NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
174
30
18:30-tól, ARENA4
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 4 éve
mondjuk lehet végeredményben olcsóbb lenne hívni egy markolót hogy "medence" legyen 😀Szeretnék csinálni itthonra egy kis focipályát, mondjuk 20x10est. Kellene valami anyag, amit palánk gyanánt körbe fel tudok rakni. Farost lemez egy-két év alatt szétázik, osb randa, deszkáva körbe vagy öt-hat évig bírná, de kb 200 000 huf gyalulva, lazurozva. Valami ötlet esetleg más anyaghasználatra?Ásd be méter mélyre 😀
Szokol
Hanni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Szeretnék csinálni itthonra egy kis focipályát, mondjuk 20x10est. Kellene valami anyag, amit palánk gyanánt körbe fel tudok rakni. Farost lemez egy-két év alatt szétázik, osb randa, deszkáva körbe vagy öt-hat évig bírná, de kb 200 000 huf gyalulva, lazurozva. Valami ötlet esetleg más anyaghasználatra?Ásd be méter mélyre 😀
Szokol
több mint 4 éve
Szeretnék csinálni itthonra egy kis focipályát, mondjuk 20x10est. Kellene valami anyag, amit palánk gyanánt körbe fel tudok rakni. Farost lemez egy-két év alatt szétázik, osb randa, deszkáva körbe vagy öt-hat évig bírná, de kb 200 000 huf gyalulva, lazurozva. Valami ötlet esetleg más anyaghasználatra?Plywood / rétegelt lemez? Van belőle kültéri, az árát mondjuk nem tudom, nem olcsó.
Szokol
Illetve vegyél üvegszálas focipalànkot.
www.plastobo.hu/Kategoria/Foci_palyapalank
több mint 4 éve
Szeretnék csinálni itthonra egy kis focipályát, mondjuk 20x10est. Kellene valami anyag, amit palánk gyanánt körbe fel tudok rakni. Farost lemez egy-két év alatt szétázik, osb randa, deszkáva körbe vagy öt-hat évig bírná, de kb 200 000 huf gyalulva, lazurozva. Valami ötlet esetleg más anyaghasználatra?
több mint 4 éve
Bankosoktól kérdezném, hogy mitől és miért keletkezik tételként "ügyleti kamattartozás"?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Bíró úr én ilyet még nem láttam.Segítsetek már pls, mert sosem volt ilyenben részem.Most tervezet, vagy már alàírt szerződés? Ha tervezet, mit perel, akkor meg kell egyezni, hogy változtassatok rajta. Ha aláírt szerződés akkor meg cumi neki, mert nem olvasta el mi van benne.
Cég a tulaj, cégnek is ad ki lakást.
A tulaj könyvelője szerint nem csak a bérleti dij, de a kaució is áfás. Ez is került a tervezetbe.
Bérlő ezt meglatta, es most perelni akar, mert életében nem vett még ugy ki lakást cégtől hogy a kaució áfás lett volna...
Létezik ilyen?
LoveSobri
dande
De aláírta!
Igen, de ilyet még nem láttam!
De az aláírás arról, hogy a szerződés az öné?
Igen!
Na jó szerintem még eddig se jutna csak menő dolog a perrel fenyegetőzés!
több mint 4 éve
Segítsetek már pls, mert sosem volt ilyenben részem.Most tervezet, vagy már alàírt szerződés? Ha tervezet, mit perel, akkor meg kell egyezni, hogy változtassatok rajta. Ha aláírt szerződés akkor meg cumi neki, mert nem olvasta el mi van benne.
A tulaj könyvelője szerint nem csak a bérleti dij, de a kaució is áfás. Ez is került a tervezetbe.
Bérlő ezt meglatta, es most perelni akar, mert életében nem vett még ugy ki lakást cégtől hogy a kaució áfás lett volna...
Létezik ilyen?
LoveSobri
több mint 4 éve
Segítsetek már pls, mert sosem volt ilyenben részem.adozona.hu/afa/Kaucio_gep_berbeadasakor_mikor_kell_rola_sz_FFQL2Z
Létezik ilyen?
LoveSobri
több mint 4 éve
- JC6
6 993
Segítsetek már pls, mert sosem volt ilyenben részem.Cég a tulaj, cégnek is ad ki lakást.
Létezik ilyen?
több mint 4 éve
Azaz az osztályozó vizsgák sajnos... Elég nagy kibaszás ez is akkor...Az szabály, hogy csak az érettségi előtti utolsó osztályt nem végeztheted Magyarországon. Szal ha ilyen korú a gyerek, akkor újra kell járnia a 11.-et.Azért kéne a magyar egyenlőre, mert a kinti eredmények a nyelvtudás hiánya miatt nem a legjobbak, és 11.-es a nagyobb fia. Viszont magyar érettségit úgy tehetnek bármiből, hogy az összes tantárgyból van érvényes jegye magyarul, hiába azokból a tantárgyakból nem akar érettségizni. Szerencsére nekem nincs ilyen gebasz, biztos beleőrűltem volna hogy ennyit szopatják a gyerekemet (ha lenne).Kicsit a falfestésnél egy nehezebb kérdésem lenne, ami a következő. Kint élő barátomnál és családjánál a kint tanuló gyerekek drága Magyarországon is folytatni szeretnék a tanulmányaikat. Hogy osztályt léphessenek, ugye magyar és töri vizsga kell, ez oké, csak amiről eddig én se tudtam hogy ha Érettségit szeretnének tenni Magyarországon, minden egyes tantárgyból le kell vizsgázni, ha szerencséjük van amit kint tanulnak elfogadják, de az sem biztos. Ez így mennyire igaz, vagy mennyire lehet megkerülni, hogy a nyelvi szakra járó gyereknek ne kelljen kémiából vagy fizikából feleslegesen vizsgázni? Meg amúgy ennek mi értelme van, pl ha egy gyerek alapból külföldön lakott és mondjuk 11.-ben hazajött. (Btw a jogviszonyuk a gyerekeknek asszem szünetel vagy nem tudom hogy hívják.) Valamint a vírus miatt ebben lehet variáció (?), mert mindent variálnak, de aki nem tud hazamenni jelenleg annak nem segítenek.Ezt iskolája válogatja, nincs rá központi ukáz. Barátaim hasonló helyzetben arra jutottak, hogy próbáltak magyar külföldi iskolákat, osztrák, német, francia Stb. és az volt a tapasztalat, hogy ők fogadták a gyerekeket, minden különösebb dolog nélkül (nyelv alap). Persze ezek fizetős sulik, és nem is olcsók (80-tól indul havonta / gyerek - az amerikai 2,5M/szemeszter). Az AKG is normálisan kezelte, a magyar gimik többsége azonban különbözeti vizsgát iratott volna, és az alapján valószínű egy osztállyal lejjebb vették volna fel a srácokat.
Heisman Trophy
Ők végül az osztrákot választották, de érdekes módon egy év múlva átmentek állami gimibe (ekkor már nem kellett vizsgázniuk 🥴).
De ha a kérdés csak az érettségire vonatkozik, ott szerintem simán jelentkezniük vizsgára, amiből szeretnének + a kötelező. Aztán vagy megbuknak vagy nem. De a kinti érettségit tudtommal elfogadják Mo-n. Kérdés minek nekik a magyar?
vpi
Heisman Trophy
empty taxi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Az szabály, hogy csak az érettségi előtti utolsó osztályt nem végeztheted Magyarországon. Szal ha ilyen korú a gyerek, akkor újra kell járnia a 11.-et.Azért kéne a magyar egyenlőre, mert a kinti eredmények a nyelvtudás hiánya miatt nem a legjobbak, és 11.-es a nagyobb fia. Viszont magyar érettségit úgy tehetnek bármiből, hogy az összes tantárgyból van érvényes jegye magyarul, hiába azokból a tantárgyakból nem akar érettségizni. Szerencsére nekem nincs ilyen gebasz, biztos beleőrűltem volna hogy ennyit szopatják a gyerekemet (ha lenne).Kicsit a falfestésnél egy nehezebb kérdésem lenne, ami a következő. Kint élő barátomnál és családjánál a kint tanuló gyerekek drága Magyarországon is folytatni szeretnék a tanulmányaikat. Hogy osztályt léphessenek, ugye magyar és töri vizsga kell, ez oké, csak amiről eddig én se tudtam hogy ha Érettségit szeretnének tenni Magyarországon, minden egyes tantárgyból le kell vizsgázni, ha szerencséjük van amit kint tanulnak elfogadják, de az sem biztos. Ez így mennyire igaz, vagy mennyire lehet megkerülni, hogy a nyelvi szakra járó gyereknek ne kelljen kémiából vagy fizikából feleslegesen vizsgázni? Meg amúgy ennek mi értelme van, pl ha egy gyerek alapból külföldön lakott és mondjuk 11.-ben hazajött. (Btw a jogviszonyuk a gyerekeknek asszem szünetel vagy nem tudom hogy hívják.) Valamint a vírus miatt ebben lehet variáció (?), mert mindent variálnak, de aki nem tud hazamenni jelenleg annak nem segítenek.Ezt iskolája válogatja, nincs rá központi ukáz. Barátaim hasonló helyzetben arra jutottak, hogy próbáltak magyar külföldi iskolákat, osztrák, német, francia Stb. és az volt a tapasztalat, hogy ők fogadták a gyerekeket, minden különösebb dolog nélkül (nyelv alap). Persze ezek fizetős sulik, és nem is olcsók (80-tól indul havonta / gyerek - az amerikai 2,5M/szemeszter). Az AKG is normálisan kezelte, a magyar gimik többsége azonban különbözeti vizsgát iratott volna, és az alapján valószínű egy osztállyal lejjebb vették volna fel a srácokat.
Heisman Trophy
Ők végül az osztrákot választották, de érdekes módon egy év múlva átmentek állami gimibe (ekkor már nem kellett vizsgázniuk 🥴).
De ha a kérdés csak az érettségire vonatkozik, ott szerintem simán jelentkezniük vizsgára, amiből szeretnének + a kötelező. Aztán vagy megbuknak vagy nem. De a kinti érettségit tudtommal elfogadják Mo-n. Kérdés minek nekik a magyar?
vpi
Heisman Trophy
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Azért kéne a magyar egyenlőre, mert a kinti eredmények a nyelvtudás hiánya miatt nem a legjobbak, és 11.-es a nagyobb fia. Viszont magyar érettségit úgy tehetnek bármiből, hogy az összes tantárgyból van érvényes jegye magyarul, hiába azokból a tantárgyakból nem akar érettségizni. Szerencsére nekem nincs ilyen gebasz, biztos beleőrűltem volna hogy ennyit szopatják a gyerekemet (ha lenne).Kicsit a falfestésnél egy nehezebb kérdésem lenne, ami a következő. Kint élő barátomnál és családjánál a kint tanuló gyerekek drága Magyarországon is folytatni szeretnék a tanulmányaikat. Hogy osztályt léphessenek, ugye magyar és töri vizsga kell, ez oké, csak amiről eddig én se tudtam hogy ha Érettségit szeretnének tenni Magyarországon, minden egyes tantárgyból le kell vizsgázni, ha szerencséjük van amit kint tanulnak elfogadják, de az sem biztos. Ez így mennyire igaz, vagy mennyire lehet megkerülni, hogy a nyelvi szakra járó gyereknek ne kelljen kémiából vagy fizikából feleslegesen vizsgázni? Meg amúgy ennek mi értelme van, pl ha egy gyerek alapból külföldön lakott és mondjuk 11.-ben hazajött. (Btw a jogviszonyuk a gyerekeknek asszem szünetel vagy nem tudom hogy hívják.) Valamint a vírus miatt ebben lehet variáció (?), mert mindent variálnak, de aki nem tud hazamenni jelenleg annak nem segítenek.Ezt iskolája válogatja, nincs rá központi ukáz. Barátaim hasonló helyzetben arra jutottak, hogy próbáltak magyar külföldi iskolákat, osztrák, német, francia Stb. és az volt a tapasztalat, hogy ők fogadták a gyerekeket, minden különösebb dolog nélkül (nyelv alap). Persze ezek fizetős sulik, és nem is olcsók (80-tól indul havonta / gyerek - az amerikai 2,5M/szemeszter). Az AKG is normálisan kezelte, a magyar gimik többsége azonban különbözeti vizsgát iratott volna, és az alapján valószínű egy osztállyal lejjebb vették volna fel a srácokat.
Heisman Trophy
vpi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Kicsit a falfestésnél egy nehezebb kérdésem lenne, ami a következő. Kint élő barátomnál és családjánál a kint tanuló gyerekek drága Magyarországon is folytatni szeretnék a tanulmányaikat. Hogy osztályt léphessenek, ugye magyar és töri vizsga kell, ez oké, csak amiről eddig én se tudtam hogy ha Érettségit szeretnének tenni Magyarországon, minden egyes tantárgyból le kell vizsgázni, ha szerencséjük van amit kint tanulnak elfogadják, de az sem biztos. Ez így mennyire igaz, vagy mennyire lehet megkerülni, hogy a nyelvi szakra járó gyereknek ne kelljen kémiából vagy fizikából feleslegesen vizsgázni? Meg amúgy ennek mi értelme van, pl ha egy gyerek alapból külföldön lakott és mondjuk 11.-ben hazajött. (Btw a jogviszonyuk a gyerekeknek asszem szünetel vagy nem tudom hogy hívják.) Valamint a vírus miatt ebben lehet variáció (?), mert mindent variálnak, de aki nem tud hazamenni jelenleg annak nem segítenek.Ezt iskolája válogatja, nincs rá központi ukáz. Barátaim hasonló helyzetben arra jutottak, hogy próbáltak magyar külföldi iskolákat, osztrák, német, francia Stb. és az volt a tapasztalat, hogy ők fogadták a gyerekeket, minden különösebb dolog nélkül (nyelv alap). Persze ezek fizetős sulik, és nem is olcsók (80-tól indul havonta / gyerek - az amerikai 2,5M/szemeszter). Az AKG is normálisan kezelte, a magyar gimik többsége azonban különbözeti vizsgát iratott volna, és az alapján valószínű egy osztállyal lejjebb vették volna fel a srácokat.
Heisman Trophy
több mint 4 éve
Kicsit a falfestésnél egy nehezebb kérdésem lenne, ami a következő. Kint élő barátomnál és családjánál a kint tanuló gyerekek drága Magyarországon is folytatni szeretnék a tanulmányaikat. Hogy osztályt léphessenek, ugye magyar és töri vizsga kell, ez oké, csak amiről eddig én se tudtam hogy ha Érettségit szeretnének tenni Magyarországon, minden egyes tantárgyból le kell vizsgázni, ha szerencséjük van amit kint tanulnak elfogadják, de az sem biztos. Ez így mennyire igaz, vagy mennyire lehet megkerülni, hogy a nyelvi szakra járó gyereknek ne kelljen kémiából vagy fizikából feleslegesen vizsgázni? Meg amúgy ennek mi értelme van, pl ha egy gyerek alapból külföldön lakott és mondjuk 11.-ben hazajött. (Btw a jogviszonyuk a gyerekeknek asszem szünetel vagy nem tudom hogy hívják.) Valamint a vírus miatt ebben lehet variáció (?), mert mindent variálnak, de aki nem tud hazamenni jelenleg annak nem segítenek.
több mint 4 éve
rakj egy üres keretet a hiba köréTapétázd le baszod 😊Lefestem, de az nyilvánvalóan látszik, hogy ecsettel lett kijavítva, nem? Nem lehet ilyen eszközzel szép egyenletes réteget felvinniHa ugyanaz a festék és az eredeti festés nem ősrégi 3+ év, akkor még csak az egész falat sem érdemes lefesteni, csak a foltot. 24 óra után elektronmikroszkóp legyen a talpán aki megmondja a különbséget.Leszedte, viszont a festéket is. Kérdésem arra irányult, hogy ha ezt egy újabb réteggel átfestem, akkor a ma használt dulux és társainál könnyedén el is tűnik és nem látszik meg, hogy ott egy friss réteg van?Ha vízbázisú, és szépen, többrétegben lett felrakva, akkor sima vizes rongy leszedi. Ez a népi gyógymód, nekem mindenhol működött eddig, színfüggetlenül.Adva van egy szürke fal, amin keletkezett egy kis szennyeződés, melyet csak úgy lehetett letörölni, hogy azon a részen folt keletkezett. Ha most ezt simán átfestem az eredeti festékkel, mekkora az esélye, hogy szépen eltünteti majd a hibát? Csak pár hete lett az egész fal is festve, a koszosság se lehet problémaMilyen festék?
r.baggio
Dulux-szal nekem sose volt ilyen gondom.
warr_b
Sobri Jóska
r.baggio
Ha mégis, még mindig lefestheted az egész falat.
Én legalábbis a kapcsolók környékén, bútor + fal találkozásoknál így csinálom.
Ez persze jobb minőségű festékre vonatkozik, de a dulux az az.
vpi
r.baggio
gordon
voila art
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=T9MAmWnOznITapétázd le baszod 😊Lefestem, de az nyilvánvalóan látszik, hogy ecsettel lett kijavítva, nem? Nem lehet ilyen eszközzel szép egyenletes réteget felvinniHa ugyanaz a festék és az eredeti festés nem ősrégi 3+ év, akkor még csak az egész falat sem érdemes lefesteni, csak a foltot. 24 óra után elektronmikroszkóp legyen a talpán aki megmondja a különbséget.Leszedte, viszont a festéket is. Kérdésem arra irányult, hogy ha ezt egy újabb réteggel átfestem, akkor a ma használt dulux és társainál könnyedén el is tűnik és nem látszik meg, hogy ott egy friss réteg van?Ha vízbázisú, és szépen, többrétegben lett felrakva, akkor sima vizes rongy leszedi. Ez a népi gyógymód, nekem mindenhol működött eddig, színfüggetlenül.Adva van egy szürke fal, amin keletkezett egy kis szennyeződés, melyet csak úgy lehetett letörölni, hogy azon a részen folt keletkezett. Ha most ezt simán átfestem az eredeti festékkel, mekkora az esélye, hogy szépen eltünteti majd a hibát? Csak pár hete lett az egész fal is festve, a koszosság se lehet problémaMilyen festék?
r.baggio
warr_b
Sobri Jóska
r.baggio
vpi
r.baggio
gordon
több mint 4 éve
Tapétázd le baszod 😊Lefestem, de az nyilvánvalóan látszik, hogy ecsettel lett kijavítva, nem? Nem lehet ilyen eszközzel szép egyenletes réteget felvinniHa ugyanaz a festék és az eredeti festés nem ősrégi 3+ év, akkor még csak az egész falat sem érdemes lefesteni, csak a foltot. 24 óra után elektronmikroszkóp legyen a talpán aki megmondja a különbséget.Leszedte, viszont a festéket is. Kérdésem arra irányult, hogy ha ezt egy újabb réteggel átfestem, akkor a ma használt dulux és társainál könnyedén el is tűnik és nem látszik meg, hogy ott egy friss réteg van?Ha vízbázisú, és szépen, többrétegben lett felrakva, akkor sima vizes rongy leszedi. Ez a népi gyógymód, nekem mindenhol működött eddig, színfüggetlenül.Adva van egy szürke fal, amin keletkezett egy kis szennyeződés, melyet csak úgy lehetett letörölni, hogy azon a részen folt keletkezett. Ha most ezt simán átfestem az eredeti festékkel, mekkora az esélye, hogy szépen eltünteti majd a hibát? Csak pár hete lett az egész fal is festve, a koszosság se lehet problémaMilyen festék?
r.baggio
warr_b
Sobri Jóska
r.baggio
vpi
r.baggio
több mint 4 éve
Lefestem, de az nyilvánvalóan látszik, hogy ecsettel lett kijavítva, nem? Nem lehet ilyen eszközzel szép egyenletes réteget felvinni
r.baggio
http://olajshopnet.hu/spd/20B576/TEDDY-HENGER-TOPEX-20B576-10CM-Polyakril-szalhossz
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 4 éve
- JC6
6 993
baggio, küldj már képet, ez jobb mint a barátok közt 😀
több mint 4 éve
Javításhoz sima háztartási mosogató szivacs is megteszi. 😉Nem fog látszani szerintem. Nem tudom mekkora a hiba, vegyél egy teddy hengert, ha nagyon nagy.Lefestem, de az nyilvánvalóan látszik, hogy ecsettel lett kijavítva, nem? Nem lehet ilyen eszközzel szép egyenletes réteget felvinniHa ugyanaz a festék és az eredeti festés nem ősrégi 3+ év, akkor még csak az egész falat sem érdemes lefesteni, csak a foltot. 24 óra után elektronmikroszkóp legyen a talpán aki megmondja a különbséget.Leszedte, viszont a festéket is. Kérdésem arra irányult, hogy ha ezt egy újabb réteggel átfestem, akkor a ma használt dulux és társainál könnyedén el is tűnik és nem látszik meg, hogy ott egy friss réteg van?Ha vízbázisú, és szépen, többrétegben lett felrakva, akkor sima vizes rongy leszedi. Ez a népi gyógymód, nekem mindenhol működött eddig, színfüggetlenül.Adva van egy szürke fal, amin keletkezett egy kis szennyeződés, melyet csak úgy lehetett letörölni, hogy azon a részen folt keletkezett. Ha most ezt simán átfestem az eredeti festékkel, mekkora az esélye, hogy szépen eltünteti majd a hibát? Csak pár hete lett az egész fal is festve, a koszosság se lehet problémaMilyen festék?
r.baggio
warr_b
Sobri Jóska
r.baggio
vpi
r.baggio
vpi
több mint 4 éve
Nem fog látszani szerintem. Nem tudom mekkora a hiba, vegyél egy teddy hengert, ha nagyon nagy.Lefestem, de az nyilvánvalóan látszik, hogy ecsettel lett kijavítva, nem? Nem lehet ilyen eszközzel szép egyenletes réteget felvinniHa ugyanaz a festék és az eredeti festés nem ősrégi 3+ év, akkor még csak az egész falat sem érdemes lefesteni, csak a foltot. 24 óra után elektronmikroszkóp legyen a talpán aki megmondja a különbséget.Leszedte, viszont a festéket is. Kérdésem arra irányult, hogy ha ezt egy újabb réteggel átfestem, akkor a ma használt dulux és társainál könnyedén el is tűnik és nem látszik meg, hogy ott egy friss réteg van?Ha vízbázisú, és szépen, többrétegben lett felrakva, akkor sima vizes rongy leszedi. Ez a népi gyógymód, nekem mindenhol működött eddig, színfüggetlenül.Adva van egy szürke fal, amin keletkezett egy kis szennyeződés, melyet csak úgy lehetett letörölni, hogy azon a részen folt keletkezett. Ha most ezt simán átfestem az eredeti festékkel, mekkora az esélye, hogy szépen eltünteti majd a hibát? Csak pár hete lett az egész fal is festve, a koszosság se lehet problémaMilyen festék?
r.baggio
warr_b
Sobri Jóska
r.baggio
vpi
r.baggio
több mint 4 éve
Lefestem, de az nyilvánvalóan látszik, hogy ecsettel lett kijavítva, nem? Nem lehet ilyen eszközzel szép egyenletes réteget felvinniHa ugyanaz a festék és az eredeti festés nem ősrégi 3+ év, akkor még csak az egész falat sem érdemes lefesteni, csak a foltot. 24 óra után elektronmikroszkóp legyen a talpán aki megmondja a különbséget.Leszedte, viszont a festéket is. Kérdésem arra irányult, hogy ha ezt egy újabb réteggel átfestem, akkor a ma használt dulux és társainál könnyedén el is tűnik és nem látszik meg, hogy ott egy friss réteg van?Ha vízbázisú, és szépen, többrétegben lett felrakva, akkor sima vizes rongy leszedi. Ez a népi gyógymód, nekem mindenhol működött eddig, színfüggetlenül.Adva van egy szürke fal, amin keletkezett egy kis szennyeződés, melyet csak úgy lehetett letörölni, hogy azon a részen folt keletkezett. Ha most ezt simán átfestem az eredeti festékkel, mekkora az esélye, hogy szépen eltünteti majd a hibát? Csak pár hete lett az egész fal is festve, a koszosság se lehet problémaMilyen festék?
r.baggio
warr_b
Sobri Jóska
r.baggio
vpi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ha ugyanaz a festék és az eredeti festés nem ősrégi 3+ év, akkor még csak az egész falat sem érdemes lefesteni, csak a foltot. 24 óra után elektronmikroszkóp legyen a talpán aki megmondja a különbséget.Leszedte, viszont a festéket is. Kérdésem arra irányult, hogy ha ezt egy újabb réteggel átfestem, akkor a ma használt dulux és társainál könnyedén el is tűnik és nem látszik meg, hogy ott egy friss réteg van?Ha vízbázisú, és szépen, többrétegben lett felrakva, akkor sima vizes rongy leszedi. Ez a népi gyógymód, nekem mindenhol működött eddig, színfüggetlenül.Adva van egy szürke fal, amin keletkezett egy kis szennyeződés, melyet csak úgy lehetett letörölni, hogy azon a részen folt keletkezett. Ha most ezt simán átfestem az eredeti festékkel, mekkora az esélye, hogy szépen eltünteti majd a hibát? Csak pár hete lett az egész fal is festve, a koszosság se lehet problémaMilyen festék?
r.baggio
warr_b
Sobri Jóska
r.baggio
több mint 4 éve
Mikey
18 755
Neem, adam8-at már megkérdeztem arról, ami érdekelt. 😊Nagyjából én is. Csak ennyit szerettél volna tudni?😊Én is szoktam.Lehet nekem kell új szemüveg, de nem találom a Rétegsportok topikot, így itt kérdezném: van itt valaki, aki relatíve lelkesen követi a snooker eseményeit, esetleg képben van a játékosokkal?En követem.
Mikey
adam8
bello23
nagylaza
több mint 4 éve
Nagyjából én is. Csak ennyit szerettél volna tudni?😊Én is szoktam.Lehet nekem kell új szemüveg, de nem találom a Rétegsportok topikot, így itt kérdezném: van itt valaki, aki relatíve lelkesen követi a snooker eseményeit, esetleg képben van a játékosokkal?En követem.
Mikey
adam8
bello23