scamben hogy lehet olyan sajátnév elírás, hogy "maganer" manager helyett. Ha már csalás, legalább legyen elgondolkoztató, vagy hihető, ne ennyire béna, mint amikor egy googletranslatelt magyar szöveggel ír egy magyar nevű scammer.
"Figyelmeztetés a Meta Ai-tól
Fiókját 24 órán belül letiltjuk, igazolnia kell, hogy megvédje fiókját az ideiglenes letiltástól!
Nyissa meg a linket fiókja igazolásához!
URF: //facebook282956.tempisite.com/Help3828
Ez egy automatikus üzenet a Meta Ai támogatási csapatától"
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
Kúrfürst briareos
Majd azzal védekezem, hogy ilyesfajta scamek terjedtek karácsony körül, még szerencse, h nem hittem el.
Willie Parker
Dzsokijuing
m.youtube.com/watch?v=JRXQPpWaK8c
13 órája
Ha pedig felhív, sípoló vagy géphangot produkálsz.Nekem a főnök küldött emailt, h menni kéne mégis dolgozni az ünnepek között. A yahoo spambe rakta, én meg letiltottam a 'csába, mert úgyis blackmail.ez is egy szürö, hülyék érdeklik csak őketKaptam egy ilyen üzit a Fb-omra. Feladó: "Meta SP Maganer". Nem mertem megnyitni. Mi a lófasz ez?Azt nem értem, hogy egy ilyen scamben hogy lehet olyan sajátnév elírás, hogy "maganer" manager helyett. Ha már csalás, legalább legyen elgondolkoztató, vagy hihető, ne ennyire béna, mint amikor egy googletranslatelt magyar szöveggel ír egy magyar nevű scammer.
Fiókját 24 órán belül letiltjuk, igazolnia kell, hogy megvédje fiókját az ideiglenes letiltástól!
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
Kúrfürst briareos
Majd azzal védekezem, hogy ilyesfajta scamek terjedtek karácsony körül, még szerencse, h nem hittem el.
Willie Parker
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
13 órája
Van valakinek közületek veterán (young vagy oldtimer akár) kocsija?most épp nincs de felujitottam már párat shoot
🤘 gaben 🤘
13 órája
Van valakinek közületek veterán (young vagy oldtimer akár) kocsija?Sógoromnak van több is. Mi lenne a kérdés?
🤘 gaben 🤘
14 órája
Van valakinek közületek veterán (young vagy oldtimer akár) kocsija?
14 órája
Elfogadom. Mindig tanul az ember.nem, úgy állnak hozzá h aki ezeken a szürőkön átmegy ott valszeg maga az aktuális scam arányában sikeresebb (tehát ahol már telepiteni, adatokat megadni stb kell). valamikor gondolom kiszámolták h igy jobban kiadjaNa de ennyire?ez is egy szürö, hülyék érdeklik csak őketKaptam egy ilyen üzit a Fb-omra. Feladó: "Meta SP Maganer". Nem mertem megnyitni. Mi a lófasz ez?Azt nem értem, hogy egy ilyen scamben hogy lehet olyan sajátnév elírás, hogy "maganer" manager helyett. Ha már csalás, legalább legyen elgondolkoztató, vagy hihető, ne ennyire béna, mint amikor egy googletranslatelt magyar szöveggel ír egy magyar nevű scammer.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
Kúrfürst briareos
Nem lenne hatékonyabb, ha hihetőbb lenne?
Őszentsége Sobri Jóska
Kúrfürst briareos
14 órája
nem, úgy állnak hozzá h aki ezeken a szürőkön átmegy ott valszeg maga az aktuális scam arányában sikeresebb (tehát ahol már telepiteni, adatokat megadni stb kell). valamikor gondolom kiszámolták h igy jobban kiadjaNa de ennyire?ez is egy szürö, hülyék érdeklik csak őketKaptam egy ilyen üzit a Fb-omra. Feladó: "Meta SP Maganer". Nem mertem megnyitni. Mi a lófasz ez?Azt nem értem, hogy egy ilyen scamben hogy lehet olyan sajátnév elírás, hogy "maganer" manager helyett. Ha már csalás, legalább legyen elgondolkoztató, vagy hihető, ne ennyire béna, mint amikor egy googletranslatelt magyar szöveggel ír egy magyar nevű scammer.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
Kúrfürst briareos
Őszentsége Sobri Jóska
14 órája
Na de ennyire?ez is egy szürö, hülyék érdeklik csak őketKaptam egy ilyen üzit a Fb-omra. Feladó: "Meta SP Maganer". Nem mertem megnyitni. Mi a lófasz ez?Azt nem értem, hogy egy ilyen scamben hogy lehet olyan sajátnév elírás, hogy "maganer" manager helyett. Ha már csalás, legalább legyen elgondolkoztató, vagy hihető, ne ennyire béna, mint amikor egy googletranslatelt magyar szöveggel ír egy magyar nevű scammer.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
Kúrfürst briareos
14 órája
Willie Parker
15 521
Nekem a főnök küldött emailt, h menni kéne mégis dolgozni az ünnepek között. A yahoo spambe rakta, én meg letiltottam a 'csába, mert úgyis blackmail.ez is egy szürö, hülyék érdeklik csak őketKaptam egy ilyen üzit a Fb-omra. Feladó: "Meta SP Maganer". Nem mertem megnyitni. Mi a lófasz ez?Azt nem értem, hogy egy ilyen scamben hogy lehet olyan sajátnév elírás, hogy "maganer" manager helyett. Ha már csalás, legalább legyen elgondolkoztató, vagy hihető, ne ennyire béna, mint amikor egy googletranslatelt magyar szöveggel ír egy magyar nevű scammer.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
Kúrfürst briareos
15 órája
ez is egy szürö, hülyék érdeklik csak őketKaptam egy ilyen üzit a Fb-omra. Feladó: "Meta SP Maganer". Nem mertem megnyitni. Mi a lófasz ez?Azt nem értem, hogy egy ilyen scamben hogy lehet olyan sajátnév elírás, hogy "maganer" manager helyett. Ha már csalás, legalább legyen elgondolkoztató, vagy hihető, ne ennyire béna, mint amikor egy googletranslatelt magyar szöveggel ír egy magyar nevű scammer.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
15 órája
gondolom akiket sikerül így feltörni egyből nevezik át meta sp maganerre hogy terjedjen továbbEgyik ismerősöm írta, hogy három napja terjed.Kaptam egy ilyen üzit a Fb-omra. Feladó: "Meta SP Maganer". Nem mertem megnyitni. Mi a lófasz ez?Én is kaptam, nem nyitottam meg, tuti, hogy vírus.
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
E-mailben régóta sok ilyen jön, Fb-on nekem ez az első.
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
15 órája
Egyik ismerősöm írta, hogy három napja terjed.Kaptam egy ilyen üzit a Fb-omra. Feladó: "Meta SP Maganer". Nem mertem megnyitni. Mi a lófasz ez?Én is kaptam, nem nyitottam meg, tuti, hogy vírus.
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
E-mailben régóta sok ilyen jön, Fb-on nekem ez az első.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
15 órája
azért mert aki olyan hülye hogy benyeli azt van értelme átbaszniKaptam egy ilyen üzit a Fb-omra. Feladó: "Meta SP Maganer". Nem mertem megnyitni. Mi a lófasz ez?Azt nem értem, hogy egy ilyen scamben hogy lehet olyan sajátnév elírás, hogy "maganer" manager helyett. Ha már csalás, legalább legyen elgondolkoztató, vagy hihető, ne ennyire béna, mint amikor egy googletranslatelt magyar szöveggel ír egy magyar nevű scammer.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nem engem vagy téged hanem azt aki tényleg buta mint a tök
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
15 órája
Kaptam egy ilyen üzit a Fb-omra. Feladó: "Meta SP Maganer". Nem mertem megnyitni. Mi a lófasz ez?Én is kaptam, nem nyitottam meg, tuti, hogy vírus.
nagylaza, főpohárnok
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
15 órája
Arra gondoltam, hogy egy olyan új szó, amit nem ismerek.🙂Kaptam egy ilyen üzit a Fb-omra. Feladó: "Meta SP Maganer". Nem mertem megnyitni. Mi a lófasz ez?Azt nem értem, hogy egy ilyen scamben hogy lehet olyan sajátnév elírás, hogy "maganer" manager helyett. Ha már csalás, legalább legyen elgondolkoztató, vagy hihető, ne ennyire béna, mint amikor egy googletranslatelt magyar szöveggel ír egy magyar nevű scammer.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
15 órája
Kaptam egy ilyen üzit a Fb-omra. Feladó: "Meta SP Maganer". Nem mertem megnyitni. Mi a lófasz ez?Azt nem értem, hogy egy ilyen scamben hogy lehet olyan sajátnév elírás, hogy "maganer" manager helyett. Ha már csalás, legalább legyen elgondolkoztató, vagy hihető, ne ennyire béna, mint amikor egy googletranslatelt magyar szöveggel ír egy magyar nevű scammer.
nagylaza, főpohárnok
15 órája
Kaptam egy ilyen üzit a Fb-omra. Feladó: "Meta SP Maganer". Nem mertem megnyitni. Mi a lófasz ez?Feldob egy fészhez hasonlő belépési oldalt, azt ellopják a fiókodat
nagylaza, főpohárnok
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
16 órája
Pedig reménykedtél 😆Kaptam egy ilyen üzit a Fb-omra. Feladó: "Meta SP Maganer". Nem mertem megnyitni. Mi a lófasz ez?Én egyből töröltem 2 napja az anyósnál. Azóta se tiltottak le semmit.
nagylaza, főpohárnok
Matthew99
16 órája
Kaptam egy ilyen üzit a Fb-omra. Feladó: "Meta SP Maganer". Nem mertem megnyitni. Mi a lófasz ez?Én egyből töröltem 2 napja az anyósnál. Azóta se tiltottak le semmit.
nagylaza, főpohárnok
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
16 órája
Kaptam egy ilyen üzit a Fb-omra. Feladó: "Meta SP Maganer". Nem mertem megnyitni. Mi a lófasz ez?Valszeg ha ők küldenek valamit, akkor semmi tempsite vagy tempisite nincs benne. Nem meta.tempsite.com, hanem tempsite.meta.com a cím szerkezete.
nagylaza, főpohárnok
16 órája
Kaptam egy ilyen üzit a Fb-omra. Feladó: "Meta SP Maganer". Nem mertem megnyitni. Mi a lófasz ez?"Figyelmeztetés a Meta Ai-tól
4 napja
Négyevszakos ha jól sejtem, az mindig drágább szóval annyira nem sok.Mondjuk ez is elég nevetséges, egy ilyen relatíve kis méretű, nem nagy márkás gumi is már 26-30e...Kérdezz körbe gumisoknál, biztos lesz egy ugyanolyanFuttában írtam csak, de idei szett, mentem vele kb 5000 km-t, Barum Quartaris 5 amúgyNincs esetleg valakinek eladó 1 db négy évszakos gumiabroncsa? Szépen durrdefektes lett a jobb elsőm, a pót meg nyári... 185/65 R152 darabot cserélj, ha javasolhatom. Más minta meg gyártási idő meg tud viccelni.
r.baggio
🤘 gaben 🤘
r.baggio
🤘 gaben 🤘
warr_b
Persze ha inflációra csodalkoztál csak rá akkor nem szóltam.
4 napja
Mondjuk ez is elég nevetséges, egy ilyen relatíve kis méretű, nem nagy márkás gumi is már 26-30e...Kérdezz körbe gumisoknál, biztos lesz egy ugyanolyanFuttában írtam csak, de idei szett, mentem vele kb 5000 km-t, Barum Quartaris 5 amúgyNincs esetleg valakinek eladó 1 db négy évszakos gumiabroncsa? Szépen durrdefektes lett a jobb elsőm, a pót meg nyári... 185/65 R152 darabot cserélj, ha javasolhatom. Más minta meg gyártási idő meg tud viccelni.
r.baggio
🤘 gaben 🤘
r.baggio
🤘 gaben 🤘
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 napja
Kérdezz körbe gumisoknál, biztos lesz egy ugyanolyanFuttában írtam csak, de idei szett, mentem vele kb 5000 km-t, Barum Quartaris 5 amúgyNincs esetleg valakinek eladó 1 db négy évszakos gumiabroncsa? Szépen durrdefektes lett a jobb elsőm, a pót meg nyári... 185/65 R152 darabot cserélj, ha javasolhatom. Más minta meg gyártási idő meg tud viccelni.
r.baggio
🤘 gaben 🤘
r.baggio