Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 13 éve
rádiót nem hallgatok, néha Petőfit csak, és ennél konkrétabb válaszra gondoltam, de köszi 😊nem ismerem faszatibort, és kéne az infó 😀eaglesmcnabblátom fiam nem hallgatsz elég rádiót 😀
www.londonimagyarok.hushawnka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
nem ismerem faszatibort, és kéne az infó 😀eaglesmcnabblátom fiam nem hallgatsz elég rádiót 😀
www.londonimagyarok.hu
több mint 13 éve
nem ismerem faszatibort, és kéne az infó 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
pont ugyanezt akartam javasolni 😀
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Valaki tud olcsó szállást (pályaudvaron és utcán kívül) Londonban? 😀eaglesmcnabbkérdezd meg Kasza Tibit.
több mint 13 éve
Valaki tud olcsó szállást (pályaudvaron és utcán kívül) Londonban? 😀
több mint 13 éve
Egy irodalmilag művelt ember légyszíves mondja meg nekem, hogy a Tóték kisregény- és dráma változata tartalmilag megfelelnek-e egymásnak(apró részleteltérés nem számít)?valaki2És még a filmváltozat, Isten hozta, őrnagy úr! címmel Latinovitssal, Sinkovitssal is.
több mint 13 éve
Vmi számítógéphez értő embert kérdeznék, hogy mitől van az, hogy bármilyen hang is jön ki a laptopon (mindegy, hogy hangszórón, vagy a laptop saját hanszóróján, vagy fülhallgán), olyan, mint ha akadozna. Zenét hallgatok, és olyan, mint amikor lemezt hallgat az ember, és megugrana a lemez... Ez mitől lehet?szabahát innen egyébként nehéz okosat mondani, de illesztőprogram frissítés esetleg segíthet. /*Számítógép / tulajdonságok / eszközkezelő*/
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Egy irodalmilag művelt ember légyszíves mondja meg nekem, hogy a Tóték kisregény- és dráma változata tartalmilag megfelelnek-e egymásnak(apró részleteltérés nem számít)?valaki2meg bizony, amennyire én tudom (bár kérdés, hogy igaz-e rám a kitétel 😀)
több mint 13 éve
Egy irodalmilag művelt ember légyszíves mondja meg nekem, hogy a Tóték kisregény- és dráma változata tartalmilag megfelelnek-e egymásnak(apró részleteltérés nem számít)?
több mint 13 éve
gyerekek!http://lmgtfy.com/?q=Farag%C3%B3+NFL+2.
ha valaki megvette faragó richárd és gallai sándor NFL című könyvét az nem tudja véletlenül, hogy mi a különbség a második rész és a normál könyv között (NFL - NFL 2). bővített kiadás vagy folytatás?
mert ha bővített kiadás akkor még több dolog van benne, ha meg folytatás akkor meg amiket kihagytak az első részbőlVentura
2010. szeptemberében jelent meg a Faragó Richard - Gallai László szerzőpáros első magyar nyelvű könyve a profi amerikai futball-bajnokságról, az NFL-ről. A nagy sikerre való tekintettel most itt a legutóbbi szezon eredményeivel, statisztikáival kiegészített, bővített második kiadás, amely 400 oldalon, közel 340 fekete-fehér és színes fotóval, rengeteg érdekes sztorival mutatja be, ezt a hazánkban is egyre népszerűbb sportágat, a Super Bowlok győzteseit és veszteseit, a csapatok történetét, a legendás játékosokat. Akik tavaly lemaradtak, ezúttal pótolhatják a hiányt, de a frissített kiadás remélhetőleg azoknak is örömet szerez, akik kíváncsiak az elmúlt egy év során bekövetkezett változásokra.
több mint 13 éve
gyerekek!ha valaki megvette faragó richárd és gallai sándor NFL című könyvét az nem tudja véletlenül, hogy mi a különbség a második rész és a normál könyv között (NFL - NFL 2). bővített kiadás vagy folytatás?
mert ha bővített kiadás akkor még több dolog van benne, ha meg folytatás akkor meg amiket kihagytak az első részből
több mint 13 éve
szaba
10 547
Vmi számítógéphez értő embert kérdeznék, hogy mitől van az, hogy bármilyen hang is jön ki a laptopon (mindegy, hogy hangszórón, vagy a laptop saját hanszóróján, vagy fülhallgán), olyan, mint ha akadozna. Zenét hallgatok, és olyan, mint amikor lemezt hallgat az ember, és megugrana a lemez... Ez mitől lehet?
több mint 13 éve
1.)Elnézést, én írtam véletlen rossz helyre, természetesen a két tesó csatája lesz TV-ben.
Az NFL mérkőzésbeharangozónál az van kiirva, hogy a SportTV a Dallas-Miami meccset közvetíti, de a SportTV honlapján 2:20-kor kezdődő Baltimore-San Francisco van feltüntetve, hogy közvetíti. Akkor most mi az igaz?
http://www.sport1tv.hu/AmerikaiSportok/NFL
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2697Ventura
több mint 13 éve
1) Bal-SF lesz. Már régóta magyarázzák Ricsárdék, Harbough-ékat közvetítik majd.2) Bal oldalon van egy box, hogy Magyar TV-k. Az alatt van egy olyan, hogy időszakos adások. Abban a boxban vannak a sporttvs linkek, lejjebb görgetsz a boxon belül és megtalálod. Ha netán nem megy, az azért lehet, mert Időszakos adás.
több mint 13 éve
1.)Az NFL mérkőzésbeharangozónál az van kiirva, hogy a SportTV a Dallas-Miami meccset közvetíti, de a SportTV honlapján 2:20-kor kezdődő Baltimore-San Francisco van feltüntetve, hogy közvetíti. Akkor most mi az igaz?
http://www.sport1tv.hu/AmerikaiSportok/NFL
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2697
2.)
Van ez a bizonyos T-Gyuszi online TV ( http://onlinetv.gportal.hu/ ). Néhány héttel ezelőtt tudtam nézni rajta a sporttv-t de most nem találom az oda vezető utat. Az az igazság, hogy akkor is egy közvetlen linket raktak be az eredménykövetőbe. ki tudja, hogy hol találom a SportTV-s linkeket, az ne tartsa magába, nehogy ne kapjon levegőt (csak elővigyázatosság)!
több mint 13 éve
Jövő héten hétfőn megyek hajnalban Pestre busszal. Népliget a végállomás, elvileg 8:05re leszek ott. 9re az Üllői Út 1 címre kell érnem, sőt jobb lenne egy 10-15perccel előbb is odaérni. Milyen közlekedést válasszak ebben az időben?Kék metró, felszállsz a Népliget megállónál, leszálsz a Kálvin térnél, ez kb. 8-10 perc metrózás.
4,3 kmHabi
Sok sikert a biztosítónál. 😊
több mint 13 éve
a Népligeten található metroállomáson 😀 egyszerű, bemész a központi váróba, és onnan a táblákat követve lent is vagy a kék vonalnál.zsíros, de hol száljak fel a Népliget közelében? 😀HabiÜllői út 1. Kálvin térnél van belvárosban. Kálvin téren meg tán van metromegálló is azt hiszemHabiIgen a Kálvinnál van metro megálló és a Népligettől ott vagy 15 percen belül!Egon bá
több mint 13 éve
zsíros, de hol száljak fel a Népliget közelében? 😀Igen a Kálvinnál van metro megálló és a Népligettől ott vagy 15 percen belül!Egon báMetro vszleg. De melyik irányba?Egon báÜllői út 1. Kálvin térnél van belvárosban. Kálvin téren meg tán van metromegálló is azt hiszemHabi
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Igen a Kálvinnál van metro megálló és a Népligettől ott vagy 15 percen belül!Üllői út 1. Kálvin térnél van belvárosban. Kálvin téren meg tán van metromegálló is azt hiszemHabiJövő héten hétfőn megyek hajnalban Pestre busszal. Népliget a végállomás, elvileg 8:05re leszek ott. 9re az Üllői Út 1 címre kell érnem, sőt jobb lenne egy 10-15perccel előbb is odaérni. Milyen közlekedést válasszak ebben az időben?Metro vszleg. De melyik irányba?Egon bá
4,3 kmHabi
több mint 13 éve
Üllői út 1. Kálvin térnél van belvárosban. Kálvin téren meg tán van metromegálló is azt hiszemJövő héten hétfőn megyek hajnalban Pestre busszal. Népliget a végállomás, elvileg 8:05re leszek ott. 9re az Üllői Út 1 címre kell érnem, sőt jobb lenne egy 10-15perccel előbb is odaérni. Milyen közlekedést válasszak ebben az időben?Metro vszleg. De melyik irányba?Egon bá
4,3 kmHabi
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jövő héten hétfőn megyek hajnalban Pestre busszal. Népliget a végállomás, elvileg 8:05re leszek ott. 9re az Üllői Út 1 címre kell érnem, sőt jobb lenne egy 10-15perccel előbb is odaérni. Milyen közlekedést válasszak ebben az időben?Metro vszleg. De melyik irányba?
4,3 kmHabi