Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 14 éve
Old No. 7, nem az. 😀A saját wifim WEP-kulcsát hol tudom megnézni?TheMileHighCityvalamelyik whiskeys üvegre biztos ráírtad 😛haromt
Azt hittem ez is olyan, mint az xp aktiváló kód, hogy valami papíron felvan írva. Bár végülis nem olyan fontos, mert itthon mi a fasznak neteznék a mobilról, csak ki akartam próbálni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A saját wifim WEP-kulcsát hol tudom megnézni?TheMileHighCityvalamelyik whiskeys üvegre biztos ráírtad 😛
több mint 14 éve
A saját wifim WEP-kulcsát hol tudom megnézni?
több mint 14 éve
catattack
3 520
nem kell szanálni, mert át lehet irányítani a leveleket a freemail-ből a gmail-be. 😊 én így használom a freemail-t mert nekem is az volt az első fiókom még nagyon régen.FucuSobri is ezt írta! 😊
Fucu. Nem kellene visszafeküdni? 😀
több mint 14 éve
nem kell szanálni, mert át lehet irányítani a leveleket a freemail-ből a gmail-be. 😊 én így használom a freemail-t mert nekem is az volt az első fiókom még nagyon régen.
több mint 14 éve
Én is így voltam vele, de 2 hét gmail után szanáltam a freemailt, tettem rá egy átirányítást, és azóta szerintem nem is jártam náluk. 😊Válts gmailre, ezerszer kezelhetőbb ingyenes mail. Vagy mailbox.hu, ugyanaz, mint gmail a felület.Sobri JóskaVan gmail-em is,csak nagyon sok regisztrációm a freemail-hez köt még régről..JoeyPorter
több mint 14 éve
Válts gmailre, ezerszer kezelhetőbb ingyenes mail. Vagy mailbox.hu, ugyanaz, mint gmail a felület.Sobri JóskaVan gmail-em is,csak nagyon sok regisztrációm a freemail-hez köt még régről..
több mint 14 éve
Válts gmailre, ezerszer kezelhetőbb ingyenes mail. Vagy mailbox.hu, ugyanaz, mint gmail a felület.
több mint 14 éve
Ja, a tájékoztatón én sem olvastam. Viszont úgy emlékszem az volt a módi, h alá kell írni, de nem akarok hülyeséget csinálni. Más is adhat tanácsot.szabaszépen sétálj be az illetékes adóügyi hivatalba, ahol majd átnézik neked, ha esetleg gond van, kijavítják, és fel sem kell adnod, csak aláírnod
persze ha több helyről vagy vállakozásból vagy miegymásból származott a jövedelmed, akkor nem ilyen egyszerű, de ellenkező esetben ne bonyolítsd túl a dolgot

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Ez megy már egy hete,de csak a freemailnél 😐Chromenál ez az üzenet fogad mikor beírom a freemail honlapjának címét:Nálam nincs semmi gond. Valami DNS, routolási probléma lehet nálad, vagy a freemail-nál volt ideiglenesen.Atari
Requested Range Not Satisfiable
None of the range-specifier values in the Range request-header field overlap the current extent of the selected resource.
Valaki tudja mi lehet a baj?JoeyPorter
több mint 14 éve
Ja, a tájékoztatón én sem olvastam. Viszont úgy emlékszem az volt a módi, h alá kell írni, de nem akarok hülyeséget csinálni. Más is adhat tanácsot.szabaFucu jól mondja, csak a nyomtatványt kell aláírni, a borítékot mint egy ajánlott küldeményt adod fel a postán. Amíg postán adtam be a bevallásomat sohasem írtam alá, nem volt gond ebből, APEH mindig megkapta. 😊
több mint 14 éve
Ja, a tájékoztatón én sem olvastam. Viszont úgy emlékszem az volt a módi, h alá kell írni, de nem akarok hülyeséget csinálni. Más is adhat tanácsot.
több mint 14 éve
Az adóbevallást postai úton szeretném elküldeni. Az ingyenes (ajánlottan feladott) válaszborítékot alá kell írni a lezárásnál, vagy nem?szabaén nem írtam alá és a tájékoztatóban sem olvastam
csak a nyomtatványt írtam alá egyszer
több mint 14 éve
Az adóbevallást postai úton szeretném elküldeni. Az ingyenes (ajánlottan feladott) válaszborítékot alá kell írni a lezárásnál, vagy nem?
több mint 14 éve
Chromenál ez az üzenet fogad mikor beírom a freemail honlapjának címét:Nálam nincs semmi gond. Valami DNS, routolási probléma lehet nálad, vagy a freemail-nál volt ideiglenesen.
Requested Range Not Satisfiable
None of the range-specifier values in the Range request-header field overlap the current extent of the selected resource.
Valaki tudja mi lehet a baj?JoeyPorter
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 14 éve
Chromenál ez az üzenet fogad mikor beírom a freemail honlapjának címét: Requested Range Not Satisfiable
Valaki tudja mi lehet a baj?
több mint 14 éve
Jól van átsiklottam fölötte, és jobb többször mint egyszer se.Matthew99Igy van koszi szepen!!! 😊
mugy ezt anno elolvatam becsuletesen, alaposan, majd leszedtem egy mecset, es kb 40 perc utan otthagytam a joval fentebb leirt tapasztalataim miatt. 😊 Mindegy azt mar ugyse lehetne ep esszel, idovel kovetnem az NHL, NBA, NFL (NCAA) szentharomsag mellett. Es meg ott az NB1 is ugye :o
több mint 14 éve
Jól van átsiklottam fölötte, és jobb többször mint egyszer se.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
zavi itt van egy kis segítség: http://sportgeza.hu/sport/sportiskola/2008/11/25/frank_drebin_es_az_alaplapbda/Matthew99a kérdés után három nappal belinkelni azt a cikket, ami legelső válaszként érkezett anno, azért nem semmi 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
zavi itt van egy kis segítség: http://sportgeza.hu/sport/sportiskola/2008/11/25/frank_drebin_es_az_alaplapbda/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Basszus, olyan hogy csilliárd nincs is? Pedig én csilliárdos akartam lenni, tök jól hangzik 😀Rataxesén meg Googolplexes.
több mint 14 éve
Basszus, olyan hogy csilliárd nincs is? Pedig én csilliárdos akartam lenni, tök jól hangzik 😀RataxesCsilláros még lehetsz. 😊
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 14 éve
Basszus, olyan hogy csilliárd nincs is? Pedig én csilliárdos akartam lenni, tök jól hangzik 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
valakinek van tippje hogy ezt a számot hogy kell kimondani? - 2 258 506 millió FtCowboykarcsiKurva sok
több mint 14 éve
valakinek van tippje hogy ezt a számot hogy kell kimondani? - 2 258 506 millió FtCowboykarcsihttp://hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%ADz_hatv%C3%A1nyai

---