NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
538
57
18:30-tól, ARENA4
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 5 éve
- JC6
6 999
A bowl.hu fórumon nincsenek határok. Ha lenne, Sobri rég ki lenne tiltva 😀Kicsit morbid hogy a halálát kívánod.Hát... reméljük...Dávid lehet mennybe ment, mert nem jelentkezik az ima session óta.Az instant imának 6-8 óra alatt hatnia kell.Hogy vagy Dávid? Imádkoztam érted!10 óra telt el, nem akarsz egy kis időt adni?
O1G
Coolearie
Sobri Jóska
vpi
O1G
😀
Coolearie
(Amúgy dehogy kívánom)
több mint 5 éve
Egy agyhalott szektásnál a halál, majd a menny csak a kezdet.Kicsit morbid hogy a halálát kívánod.Hát... reméljük...Dávid lehet mennybe ment, mert nem jelentkezik az ima session óta.Az instant imának 6-8 óra alatt hatnia kell.Hogy vagy Dávid? Imádkoztam érted!10 óra telt el, nem akarsz egy kis időt adni?
O1G
Coolearie
Sobri Jóska
vpi
O1G
😀
Coolearie
Nem nézheted egy normális ember szemével az ilyen vudubaromságokat.
több mint 5 éve
Ki tudja, david nagyot ment a témában az offtopicban 😀Kicsit morbid hogy a halálát kívánod.Hát... reméljük...Dávid lehet mennybe ment, mert nem jelentkezik az ima session óta.Az instant imának 6-8 óra alatt hatnia kell.Hogy vagy Dávid? Imádkoztam érted!10 óra telt el, nem akarsz egy kis időt adni?
O1G
Coolearie
Sobri Jóska
vpi
O1G
😀
Coolearie
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Kicsit morbid hogy a halálát kívánod.Hát... reméljük...Dávid lehet mennybe ment, mert nem jelentkezik az ima session óta.Az instant imának 6-8 óra alatt hatnia kell.Hogy vagy Dávid? Imádkoztam érted!10 óra telt el, nem akarsz egy kis időt adni?
O1G
Coolearie
Sobri Jóska
vpi
O1G
😀
több mint 5 éve
- JC6
6 999
Hát... reméljük...Dávid lehet mennybe ment, mert nem jelentkezik az ima session óta.Az instant imának 6-8 óra alatt hatnia kell.Hogy vagy Dávid? Imádkoztam érted!10 óra telt el, nem akarsz egy kis időt adni?
O1G
Coolearie
Sobri Jóska
vpi
több mint 5 éve
Dávid lehet mennybe ment, mert nem jelentkezik az ima session óta.Az instant imának 6-8 óra alatt hatnia kell.Hogy vagy Dávid? Imádkoztam érted!10 óra telt el, nem akarsz egy kis időt adni?
O1G
Coolearie
Sobri Jóska
több mint 5 éve
segít a gyógyszerész rovatunkbanSziasztok!Az én vitaminbombám: C vitamin (a kapszulás, amiben por alakban van, gyömbérpor, szegfűszegpor (örőlt mindkettő). Ezt mézben keverd ki. A gyömbér mennyiségétől függően pikáns, de ehető. Ha tömény, narncslében oldjad fel egy kicsit. Kezdődő torokgyulladásból tavaly napi három ilyen kigyógyított, pedig abba én 10-ból 10-be beleestem korábban.
Tudom, hogy ilyen nincs és érezhetően dilettáns a kérdés, de 5 nap múlva színpadon kéne állnom, ugyanakkor tegnap kijött rajtam egy ilyen taknyos-torokfájós cucc, ami legutóbb három hétig a hangszálaimon is rajta volt, és ez nyilván nem segít egy előadáson, szóval van valakinek a klasszikus neocitran-mebucain-acc jellegű megoldáson túl valami ötlete, mivel úszhatnám meg? Előre is köszönöm!
dankodavid
csi77
aaa izé a tablettácskában esetleg nemevaneúgyhogy a port összepréselik és Viola mán tabletta is, bár nem tudom, hogy áll a tudomány a liquid pressinggel, de szerintem szarul
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Az instant imának 6-8 óra alatt hatnia kell.Hogy vagy Dávid? Imádkoztam érted!10 óra telt el, nem akarsz egy kis időt adni?
O1G
Coolearie
több mint 5 éve
Hogy vagy Dávid? Imádkoztam érted!10 óra telt el, nem akarsz egy kis időt adni?
O1G
több mint 5 éve
- JC6
6 999
Hogy vagy Dávid? Imádkoztam érted!
több mint 5 éve
amúgy egyszerűbb:utalsz német sanyinak fél millát, felgyújtasz 2 jógastudiót
tolsz 3 miatyánkat rángatozózol kicsit lefekvés előtt mert megszáll a szentlélek és jó leszel
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Sziasztok!Az én vitaminbombám: C vitamin (a kapszulás, amiben por alakban van, gyömbérpor, szegfűszegpor (örőlt mindkettő). Ezt mézben keverd ki. A gyömbér mennyiségétől függően pikáns, de ehető. Ha tömény, narncslében oldjad fel egy kicsit. Kezdődő torokgyulladásból tavaly napi három ilyen kigyógyított, pedig abba én 10-ból 10-be beleestem korábban.
Tudom, hogy ilyen nincs és érezhetően dilettáns a kérdés, de 5 nap múlva színpadon kéne állnom, ugyanakkor tegnap kijött rajtam egy ilyen taknyos-torokfájós cucc, ami legutóbb három hétig a hangszálaimon is rajta volt, és ez nyilván nem segít egy előadáson, szóval van valakinek a klasszikus neocitran-mebucain-acc jellegű megoldáson túl valami ötlete, mivel úszhatnám meg? Előre is köszönöm!
dankodavid
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Hát a gyengék nem bírják, az tény 😊 😀ez gyilkosság, sósavat ne igyon?Sziasztok!Almaecet.
dankodavid
Esetleg citrommal, gyömbérrel, fokhagymával turbózva 😊
És persze pálinka. Meg lilahagyma.
warr_b
sutianap
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
ez gyilkosság, sósavat ne igyon?Sziasztok!Almaecet.
dankodavid
warr_b
több mint 5 éve
strepfen, luuf fehérmályva felváltvakamillatea mézzel denehogy filterest vegyé
több mint 5 éve
Sziasztok!Almaecet.
dankodavid
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Mézbe belereszelsz fokhagymát és gyömbért. Berakod a hűtőbe, óránként egy kiskanállal benyomsz. Lökhetsz bele fahéjat is, az se árt. Ha nem hányod ki, használ.
több mint 5 éve
dankodavid
2 246
Koszonom mindkettotoknek, ha mindent egyben tolok, es nem jobb, mar csak a piocasember marad. 😀Neocitrán csak akko szegyél ha szeretnél sokáig beteg lenni 😊Sziasztok!harsfa tea es egy kis palinka hozza.
dankodavid
engem rendbe szokott tenni. gyomber sem rossz melle.
ZoliMP
Gyömbér, méz, citrus ezerrel. Pálinka.
Ha ez se segít, akkor véged. 😀
kishaszi
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
kezdődő torokfájásra én fokhagymát is szoktam tolnipersze olyankor necces emberek közelébe menni 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Neocitrán csak akko szegyél ha szeretnél sokáig beteg lenni 😊Sziasztok!harsfa tea es egy kis palinka hozza.
dankodavid
ZoliMP
Gyömbér, méz, citrus ezerrel. Pálinka.
Ha ez se segít, akkor véged. 😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 567
Sziasztok!harsfa tea es egy kis palinka hozza.
dankodavid
több mint 5 éve
dankodavid
2 246
Sziasztok!Tudom, hogy ilyen nincs és érezhetően dilettáns a kérdés, de 5 nap múlva színpadon kéne állnom, ugyanakkor tegnap kijött rajtam egy ilyen taknyos-torokfájós cucc, ami legutóbb három hétig a hangszálaimon is rajta volt, és ez nyilván nem segít egy előadáson, szóval van valakinek a klasszikus neocitran-mebucain-acc jellegű megoldáson túl valami ötlete, mivel úszhatnám meg? Előre is köszönöm!
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
A kezdőlap bejött de a jobs részleg továbbra sem működik, csak tölt-tölt.Másnak működik normálisan a linkedin?Gyorsan néztem csak rá, de működőképesnek tűnt!
Nekem egyszerűen nem tölt be vagy ha igen csak egy része, de az is hosszú-hosszú percekig. (Mozilla)
Coolearie
kristóf17
[img=http://keptarhely.eu/thumbs/2019/11/20/v00/20191120v00rc1xbg.jpg][/url][/img]
[img=http://keptarhely.eu/thumbs/2019/11/20/v00/20191120v00r0ztxz.jpg][/url][/img]
Szerkesztette: Coolearie