NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
170
29
18:30-tól, ARENA4
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Szerintem jó festékkel jónak kell lennie.Leszedte, viszont a festéket is. Kérdésem arra irányult, hogy ha ezt egy újabb réteggel átfestem, akkor a ma használt dulux és társainál könnyedén el is tűnik és nem látszik meg, hogy ott egy friss réteg van?Ha vízbázisú, és szépen, többrétegben lett felrakva, akkor sima vizes rongy leszedi. Ez a népi gyógymód, nekem mindenhol működött eddig, színfüggetlenül.Adva van egy szürke fal, amin keletkezett egy kis szennyeződés, melyet csak úgy lehetett letörölni, hogy azon a részen folt keletkezett. Ha most ezt simán átfestem az eredeti festékkel, mekkora az esélye, hogy szépen eltünteti majd a hibát? Csak pár hete lett az egész fal is festve, a koszosság se lehet problémaMilyen festék?
r.baggio
Dulux-szal nekem sose volt ilyen gondom.
warr_b
Sobri Jóska
r.baggio
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Ha ugyanaz a szín, amivel eredetileg (nem rendesen, elégszer) festették le, akkor ha megszárad nem látszik meg.Leszedte, viszont a festéket is. Kérdésem arra irányult, hogy ha ezt egy újabb réteggel átfestem, akkor a ma használt dulux és társainál könnyedén el is tűnik és nem látszik meg, hogy ott egy friss réteg van?Ha vízbázisú, és szépen, többrétegben lett felrakva, akkor sima vizes rongy leszedi. Ez a népi gyógymód, nekem mindenhol működött eddig, színfüggetlenül.Adva van egy szürke fal, amin keletkezett egy kis szennyeződés, melyet csak úgy lehetett letörölni, hogy azon a részen folt keletkezett. Ha most ezt simán átfestem az eredeti festékkel, mekkora az esélye, hogy szépen eltünteti majd a hibát? Csak pár hete lett az egész fal is festve, a koszosság se lehet problémaMilyen festék?
r.baggio
warr_b
Sobri Jóska
r.baggio
Persze van egy általános koszolódás, ami pl. sima fehérnél pici árnyalatkülönbséget jelenthet, de friss szürkénél más megoldás nincs, mint az eredeti festékkel kijavítani.
több mint 4 éve
Leszedte, viszont a festéket is. Kérdésem arra irányult, hogy ha ezt egy újabb réteggel átfestem, akkor a ma használt dulux és társainál könnyedén el is tűnik és nem látszik meg, hogy ott egy friss réteg van?Ha vízbázisú, és szépen, többrétegben lett felrakva, akkor sima vizes rongy leszedi. Ez a népi gyógymód, nekem mindenhol működött eddig, színfüggetlenül.Adva van egy szürke fal, amin keletkezett egy kis szennyeződés, melyet csak úgy lehetett letörölni, hogy azon a részen folt keletkezett. Ha most ezt simán átfestem az eredeti festékkel, mekkora az esélye, hogy szépen eltünteti majd a hibát? Csak pár hete lett az egész fal is festve, a koszosság se lehet problémaMilyen festék?
r.baggio
warr_b
Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ha vízbázisú, és szépen, többrétegben lett felrakva, akkor sima vizes rongy leszedi. Ez a népi gyógymód, nekem mindenhol működött eddig, színfüggetlenül.Adva van egy szürke fal, amin keletkezett egy kis szennyeződés, melyet csak úgy lehetett letörölni, hogy azon a részen folt keletkezett. Ha most ezt simán átfestem az eredeti festékkel, mekkora az esélye, hogy szépen eltünteti majd a hibát? Csak pár hete lett az egész fal is festve, a koszosság se lehet problémaMilyen festék?
r.baggio
warr_b
több mint 4 éve
Adva van egy szürke fal, amin keletkezett egy kis szennyeződés, melyet csak úgy lehetett letörölni, hogy azon a részen folt keletkezett. Ha most ezt simán átfestem az eredeti festékkel, mekkora az esélye, hogy szépen eltünteti majd a hibát? Csak pár hete lett az egész fal is festve, a koszosság se lehet problémaMilyen festék?
r.baggio
több mint 4 éve
Adva van egy szürke fal, amin keletkezett egy kis szennyeződés, melyet csak úgy lehetett letörölni, hogy azon a részen folt keletkezett. Ha most ezt simán átfestem az eredeti festékkel, mekkora az esélye, hogy szépen eltünteti majd a hibát? Csak pár hete lett az egész fal is festve, a koszosság se lehet probléma
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Lehet nekem kell új szemüveg, de nem találom a Rétegsportok topikot, így itt kérdezném: van itt valaki, aki relatíve lelkesen követi a snooker eseményeit, esetleg képben van a játékosokkal?most annyit kell tudni, hogy a snooker az a sportág, ahol elindul 64 v 128 versenyző, és a végén Trump nyer. (nem a vöröshajú idióta, hanem a kiccsávó)
Mikey
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
én is. meg néha tollaslabdát, meg rögbit, meg oszirulezt. dartsot pont nem. tulajdonképpen hajléktalan lettem 😊Én is szoktam.Lehet nekem kell új szemüveg, de nem találom a Rétegsportok topikot, így itt kérdezném: van itt valaki, aki relatíve lelkesen követi a snooker eseményeit, esetleg képben van a játékosokkal?En követem.
Mikey
adam8
bello23
több mint 4 éve
bello23
13
Én is szoktam.Lehet nekem kell új szemüveg, de nem találom a Rétegsportok topikot, így itt kérdezném: van itt valaki, aki relatíve lelkesen követi a snooker eseményeit, esetleg képben van a játékosokkal?En követem.
Mikey
adam8
több mint 4 éve
na ja. nekem három hete intézi az Easyjet a visszatérítést, ami elvileg hét napon belül lemegy.Egy talan sokaknal aktualis kerdes:Ha törlik a járatot, akkor fel kell ajánlania a jegy árát vagy másik, későbbi utazási lehetőséget azonos feltételekkel és te választhatsz ezek közül (Európai Parlament és a Tanács 261/2004/EK rendelete).
Repulojegy torolve meg hetekkel korabban, amire elfogadtak a vouchert. De a levasarolhato kupon osszege nem tartalmazza a kifizetett poggyasz arat! Ez mennyire korrekt jogilag? Tehetnek ilyet akar most akar normal esetben?
(Panaszlevel naluk epp most lett csak benyujtva,valassz meg nincs)
gaborik
Ha te visszatérítést kérsz, akkor az egész összegre vagy jogosult.
Jughead
és a mi gépünket kb az elsők között törölték.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Jughead
5 229
Mivel a rendelet szerint az egész jár neki, így az egész jár neki, ennyi a lényeg. 😊8 napon belül nyilatkozhatsz, hogy pénzben kéred, de ha a vouchert már megkapta, akkor nem sokat segítettél neki ezzel. Zavi leírta, hogy a feladott poggyászért való összeget fogja jelenlegi helyzetében külön megkapniEgy talan sokaknal aktualis kerdes:Ha törlik a járatot, akkor fel kell ajánlania a jegy árát vagy másik, későbbi utazási lehetőséget azonos feltételekkel és te választhatsz ezek közül (Európai Parlament és a Tanács 261/2004/EK rendelete).
Repulojegy torolve meg hetekkel korabban, amire elfogadtak a vouchert. De a levasarolhato kupon osszege nem tartalmazza a kifizetett poggyasz arat! Ez mennyire korrekt jogilag? Tehetnek ilyet akar most akar normal esetben?
gaborik
Jughead
r.baggio
Szerintem megnyugtatóbb ez, mint egy vélemény arról, hogy így vagy úgy lesz valaki szerint.
több mint 4 éve
8 napon belül nyilatkozhatsz, hogy pénzben kéred, de ha a vouchert már megkapta, akkor nem sokat segítettél neki ezzel. Zavi leírta, hogy a feladott poggyászért való összeget fogja jelenlegi helyzetében külön megkapniEgy talan sokaknal aktualis kerdes:Ha törlik a járatot, akkor fel kell ajánlania a jegy árát vagy másik, későbbi utazási lehetőséget azonos feltételekkel és te választhatsz ezek közül (Európai Parlament és a Tanács 261/2004/EK rendelete).
gaborik
Jughead
---
több mint 4 éve
Jughead
5 229
Egy talan sokaknal aktualis kerdes:Ha törlik a járatot, akkor fel kell ajánlania a jegy árát vagy másik, későbbi utazási lehetőséget azonos feltételekkel és te választhatsz ezek közül (Európai Parlament és a Tanács 261/2004/EK rendelete).
gaborik
Szerkesztette: Jughead
több mint 4 éve
Ezeket tudtam meg gyorsban:air franceEgy talan sokaknal aktualis kerdes:Milyen légitársaság?
(Panaszlevel naluk epp most lett csak benyujtva,valasz meg nincs)
gaborik
r.baggio
(kivancsi leszek mivel indokoljak majd, nem hiszem hogy elneztek valamit. milyen kulsost vonnak majd bele "akinek mar kifizettek valamit a csomagok miatt". gondolom valami ilyesmi mese lesz.)
gaborik
"szerintem a kulon vett extra baggaget kulon visszakapjak penzben, ha azt kulon EMDn vettek. Ha AFnal vette az EMDt akkor az AF-on keresztul a honlapon sztem, ha travel agentnel vette akkor meg az agenten keresztul. Klm-es refundot pl klm.com-on kell kerni ha ott vette online a jegyet. Sztem AFnal is ugy van, de lehet ott kulonbozhet a policy."
Szerkesztette: zavi27
több mint 4 éve
AF-KL-nél dolgozom, megpróbálok majd utánakérdezni a refund csapatunknál. Igaz, most 4 napig nem dolgozunk.😊air franceEgy talan sokaknal aktualis kerdes:Milyen légitársaság?
(Panaszlevel naluk epp most lett csak benyujtva,valasz meg nincs)
gaborik
r.baggio
(kivancsi leszek mivel indokoljak majd, nem hiszem hogy elneztek valamit. milyen kulsost vonnak majd bele "akinek mar kifizettek valamit a csomagok miatt". gondolom valami ilyesmi mese lesz.)
gaborik
több mint 4 éve
Mikey
18 755
Írtam PM-et!Lehet nekem kell új szemüveg, de nem találom a Rétegsportok topikot, így itt kérdezném: van itt valaki, aki relatíve lelkesen követi a snooker eseményeit, esetleg képben van a játékosokkal?En követem.
Mikey
adam8
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Lehet nekem kell új szemüveg, de nem találom a Rétegsportok topikot, így itt kérdezném: van itt valaki, aki relatíve lelkesen követi a snooker eseményeit, esetleg képben van a játékosokkal?En követem.
Mikey
több mint 4 éve
Egy talan sokaknal aktualis kerdes:Milyen légitársaság?
gaborik
---
több mint 4 éve
gaborik
514
Egy talan sokaknal aktualis kerdes:Repulojegy torolve meg hetekkel korabban, amire elfogadtak a vouchert. De a levasarolhato kupon osszege nem tartalmazza a kifizetett poggyasz arat! Ez mennyire korrekt jogilag? Tehetnek ilyet akar most akar normal esetben?
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
Lehet nekem kell új szemüveg, de nem találom a Rétegsportok topikot, így itt kérdezném: van itt valaki, aki relatíve lelkesen követi a snooker eseményeit, esetleg képben van a játékosokkal?Szerintem az átneveződött Dartsra.
Mikey
több mint 4 éve
Mikey
18 755
Lehet nekem kell új szemüveg, de nem találom a Rétegsportok topikot, így itt kérdezném: van itt valaki, aki relatíve lelkesen követi a snooker eseményeit, esetleg képben van a játékosokkal?
több mint 4 éve
Doki nem itt számítottam rád 😊 Remélem jól vagytok?! Egyébként Facebookra még messenger formában sem akarjuk egyelőre a gyereket, ezért találtuk ki ezt. Nektek kitartást!!!!Olyan kérdésem vagyon, hogy fiamnak letöltöttem skype alkalmazát telefonra, hogy azon keresztül tudjon csevegni a haverjaival. Az a kérdésem van e ennek külön díja? Mert nem egyértelmű számomra. Wifit hasznàl, így az adatforgalom nem mérvadó. Köszönöm.4-5 eve amikor kulfoldon eltem hasznaltam telorol, semmi plusz dija nem volt. Egyebkent sztem sokkal jobban hasznalhato es egyszerubb mas programokkal. Most mar messengere csoportos hivast, vagy whats apot hasznalunk
dande
diverdoc
több mint 4 éve
Olyan kérdésem vagyon, hogy fiamnak letöltöttem skype alkalmazát telefonra, hogy azon keresztül tudjon csevegni a haverjaival. Az a kérdésem van e ennek külön díja? Mert nem egyértelmű számomra. Wifit hasznàl, így az adatforgalom nem mérvadó. Köszönöm.skype/messenger ingyenes, ha a másikot is azon hívod
dande
de skypenál akkor fizetős ha telószámot (vonalas/mobil) hívod
több mint 4 éve
Olyan kérdésem vagyon, hogy fiamnak letöltöttem skype alkalmazát telefonra, hogy azon keresztül tudjon csevegni a haverjaival. Az a kérdésem van e ennek külön díja? Mert nem egyértelmű számomra. Wifit hasznàl, így az adatforgalom nem mérvadó. Köszönöm.4-5 eve amikor kulfoldon eltem hasznaltam telorol, semmi plusz dija nem volt. Egyebkent sztem sokkal jobban hasznalhato es egyszerubb mas programokkal. Most mar messengere csoportos hivast, vagy whats apot hasznalunk
dande
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
Olyan kérdésem vagyon, hogy fiamnak letöltöttem skype alkalmazát telefonra, hogy azon keresztül tudjon csevegni a haverjaival. Az a kérdésem van e ennek külön díja? Mert nem egyértelmű számomra. Wifit hasznàl, így az adatforgalom nem mérvadó. Köszönöm.