NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
513
57
18:30-tól, ARENA4
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Epp mikor megy le a lakáspiac ingatlanozni küldened?Nem vagyok aktív munkakereső, csak nézelődök jobb lehetőségekért, viszont professionön a legutóbbi 15 jelentkezésemre semmilyen visszajelzést nem kaptam... b-kategóriás jogsival, emelt szintű angollal és alap spanyollal, 10+ vendéglátós tapasztalattal nyilván nem milliókat fizető állásokat nézek, de azért ez eléggé aggasztóEgy haverom emelt angollal és közép spanyollal ingatlanozik, havi 6-8 kilót visz haza, saját csapata van, stb. Pár hét komolyabb tanulással el tudod sajátítani a szakma mikéntjét, jól kommunikálsz, emberekkel foglalkoztál, van tapasztalatod ilyen téren, egy külföldiekkel foglalkozó irodában aranyat érnél.
Utóbb megint külföld lesz ebből, mert amit itthon tapasztal az ember, az ép ésszel lassan felfoghatatlan
r.baggio
Multi off? Ott is van pár kapcsolat, CBRE, stb.
#JC6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Az ingatlan off, személyes okokból 😊 marketing, eladás, tőzsde, na ezek nem a nekem való dolgokÉs igazából a pénz másodlagos, mindenem megvan így is, ami a boldog élethez kell, csak olyan munkáltatót keresek, ami elismeri a befektetett energiát... ilyet nem látok se közel, se távol sajnos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Unokatesómtól van személyes tapasztalatom ezekről:Nem vagyok aktív munkakereső, csak nézelődök jobb lehetőségekért, viszont professionön a legutóbbi 15 jelentkezésemre semmilyen visszajelzést nem kaptam... b-kategóriás jogsival, emelt szintű angollal és alap spanyollal, 10+ vendéglátós tapasztalattal nyilván nem milliókat fizető állásokat nézek, de azért ez eléggé aggasztóEgy haverom emelt angollal és közép spanyollal ingatlanozik, havi 6-8 kilót visz haza, saját csapata van, stb. Pár hét komolyabb tanulással el tudod sajátítani a szakma mikéntjét, jól kommunikálsz, emberekkel foglalkoztál, van tapasztalatod ilyen téren, egy külföldiekkel foglalkozó irodában aranyat érnél.
Utóbb megint külföld lesz ebből, mert amit itthon tapasztal az ember, az ép ésszel lassan felfoghatatlan
r.baggio
#JC6
ha nem évek óta a cégnél vagy, akkor a Karácsonyról, ünnepekről úgy en bloc le lehet mondani. Ha nincs eladás, akkor meg nincs bevételed sem. a nyelvvel bárhova el lehet jutni egyébként (első munkahelyemen a spanyol AP team leadnek spanyol tanári diplomája volt, nem találtak olyat, aki értett a területhez és tudott is volna folyékonyan spanyolul 😀 utána a SAP-ot meg excelt megtanították)
off a téma nagyon, én a lakásárverezésben látok jelenleg jó lehetőséget. Ismerősöm évi 2-3 ingatlant vesz. Csak olyanokra licitál, ahol piaci árnál (jóval) kedvezőbben hozzájuthat a pecóhoz, amit utána pár hónapon belül 1-2-3 millió haszonnal túlad (ő magánszemélyként csinálja, másodállásban kvázi, nem rossz az az évi 6-8 misi extra). Ha van érzéked/időd a felújításra, akkor azt is megéri (főleg ha vannak embereid a különböző munkákra), és akkor még többet is lehet rajta keresni (+ sajátnál is mindig jól jön). 1-2 év alatt összejön egy kisebb garzon ára, amit utána ki lehet adni, és így fix havi bevételed is lesz.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
- JC6
6 999
Nem vagyok aktív munkakereső, csak nézelődök jobb lehetőségekért, viszont professionön a legutóbbi 15 jelentkezésemre semmilyen visszajelzést nem kaptam... b-kategóriás jogsival, emelt szintű angollal és alap spanyollal, 10+ vendéglátós tapasztalattal nyilván nem milliókat fizető állásokat nézek, de azért ez eléggé aggasztóEgy haverom emelt angollal és közép spanyollal ingatlanozik, havi 6-8 kilót visz haza, saját csapata van, stb. Pár hét komolyabb tanulással el tudod sajátítani a szakma mikéntjét, jól kommunikálsz, emberekkel foglalkoztál, van tapasztalatod ilyen téren, egy külföldiekkel foglalkozó irodában aranyat érnél.
r.baggio
Multi off? Ott is van pár kapcsolat, CBRE, stb.
Szerkesztette: - JC6
több mint 4 éve
Nem vagyok aktív munkakereső, csak nézelődök jobb lehetőségekért, viszont professionön a legutóbbi 15 jelentkezésemre semmilyen visszajelzést nem kaptam... b-kategóriás jogsival, emelt szintű angollal és alap spanyollal, 10+ év vendéglátós tapasztalattal nyilván nem milliókat fizető állásokat nézek, de azért ez eléggé aggasztóUtóbb megint külföld lesz ebből, mert amit itthon tapasztal az ember, az ép ésszel lassan felfoghatatlan
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Kapcsolati tőke építésre tökéletes. Pár évvel ezelőtt olvastam egy statisztikát, miszerint a linkedines jelentkezéseknél 0.5%-ra kap a jelölt átlagosan választ, és 0,1%-ban lesz sikeres az álláskeresés (200ból 1re válaszolnak, és 1000 jelentkezésből 1re vesznek fel). Elsősorban külföldi munkáknál hasznos, itthonra szerintem a profession a legjobb (személyes tapasztalat alapján kb 60-70%ban visszajeleznek, és vagy felére be is hívtak interjúra).LinkedIn-en valahogy nem találom a megfelelő állásokat, ellentétben profession-nel. Legalábbis alig van, ami végzettségbe vágna, vay kevés az újdonság stb. Biztos, hogy rosszul használom, mert azt mondja mindenki milyen hasznos.Melyik most a legjobb álláskereső portál?LinkedIn
r.baggio
Én a Glassdoort is szeretem mondjuk ITs vagyok.
Proffesion gondolom itthon de azt sose használtam.
Toca
kristóf17
| Linkedinen engem pl. megtaláltak egy csehországi full-time kontrolling melóval, ahol fizették volna a költözést + első 2 hónapban a szállást. kár h épp 2 héttel a belgiumi gyakornokságom előtt, így nem lett belőle semmi...😀 meg azóta is volt már ott direkt megkeresésem, volt egyetemi szaktárstól meg volt kollégától is munkával kapcsolatban |
Baggionak:
iparág specifikus, egyre több cég próbál a HR költségeken spórolni (a professionon ~100-150k egy db álláshirdetés 1 hónapig), és saját jelentkezési portált fejlesztetnek (a multiknál már a legtöbbnél így van, Ecolab, Danone, Exxon, BP, Diageo, mindegyik big4, GE, Ford, Bosch, IBM, Microsoft, tényleg mind).
Itthoni munkákra profession, vagy ha multihoz mennél akkor az adott cég oldala. Külföldre glassdoor, indeed, monster, reed és linkedin.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
LinkedIn-en valahogy nem találom a megfelelő állásokat, ellentétben profession-nel. Legalábbis alig van, ami végzettségbe vágna, vay kevés az újdonság stb. Biztos, hogy rosszul használom, mert azt mondja mindenki milyen hasznos.Melyik most a legjobb álláskereső portál?LinkedIn
r.baggio
Toca
több mint 4 éve
Melyik most a legjobb álláskereső portál?LinkedIn
r.baggio
több mint 4 éve
Melyik most a legjobb álláskereső portál?Attól függ milyen területen keresel.
r.baggio
több mint 4 éve
Ő másfajta állást keres.Melyik most a legjobb álláskereső portál?tinder
r.baggio
Negritis
több mint 4 éve
Melyik most a legjobb álláskereső portál?tinder
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Melyik most a legjobb álláskereső portál?
---
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 567
kicsit keson, de vegre eszembe jutott a legromantikusabb nota ami passzol ide, jo kis rnbmajdnem tökéletes válasz, de:Hulye kerdes, de kivancsi vagyok ki mire gondol. Deha egy lannyal, akivel nagyon jol megvoltatok, s bar egymasnak sose vallottatok be az erzelmeiteket, s megis alapvetoen mig "egyutt" voltatok szetmentek, mert a tavolsag egy kollega es bizonyos problemak kozetek allanak( panikbetegseg stb, ami miatt most kepve van az uriember). Aztan masfel honapig "vitatkoztatok" egymason, vegul nagyon osszevesztetek s le is tiltott, s ott facebook hivatalosan osszejott a masik emberkevel. ( Ez harom hete) De most hetvegen beszeltetek kicsit, mert te le akartal irni neki minden igazat. De a beszelgetes nem sikerult, tamadolag lepett fel(de nem tiltott vissza). Ezzel a lannyal mar mindennek vege, vagy erdemes varni? En sajnos tudom mit erzek iranta, es igy most elegge pocsek minden.youtu.be/6uikJTnmtgw
Brotesz
Ne várj. Mindig jön egy csomó másik.
Sobri Jóska
www.youtube.com/watch?v=6z-xP7E_zMU
99ból csak a dirty
brotesz lépj tovább még nem is jártok és már ennyi feszkó van, ennek nem lesz jó vége.
briareos
"You thought you could keep this shit from me, yeah
Ya burnt bitch, I heard the story
You played me, you even gave him head
Now you're askin' for me back
You're just another act
Look elsewhere, 'cause you're done with me"
[Hook]
Fuck what I said, it don't mean shit now
Fuck the presents, might as well throw 'em out
Fuck all those kisses, they didn't mean jack
Fuck you, you ho, I don't want you back
Fuck what I said, it don't mean shit now
Fuck the presents, might as well throw 'em out
Fuck all those kisses, they didn't mean jack
Fuck you, you ho, I don't want you back
több mint 4 éve
Már miért lennék? 😎Állítólag a magány deviáns viselkedésformákhoz vezethet...Vajon Ki a F@szt érdekel már akkor?
Chargers LT
Kibaszásból kétszer olyan magányos leszel?
ozibozi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Állítólag a magány deviáns viselkedésformákhoz vezethet... Tanúsíthatom 😁 ha valaki egyszer kérdezné...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Engedd el mert felemészt. Megszünt a bizalom, sosem lesz belőle tartós , minőségi kapcsolat.Igazabol nem volt feszko elotte, meg ugy volt hogy januartol koltozik ki.majdnem tökéletes válasz, de:Hulye kerdes, de kivancsi vagyok ki mire gondol. Deha egy lannyal, akivel nagyon jol megvoltatok, s bar egymasnak sose vallottatok be az erzelmeiteket, s megis alapvetoen mig "egyutt" voltatok szetmentek, mert a tavolsag egy kollega es bizonyos problemak kozetek allanak( panikbetegseg stb, ami miatt most kepve van az uriember). Aztan masfel honapig "vitatkoztatok" egymason, vegul nagyon osszevesztetek s le is tiltott, s ott facebook hivatalosan osszejott a masik emberkevel. ( Ez harom hete) De most hetvegen beszeltetek kicsit, mert te le akartal irni neki minden igazat. De a beszelgetes nem sikerult, tamadolag lepett fel(de nem tiltott vissza). Ezzel a lannyal mar mindennek vege, vagy erdemes varni? En sajnos tudom mit erzek iranta, es igy most elegge pocsek minden.youtu.be/6uikJTnmtgw
Brotesz
Sobri Jóska
99ból csak a dirty
brotesz lépj tovább még nem is jártok és már ennyi feszkó van, ennek nem lesz jó vége.
briareos
A "vitak" inkabb olyanok voltak mint, hogy martuk egymast, meg hianyzunk egymasnak, nem akarja, hogy ne legyek az elete resze. Nem tudjuk, hogy mit csinaljunk. Aztan nyilvan mivel en 600 km-re vagyok tole a srac meg helyben, igy ugye meg nagyobb hatranyba kerultem. A letiltos vita elott is 3 nappal azt mondta, hogy karacsony utan el kell mennie hideg fejjel gondolkodni. Stb
Az a baj, hogy tudom, hogy vele szeretnem leelni az eletem. Innentol meg csak rosszabb az egesz.
Brotesz
Légy önző, gondolj most csak magadra. Kezdj el edzeni, vásárolj új dolgokat, okozz magadnak átmenetileg boldog pillanatokat.
És ne keress most "pótlékot", adj magadnak pár hónapot, a bosszú kapcsolatok csak kárt okoznak és csak bántani fogod a másik felet mert csak "tölteléknek" kell és ezt egy idő után minden nő megérzi.
Ja és a csaj jelentkezni fog mert imponál neki , hogy két pasit tart pórázon te pedig most faképnél hagytad..
Jön mindenféle ígérettel , csak , hogy újra megbolondítson de csak a saját egójának táplálása érdekli..
Elegánsan el kell utasítani a közeledését, röviden, tömören nem a "néha találkozhatnánk, bedobhatnánk egy kávét"stb dolgokkal.
Le kell zárni, minél hamarabb annál jobb. Fájni fog? Persze, hisz szereted. De ha ma lezárod akkor máris 1 nappal közelebb fogsz kerülni egy újhoz, egy jobbhoz.
Kitartás !
több mint 4 éve
youtu.be/HlXPmCIzdj0
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Ütöm.vagyis ez:Valójában ez a tökéletes válasz:majdnem tökéletes válasz, de:Hulye kerdes, de kivancsi vagyok ki mire gondol. Deha egy lannyal, akivel nagyon jol megvoltatok, s bar egymasnak sose vallottatok be az erzelmeiteket, s megis alapvetoen mig "egyutt" voltatok szetmentek, mert a tavolsag egy kollega es bizonyos problemak kozetek allanak( panikbetegseg stb, ami miatt most kepve van az uriember). Aztan masfel honapig "vitatkoztatok" egymason, vegul nagyon osszevesztetek s le is tiltott, s ott facebook hivatalosan osszejott a masik emberkevel. ( Ez harom hete) De most hetvegen beszeltetek kicsit, mert te le akartal irni neki minden igazat. De a beszelgetes nem sikerult, tamadolag lepett fel(de nem tiltott vissza). Ezzel a lannyal mar mindennek vege, vagy erdemes varni? En sajnos tudom mit erzek iranta, es igy most elegge pocsek minden.youtu.be/6uikJTnmtgw
Brotesz
Sobri Jóska
99ból csak a dirty
briareos
youtu.be/swnudbCnccs
Sobri Jóska
www.youtube.com/watch?v=UC-jvK553-A
😀
Negritis
www.youtube.com/watch?v=wzqdGkjj47E
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Hulye kerdes, de kivancsi vagyok ki mire gondol. Deha egy lannyal, akivel nagyon jol megvoltatok, s bar egymasnak sose vallottatok be az erzelmeiteket, s megis alapvetoen mig "egyutt" voltatok szetmentek, mert a tavolsag egy kollega es bizonyos problemak kozetek allanak( panikbetegseg stb, ami miatt most kepve van az uriember). Aztan masfel honapig "vitatkoztatok" egymason, vegul nagyon osszevesztetek s le is tiltott, s ott facebook hivatalosan osszejott a masik emberkevel. ( Ez harom hete) De most hetvegen beszeltetek kicsit, mert te le akartal irni neki minden igazat. De a beszelgetes nem sikerult, tamadolag lepett fel(de nem tiltott vissza). Ezzel a lannyal mar mindennek vege, vagy erdemes varni? En sajnos tudom mit erzek iranta, es igy most elegge pocsek minden.Hagyd a faszba.
Brotesz
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
vagyis ez:Valójában ez a tökéletes válasz:majdnem tökéletes válasz, de:Hulye kerdes, de kivancsi vagyok ki mire gondol. Deha egy lannyal, akivel nagyon jol megvoltatok, s bar egymasnak sose vallottatok be az erzelmeiteket, s megis alapvetoen mig "egyutt" voltatok szetmentek, mert a tavolsag egy kollega es bizonyos problemak kozetek allanak( panikbetegseg stb, ami miatt most kepve van az uriember). Aztan masfel honapig "vitatkoztatok" egymason, vegul nagyon osszevesztetek s le is tiltott, s ott facebook hivatalosan osszejott a masik emberkevel. ( Ez harom hete) De most hetvegen beszeltetek kicsit, mert te le akartal irni neki minden igazat. De a beszelgetes nem sikerult, tamadolag lepett fel(de nem tiltott vissza). Ezzel a lannyal mar mindennek vege, vagy erdemes varni? En sajnos tudom mit erzek iranta, es igy most elegge pocsek minden.youtu.be/6uikJTnmtgw
Brotesz
Sobri Jóska
99ból csak a dirty
briareos
youtu.be/swnudbCnccs
Sobri Jóska
www.youtube.com/watch?v=UC-jvK553-A
😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Aranyszabály, hogy sose hagyjuk, hogy kispadra ültessenek, te pedig cimbora rohadtul oda lettél rakva. Fel kell álni, hogy na csáá gyíkok, én leléptem... 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
- JC6
6 999
Hulye kerdes, de kivancsi vagyok ki mire gondol. Deha egy lannyal, akivel nagyon jol megvoltatok, s bar egymasnak sose vallottatok be az erzelmeiteket, s megis alapvetoen mig "egyutt" voltatok szetmentek, mert a tavolsag egy kollega es bizonyos problemak kozetek allanak( panikbetegseg stb, ami miatt most kepve van az uriember). Aztan masfel honapig "vitatkoztatok" egymason, vegul nagyon osszevesztetek s le is tiltott, s ott facebook hivatalosan osszejott a masik emberkevel. ( Ez harom hete) De most hetvegen beszeltetek kicsit, mert te le akartal irni neki minden igazat. De a beszelgetes nem sikerult, tamadolag lepett fel(de nem tiltott vissza). Ezzel a lannyal mar mindennek vege, vagy erdemes varni? En sajnos tudom mit erzek iranta, es igy most elegge pocsek minden.Sobri a te embered.
Brotesz
több mint 4 éve
m.youtube.com/watch?v=Tm4MuOdTQew
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv