NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
458
54
18:30-tól, ARENA4
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 4 éve
a fordnál meg mivel céges volt, 300e km-est találsz csak (tudom, amit te találsz az valóban 98.000km női tulaj fűtött garázsból) 😉És itt baggio picit elmosolyodik... 😀
vpi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Alapvetően napi használat, BP, meg 2-3 havonta kb 500 km pálya.Urak, lassan aktuális az autócsere (egy 2.0 benzines MK3 Mondeo van jelenleg, de már elég öreg), ki mit ajánlana?Napi használat vagy csak hétvégi bevásárláshoz, kiránduláshoz?
A kritériumok:
2012-es vagy fiatalabb, szívó benzines, legalább 1.6-os motor, lehetőleg kombi, de azért ne legyen anyahajó méretű mint mondjuk egy Insignia vagy egy újabb Mondeo. 192 cm vagyok, szóval férjek el, hátul a két gyerek (6 és fél, 3 és fél évesek). Mondjuk 3 millióig.
Amik adnák magukat:
Ford Focus
Kia Ceed / Hyundai i30
Renault Megane (alapvetően ódzkodok a francia autóktól, de ez valahogy tetszik, meg ár/érték arányban jónak tűnik)
Az ideális egy 8. gen. Accord lenne, de az azért egy polccal magasabban van 😛
Véleméynek, prók, kontrák?
Köszi!
warr_b
A koreai kocsikkal nekem annyi bajom van, hogx 7 év (gari) után off, franciát csak ha szervizes vagy, a fordnál meg mivel céges volt, 300e km-est találsz csak (tudom, amit te találsz az valóban 98.000km női tulaj fűtött garázsból) 😉
vpi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Urak, lassan aktuális az autócsere (egy 2.0 benzines MK3 Mondeo van jelenleg, de már elég öreg), ki mit ajánlana?Napi használat vagy csak hétvégi bevásárláshoz, kiránduláshoz?
A kritériumok:
2012-es vagy fiatalabb, szívó benzines, legalább 1.6-os motor, lehetőleg kombi, de azért ne legyen anyahajó méretű mint mondjuk egy Insignia vagy egy újabb Mondeo. 192 cm vagyok, szóval férjek el, hátul a két gyerek (6 és fél, 3 és fél évesek). Mondjuk 3 millióig.
Amik adnák magukat:
Ford Focus
Kia Ceed / Hyundai i30
Renault Megane (alapvetően ódzkodok a francia autóktól, de ez valahogy tetszik, meg ár/érték arányban jónak tűnik)
Köszi!
warr_b
A koreai kocsikkal nekem annyi bajom van, hogx 7 év (gari) után off, franciát csak ha szervizes vagy, a fordnál meg mivel céges volt, 300e km-est találsz csak (tudom, amit te találsz az valóban 98.000km női tulaj fűtött garázsból) 😉
több mint 4 éve
Urak, lassan aktuális az autócsere (egy 2.0 benzines MK3 Mondeo van jelenleg, de már elég öreg), ki mit ajánlana? A kritériumok:
Amik adnák magukat:
Ford Focus
Kia Ceed / Hyundai i30
Köszi!
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Aki jól ismeri Barcelonát, tud jó ár-érték arányban valami tuti kis tapas bárt/pubot ajánlani? Tudom, hogy kismillió van, de személyes tapasztalat alapú javaslatok jól jönnének
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 567
Ha vannak itt programozok egy gyors kerdesem lenne. Kukikat akarom mondani sutiket aka cookies teren 😀 Adott egy honlap ami nullarol fel van "epitve", de ugyebar eu-s szabalyozas van a cookiekra. A kerdesem az, hogy hogy tudok cookiekat "szervalni" a honlapomhoz? Az tudom, hogy lehet irni, de csak par alapvetohoz van tutorial, illetve nem hiszem, hogy minden honlap birtokos
van olyan "ceg/oldal" aki/ami megoszt ilyeneket es hasznalhatom az oldalamhoz?
mint pl bootstrap "elemek" html-ben?
Remelem ertheto a kerdesem 😀
több mint 4 éve
Budapesten van valami amatőr liga szerű labdarúgási lehetőség? Debrecenben van kispályás városi bajnokság évek óta, de Pesten ehhez hasonlót nem találtam még (igaz nagyon nem ks kerestem), csak ilyen fizetős minibajnokságok.üzleti liga,
Cégek szoktak még tudom ilyen házi focicsapatokat tartani, de most ahol kezdtem januárban nincs tudtommal, nekem meg kéne heti 1-2 sportolási opció - lokális ismerősi kör nélkül meg nehéz 😀.
MarioAna
Most kezdődik a selejtező, alsóbb ligás csapatok tuti örülnek 1-2 külsősnek aki tud focizni 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
...közös zuhany....😄Budapesten van valami amatőr liga szerű labdarúgási lehetőség? Debrecenben van kispályás városi bajnokság évek óta, de Pesten ehhez hasonlót nem találtam még (igaz nagyon nem ks kerestem), csak ilyen fizetős minibajnokságok.BLASZ 3-4-ben bármelyik csapat örülne neked, heti 1 edzés meg hétvégén egy meccs. Full ingyen, sőt, kaja, pia, szerelés meg sok kis apró extra.
Cégek szoktak még tudom ilyen házi focicsapatokat tartani, de most ahol kezdtem januárban nincs tudtommal, nekem meg kéne heti 1-2 sportolási opció - lokális ismerősi kör nélkül meg nehéz 😀.
MarioAna
Szerinted?
#JC6
Bocs az extráért! 😄😄😄😄
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 567
Tagdij mindenhol van 😊Budapesten van valami amatőr liga szerű labdarúgási lehetőség? Debrecenben van kispályás városi bajnokság évek óta, de Pesten ehhez hasonlót nem találtam még (igaz nagyon nem ks kerestem), csak ilyen fizetős minibajnokságok.BLASZ 3-4-ben bármelyik csapat örülne neked, heti 1 edzés meg hétvégén egy meccs. Full ingyen, sőt, kaja, pia, szerelés meg sok kis apró extra.
MarioAna
Szerinted?
#JC6
debrecenben full ingyen van minden ilyen?
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 4 éve
- JC6
6 999
Budapesten van valami amatőr liga szerű labdarúgási lehetőség? Debrecenben van kispályás városi bajnokság évek óta, de Pesten ehhez hasonlót nem találtam még (igaz nagyon nem ks kerestem), csak ilyen fizetős minibajnokságok.BLASZ 3-4-ben bármelyik csapat örülne neked, heti 1 edzés meg hétvégén egy meccs. Full ingyen, sőt, kaja, pia, szerelés meg sok kis apró extra.
MarioAna
Szerinted?
több mint 4 éve
nicotina.co/is-it-legal-to-fly-with-snus/2018/12/füstnélküli nikotintermékeket nem szokták engedni ( kivétel nicorette és társai)Repuloter fuggo is, mit szabad, mit nem. Es ugyintezotol is fugg. Legtobbszor a sajat hasznalatra vitt, kis mennyisegu gyogyszer nem gond. Nyilvan, nagy mennyisegnel szolhatnak.Igen csak ez nikotintermék, nem gyógyszer. Kb mintha cigit szállítanál, csak mivel hasonlít a svédre ami tiltott baj lehet. Magyarul meg ugyanaz a neve mindkettőnek úgyhogy nehéz infót találni.
Kiveve a kremek, folyekony dolgok. Az minden formaban tilos a kezipoggyaszban (100 milliliteres, atlatszo tartoban, 10 darab lehet, de ennyi). Meg a kremsajt, doboz sor, piperecucc is tilos.
ulpianus
Heisman Trophy
briareos
ezért kérdeztem hogy valakinek volt már valami hasonló tapasztalata
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
füstnélküli nikotintermékeket nem szokták engedni ( kivétel nicorette és társai)Repuloter fuggo is, mit szabad, mit nem. Es ugyintezotol is fugg. Legtobbszor a sajat hasznalatra vitt, kis mennyisegu gyogyszer nem gond. Nyilvan, nagy mennyisegnel szolhatnak.Igen csak ez nikotintermék, nem gyógyszer. Kb mintha cigit szállítanál, csak mivel hasonlít a svédre ami tiltott baj lehet. Magyarul meg ugyanaz a neve mindkettőnek úgyhogy nehéz infót találni.
Kiveve a kremek, folyekony dolgok. Az minden formaban tilos a kezipoggyaszban (100 milliliteres, atlatszo tartoban, 10 darab lehet, de ennyi). Meg a kremsajt, doboz sor, piperecucc is tilos.
ulpianus
Heisman Trophy
több mint 4 éve
Repuloter fuggo is, mit szabad, mit nem. Es ugyintezotol is fugg. Legtobbszor a sajat hasznalatra vitt, kis mennyisegu gyogyszer nem gond. Nyilvan, nagy mennyisegnel szolhatnak.Igen csak ez nikotintermék, nem gyógyszer. Kb mintha cigit szállítanál, csak mivel hasonlít a svédre ami tiltott baj lehet. Magyarul meg ugyanaz a neve mindkettőnek úgyhogy nehéz infót találni.
ulpianus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Repuloter fuggo is, mit szabad, mit nem. Es ugyintezotol is fugg. Legtobbszor a sajat hasznalatra vitt, kis mennyisegu gyogyszer nem gond. Nyilvan, nagy mennyisegnel szolhatnak.Kiveve a kremek, folyekony dolgok. Az minden formaban tilos a kezipoggyaszban (100 milliliteres, atlatszo tartoban, 10 darab lehet, de ennyi). Meg a kremsajt, doboz sor, piperecucc is tilos.
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Hívd fel őketIgen, de igazából az a kérdés hogy Ferihegyen a biztosági ellenőrzésnél lehet e vinni, mert azt tudom hogy magán a gépen tiltott használni, csak ezt USA weboldalon olvastam. Amúgy a LYFT nevű termékről van szó, hogy azzal mennyire baszakodnak az ellenőrök.Sajnálom ha most offolok egy ilyen témát, de lenne kérdésem? Ha valaki dolgozik repülőtéren valamikor vagy aki tisztában van a szabályokkal meg tudja kérdezni hogy táskában fel lehet vinni úgy nevezett "Nicotine pouchert" a gépre ? Ugyanis a svéd snüssz az tudom hogy bannolva van, de a nicotine pouchert lehet venni az EUban és ki is hozzák ha rendelsz. A szabály az EUban az hogy 17es év felett X mennyiségű dohány és alkohol terméket lehet felvinni, de ebbe nincs dohány és most akkor így mi van ?airline függő, legtöbb nem engedi, adott légitársaság honlapján csekkold
Heisman Trophy
briareos
Heisman Trophy
Call Center/Általános információ
Telefon: +36 (1) 296-7000
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Igen, de igazából az a kérdés hogy Ferihegyen a biztosági ellenőrzésnél lehet e vinni, mert azt tudom hogy magán a gépen tiltott használni, csak ezt USA weboldalon olvastam. Amúgy a LYFT nevű termékről van szó, hogy azzal mennyire baszakodnak az ellenőrök.Sajnálom ha most offolok egy ilyen témát, de lenne kérdésem? Ha valaki dolgozik repülőtéren valamikor vagy aki tisztában van a szabályokkal meg tudja kérdezni hogy táskában fel lehet vinni úgy nevezett "Nicotine pouchert" a gépre ? Ugyanis a svéd snüssz az tudom hogy bannolva van, de a nicotine pouchert lehet venni az EUban és ki is hozzák ha rendelsz. A szabály az EUban az hogy 17es év felett X mennyiségű dohány és alkohol terméket lehet felvinni, de ebbe nincs dohány és most akkor így mi van ?airline függő, legtöbb nem engedi, adott légitársaság honlapján csekkold
Heisman Trophy
briareos
több mint 4 éve
Sajnálom ha most offolok egy ilyen témát, de lenne kérdésem? Ha valaki dolgozik repülőtéren valamikor vagy aki tisztában van a szabályokkal meg tudja kérdezni hogy táskában fel lehet vinni úgy nevezett "Nicotine pouchert" a gépre ? Ugyanis a svéd snüssz az tudom hogy bannolva van, de a nicotine pouchert lehet venni az EUban és ki is hozzák ha rendelsz. A szabály az EUban az hogy 17es év felett X mennyiségű dohány és alkohol terméket lehet felvinni, de ebbe nincs dohány és most akkor így mi van ?airline függő, legtöbb nem engedi, adott légitársaság honlapján csekkold
Heisman Trophy
több mint 4 éve
Sajnálom ha most offolok egy ilyen témát, de lenne kérdésem? Ha valaki dolgozik repülőtéren valamikor vagy aki tisztában van a szabályokkal meg tudja kérdezni hogy táskában fel lehet vinni úgy nevezett "Nicotine pouchert" a gépre ? Ugyanis a svéd snüssz az tudom hogy bannolva van, de a nicotine pouchert lehet venni az EUban és ki is hozzák ha rendelsz. A szabály az EUban az hogy 17es év felett X mennyiségű dohány és alkohol terméket lehet felvinni, de ebbe nincs dohány és most akkor így mi van ?
több mint 4 éve
ugye nem thai csajt veszel el mert akkor csekkold dolgokat előre.Az NCAA-s harcaid mondjuk eleg konkretak eleg regota ahogy iden is es csak rad vonatkoztak legtobbszor, most eppen Makaekkal es az NSO--val is iden egesz szezonban ezek szerint, ezekre azert lehetne reagalni akar. De, tenyleg ez csak ilyen erzes volt, hogy feljottem ma ide, es megint valami csatarozasrol olvashattam.😊Ha ennyire hiányolod, megteszem: nekem az nem harc, hogy augusztus végén elindulnak az ncaa közvetítések, és nem volt olyan cikkem, melyben ezeket ne említettem volna promóképp, minden meccs streamjét megosztottam, egyetlen tárgyi tévedést nem emeltem ki, semmit nem kritizáltam (privát üzenetben tettem szóvá, hogy mint anno a diginél, miért van az, hogy semmilyen szinten nem foglalkoznak cikk vagy legalább videó/podcast formájában a liga népszerűsítésével, akik ott ülnek szakértőként), majd október közepén az eredménykövetőbe beírok egy ilyen kommentet, ami nyilvánvalóan "bosszúból való köcsögözés"
zavi27
a galaxy-n közben elkezdődött a meccs, már vezet is a Clemson 7:0-ra, aki mint a közvetítésből kiderülhetett, egy személyÉs erre jött az említett üzenet meg még számos hasonló. Ezek után a cikkeimben továbbra se ignoráltam a galaxy-t, az eredménykövetős fejlécben mindig ki lettek emelve a sugárzott mérkőzések, kritika továbbra sem hangzott el. De arról már rég letettem, hogy bárkit is meggyőzzek, ez nem az a közeg, ahol észérvekkel operálni lehet (utólag hány ember ismerte be tévedését a korábbi pro vs college offense kérdésben? ki volt az, aki összeboronálta az fk-t és a bowl.hu-t?) inkább az olyan dolgokkal foglalkozok, melyek boldoggá tesznek, mint készülődés az esküvőnkre, thaiföldi nászutunkra, ja meg a hétfői ncaa nagydöntő beharangozójára.
r.baggio
r.baggio
gyenge terelés kisérlet off 😀
több mint 4 éve
Ok, koszi a reagalast, ertheto volt igy a te oldalad. Sok boldogsagot az eskuvohoz, es a naszuthoz is majd!😊Az NCAA-s harcaid mondjuk eleg konkretak eleg regota ahogy iden is es csak rad vonatkoztak legtobbszor, most eppen Makaekkal es az NSO--val is iden egesz szezonban ezek szerint, ezekre azert lehetne reagalni akar. De, tenyleg ez csak ilyen erzes volt, hogy feljottem ma ide, es megint valami csatarozasrol olvashattam.😊Ha ennyire hiányolod, megteszem: nekem az nem harc, hogy augusztus végén elindulnak az ncaa közvetítések, és nem volt olyan cikkem, melyben ezeket ne említettem volna promóképp, minden meccs streamjét megosztottam, egyetlen tárgyi tévedést nem emeltem ki, semmit nem kritizáltam (privát üzenetben tettem szóvá, hogy mint anno a diginél, miért van az, hogy semmilyen szinten nem foglalkoznak cikk vagy legalább videó/podcast formájában a liga népszerűsítésével, akik ott ülnek szakértőként), majd október közepén az eredménykövetőbe beírok egy ilyen kommentet, ami nyilvánvalóan "bosszúból való köcsögözés"
zavi27
a galaxy-n közben elkezdődött a meccs, már vezet is a Clemson 7:0-ra, aki mint a közvetítésből kiderülhetett, egy személyÉs erre jött az említett üzenet meg még számos hasonló. Ezek után a cikkeimben továbbra se ignoráltam a galaxy-t, az eredménykövetős fejlécben mindig ki lettek emelve a sugárzott mérkőzések, kritika továbbra sem hangzott el. De arról már rég letettem, hogy bárkit is meggyőzzek, ez nem az a közeg, ahol észérvekkel operálni lehet (utólag hány ember ismerte be tévedését a korábbi pro vs college offense kérdésben? ki volt az, aki összeboronálta az fk-t és a bowl.hu-t?) inkább az olyan dolgokkal foglalkozok, melyek boldoggá tesznek, mint készülődés az esküvőnkre, thaiföldi nászutunkra, ja meg a hétfői ncaa nagydöntő beharangozójára.
r.baggio
r.baggio
több mint 4 éve
Az NCAA-s harcaid mondjuk eleg konkretak eleg regota ahogy iden is es csak rad vonatkoztak legtobbszor, most eppen Makaekkal es az NSO--val is iden egesz szezonban ezek szerint, ezekre azert lehetne reagalni akar. De, tenyleg ez csak ilyen erzes volt, hogy feljottem ma ide, es megint valami csatarozasrol olvashattam.😊Ha ennyire hiányolod, megteszem: nekem az nem harc, hogy augusztus végén elindulnak az ncaa közvetítések, és nem volt olyan cikkem, melyben ezeket ne említettem volna promóképp, minden meccs streamjét megosztottam, egyetlen tárgyi tévedést nem emeltem ki, semmit nem kritizáltam (privát üzenetben tettem szóvá, hogy mint anno a diginél, miért van az, hogy semmilyen szinten nem foglalkoznak cikk vagy legalább videó/podcast formájában a liga népszerűsítésével, akik ott ülnek szakértőként), majd október közepén az eredménykövetőbe beírok egy ilyen kommentet, ami nyilvánvalóan "bosszúból való köcsögözés"
zavi27
r.baggio
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Legalább tökéletesen bemutattad, hogy hol is bicsaklik meg az a gondolkodás, mikor egy fórumot, ahova az emberek szabadon beregisztrálva kommentelnek és közülük bárkiből szerkesztő lehetett, egy entitásnak, "hive mind"-nak bélyegeznek. Hozzászólásodban különböző hozzászólásokban olvasható egyéni, sok esetben nem is admintól származó véleményeket mostál össze, mintha az valamiféle bowl.hu-s kollektív kinyilatkoztatás lett volna. (lásd pl. PFF Zoli esetét). Ami egyszerűen nonszensz, így a hsz többi elemét is teljesen felesleges boncolgatnom, nem konkrétumok, hanem benyomások, azzal vitatkozni pedig lehetetlen. És pont ami ellen felszólaltál, ugyanazt tetted most te is, látod milyen könnyű is ez.Persze, ezek inkabb benyomasok, erzetek voltak inkabb az utobbi evekbol amik remlettek. Nekem ez jott le itt nagy altalanossagban, hogy ilyen az itteni kozvelekedes, hozzaallas legtobbszor mas magyar oldalak, kozvetitesek, kommentatorok iranyaban sokak reszerol, tisztelet a kivetelnek persze. Hogy mindig van valami aktualis bowl.hu forum meghatarozobb, regebbi tagok vs. valaki elleni kuzdelem, kritizalas.😊 Az NCAA-s harcaid mondjuk eleg konkretak eleg regota ahogy iden is es csak rad vonatkoztak legtobbszor, most eppen Makaekkal es az NSO--val is iden egesz szezonban ezek szerint, ezekre azert lehetne reagalni akar. De, tenyleg ez csak ilyen erzes volt, hogy feljottem ma ide, es megint valami csatarozasrol olvashattam.😊
r.baggio
Szerkesztette: zavi27
több mint 4 éve
ozibozi
17 212
nem is szakérthetne ott Höri mester, ha állandóan a Bowl.hu-t kellene reklámoznia ricsiéknek a bemutatáskor' . Ez is egy feltétel lehet, mert az tisztán látszik, hogy Móricz rokonait' megszégyenítő Uram-Bátyám Öcsém-Fiam szinten működik az egész sport tévés buli. mert azért az ott már nem kis buli...
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Legalább tökéletesen bemutattad, hogy hol is bicsaklik meg az a gondolkodás, mikor egy fórumot, ahova az emberek szabadon beregisztrálva kommentelnek és közülük bárkiből szerkesztő lehetett, egy entitásnak, "hive mind"-nak bélyegeznek. Hozzászólásodban különböző hozzászólásokban olvasható egyéni, sok esetben nem is admintól származó véleményeket mostál össze, mintha az valamiféle bowl.hu-s kollektív kinyilatkoztatás lett volna. (lásd pl. PFF Zoli esetét). Ami egyszerűen nonszensz, így a hsz többi elemét is teljesen felesleges boncolgatnom, nem konkrétumok, hanem benyomások, azzal vitatkozni pedig lehetetlen. És pont ami ellen felszólaltál, ugyanazt tetted most te is, látod milyen könnyű is ez.
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 4 éve
Akkor csak sikerult kibogozni a szalakat: mindenki hulye, csak jj helikopter. 😀Én szimpla forumolvasokent, kommentelokent az a megerzesem csak tendenciakent hosszu evek ota, hogy itt tenyleg mindig csak a masik fel szokott a hibas, a rossz, a galad, a gyenge szinvonalu lenni, csak a bowl.hu nem es NCAA vonalon meg JJ? Mindig oket rekesztik ki, mindig veletek nem targyalnak, mindenkinek (csak úgy?) a forum elobb-utobb a elkerulendo ellensege lesz. Akarki adta/adja regota az NFL/NCAA-t itthon azok mindig szakmailag rosszak, nezni sem erdemes, miert nem minket kerdeznek, hivnak inkabb. Az FK oldal, szerkesztok, cikkek dilettansok, micsoda hulyesegeket allitanak mindig, mire fol probalkoznak a patreonnal, a kivalt es megalakult masik NFL-es oldal is micsoda rossz viszonyban valt el, a bowl.hu oldal tulajjal nagyon soakig ment itt a bohockodas, es mindenben o volt a gonosz, mindent o hatraltatott. Az osszes szaki a Sport tv-n alkalmatlan valamiert, mit keres ott egy PFF munkatars nem ert hozza ugy mint mi, csak tesibol felmentett, velemenynelkuli, statisztikafelmondo stb. stb.. Most vegre van NCAA kozvetites, ott is kibabraltak csak pont veletek. Szoval tetelesen biztos mindet meg lehet indolkolni hogy miert mindig a masik fel nem keresett, meg miert ok csinaljak igenytelenul, nyelvtanilag szakmailag hibasan, rosszul az amcsifocival foglalkozast, de azert mas oda tud kerulni ha akar es megfelel elobb utobb valahova szerintem. (pl. Höri). Pedig sokkal jobb lenne egy nagy osszefogas, egymas tamogatasa inkabb hogy mindenki probalkozik, dolgozik szeretett sportagunkert valamilyen formaban, mint a folyamatos kritizalas, vitatkozas csak mi eppen miert nem jo.
Stez
Szerkesztette: zavi27