NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
179
30
18:30-tól, ARENA4
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 4 éve
aláraktam egy pulcsit v valamit és nem néztemTe azt figyelted, hogy noéminek milyen természet ellenesen rondák voltak a térdei? Nekem annyira szúrta a szemem, hogy a többi tehetségére már nem bírtam fókuszálni 😀A bekapcsolva maradt M1-en belefutottam az időjárás jelentésbe. Mióta ilyen?de miért grimaszol így?
Először azt hittem a lány is animáció. Tisztára mint az Evettke a Besenyő családból! Vagy a nézők miatt kell így gyógypedagógia szerűen elmondani?
www.youtube.com/watch?v=RbeCzTBH0xM
Atari
amúgy évek óta ez megy h beszélni nem tudo cserébe még csúnya csajok szenvednek az időjárásjelentéssel.
Hol vannak a régi szép idők amikor nem is tudtam figyelni arra mit mond egy onyutha v gaál noémi 😀
briareos
peach
több mint 4 éve
Hát igen, fő a takarékosság. Nyócé még megéri de tízé má sok... 😀Ezüst-tó kincse kurva jó, pár éve megkaptam asszonytól az újrakiadottat, igaz akkor még szerintem csak 8 körül mozgott.karácsonykor néztünk társasjátékot a gyerekeknek, láttunk úk kiadású Ezüst tó kincsét vagy tízezerér'. Mosolyogtunk egy jót, hazamentünk, és elővettük a szekrényből a ~30 éves kiadást.Nem semmi ára van. Nagyobb nevek kerülnek most ennyibe, hálistennek bespajzoltam karácsonykor egy csomót, most azzal ütjük el az időt home officeba XDEgész véletlenül nincs meg valakinek a régi, 80-as évekbeli TIR társasjáték, vagy a Kalandozás a Vadnyugaton című? 😊galeriasavaria.hu/termekek/reszletek/egyeb-regiseg/2828890/TIR-Tarsasjatek-A-turbo-star-es-a-maffia-kuzdelme-tir-kamionos-jatek-/
Esetleg a szintén '86 körüli Novoplast-féle Csillagok háborúja 😀
warr_b
www.vatera.hu/star-wars-tarsasjatek-novoplast-2891884553.html
www.vatera.hu/kalandozas-a-vadnyugaton-retro-regi-tarsasjatek-2893092917.html
empty taxi
Pari
slowmotion
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Te azt figyelted, hogy noéminek milyen természet ellenesen rondák voltak a térdei? Nekem annyira szúrta a szemem, hogy a többi tehetségére már nem bírtam fókuszálni 😀A bekapcsolva maradt M1-en belefutottam az időjárás jelentésbe. Mióta ilyen?de miért grimaszol így?
Először azt hittem a lány is animáció. Tisztára mint az Evettke a Besenyő családból! Vagy a nézők miatt kell így gyógypedagógia szerűen elmondani?
Atari
amúgy évek óta ez megy h beszélni nem tudo cserébe még csúnya csajok szenvednek az időjárásjelentéssel.
Hol vannak a régi szép idők amikor nem is tudtam figyelni arra mit mond egy onyutha v gaál noémi 😀
briareos
több mint 4 éve
Ezüst-tó kincse kurva jó, pár éve megkaptam asszonytól az újrakiadottat, igaz akkor még szerintem csak 8 körül mozgott.karácsonykor néztünk társasjátékot a gyerekeknek, láttunk úk kiadású Ezüst tó kincsét vagy tízezerér'. Mosolyogtunk egy jót, hazamentünk, és elővettük a szekrényből a ~30 éves kiadást.Nem semmi ára van. Nagyobb nevek kerülnek most ennyibe, hálistennek bespajzoltam karácsonykor egy csomót, most azzal ütjük el az időt home officeba XDEgész véletlenül nincs meg valakinek a régi, 80-as évekbeli TIR társasjáték, vagy a Kalandozás a Vadnyugaton című? 😊galeriasavaria.hu/termekek/reszletek/egyeb-regiseg/2828890/TIR-Tarsasjatek-A-turbo-star-es-a-maffia-kuzdelme-tir-kamionos-jatek-/
warr_b
empty taxi
Pari
slowmotion
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
karácsonykor néztünk társasjátékot a gyerekeknek, láttunk úk kiadású Ezüst tó kincsét vagy tízezerér'. Mosolyogtunk egy jót, hazamentünk, és elővettük a szekrényből a ~30 éves kiadást.Nem semmi ára van. Nagyobb nevek kerülnek most ennyibe, hálistennek bespajzoltam karácsonykor egy csomót, most azzal ütjük el az időt home officeba XDEgész véletlenül nincs meg valakinek a régi, 80-as évekbeli TIR társasjáték, vagy a Kalandozás a Vadnyugaton című? 😊galeriasavaria.hu/termekek/reszletek/egyeb-regiseg/2828890/TIR-Tarsasjatek-A-turbo-star-es-a-maffia-kuzdelme-tir-kamionos-jatek-/
warr_b
empty taxi
Pari
több mint 4 éve
ja tényleg ez fel se merült bennem 😀a valakinek a valakije az nem azt jelenti, hogy a leányzó folyton térdel, hanem fontos apuci kicsi lánya 😊de ezt ki akarná dugniszerintem azért van 1-2 használható darab a köztévénél, de ez a leányzó szerintem is valakinek lehet a valakijeA bekapcsolva maradt M1-en belefutottam az időjárás jelentésbe. Mióta ilyen?de miért grimaszol így?
Atari
briareos
mikor megláttam rögtön ez jutott eszembe, hogy ez nem a tehetségéért van itt
NB2
briareos
NB2
több mint 4 éve
a valakinek a valakije az nem azt jelenti, hogy a leányzó folyton térdel, hanem fontos apuci kicsi lánya 😊de ezt ki akarná dugniszerintem azért van 1-2 használható darab a köztévénél, de ez a leányzó szerintem is valakinek lehet a valakijeA bekapcsolva maradt M1-en belefutottam az időjárás jelentésbe. Mióta ilyen?de miért grimaszol így?
Atari
briareos
NB2
briareos
több mint 4 éve
de ezt ki akarná dugniszerintem azért van 1-2 használható darab a köztévénél, de ez a leányzó szerintem is valakinek lehet a valakijeA bekapcsolva maradt M1-en belefutottam az időjárás jelentésbe. Mióta ilyen?de miért grimaszol így?
Atari
briareos
NB2
több mint 4 éve
szerintem azért van 1-2 használható darab a köztévénél, de ez a leányzó szerintem is valakinek lehet a valakijeA bekapcsolva maradt M1-en belefutottam az időjárás jelentésbe. Mióta ilyen?de miért grimaszol így?
Atari
briareos
több mint 4 éve
A bekapcsolva maradt M1-en belefutottam az időjárás jelentésbe. Mióta ilyen?de miért grimaszol így?
Atari
több mint 4 éve
A bekapcsolva maradt M1-en belefutottam az időjárás jelentésbe. Mióta ilyen?Először azt hittem a lány is animáció. Tisztára mint az Evettke a Besenyő családból! Vagy a nézők miatt kell így gyógypedagógia szerűen elmondani?
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 4 éve
Nem semmi ára van. Nagyobb nevek kerülnek most ennyibe, hálistennek bespajzoltam karácsonykor egy csomót, most azzal ütjük el az időt home officeba XDEgész véletlenül nincs meg valakinek a régi, 80-as évekbeli TIR társasjáték, vagy a Kalandozás a Vadnyugaton című? 😊galeriasavaria.hu/termekek/reszletek/egyeb-regiseg/2828890/TIR-Tarsasjatek-A-turbo-star-es-a-maffia-kuzdelme-tir-kamionos-jatek-/
warr_b
empty taxi
több mint 4 éve
Szerintem is az a legjobb és legegyszerűbb megoldás, bár a betonozható fajtája esztétikusabb, de ott nagyon pengén kell mérni mert ha elbaszod lehet felvésni az istent isÉn mindenhova olyat raktam, ami talpas, csavarral rögzíthető, és állítható a magassága.Egyszerűbb betonozni is, de nálam a kutyakennelnek nincs alap betonozva, hanem alátettem egy 40*40-es járólapot.Kösz. Akkor úgy néz ki ezt a vonalat kell követnem.Tervezek építeni egy nyitott kocsibeállót.Pár év alatt belerohad. Mindenképpen oszloptartó lábba rakd bele. És se zárt legyen mint egy kehely, hanem nyitott.
Az oszlopok leállításánál 2 opció van, vagy a megásott gödörbe betonozom bele, vagy pedig a betonba horganyzott oszloptartót szerelek és abba állítom az oszlopot. Az első variációról azért akarnak lebeszélni, hogy az oszlop elrohad egy idő után a betonban.
Jogos ez a félelem és ha az mégis mennyi idő alatt? Mert ha pl. 30 év akkor az rohadtul nem érdekel, de ha teszem azt 5 év akkor az már elgondolkodtató.
Van akinek ezzel kapcsolatban van tapasztalata, ismerete?
kittli
peach
kittli
Lecsó
több mint 4 éve
Lecsó
3 117
Én mindenhova olyat raktam, ami talpas, csavarral rögzíthető, és állítható a magassága. Egyszerűbb alapot betonozni is neki, de nálam a kutyakennelnek nincs alap betonozva, hanem alátettem egy 40*40-es járólapot.Kösz. Akkor úgy néz ki ezt a vonalat kell követnem.Tervezek építeni egy nyitott kocsibeállót.Pár év alatt belerohad. Mindenképpen oszloptartó lábba rakd bele. És se zárt legyen mint egy kehely, hanem nyitott.
Az oszlopok leállításánál 2 opció van, vagy a megásott gödörbe betonozom bele, vagy pedig a betonba horganyzott oszloptartót szerelek és abba állítom az oszlopot. Az első variációról azért akarnak lebeszélni, hogy az oszlop elrohad egy idő után a betonban.
Jogos ez a félelem és ha az mégis mennyi idő alatt? Mert ha pl. 30 év akkor az rohadtul nem érdekel, de ha teszem azt 5 év akkor az már elgondolkodtató.
kittli
peach
kittli
Szerkesztette: Lecsó
több mint 4 éve
Kösz. Akkor úgy néz ki ezt a vonalat kell követnem.Tervezek építeni egy nyitott kocsibeállót.Pár év alatt belerohad. Mindenképpen oszloptartó lábba rakd bele. És se zárt legyen mint egy kehely, hanem nyitott.
kittli
peach
több mint 4 éve
Tervezek építeni egy nyitott kocsibeállót.Pár év alatt belerohad. Mindenképpen oszloptartó lábba rakd bele. És se zárt legyen mint egy kehely, hanem nyitott.
kittli
több mint 4 éve
Tervezek építeni egy nyitott kocsibeállót.Az oszlopok leállításánál 2 opció van, vagy a megásott gödörbe betonozom bele, vagy pedig a betonba horganyzott oszloptartót szerelek és abba állítom az oszlopot. Az első variációról azért akarnak lebeszélni, hogy az oszlop elrohad egy idő után a betonban.
több mint 4 éve
A Tir kivételével megvoltak nekem is, azzal unokatesómnál játszottam.baszki, most esett le, hogy ez a vadnyugatos cucc anno nekem megvolt otthonEgész véletlenül nincs meg valakinek a régi, 80-as évekbeli TIR társasjáték, vagy a Kalandozás a Vadnyugaton című? 😊galeriasavaria.hu/termekek/reszletek/egyeb-regiseg/2828890/TIR-Tarsasjatek-A-turbo-star-es-a-maffia-kuzdelme-tir-kamionos-jatek-/
warr_b
empty taxi
slowmotion
több mint 4 éve
baszki, most esett le, hogy ez a vadnyugatos cucc anno nekem megvolt otthonEgész véletlenül nincs meg valakinek a régi, 80-as évekbeli TIR társasjáték, vagy a Kalandozás a Vadnyugaton című? 😊galeriasavaria.hu/termekek/reszletek/egyeb-regiseg/2828890/TIR-Tarsasjatek-A-turbo-star-es-a-maffia-kuzdelme-tir-kamionos-jatek-/
warr_b
empty taxi
több mint 4 éve
Egész véletlenül nincs meg valakinek a régi, 80-as évekbeli TIR társasjáték, vagy a Kalandozás a Vadnyugaton című? 😊galeriasavaria.hu/termekek/reszletek/egyeb-regiseg/2828890/TIR-Tarsasjatek-A-turbo-star-es-a-maffia-kuzdelme-tir-kamionos-jatek-/
warr_b
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Egész véletlenül nincs meg valakinek a régi, 80-as évekbeli TIR társasjáték, vagy a Kalandozás a Vadnyugaton című? 😊Wow. Abból van társasjáték is? Én csak a magyar-olasz koprodukcióban készült tévéfil sorozatoz ismerem 😀
warr_b
több mint 4 éve
Egész véletlenül nincs meg valakinek a régi, 80-as évekbeli TIR társasjáték, vagy a Kalandozás a Vadnyugaton című? 😊Esetleg a szintén '86 körüli Novoplast-féle Csillagok háborúja 😀
több mint 4 éve
Van itt esetleg fundamenta, esetleg takarékbank ügyekben jártas személy?Írtam PM-et.
Adott egy kiutalt fundamenta szerződés x összegben, ami egy lakáshitel előtörlesztése lett volna. A bank az adott hónap törlesztőjét ötödikén vonja le, a fundamenta 15-éig vállalta a kifizetést, amit végül már negyedikén megtettek.
Ez a pénz egy olyan technikai számlára került, amire az új rendszerre való átállás óta még az mtb ügyintézői se látnak. A bank hiába jelezte, hogy ebben a hónapban ezért nem von le törlesztőt, 5-én megtette a nem látott technikai számláról, a 17-i előtörlesztés így pedig meghiúsult, mert nem volt rajta a megadott összeg... ezt márciusra sikerült kinyomozni, a fundamenta pedig most követeli vissza az állami támogatást is, csak hogy teljes legyen a történet
Help?!
r.baggio
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 4 éve
Van itt esetleg fundamenta, esetleg takarékbank ügyekben jártas személy?Adott egy kiutalt fundamenta szerződés x összegben, ami egy lakáshitel előtörlesztése lett volna. A bank az adott hónap törlesztőjét ötödikén vonja le, a fundamenta 15-éig vállalta a kifizetést, amit végül már negyedikén megtettek.
Ez a pénz egy olyan technikai számlára került, amire az új rendszerre való átállás óta még az mtb ügyintézői se látnak. A bank hiába jelezte, hogy ebben a hónapban ezért nem von le törlesztőt, 5-én megtette a nem látott technikai számláról, a 17-i előtörlesztés így pedig meghiúsult, mert nem volt rajta a megadott összeg... ezt márciusra sikerült kinyomozni, a fundamenta pedig most követeli vissza az állami támogatást is, csak hogy teljes legyen a történet
Help?!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Kipufogó lesz, köszi a gyors válaszokat, mert pontosan ilyen hangja van, mint ezen a linkenIgen, így egyértelmű.
vimeo.com/310853091
r.baggio
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."