Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 13 éve
ha nem üt be a ménkü (minuszos hidegek), akkor tényleg 😊 négy nap, három éjszaka, három amfocimeccs, Dublin-Newgrange-Malahide, már most kész vagyok 😀akkor még egy utolsó kérdés(sor): ryanairrel ki utazott már? tényleg csak egy borzasztóan kicsi kézipoggyászt lehet felvinni a gépre és minden másért fizetni kell? mert a lehető legolcsóbban akarok kijönni a túrából, szóval ha arról van szó, egyetlen teszkós filatáskát viszek és kész 😀jjncaaígy van, csak 1db normál méretű (55x40x20) max 10 kilós kézipoggyászt lehet felvinni, de 3 napra annak elégnek kell lennie (ha az ember gyereke nem lánynak született😊)triangle

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
triangle
1 283
akkor még egy utolsó kérdés(sor): ryanairrel ki utazott már? tényleg csak egy borzasztóan kicsi kézipoggyászt lehet felvinni a gépre és minden másért fizetni kell? mert a lehető legolcsóbban akarok kijönni a túrából, szóval ha arról van szó, egyetlen teszkós filatáskát viszek és kész 😀jjncaaígy van, csak 1db normál méretű (55x40x20) max 10 kilós kézipoggyászt lehet felvinni, de 3 napra annak elégnek kell lennie (ha az ember gyereke nem lánynak született😊)
több mint 13 éve
ezek szerint busszal simán és jól be lehet járni a várost, nem muszáj metrózni?jjncaaEgy kedves barátom volt kint tavaly Dublinban olyan 2 hetet, azt mondta, hogy egyáltalán nem muszáj metrózni. De ha szoros az ütemterved, akkor lehet igen, ő alapvetően ráért. 😀
több mint 13 éve
akkor még egy utolsó kérdés(sor): ryanairrel ki utazott már? tényleg csak egy borzasztóan kicsi kézipoggyászt lehet felvinni a gépre és minden másért fizetni kell? mert a lehető legolcsóbban akarok kijönni a túrából, szóval ha arról van szó, egyetlen teszkós filatáskát viszek és kész 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
azt se tudtam h van metro. gyalog meg a buszokkal minden bejárható. lényegében forgalom se nagyon van.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
30-án reggel indul a repülő, 2-án este jön, szóval ha pénteken elmegyek Donnybrookba a Div3-as + HS meccsekre, még akkor is lesz 2+ napom városnézésre, a 28 euró meg tűnik rossznak 😊 az ND-Navy amúgy Avivaezek szerint busszal simán és jól be lehet járni a várost, nem muszáj metrózni?

---
több mint 13 éve
még sajnos nem tudom megmondani, de vszínű h nem fog menni, de még futom a köröket, mert jó lenne.na a tkról nem sok fogalmam van, mert 3 nap alatt kb két órám jutott a városra, de akkor is hop-on/hop-off busszal mentem. viszont nincsenek nagy távolságok, könnyen és gyorsan bejárható, nem is biztos h megéri ez a nagy jegy, bár nem tudom mennyi. taxi is olcsó.
croke parkban lesz v aviva ?
több mint 13 éve
yeppgabtsimondjuk hozzád az is kérdésem lenne, hogy jössz-e, mert ma már néztem szállást és le akarom foglalni a repjegyet is (a pass pedig intézés alatt) 😊
igazából a tömegközlekedés érdekelne, bár most rátaláltam a három napos Freedom Ticket bérletre, amivel szabadon lehet buszozni meg a reptér és a belváros között ingázni

---
több mint 13 éve
járt már valaki Dublinban?

---
több mint 13 éve
tudok valamit kezdeni ezekkel az új youtube-os reklámokkal? :rolleyes:eaglesmcnabbopera+adblock

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
tudok valamit kezdeni ezekkel az új youtube-os reklámokkal? :rolleyes:
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
deee
290
Hali!Most először kb 10 év után elgondolkodtam egy vodafonról telenorra váltáson de igazából a készülék kínálat miatt. SE-t szeretnék de a Voda vmiért azt kezdi nagyon nem komálni? Mit gondoltok kinek mi a tapasztalata egyik másik szolgáltatóval? (nekem eddig a vodával egyébként 10! év alatt semmi gubancom nem volt kiszámítható, fizetésnél rugalmasak, nem szedik le a fejem ha kb 1 hónappal később tudok fizetni stb.)
több mint 13 éve
Sziasztok! Itt nálunk vidéken szinte semmi sincs, ezért az lenne a kérdésem, hogy Pesten, elérhető közelségben (Hungária krt., Kerepesi út vagy IX. ker.) nem-e tudnátok nekem pontos címmel ellátott ajándék boltot mondani? Ahol megfelelő ajándéktárgyat (minőségi plüss, vagy bármi más) tudok venni a kedvesemnek?ha tényleg plüssállat v ilyesmi kell:
Köszönöm a segítséget!JC6
www.happybox.hu/
de van vidéken is, meg az összes nagyobb plázában pesten. a megadott közterületek alapján az árkád lesz neked való.
több mint 13 éve
Fiúk, egy rögtönzött ötletbörzére hívnálak titeket.Szeretném megcsináltatni a második tattoom, ami a kosárlabda, testvér motívum(ok)ra épülne. Esetleg bele lehetne csempészni a piros-fekete színeket, utalást (Körmend).
Lehet figura + felirat is. Csak nekem olyan össze-vissza gondolataim vannak, hogy nehezen tudom meghozni a döntést, hogy melyik/milyen irányba induljak el.
Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok! Itt nálunk vidéken szinte semmi sincs, ezért az lenne a kérdésem, hogy Pesten, elérhető közelségben (Hungária krt., Kerepesi út vagy IX. ker.) nem-e tudnátok nekem pontos címmel ellátott ajándék boltot mondani? Ahol megfelelő ajándéktárgyat (minőségi plüss, vagy bármi más) tudok venni a kedvesemnek?Köszönöm a segítséget!
több mint 13 éve
A regisztrációhoz meghívókódot kér, tudnál küldeni olyat?ZolikaKüldtem PM-et.
több mint 13 éve
Fashiondays-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
több mint 13 éve
vmi billentyű kombinációt nyomtam a miniclippes olimpia játék közben, ami szerencsésen átnyomta más miniclippes játék felbontását is.Ctrl+0
kepfeltoltes.hu/view/120722/peffff_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
így néz ki. vki tudna megoldást, hogy visszaálljon? 😕Habi
több mint 13 éve
A regisztrációhoz meghívókódot kér, tudnál küldeni olyat?Digi Sport Plus streamet tud valaki? Köszönöm előre is.Zolikaonlinetvkeresre.eu/
Nem tudom mikor akarod nézni, de itt mikor fent vagyok mindig van digi is. Meg szavazhatsz is eseményre, amit nézni szeretnél.süti
több mint 13 éve
vmi billentyű kombinációt nyomtam a miniclippes olimpia játék közben, ami szerencsésen átnyomta más miniclippes játék felbontását is.kepfeltoltes.hu/view/120722/peffff_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
így néz ki. vki tudna megoldást, hogy visszaálljon? 😕

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Digi Sport Plus streamet tud valaki? Köszönöm előre is.Zolikaonlinetvkeresre.eu/
Nem tudom mikor akarod nézni, de itt mikor fent vagyok mindig van digi is. Meg szavazhatsz is eseményre, amit nézni szeretnél.
több mint 13 éve
azt csinálom és ez a szar azt írja hogy 0 byte. a kurva anyját!szerk.: köszi szépen a választ, de közben google docon megoldottam 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
dropboxon van lehetőség egész mappát feltölteni? ha igen hogy a rákba kell? mert nem jöttem rá :/eaglesmcnabbBehúzod a dropbox mappába a mappát.