Kérdések bármiről
31 feliratkozó
4 perce
Mondjuk egy biztos, ha peach-ék hazaérnek Paks hirtelen megreccsen 😊kivéve ha okosan a szomszédtól vételezik az áramot | természetesen annak tudta nélkül |
az áramszámlájukat nem irigyli gondolom senki
NB2
8 perce
Mondjuk egy biztos, ha peach-ék hazaérnek Paks hirtelen megreccsen 😊az áramszámlájukat nem irigyli gondolom senki
15 perce
Az hagyján, de az alsógatyám ismondja ezt az, akinek még a fogkeféje is Miele 😊az egyik hűtő beko ( 12 éves ), a másik amica ( 7 éves ), a sütő-tűzhely és a mosogató gép gorenje ( 7 éves ), a mosógép indesit ( 9 éves ), a szárítógép electrolux ( 8-9éves ). a tévéből van 15 éves samsung led, van 10 éves samsung led, 6 éves lg led, 3 éves tcl led és 4 éves hisense led is.Ez ám a luxus öregem. Magyarország tényleg jobban teljesít.
nos ezen időintervallum alatt háztartási gép szerelő nem járt nálunk.
na, ki mit tud ebből kiolvasni? melyik a jó márka, mit szabad venni ha valaki venni szeretne valamit?
peach
Ha jól látom, az elmúlt 16 évben sikerült ennyi mindenre szert tenned…
Még hogy rosszabbul élünk…
JC6 (Mr. Miele)
NB2
16 perce
Na és 16 év után milyennek éled meg a változást, mint narancsos luxizo? Fel kell készülni arra hogy kevesebb tévétek lesz, lehet..szerintem egyébként max a tv-k száma az ami túlzás, de ugye kivehető, ami a lényege volt a posztnak, hogy amikor újítottunk akkor nem azért mert beszart valami, hanem mert kicsivé-elavulttá vált 😊 pénzt nem érnek már, arra a pár alkalomra mikor meg kellenek a gyerekeknek teljesen jók. a többi meg szerintem egyáltalán semmi extra, mindegyik van a legtöbb háztartásban.az egyik hűtő beko ( 12 éves ), a másik amica ( 7 éves ), a sütő-tűzhely és a mosogató gép gorenje ( 7 éves ), a mosógép indesit ( 9 éves ), a szárítógép electrolux ( 8-9éves ). a tévéből van 15 éves samsung led, van 10 éves samsung led, 6 éves lg led, 3 éves tcl led és 4 éves hisense led is.Ez ám a luxus öregem. Magyarország tényleg jobban teljesít.
na, ki mit tud ebből kiolvasni? melyik a jó márka, mit szabad venni ha valaki venni szeretne valamit?
peach
JC6 (Mr. Miele)
peach
43 perce
szerintem egyébként max a tv-k száma az ami túlzás, de ugye kivehető, ami a lényege volt a posztnak, hogy amikor újítottunk akkor nem azért mert beszart valami, hanem mert kicsivé-elavulttá vált 😊 pénzt nem érnek már, arra a pár alkalomra mikor meg kellenek a gyerekeknek teljesen jók. a többi meg szerintem egyáltalán semmi extra, mindegyik van a legtöbb háztartásban.az egyik hűtő beko ( 12 éves ), a másik amica ( 7 éves ), a sütő-tűzhely és a mosogató gép gorenje ( 7 éves ), a mosógép indesit ( 9 éves ), a szárítógép electrolux ( 8-9éves ). a tévéből van 15 éves samsung led, van 10 éves samsung led, 6 éves lg led, 3 éves tcl led és 4 éves hisense led is.Ez ám a luxus öregem. Magyarország tényleg jobban teljesít.
peach
JC6 (Mr. Miele)
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
48 perce
az egyik hűtő beko ( 12 éves ), a másik amica ( 7 éves ), a sütő-tűzhely és a mosogató gép gorenje ( 7 éves ), a mosógép indesit ( 9 éves ), a szárítógép electrolux ( 8-9éves ). a tévéből van 15 éves samsung led, van 10 éves samsung led, 6 éves lg led, 3 éves tcl led és 4 éves hisense led is.Én azt tudom kiolvasni, hogy én nem mennék neked segíteni haveri alapon költöztetni......😊
peach
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 órája
NER pénzből könnyű volt neki 😊mondja ezt az, akinek még a fogkeféje is Miele 😊az egyik hűtő beko ( 12 éves ), a másik amica ( 7 éves ), a sütő-tűzhely és a mosogató gép gorenje ( 7 éves ), a mosógép indesit ( 9 éves ), a szárítógép electrolux ( 8-9éves ). a tévéből van 15 éves samsung led, van 10 éves samsung led, 6 éves lg led, 3 éves tcl led és 4 éves hisense led is.Ez ám a luxus öregem. Magyarország tényleg jobban teljesít.
peach
JC6 (Mr. Miele)
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 órája
mondja ezt az, akinek még a fogkeféje is Miele 😊az egyik hűtő beko ( 12 éves ), a másik amica ( 7 éves ), a sütő-tűzhely és a mosogató gép gorenje ( 7 éves ), a mosógép indesit ( 9 éves ), a szárítógép electrolux ( 8-9éves ). a tévéből van 15 éves samsung led, van 10 éves samsung led, 6 éves lg led, 3 éves tcl led és 4 éves hisense led is.Ez ám a luxus öregem. Magyarország tényleg jobban teljesít.
peach
JC6 (Mr. Miele)
1 órája
az egyik hűtő beko ( 12 éves ), a másik amica ( 7 éves ), a sütő-tűzhely és a mosogató gép gorenje ( 7 éves ), a mosógép indesit ( 9 éves ), a szárítógép electrolux ( 8-9éves ). a tévéből van 15 éves samsung led, van 10 éves samsung led, 6 éves lg led, 3 éves tcl led és 4 éves hisense led is.Ez ám a luxus öregem. Magyarország tényleg jobban teljesít.
peach
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
1 órája
az egyik hűtő beko ( 12 éves ), a másik amica ( 7 éves ), a sütő-tűzhely és a mosogató gép gorenje ( 7 éves ), a mosógép indesit ( 9 éves ), a szárítógép electrolux ( 8-9éves ). a tévéből van 15 éves samsung led, van 10 éves samsung led, 6 éves lg led, 3 éves tcl led és 4 éves hisense led is.lassan 10 éve lakok itt, mindent újonnan vettem
peach
a TV-mmel és a sütőmmel volt gondom, utóbbinál nem is sikerült rendesen megcsinálni a légkeverés motort
de az is hozzátartozik, hogy volt egy csomó brutál áramszünet mikor véletlen átvágtak kábeleket vagy random lecsapták a hálózatot a környéken az építkezések miatt
1 órája
az egyik hűtő beko ( 12 éves ), a másik amica ( 7 éves ), a sütő-tűzhely és a mosogató gép gorenje ( 7 éves ), a mosógép indesit ( 9 éves ), a szárítógép electrolux ( 8-9éves ). a tévéből van 15 éves samsung led, van 10 éves samsung led, 6 éves lg led, 3 éves tcl led és 4 éves hisense led is.Azt hogy kurva jó a memóriád, ezeknek a felét sem tudnám megjegyezni, ha ennyi mindenem lenne. 😀
peach
Tovább megyek, az egyetlen tévémről sem tudom, hogy hány éves. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 órája
faterom karoszszéria lakatos, de nem ajánlom senkinekAkkor szerencsés vagy, az én apósom autószerelő, de nem ajánlom senkinek 😀mosógép szakit keresek, pár éves Whirlpool (AWO/C 6304) géphez, nem akar centrifugálniHa Budapest akkor aposomat tudom ajanlani, mosogep mosogatogep szerelo es profi.
Löfli
JéBé
eaglesmcnabb
mer baszik úgy árazni a munkáját, hogy tisztességes bért kapjon
kurvajól dolgozik, de nem kéri el a minőség árát
2 órája
Akkor szerencsés vagy, az én apósom autószerelő, de nem ajánlom senkinek 😀mosógép szakit keresek, pár éves Whirlpool (AWO/C 6304) géphez, nem akar centrifugálniHa Budapest akkor aposomat tudom ajanlani, mosogep mosogatogep szerelo es profi.
Löfli
JéBé
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 órája
nappali, háló szoba és a gyerekeknek is van egy-egy. az ötödik a mellék épületben van. és kelleni fog még egy a teraszra sport eseményeket nézni... 😀Azért nem mennek tönkre, mert annyi van neki, hogy mindennap másikat néz. 😀az egyik hűtő beko ( 12 éves ), a másik amica ( 7 éves ), a sütő-tűzhely és a mosogató gép gorenje ( 7 éves ), a mosógép indesit ( 9 éves ), a szárítógép electrolux ( 8-9éves ). a tévéből van 15 éves samsung led, van 10 éves samsung led, 6 éves lg led, 3 éves tcl led és 4 éves hisense led is.azt, hogy gazdag vagy 😊
peach
neked még a budiban is tv van? 😊
NB2
dugo93
4 órája
az egyik hűtő beko ( 12 éves ), a másik amica ( 7 éves ), a sütő-tűzhely és a mosogató gép gorenje ( 7 éves ), a mosógép indesit ( 9 éves ), a szárítógép electrolux ( 8-9éves ). a tévéből van 15 éves samsung led, van 10 éves samsung led, 6 éves lg led, 3 éves tcl led és 4 éves hisense led is.15 éve kellett volna mindenből Mielét venni és akkor most csak egy számot kellett volna leírnod 😀
peach

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 órája
Azért nem mennek tönkre, mert annyi van neki, hogy mindennap másikat néz. 😀az egyik hűtő beko ( 12 éves ), a másik amica ( 7 éves ), a sütő-tűzhely és a mosogató gép gorenje ( 7 éves ), a mosógép indesit ( 9 éves ), a szárítógép electrolux ( 8-9éves ). a tévéből van 15 éves samsung led, van 10 éves samsung led, 6 éves lg led, 3 éves tcl led és 4 éves hisense led is.azt, hogy gazdag vagy 😊
peach
NB2
5 órája
az egyik hűtő beko ( 12 éves ), a másik amica ( 7 éves ), a sütő-tűzhely és a mosogató gép gorenje ( 7 éves ), a mosógép indesit ( 9 éves ), a szárítógép electrolux ( 8-9éves ). a tévéből van 15 éves samsung led, van 10 éves samsung led, 6 éves lg led, 3 éves tcl led és 4 éves hisense led is.azt, hogy gazdag vagy 😊
peach
5 órája
az egyik hűtő beko ( 12 éves ), a másik amica ( 7 éves ), a sütő-tűzhely és a mosogató gép gorenje ( 7 éves ), a mosógép indesit ( 9 éves ), a szárítógép electrolux ( 8-9éves ). a tévéből van 15 éves samsung led, van 10 éves samsung led, 6 éves lg led, 3 éves tcl led és 4 éves hisense led is.en azt, hogy ha te kinezel vmit akkor azt gyorsan eloled meg kell venni 😀
peach
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 órája
az egyik hűtő beko ( 12 éves ), a másik amica ( 7 éves ), a sütő-tűzhely és a mosogató gép gorenje ( 7 éves ), a mosógép indesit ( 9 éves ), a szárítógép electrolux ( 8-9éves ). a tévéből van 15 éves samsung led, van 10 éves samsung led, 6 éves lg led, 3 éves tcl led és 4 éves hisense led is. nos ezen időintervallum alatt háztartási gép szerelő nem járt nálunk.
7 órája
Nálunk sosem volt prémium gép és ilyeneket 1-2 évente csinálok maximum. Állandóan fullra rakva megy csak és soha nem volt semmi baja egyiknek se. 😀Figyelj, én még nem láttam ilyen gépet. Minden szárítás után takarítod a középső szűrőt (20 mp), 10-12 alkalom után a lenti szűrőt (1-2 óra míg megszárad) és gecc a gép nem látott szerelőt 6 éve..Ez van, ha nem Miele-t veszel…ja, hogy aztán váláskor ott hagyd az asszonynak. nehogymá még ezen is bosszankodnai kelljen... 😀
JC6 (Mr. Miele)
peach
JC6 (Mr. Miele)
Btw ha programmal kapcsolatos problémátok van, ami nem hirtelen jött/nem rendszeres, akkor ott elég valószínű, hogy az elko kondik kezdtek kiszáradtni a nyákon. Gyakori probléma.
Mondjuk ezek után tuti be fog szarni. 😀
Szerkesztette: dugo93
20 órája
Szemetek
21 órája
Vagy valaki LEmarad.Válás után ha viszi az asszony a felét, akkor MI marad?Ez van, ha nem Miele-t veszel…ja, hogy aztán váláskor ott hagyd az asszonynak. nehogymá még ezen is bosszankodnai kelljen... 😀
JC6 (Mr. Miele)
peach
zacknorb
21 órája
Válás után ha viszi az asszony a felét, akkor MI marad?Ez van, ha nem Miele-t veszel…ja, hogy aztán váláskor ott hagyd az asszonynak. nehogymá még ezen is bosszankodnai kelljen... 😀
JC6 (Mr. Miele)
peach
Poloska vagyok.
21 órája
Apos szerint ma mar nem igaz ami meg akar 5 eve is hogy Bosch vagy Miele stb megeri, ugyanugy nincs bennuk tobb 5 evnel. Eskuszni egyikre sem eskuszik de koreait elvileg konnyebb javitani.Én csak annyit tudok JB hogy 2019 végén vettuk a gépeket, és nem láttak még szerelőt..
JéBé
21 órája
Figyelj, én még nem láttam ilyen gépet. Minden szárítás után takarítod a középső szűrőt (20 mp), 10-12 alkalom után a lenti szűrőt (1-2 óra míg megszárad) és gecc a gép nem látott szerelőt 6 éve..Ez van, ha nem Miele-t veszel…ja, hogy aztán váláskor ott hagyd az asszonynak. nehogymá még ezen is bosszankodnai kelljen... 😀
JC6 (Mr. Miele)
peach