Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 14 éve
valakinek van tippje hogy ezt a számot hogy kell kimondani? - 2 258 506 millió Ft
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
megvan a Total Video ConverterTud valaki abban segíteni, hogy, hogy kell feliratot ráégetni a filmre?Amadeus91szedd le a total video convertert és egyszerűen menni fogJJ
több mint 14 éve
Tud valaki abban segíteni, hogy, hogy kell feliratot ráégetni a filmre?Amadeus91szedd le a total video convertert és egyszerűen menni fog

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Tud valaki abban segíteni, hogy, hogy kell feliratot ráégetni a filmre?
több mint 14 éve
Ha csak simán beilleszted a powerpointba, ott is meg tudod jelölni (kerettel, körberajzolással, színezéssel, csillagozással, bármivel), és úgy nem kell painttel tökölni
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
dánkesön1. fogod, lementesz a netről egy térképed, amit be akarsz rakniaz nem jó, hogy mondjuk a térképen bejelölöd (paintben pl), és aztán a képet beilleszted?Szobi22de és azt hogy kell? 😊 bocs de kb olyan szinten vagy a számítástechnikával kapcsolatban mint Soldi 😊Cowboykarcsi
2. megnyitod a mappát, ahova mentetted, jobbklikk a fájlra, "Szerkesztés", így ,megnyitja paintben.
3. Paintben tetszőleges eszközzel bejelölöd a várost
4. mented
5. beilleszted powerpointbanSzobi22
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
1. fogod, lementesz a netről egy térképed, amit be akarsz raknide és azt hogy kell? 😊 bocs de kb olyan szinten vagy a számítástechnikával kapcsolatban mint Soldi 😊CowboykarcsiPowerpointban hogy lehet megcsinálni hogy egy térképet berakni egy diába,amin meg akarom jelölni hogy melyik városról tartok előadást?Cowboykarcsiaz nem jó, hogy mondjuk a térképen bejelölöd (paintben pl), és aztán a képet beilleszted?Szobi22
2. megnyitod a mappát, ahova mentetted, jobbklikk a fájlra, "Szerkesztés", így ,megnyitja paintben.
3. Paintben tetszőleges eszközzel bejelölöd a várost
4. mented
5. beilleszted powerpointban
több mint 14 éve
de és azt hogy kell? 😊 bocs de kb olyan szinten vagy a számítástechnikával kapcsolatban mint Soldi 😊Powerpointban hogy lehet megcsinálni hogy egy térképet berakni egy diába,amin meg akarom jelölni hogy melyik városról tartok előadást?Cowboykarcsiaz nem jó, hogy mondjuk a térképen bejelölöd (paintben pl), és aztán a képet beilleszted?Szobi22
több mint 14 éve
Powerpointban hogy lehet megcsinálni hogy egy térképet berakni egy diába,amin meg akarom jelölni hogy melyik városról tartok előadást?Cowboykarcsiaz nem jó, hogy mondjuk a térképen bejelölöd (paintben pl), és aztán a képet beilleszted?
több mint 14 éve
Powerpointban hogy lehet megcsinálni hogy egy térképet berakni egy diába,amin meg akarom jelölni hogy melyik városról tartok előadást?
több mint 14 éve
Nem akarok rosszmájú lenni, de én párhuzamot vélek felfedezni Höri cikkeinek megjelenése, és az újság nem sokkal későbbi megszűnése között. 😀
több mint 14 éve
Történelmi fordulat... 😛 Anno szerepeltem az előd (Bravo sport) legeslegelső számában.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Megszűnt a SztárSport?Amadeus91a Super Bowl hetében szűnt meg.
Mivel én írtam az NFL részleget, így elvártam volna, hogy minden bowl.hu látogató megvegye az összes számot szeptembertől.
több mint 14 éve
részleteket nem tudok csak annyit, hogy megszűnt. gondolom a másikat (talán képes sport a neve) jobban vették és kinyomta őket a piacról. megesik az ilyesmi
több mint 14 éve
igen, már egy idejeFucuDe, hogy? Miért? Totál lemaradtam a sztoriról. Csak gyanús, hogy nem látom.
több mint 14 éve
Én sem láttam már egy ideje...

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Megszűnt a SztárSport?
több mint 14 éve
Ez az oldal a kurvapecérek google-ja. 😊Ráadásul itt nem csak ömlesztve szerepel 500 csaj, hanem a kipróbáltakról szakvélemény is olvasható. Ideális baedekker a témában.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
túl nagy táncikálást nem várunk el 😛Hát ja.Miért mindig a legbénább vállalja az ilyen szervezési feladatot? 😊danke. nem szoktam ilyeneket szervezni. a sima ribi nem igényel túl sok szervezést máskor.haromt
Ha olyan kéne aki táncol, és műsorozik is, valamint le is szopja igény szerint, akkor http://www.beszamolok.com innen érdemes hívni olyan lányt, akinek a minősítései megfelelőek, és ez benne van a repertoárjában. Más oldalakat nem kell böngészni. És itt, akiről jókat írnak - mint a Vaterán kábé - arra lehet számítani.
És mégis egy nagyobb választékból tudsz szemezgetni.
Én egyébként személyesen műsorozókat nem igazán ismerek, nekem arra nincs igényem. 😊
Amúgy erre a korrekt ár - csakhogy a tárgyalási pozícióidat javítsam, és az irányárhoz tudj viszonyítani - kb 30-60 perc tánc, műsor +1 szopással kb. 20ezer, szopásonként 5ezerrel nő, kábé.Sobri Jóska
Nekem is a táncos rész ami nehezíti a dolgot, meg ugye te ismered a cimbid ízlésvilágát, de itt biztos akad kedvetekre való.Sobri Jóska
egyébként csak erre az oldalra voltam kiváncsi mert a múltkor is linkelted de nem találtam
több mint 14 éve
Hát ja.Miért mindig a legbénább vállalja az ilyen szervezési feladatot? 😊danke. nem szoktam ilyeneket szervezni. a sima ribi nem igényel túl sok szervezést máskor.haromt
Ha olyan kéne aki táncol, és műsorozik is, valamint le is szopja igény szerint, akkor http://www.beszamolok.com innen érdemes hívni olyan lányt, akinek a minősítései megfelelőek, és ez benne van a repertoárjában. Más oldalakat nem kell böngészni. És itt, akiről jókat írnak - mint a Vaterán kábé - arra lehet számítani.
Én egyébként személyesen műsorozókat nem igazán ismerek, nekem arra nincs igényem. 😊
Amúgy erre a korrekt ár - csakhogy a tárgyalási pozícióidat javítsam, és az irányárhoz tudj viszonyítani - kb 30-60 perc tánc, műsor +1 szopással kb. 20ezer, szopásonként 5ezerrel nő, kábé.Sobri Jóska
Nekem is a táncos rész ami nehezíti a dolgot, meg ugye te ismered a cimbid ízlésvilágát, de itt biztos akad kedvetekre való.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Miért mindig a legbénább vállalja az ilyen szervezési feladatot? 😊danke. nem szoktam ilyeneket szervezni. a sima ribi nem igényel túl sok szervezést máskor.
több mint 14 éve
Miért mindig a legbénább vállalja az ilyen szervezési feladatot? 😊Ha olyan kéne aki táncol, és műsorozik is, valamint le is szopja igény szerint, akkor http://www.beszamolok.com innen érdemes hívni olyan lányt, akinek a minősítései megfelelőek, és ez benne van a repertoárjában. Más oldalakat nem kell böngészni. És itt, akiről jókat írnak - mint a Vaterán kábé - arra lehet számítani.
Amúgy erre a korrekt ár - csakhogy a tárgyalási pozícióidat javítsam, és az irányárhoz tudj viszonyítani - kb 30-60 perc tánc, műsor +1 szopással kb. 20ezer, szopásonként 5ezerrel nő, kábé.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kurvák nagy ismerője, Sobri. Vagy bárki más.Legénybúcsúra kéne valami hivatásos lány, aki kicsit kényeztetné a vőlegényt illetve akinek még igénye van rá.
SAjnos nincs időm most végigböngészni 12321 oldalt olyan ribi után aki így is vállalja a dolgot és nem horribilis összegért, illetve valami átverő picsát szem szeretnék. Szóval várom a segítséget 😊
több mint 14 éve
izgalmas ez ha kicsit beleásod magad. mondjuk egy baseballos játékkal haromtSzerintem ezzel fogok kezdeni:
The American novelist Paul Auster has designed a baseball-based card game called Action Baseball that was published in his recent Hand to Mouth: A Chronicle of Early Failure (NY, Henry Holt, 1996). The game needs 2 packs of 96 cards each, a game board, several tokens, a scoring board. The cards are printed inside the book, and the rules are given as an appendix.
Megjelent magyarul is: http://kidline.bookline.hu/product/home!execute.action;jsessionid=oqrb6BNh5pxwF2LROX9uUA**?_v=Auster_Paul_Marol_holnapra&id=80770&type=22
Remélem, benne van a játék 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)