Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az a Helyszínelőkben volt.
több mint 13 éve
Tudtok ajánlani olyan programot, amivel fel lehet nagyítani egy képet sokszorosára, mégsem lesz pixeles? Egyszer láttam valami ilyesmit, csak elfelejtettem a cucc nevét. Köszi!

több mint 13 éve
Csak nem elég korai... 😀vikingsnak a HC buktató meccse pár éve azért kemény voltbriareosazért technikailag az NFL-ben bundázni? jó pár embert meg kell venni hozzá az 53-s keretből...Amadeus91Pár éve a Toledo Rockets játékosai buktak le pl.jjncaaAusztráliát meg bűnözők, mégse jelent ez a tény semmit.NFL-ben bunda?(!)Amadeus91Point shaving ott is van, elhiheted
Bukik alapították az nfl-t, szóval megesikjjncaa
Persze minden sportban van bunda ahol pénz is, gondolom az NCAA-ben is, mégha nem is bukik alapították.
Van konkrét kiderült eset egyébiránt? Akár NFL, akár NCAA?
Sobri Jóska
több mint 13 éve
vikingsnak a HC buktató meccse pár éve azért kemény voltazért technikailag az NFL-ben bundázni? jó pár embert meg kell venni hozzá az 53-s keretből...Amadeus91Pár éve a Toledo Rockets játékosai buktak le pl.jjncaaAusztráliát meg bűnözők, mégse jelent ez a tény semmit.NFL-ben bunda?(!)Amadeus91Point shaving ott is van, elhiheted
Persze minden sportban van bunda ahol pénz is, gondolom az NCAA-ben is, mégha nem is bukik alapították.
Sobri Jóska
több mint 13 éve
azért technikailag az NFL-ben bundázni? jó pár embert meg kell venni hozzá az 53-s keretből...Pár éve a Toledo Rockets játékosai buktak le pl.jjncaaAusztráliát meg bűnözők, mégse jelent ez a tény semmit.NFL-ben bunda?(!)Amadeus91Point shaving ott is van, elhiheted
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Pár éve a Toledo Rockets játékosai buktak le pl.Ausztráliát meg bűnözők, mégse jelent ez a tény semmit.NFL-ben bunda?(!)Amadeus91Point shaving ott is van, elhiheted
Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Hát ezt magamtól nem találtam volna ki, hogy ez lesz a gond. 😀Hát nem megoldás a problémádra teljesen, de a jobb kattintás link megnyitása új lapon-nal nem nyitja meg a képet nagyban egy másik oldalon?SchleckNa ez jóféle. 😀
Így megnyitja (elnavigál a gophoto.it oldalra), viszont vaterán ha több kép van feltöltve, csak az elsőt hozza be...
Gophoto it bővítményt kellett letörölni... beszarás...
Köszi, Schleck a segítséget. 😊süti
De örülök, hogy megoldódott. 😊
több mint 13 éve
Ausztráliát meg bűnözők, mégse jelent ez a tény semmit.NFL-ben bunda?(!)Amadeus91Point shaving ott is van, elhiheted
több mint 13 éve
NFL-ben bunda?(!)Amadeus91Point shaving ott is van, elhiheted
Bukik alapították az nfl-t, szóval megesik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
NFL-ben bunda?(!)
több mint 13 éve
Hát nem megoldás a problémádra teljesen, de a jobb kattintás link megnyitása új lapon-nal nem nyitja meg a képet nagyban egy másik oldalon?SchleckNa ez jóféle. 😀
Így megnyitja (elnavigál a gophoto.it oldalra), viszont vaterán ha több kép van feltöltve, csak az elsőt hozza be...
Gophoto it bővítményt kellett letörölni... beszarás...
Köszi, Schleck a segítséget. 😊
több mint 13 éve
Helló!1, Szerintem a törülközőket nézed szalagnak, ezek főleg az irányítón vannak, értelemszerűen az izzadságot törlik bele.
Még új vagyok itt, és az nfl-t is néhány hete követem, kérdéseim ez tükrözni is fogják 😊
1, Némely játékos oldalán, vagy hátul, lóg egy szalag, ennek mi a funkciója, könnyebb legyen lerántani? 😊
2, Mennyire tiszta sportág? Értem ez alatt főleg a bunda veszélyt, szoktak e botrányok lenni emiatt?
Köszi előre is a felvilágosítást.steroid stewie
2, Bunda minden sportágban van, botrányból meg bőven kijutott az NFL-re idén is. Ugye kiderült, hogy a Saints védői külön pénzt kaptak ha sérülést okoztak. Idén pedig az NFL-es sporik "sztrájkoltak", így nem erre a szintre való bírók vezették a meccseket, így volt is bőven probléma.
Főoldalon a cikkek között, vagy a szerkesztők blogjain más-más témában is utána olvashatsz dolgoknak, ha ilyen jellegű témában is érdeklődsz a sportág iránt.
több mint 13 éve
Mi a jó büdös kurva eget sikerült csinálnom, hogy vaterán nem nyitja meg nagyban a képeket. Vagy ugyanaz a "képnézegetős" program van a galaktikabolton is: galaktikabolt.hu/termek/galaktika_magazin_-_ket_teljes_evfolyam_2008_es_2007.htmlHát nem megoldás a problémádra teljesen, de a jobb kattintás link megnyitása új lapon-nal nem nyitja meg a képet nagyban egy másik oldalon?
Ha itt kattintok a képre se hozza fel nagyba, csak a töltés képernyőt.
Nem nyitja meg egyik böngésző sem, chrome-ból külön törölgettem minden szart, meg ccleanert is futtattam stbstb...
Van valakinek valami ötlete, mielőtt formánám az egész vinyót a gecibe ? (Szar így vaterán használt könyvekre licitálni...)süti
több mint 13 éve
Helló!Még új vagyok itt, és az nfl-t is néhány hete követem, kérdéseim ez tükrözni is fogják 😊
1, Némely játékos oldalán, vagy hátul, lóg egy szalag, ennek mi a funkciója, könnyebb legyen lerántani? 😊
2, Mennyire tiszta sportág? Értem ez alatt főleg a bunda veszélyt, szoktak e botrányok lenni emiatt?
Köszi előre is a felvilágosítást.
több mint 13 éve
Mi a jó büdös kurva eget sikerült csinálnom, hogy vaterán nem nyitja meg nagyban a képeket. Vagy ugyanaz a "képnézegetős" program van a galaktikabolton is: galaktikabolt.hu/termek/galaktika_magazin_-_ket_teljes_evfolyam_2008_es_2007.htmlHa itt kattintok a képre se hozza fel nagyba, csak a töltés képernyőt.
Nem nyitja meg egyik böngésző sem, chrome-ból külön törölgettem minden szart, meg ccleanert is futtattam stbstb...
Van valakinek valami ötlete, mielőtt formánám az egész vinyót a gecibe ? (Szar így vaterán használt könyvekre licitálni...)
több mint 13 éve
rutin meló? 😊Fizikailag lehetséges az, hogy a kontaklencse túlcsússzon a felső szemhéj mögé, a szem hátsó részébe?Csukd be a szemed és fent kezdd el forgatni. Ha benne van érezni fogod. De szerintem annyira a felső szemhéjadat is fel tudod "nyitni", hogy beláss...
Newman
Egyszer nekem felment, de a szemforgatással lejött könnyen...catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Fizikailag lehetséges az, hogy a kontaklencse túlcsússzon a felső szemhéj mögé, a szem hátsó részébe?Csukd be a szemed és fent kezdd el forgatni. Ha benne van érezni fogod. De szerintem annyira a felső szemhéjadat is fel tudod "nyitni", hogy beláss...
Newman
Egyszer nekem felment, de a szemforgatással lejött könnyen...
több mint 13 éve
Fizikailag lehetséges az, hogy a kontaklencse túlcsússzon a felső szemhéj mögé, a szem hátsó részébe?Olyan helyre nem tud csúszni, hogy ne tudd kivenni, pislogj sokat, forgasd a szemed, ha tényleg nem megy, nézesd meg gyorsan
Azt hiszem bent maradt a lencsém, de most nem tudom kivenni. (volt már rá példa, hogy a szemhéj alá ment, akkor sikerült)Newman

---
több mint 13 éve
Fizikailag lehetséges az, hogy a kontaklencse túlcsússzon a felső szemhéj mögé, a szem hátsó részébe?Azt hiszem bent maradt a lencsém, de most nem tudom kivenni. (volt már rá példa, hogy a szemhéj alá ment, akkor sikerült)
több mint 13 éve
Windows 8 nem játszik? Tudok segíteni.
több mint 13 éve
aha, sőt lefuttattam több hibajavítót, próbálkoztam registry cleanerrel, rendszerellenőrzéssel meg miegymással, a windows update során meg dll hibát ír, szóval windows reinstall lesz ebből...

---
több mint 13 éve
el akarok indítani egy programot, erre állandóan ezt a hibaüzenetet kapom...C:\Windows\Microsoft.NET\Framework mappán belül látod a v4.0.30319 mappát?
imagerz.com/QE9DWUtvAwMABFNOGQVQ
na most a NET-keretrendszer elméletileg már fel lett telepítve, még a verziószámra is külön figyeltem, de ez a gépet nem hatja meg
valaki ötlet, megoldás?jjncaa
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Kösz,akadt mindennel,de végigszenvedtem...😊Üdv!probáld meg másik lejátszóvalempty taxi
Segítséget kérnék,mert nem tudom mi lehet a baj.
TYT-ről leszedtem egy meccset,a hang megy,a kép 2mp-ig megy,utána megáll.Bárhova léptetem,ez a helyzet,kitünő hang,kitünő kép,ami megáll.Tipp?Blitzburgh