Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Valakinek van tippje jó kis mp3 lejátszóra? Semmi extra, jól szóljon, nem árt az se, ha márkás
több mint 12 éve
Akkor nem vetted a lapot. Fáradok, vagy mi...egybeírtam elsőre, de aláhúzta, hogy márpedig az úgy nem jó.Amadeus91Okosak/telefonok.apeszosanno Békéscsabán pl a legelső gépünkhöz kaptunk XP telepítő cd-t. Rendesen legálisan véve minden ami kell. Laptophoz szintén újratelepítő minden, igaz office nélkül, de arra meg az open office is elég amire én használom.de amúgy ha veszel 1 gépet a MédijaMárkban vagy máshol, akkor alapból van rajta egy windóz, nem?Amadeus91nem feltétlen, ha van ált windows starter, v freedosDivat
ha már itt vagyunk: a nokia okos telefonok milyenek?Amadeus91
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
ha már itt vagyunk: a nokia okos telefonok milyenek?Amadeus91Amelyiken Windows Phone 7 van, az szerintem jó(Lumia 610, 710, 800 stb). Nem fagynak, gyorsak. Ha el tudod viselni a WP7 op. rendszert akkor nyugodtan vehetsz olyat. A többi Nokia smartphone-ról nem tudok semmit sajnos.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
egybeírtam elsőre, de aláhúzta, hogy márpedig az úgy nem jó.Okosak/telefonok.apeszosanno Békéscsabán pl a legelső gépünkhöz kaptunk XP telepítő cd-t. Rendesen legálisan véve minden ami kell. Laptophoz szintén újratelepítő minden, igaz office nélkül, de arra meg az open office is elég amire én használom.de amúgy ha veszel 1 gépet a MédijaMárkban vagy máshol, akkor alapból van rajta egy windóz, nem?Amadeus91nem feltétlen, ha van ált windows starter, v freedosDivat
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Okosak/telefonok.anno Békéscsabán pl a legelső gépünkhöz kaptunk XP telepítő cd-t. Rendesen legálisan véve minden ami kell. Laptophoz szintén újratelepítő minden, igaz office nélkül, de arra meg az open office is elég amire én használom.de amúgy ha veszel 1 gépet a MédijaMárkban vagy máshol, akkor alapból van rajta egy windóz, nem?Amadeus91nem feltétlen, ha van ált windows starter, v freedosDivat
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
anno Békéscsabán pl a legelső gépünkhöz kaptunk XP telepítő cd-t. Rendesen legálisan véve minden ami kell. Laptophoz szintén újratelepítő minden, igaz office nélkül, de arra meg az open office is elég amire én használom.de amúgy ha veszel 1 gépet a MédijaMárkban vagy máshol, akkor alapból van rajta egy windóz, nem?Amadeus91nem feltétlen, ha van ált windows starter, v freedosDivat
ha már itt vagyunk: a nokia okos telefonok milyenek?
több mint 12 éve
de amúgy ha veszel 1 gépet a MédijaMárkban vagy máshol, akkor alapból van rajta egy windóz, nem?Amadeus91nem feltétlen, ha van ált windows starter, v freedos
|
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
de amúgy ha veszel 1 gépet a MédijaMárkban vagy máshol, akkor alapból van rajta egy windóz, nem?
több mint 12 éve
Az nem volt kérdés 😊 Még az a gép is az enyém. És több helyre mentjük a fontos dolgokat.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Úgyse volt legális... nem került semmibe.Akkor format C: lesz. Veszítenivalóm nincs.Matthew99És az öcsédnek? 😛apeszos
több mint 12 éve
Akkor format C: lesz. Veszítenivalóm nincs.Matthew99És az öcsédnek? 😛
több mint 12 éve
Akkor format C: lesz. Veszítenivalóm nincs.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
De azért azt látod, hogy elég kétesélyes a dolog. 😉
több mint 12 éve
Még én se próbáltam mert szerencsére nem az én gépem szarakszik hanem az öcsémé. És még nem volt időm átmenni. De mindenképp elmondom a tapasztalatokat.
több mint 12 éve
Ja, mint említettem nem vagyok érdekelt a dologban, szóval nem sürgős, lehet majd csak hetek múlva veszem hasznát... De ha M99 küld valami visszajelzést azt én is megköszönöm 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Amúgy működik amit küldtem, vagy annyira kinyírta a gépeteket, hogy azóta fel sem tudtatok jönni? 😀
több mint 12 éve
Ebből is látszik hogy JC6 csak a trash miatt van itt, fociszerető ember nem vállal ilyet a reg. season közepén 😊RataxesDe ez nekem most milyen jól jött.. mire visszajön, megtörik az átok. 😀
több mint 12 éve
Ebből is látszik hogy JC6 csak a trash miatt van itt, fociszerető ember nem vállal ilyet a reg. season közepén 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
Ja, JC6 meg pont száműzte magát 😀Még csak félig törlődött ne izgulj 😊Matthew99szegény apeszos... 😀DivatJaaaj, olyan frappánsak vagytok 😛Rataxesazért figyeled, hogy apeszossal, hogy egyre gondoltunk? 😀Amadeus91
több mint 12 éve
Az a PM jöhetne nekem is 😊 (tesóm gépe hasonló betegségben szenved, de eddig nem fordítottam rá túl sok energiát érdekeltség hiányában 😊 )Ment PM.SchleckIgen.Matthew99Köszi az álszent válaszokat 😛 Valami használható?Matthew99Windows 7-hez?Schleck
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Még csak félig törlődött ne izgulj 😊szegény apeszos... 😀DivatJaaaj, olyan frappánsak vagytok 😛Rataxesazért figyeled, hogy apeszossal, hogy egyre gondoltunk? 😀Amadeus91
több mint 12 éve
szegény apeszos... 😀Jaaaj, olyan frappánsak vagytok 😛Rataxesazért figyeled, hogy apeszossal, hogy egyre gondoltunk? 😀Amadeus91
|
több mint 12 éve
Tiltakozom. Én nem gondolkodtam.Jaaaj, olyan frappánsak vagytok 😛Rataxesazért figyeled, hogy apeszossal, hogy egyre gondoltunk? 😀Amadeus91
több mint 12 éve
Ment PM.Igen.Matthew99Köszi az álszent válaszokat 😛 Valami használható?Matthew99Windows 7-hez?Schleck
több mint 12 éve
Igen.Köszi az álszent válaszokat 😛 Valami használható?Matthew99Windows 7-hez?Schleck