Kérdések bármiről
31 feliratkozó
1 napja
Mobil klímát tud ajánlani valaki olyan 150.000 HUF-ig?Arra figyelj, hogy Miele legyen 😉
Belvaros, műemlék epulet, alberlet - tehát nem egyszerű a sztori, viszont 2 hónapos gyermekkel vagyunk mar, így elsosorban az o védelme lenne fontosabb (mi kibirtuk valahogy éveken at).
Split klima most nem opcio, jövőre meg mar nem itt lakunk.
Ostorozom is magam, hogy nem volt eszembe felkeszulni erre. Talan a szokatlanul hűvösebb időjárás sem juttatta elmembe.
Ventura
1 napja
Az ilyen megy este egy órát, lehűt 40-50 légköbmétert 24-26 fokra, aztán kikapcs, és egész éjjel lehet nyugodtan aludni, erre tökéletesek.Mobil klímát tud ajánlani valaki olyan 150.000 HUF-ig?Igaz nem otthon hanem 3 évig az irodában ameddig lett szerelve split klíma ezt használtam. 20 m2 volt a mi irodánk, szépen lehűtötte, igaz picit hangos. De kb minden mobil klíma az, most ahogy nézem 100 ezer körül van az ára.
Belvaros, műemlék epulet, alberlet - tehát nem egyszerű a sztori, viszont 2 hónapos gyermekkel vagyunk mar, így elsosorban az o védelme lenne fontosabb (mi kibirtuk valahogy éveken at).
Ostorozom is magam, hogy nem volt eszembe felkeszulni erre. Talan a szokatlanul hűvösebb időjárás sem juttatta elmembe.
Ventura
midea.hu/category/mobilklima/brand/midea-mobilklima/products/mppdb-12crn7-qb6-mobilklima-3-5-kw-csak-hutos-cmid002269
kapitnono
1 napja
Mobil klímát tud ajánlani valaki olyan 150.000 HUF-ig?Igaz nem otthon hanem 3 évig az irodában ameddig lett szerelve split klíma ezt használtam. 20 m2 volt a mi irodánk, szépen lehűtötte, igaz picit hangos. De kb minden mobil klíma az, most ahogy nézem 100 ezer körül van az ára.
Ventura
midea.hu/category/mobilklima/brand/midea-mobilklima/products/mppdb-12crn7-qb6-mobilklima-3-5-kw-csak-hutos-cmid002269

1 napja
Mobil klímát tud ajánlani valaki olyan 150.000 HUF-ig?Belvaros, műemlék epulet, alberlet - tehát nem egyszerű a sztori, viszont 2 hónapos gyermekkel vagyunk mar, így elsosorban az o védelme lenne fontosabb (mi kibirtuk valahogy éveken at).
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
3 napja
Megmondom oszinten, azert sem probalgattam ezeket, mert sosem erdekelt annyira az egesz. Annyit nem hasznalom es hasznaltam sosem. A vicc az, hogy siman elobb vettem 80K-s fulest meg 20K-s Epos hangerositot, meg 70K-s monitort gaminghez, mint hogy akarcsak 60K-t kiadjak sima fulesre a mindennapi hasznalatra. 😀A maiakhoz már legalább 3 pár különböző fülillesztéket adnak, különböző méretekben és gyakran anyagban is (szilikon, szivacs...). Próbálj ki egy párat. Vagy marad a fejhallgató.Nem, mert a draga fulestol ugyanugy fajt mindig a fulem, amikor anno azt vettem.Amúgy azon gondolkodtál már, hogy azért fáj tőle a füled, mert egy olcsó Huawei fülest vettél?Ha olyan helyen hivnak, akkor igen. De kocsiban vagy otthon szimplan kihangositom, mert ugy kenyelmes.ruhellem fulessel telefonalni.Fogod a telefont a kezedben és a füledhez tartod?!
Stez
Én megőrülnék ha nem fülessel telefonálnék, a bluetooth fülest tartom a civilizáció egyik legnagyobb kényelmi vívmányának.
Őszentsége Sobri Jóska
Es nem is szeretem allandoan hordani a fulest, mert nekem egy ido utan fajni szokott tole a fulem, ha sokat hordom. Ezert zenet hallgatok vele leginkabb, edzes, egyeb dolog kozben, aztan ha azzal vegzek, akkor mar kapcsolom is ki a bluetooth-t. Ha meg otthon jon ram a zenehallgatas, akkor az epos gamer fulesemen hallgatok, az egy 80 ezres cucc, sokkal jobb a hangzasa, es fel napig siman birja, mig a huawei freebudsom meg birja egy-masfel orat.
Stez
Jughead
Stez
warr_b
Csak nekem mindig is fajt a fulem ezektol, regen is. Mint ahogy siman fajni kezd a fejem attol is, ha nehany oran at rajtam van a gaming fules, mert ez pont olyan, ami elegge nyomja a fejem. De ezeket jobban kihasznalom, a fulest meg nem igazan, hogy 60-70K-s kelljen. Amire es amennyit en nyuzom, arra boven eleg a mostani 35K-s is. De meg regen volt jo par jobb minosegu, dragabb, mindegyiknek fajt a fulem, ha tul sokat volt bent.
3 napja
YoungZeeZee
9 848
En nagyon low budget vagyokEz igaz, a videók/képek ha valaki mindent megtart, és nem tölti fel gépre, akkor az sok helyet foglalhat, de iPhonenal van olyan opció is , hogy iCloud+, az 50GB havonta 400 forintért, 200Gb havi 1300-ért, de van 12 TB-os is.Új mobilteló vásárlásnál mostanában érdemes már 20-30k többletért az 512GB memóriás verzió, vagy bővel elég még évekig a 256GB-s kiadás átlagos kocafelhasználáshoz?Attól függ mire használod. Én nagyon sokat fotózok, videózok vele, sok játék van rajta, csomó zeneszám ami sok helyen nincs fent ezért letöltöttem meg hasonlók. Két éve van nálam kb ez a teló de már 300gb+ tárhelynél járok
zavi27
kapitnono
Őszentsége Sobri Jóska
motorola g14-et vettem 2 eve. a kameran kivul baromi jo. panaszom nincs ra.
nincs rajta semmilyen eloretleiptett baromsag.
nezz korbe motorolak kozott.
kompromisszumos ,de megbizhato amit tapasztaltam.
3 napja
Ez igaz, a videók/képek ha valaki mindent megtart, és nem tölti fel gépre, akkor az sok helyet foglalhat, de iPhonenal van olyan opció is , hogy iCloud+, az 50GB havonta 400 forintért, 200Gb havi 1300-ért, de van 12 TB-os is.Új mobilteló vásárlásnál mostanában érdemes már 20-30k többletért az 512GB memóriás verzió, vagy bővel elég még évekig a 256GB-s kiadás átlagos kocafelhasználáshoz?Attól függ mire használod. Én nagyon sokat fotózok, videózok vele, sok játék van rajta, csomó zeneszám ami sok helyen nincs fent ezért letöltöttem meg hasonlók. Két éve van nálam kb ez a teló de már 300gb+ tárhelynél járok
zavi27
kapitnono
3 napja
Új mobilteló vásárlásnál mostanában érdemes már 20-30k többletért az 512GB memóriás verzió, vagy bővel elég még évekig a 256GB-s kiadás átlagos kocafelhasználáshoz?Attól függ mire használod. Én nagyon sokat fotózok, videózok vele, sok játék van rajta, csomó zeneszám ami sok helyen nincs fent ezért letöltöttem meg hasonlók. Két éve van nálam kb ez a teló de már 300gb+ tárhelynél járok
zavi27

3 napja
Új mobilteló vásárlásnál mostanában érdemes már 20-30k többletért az 512GB memóriás verzió, vagy bővel elég még évekig a 256GB-s kiadás átlagos kocafelhasználáshoz?Bőven elég.
zavi27
Nekem sok app van letöltve, yt playlistek, iTunesban többezer zeneszám, és így van használatban 132GB.
3 napja
Új mobilteló vásárlásnál mostanában érdemes már 20-30k többletért az 512GB memóriás verzió, vagy bővel elég még évekig a 256GB-s kiadás átlagos kocafelhasználáshoz?Arra szerintem elég a 256 Gb
zavi27
3 napja
Új mobilteló vásárlásnál mostanában érdemes már 20-30k többletért az 512GB memóriás verzió, vagy bővel elég még évekig a 256GB-s kiadás átlagos kocafelhasználáshoz?
3 napja
Így-így, nekem csak vezetékes van, nem is kéne blutooth. Figyelgessem hogy fel legyen töltve, sugározzon az agyamba, persze.teló mellé nekem BT van, az tökéletes mikor mászkálok, nem kell fosni hogy beleakad valamibe a kábel meg mittomén
Melóban egy régi Beyerdynamic DT770 Pro-t használok, otthon van egy Sennheiser HD600-as, van valami olcsó Fiio Jade audio bedugós, meg egy iBasso IT00, amit mászkálás közben vagy otthon használok zenehallgatásra. Ez ilyen 30-40k közötti cucc volt, de én nagyon szeretem, szerintem brutál jól szól ennyi pénzért. Meg van egy Fiio KA11 erősítő/dac hozzá 😊
warr_b
de laptop és asztali mellé csak a vezetékes
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 napja
Így-így, nekem csak vezetékes van, nem is kéne blutooth. Figyelgessem hogy fel legyen töltve, sugározzon az agyamba, persze.mondjuk en meg utalom h az uj telok mar jack nelkul jelennek meg.Az van vakon akiben ez egyáltalán felmerült.Mégsem te vagy itt a legboomerebb 😂ruhellem fulessel telefonalni.Fogod a telefont a kezedben és a füledhez tartod?!
Stez
Én megőrülnék ha nem fülessel telefonálnék, a bluetooth fülest tartom a civilizáció egyik legnagyobb kényelmi vívmányának.
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
a bluetooth soha nem lesz olyan jo mint a vezetekes
es kell a francnak meg vmi sugarzasos szar az emberi szervezetnek.
YoungZeeZee
Melóban egy régi Beyerdynamic DT770 Pro-t használok, otthon van egy Sennheiser HD600-as, van valami olcsó Fiio Jade audio bedugós, meg egy iBasso IT00, amit mászkálás közben vagy otthon használok zenehallgatásra. Ez ilyen 30-40k közötti cucc volt, de én nagyon szeretem, szerintem brutál jól szól ennyi pénzért. Meg van egy Fiio KA11 erősítő/dac hozzá 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 napja
A maiakhoz már legalább 3 pár különböző fülillesztéket adnak, különböző méretekben és gyakran anyagban is (szilikon, szivacs...). Próbálj ki egy párat. Vagy marad a fejhallgató.Nem, mert a draga fulestol ugyanugy fajt mindig a fulem, amikor anno azt vettem.Amúgy azon gondolkodtál már, hogy azért fáj tőle a füled, mert egy olcsó Huawei fülest vettél?Ha olyan helyen hivnak, akkor igen. De kocsiban vagy otthon szimplan kihangositom, mert ugy kenyelmes.ruhellem fulessel telefonalni.Fogod a telefont a kezedben és a füledhez tartod?!
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Es nem is szeretem allandoan hordani a fulest, mert nekem egy ido utan fajni szokott tole a fulem, ha sokat hordom. Ezert zenet hallgatok vele leginkabb, edzes, egyeb dolog kozben, aztan ha azzal vegzek, akkor mar kapcsolom is ki a bluetooth-t. Ha meg otthon jon ram a zenehallgatas, akkor az epos gamer fulesemen hallgatok, az egy 80 ezres cucc, sokkal jobb a hangzasa, es fel napig siman birja, mig a huawei freebudsom meg birja egy-masfel orat.
Stez
Jughead
Stez

4 napja
Nem, mert a draga fulestol ugyanugy fajt mindig a fulem, amikor anno azt vettem.Amúgy azon gondolkodtál már, hogy azért fáj tőle a füled, mert egy olcsó Huawei fülest vettél?Ha olyan helyen hivnak, akkor igen. De kocsiban vagy otthon szimplan kihangositom, mert ugy kenyelmes.ruhellem fulessel telefonalni.Fogod a telefont a kezedben és a füledhez tartod?!
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Jughead
4 napja
Amúgy azon gondolkodtál már, hogy azért fáj tőle a füled, mert egy olcsó Huawei fülest vettél?Ha olyan helyen hivnak, akkor igen. De kocsiban vagy otthon szimplan kihangositom, mert ugy kenyelmes.ruhellem fulessel telefonalni.Fogod a telefont a kezedben és a füledhez tartod?!
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
4 napja
Ha olyan helyen hivnak, akkor igen. De kocsiban vagy otthon szimplan kihangositom, mert ugy kenyelmes.ruhellem fulessel telefonalni.Fogod a telefont a kezedben és a füledhez tartod?!
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
4 napja
YoungZeeZee
9 848
mondjuk en meg utalom h az uj telok mar jack nelkul jelennek meg.Az van vakon akiben ez egyáltalán felmerült.Mégsem te vagy itt a legboomerebb 😂ruhellem fulessel telefonalni.Fogod a telefont a kezedben és a füledhez tartod?!
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
a bluetooth soha nem lesz olyan jo mint a vezetekes
es kell a francnak meg vmi sugarzasos szar az emberi szervezetnek.
4 napja
YoungZeeZee
9 848
mondjuk en nem hasznalom telefonalasra a headsetet, csak zenet hallgatok veleEn is draganak gondolom amugy, de mivel itt 60-70K volt emlitve, ahhoz kepest nem az. 🙂35 kHuawei freebuds 3i-t vettem jo par eve 35K kornyeken, azota hasznalom, semmi baja sincs, nem tudok negativat mondani rola, kiveve, hogy nem birja tul sokaig, szerintem a masfel oras edzest is neccesen birta.Akkor vegyél egy Airpods Pro 3-at mondjuk részletre.Munka, zene, edzés, minden.Szükségem lenne egy minőségi fülesre, 5 évig használtam az előzőt, jó befektetés volt.Vegyél Miele-t. Amúgy zenehallgatásra kell, és a hangzás a lényeg, vagy csak úgy általanosságban, podcast, ilyesmi, és a megbízhatóság, strapabíróság a fontos? Kábeles vagy blutooth?
Néztem az airpods Pro 3-at.
Az istyle-nál most 98 ezer, de beírtam a keresőbe és 80-ért meg lehet venni masik mobilos oldalon.
Hogy lehet 20 ezerrel olcsóbb? Nem kis tétel..
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
JC6 (Mr. Miele)
Vagy valami mást ami 60k-s kategóriában van.
Vannak 30-40k körül is fülesek: Huawei, Earfün, Xiaomi, stb., én egy régebbi Huawei Freebuds-ot használok, de kolléga szerint 60k-nál lentebb nem érdemes keresni, mert azok nem jók. Vagy ott van megint az Apple.
Huaweinek van Pro-ja, az 70k.
Ha tudsz, próbálj ki egyet közülük összehasonlítás végett, aztán hajrá.
Lúdas Solymi
De amugy szerintem siman jo, hiaba egy olcso semmi extra cucc. Ugyhogy meg azt sem mondanam, hogy a sima hasznalatra van ertelme 60K-ert venni valamit, nekem folosleges volt. Nem hasznalom agyon, az teny, de nem is szeretem, faj a fulem, ha nagyon sokat van benne.
Stez
olcso.
durva 😀
en elokukaztam jo 10+ eves headsetes fulhallgatot.
mindentkibir.
igaz zenet nem ezen masterelnek, de parade
YoungZeeZee
De nekem zenehallgatasra kellett, telefonalasra, egyeb dolgokra nem hasznaltam sosem, ruhellem fulessel telefonalni. A zenere meg siman jo volt ez.
Stez
laptop, mp3 lejatszo stb es neha tv a mobilon, de hivas szigoruan "ures" fullel
4 napja
3-10 ezerig Lenovo az Ali-ról, vagy 10-15 ezerig Blitzwolf a Banggood-ról. Ezek fölött az Airfun onnan ahonnan épp a legolcsóbb. Ezek mind jók.En is draganak gondolom amugy, de mivel itt 60-70K volt emlitve, ahhoz kepest nem az. 🙂35 kHuawei freebuds 3i-t vettem jo par eve 35K kornyeken, azota hasznalom, semmi baja sincs, nem tudok negativat mondani rola, kiveve, hogy nem birja tul sokaig, szerintem a masfel oras edzest is neccesen birta.Akkor vegyél egy Airpods Pro 3-at mondjuk részletre.Munka, zene, edzés, minden.Szükségem lenne egy minőségi fülesre, 5 évig használtam az előzőt, jó befektetés volt.Vegyél Miele-t. Amúgy zenehallgatásra kell, és a hangzás a lényeg, vagy csak úgy általanosságban, podcast, ilyesmi, és a megbízhatóság, strapabíróság a fontos? Kábeles vagy blutooth?
Az istyle-nál most 98 ezer, de beírtam a keresőbe és 80-ért meg lehet venni masik mobilos oldalon.
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
JC6 (Mr. Miele)
Vannak 30-40k körül is fülesek: Huawei, Earfün, Xiaomi, stb., én egy régebbi Huawei Freebuds-ot használok, de kolléga szerint 60k-nál lentebb nem érdemes keresni, mert azok nem jók. Vagy ott van megint az Apple.
Lúdas Solymi
De amugy szerintem siman jo, hiaba egy olcso semmi extra cucc. Ugyhogy meg azt sem mondanam, hogy a sima hasznalatra van ertelme 60K-ert venni valamit, nekem folosleges volt. Nem hasznalom agyon, az teny, de nem is szeretem, faj a fulem, ha nagyon sokat van benne.
Stez
olcso.
durva 😀
mindentkibir.
YoungZeeZee
De nekem zenehallgatasra kellett, telefonalasra, egyeb dolgokra nem hasznaltam sosem, ruhellem fulessel telefonalni. A zenere meg siman jo volt ez.
Stez
Ebben már aktív zajszűrő is van, fillérekért:
www.banggood.com/hu/BlitzWolf-BW-FYE16-LED-Screen-TWS-Earbuds-bluetooth-Earphone-Colorful-Touch-Screen-Active-Noise-Cancelling-32h-Battery-Life-3D-Spatial-Audio-HD-Calls-IPX5-Waterproof-Portable-Headset-p-2011924.html?cur_warehouse=CN&ID=532398&rmmds=search
4 napja
Venni kell egy tizenpárezer forintos fülhallgatóerősítőt/dac-ot, nagyon sokat dob rajta.30-35k egy ilyen fülesért nem drága szerintem, ez kb. a belépőszint.En is draganak gondolom amugy, de mivel itt 60-70K volt emlitve, ahhoz kepest nem az. 🙂35 kHuawei freebuds 3i-t vettem jo par eve 35K kornyeken, azota hasznalom, semmi baja sincs, nem tudok negativat mondani rola, kiveve, hogy nem birja tul sokaig, szerintem a masfel oras edzest is neccesen birta.Akkor vegyél egy Airpods Pro 3-at mondjuk részletre.Munka, zene, edzés, minden.Szükségem lenne egy minőségi fülesre, 5 évig használtam az előzőt, jó befektetés volt.Vegyél Miele-t. Amúgy zenehallgatásra kell, és a hangzás a lényeg, vagy csak úgy általanosságban, podcast, ilyesmi, és a megbízhatóság, strapabíróság a fontos? Kábeles vagy blutooth?
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
JC6 (Mr. Miele)
Lúdas Solymi
Stez
olcso.
durva 😀
mindentkibir.
YoungZeeZee
Stez
Az enyémet én is használom jópár éve, talán csak az ANC kezd nem működni, de simán lehet h a teló szabályozza le, mert jeleztve többször h magas a hangerő, habár minden ilyet kikapcsoltam, de észrevehetően halkabban szól vagy nem jól működik az ANC.
Lúdas Solymi

4 napja
30-35k egy ilyen fülesért nem drága szerintem, ez kb. a belépőszint.En is draganak gondolom amugy, de mivel itt 60-70K volt emlitve, ahhoz kepest nem az. 🙂35 kHuawei freebuds 3i-t vettem jo par eve 35K kornyeken, azota hasznalom, semmi baja sincs, nem tudok negativat mondani rola, kiveve, hogy nem birja tul sokaig, szerintem a masfel oras edzest is neccesen birta.Akkor vegyél egy Airpods Pro 3-at mondjuk részletre.Munka, zene, edzés, minden.Szükségem lenne egy minőségi fülesre, 5 évig használtam az előzőt, jó befektetés volt.Vegyél Miele-t. Amúgy zenehallgatásra kell, és a hangzás a lényeg, vagy csak úgy általanosságban, podcast, ilyesmi, és a megbízhatóság, strapabíróság a fontos? Kábeles vagy blutooth?
JC6 (Mr. Miele)
warr_b
JC6 (Mr. Miele)
Lúdas Solymi
Stez
olcso.
durva 😀
mindentkibir.
YoungZeeZee
Stez
Az enyémet én is használom jópár éve, talán csak az ANC kezd nem működni, de simán lehet h a teló szabályozza le, mert jeleztve többször h magas a hangerő, habár minden ilyet kikapcsoltam, de észrevehetően halkabban szól vagy nem jól működik az ANC.
4 napja
Akko lehet rossz a füles/telefon vagy te illetve a másik fél van olyan helyen ami zavarja.Csak a vezetékes, a bluetooth néha szakadozik, megbízhatatlan.ruhellem fulessel telefonalni.Fogod a telefont a kezedben és a füledhez tartod?!
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
De simán lehet h az internet átvitel a nem megfelelő.
4 napja
Csak a vezetékes, a bluetooth néha szakadozik, megbízhatatlan.ruhellem fulessel telefonalni.Fogod a telefont a kezedben és a füledhez tartod?!
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 napja
Az van vakon akiben ez egyáltalán felmerült.Mégsem te vagy itt a legboomerebb 😂ruhellem fulessel telefonalni.Fogod a telefont a kezedben és a füledhez tartod?!
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b