Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 14 éve
r.baggio New Orleans Saints Jacksonville State Gamecocks 63 433 — no es importante
tudtok egy olyan oldalt mondani, ahol a legteljeskörűbben vannak összeszedve az új albummegjelenések? tehát minden stílus, kivétel nélkül, mert rá kellett jönnöm hogy a pitchfork és a metacritic cseppet sem fedi le a teljes zenei kínálatot...JJ
http://www.soundamus.net/briareos
este már lájkoltam, de ma ástam bele jobban, eszméletlen nagy, kösz
bár ezzel meg az az apró gond, hogy inkább célzott találatokat dob ki, és nem látókörővítő 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 8 307 — Saturday Night Lights
Tudtok olyan módszert, hogy a Youtube VEVO elérhető legyen a gépemen (azaz kanadai/amerikai URL-címet generálni)? Vagy van valami legális út is?Dzsokijuing
A meccsnézéshez is használt UltraSurf nekem jó szokott lenni erre is.MattMiller
Kösz, megpróbálom.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
Tudtok olyan módszert, hogy a Youtube VEVO elérhető legyen a gépemen (azaz kanadai/amerikai URL-címet generálni)? Vagy van valami legális út is?Dzsokijuing
A meccsnézéshez is használt UltraSurf nekem jó szokott lenni erre is.

több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 8 307 — Saturday Night Lights
Tudtok olyan módszert, hogy a Youtube VEVO elérhető legyen a gépemen (azaz kanadai/amerikai URL-címet generálni)? Vagy van valami legális út is?

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 624 — StuG Life
tudtok egy olyan oldalt mondani, ahol a legteljeskörűbben vannak összeszedve az új albummegjelenések? tehát minden stílus, kivétel nélkül, mert rá kellett jönnöm hogy a pitchfork és a metacritic cseppet sem fedi le a teljes zenei kínálatot...JJ
http://www.soundamus.net/

több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 632 — Mennyi az idő, Marci?
Aki vágja a wifi beállítást az segíthetne,pár dologban,mert gyakorlatilag fogalmam sincs miket kellene állítgatnom,hogy a PS lássa a netet 😕

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 533 — Wrath of Khan
Year, newest firsttenorx
ez se jó, rengeteget nem ír, bár az "undergroundabb" zenék feltérképezésére kétségkívül jónak tűnikJJ
Ja hát igen, én is csak így tudtam rendezni, hogy mindent kidob sajnos.
több mint 14 éve
r.baggio New Orleans Saints Jacksonville State Gamecocks 63 433 — no es importante
Year, newest firsttenorx
ez se jó, rengeteget nem ír, bár az "undergroundabb" zenék feltérképezésére kétségkívül jónak tűnik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 533 — Wrath of Khan
Year, newest first
több mint 14 éve
billboard?fetomy
hát ez nem valami friss és részletes 😊

tudod sortolni a legújabbakra.gabtsi
hol?

---
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
tudod sortolni a legújabbakra.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
billboard?
több mint 14 éve
discogs.com ?gabtsi
ott csak a felpakolás időpontjában rendezi a lemezeket nem? nincs olyan, hogy "new releases" vagy valami ilyesmi

---
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
discogs.com ?

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
tudtok egy olyan oldalt mondani, ahol a legteljeskörűbben vannak összeszedve az új albummegjelenések? tehát minden stílus, kivétel nélkül, mert rá kellett jönnöm hogy a pitchfork és a metacritic cseppet sem fedi le a teljes zenei kínálatot...

---
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 33 871 — #NoStress
Ha a word nem nyitja meg, akkor sztem sérült a fájl. De ezért miért nem jó anetes? 😊fetomy
ellopják az életem, paranoiaHöri
Kik?
Ők?

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ha a word nem nyitja meg, akkor sztem sérült a fájl. De ezért miért nem jó anetes? 😊fetomy
ellopják az életem, paranoia

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ha a word nem nyitja meg, akkor sztem sérült a fájl. De ezért miért nem jó anetes? 😊
több mint 14 éve
melyik a legjobb nem internetes odt/doc konvertáló progi?Höri
Microsoft Word.Divat
az nem nyitja meg.

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
melyik a legjobb nem internetes odt/doc konvertáló progi?Höri
Microsoft Word.

|
több mint 14 éve
melyik a legjobb nem internetes odt/doc konvertáló progi?

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Értem, köszi mindenkinek a segítséget 😊

Minden nap tanul valamit az ember klisé jöhetne most, de nem jön 😊
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Sose tudtam mi a különbség DVD-R és DVD+R között, melyiket érdemes venni. Valaki elmondja egyszerűen? 😀Deny
Alapvető gyártástechnológiai különbség, hogy a DVD-R lemezek a préselés során nem kapják meg azokat az előformázott információkat, amelyket a DVD+R esetén kapásból a lemezre kerülnek, tehát a DVD-R lemezek gyártása plusz egy fázisból áll, egy úgynevezett prewriting process-ből, amelynek során ezek médiaazonosító adatok a lemezre kerülnek. Különbözik még az előre rögzített nyomvonal kialakítása is, amely mentén az írás történik.apeszos
Azaz? 😛Deny
Magyarul a DVD-R esetében a felírt adat határozza meg a média típusát, ami szabványosítva van, tehát ismeri majdnem minden lejátszó szerkezet. A DVD+ esetében ezek az adatok adottak, előre rá van égetve a lemezre, és nincs garantálva hogy ezt a lejátszók támogatják.
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 134 — we almost always almost win
Sose tudtam mi a különbség DVD-R és DVD+R között, melyiket érdemes venni. Valaki elmondja egyszerűen? 😀Deny
Ha PC-s felhasználásra vásárolod akkor semmi 😊 Asztali DVD-playerek nem mindig játsszák le mindkettőt.
(remélem nem mondtam túl nagy baromságot 😛 )Rataxes
Gyakorlatilag két különböző formátum, amik nem nagyon kompatibilisek egymással. Az új lejátszók már szinte mindig mindkettőt lejátsszák, de a régiekkel még lehet gond. De akkor meg fel van tüntetve, h melyiket játssza le...

Hogy melyik a jobb én nem tudom, de szvsz érezhető különbség nincs köztük.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Alapvető gyártástechnológiai különbség, hogy a DVD-R lemezek a préselés során nem kapják meg azokat az előformázott információkat, amelyket a DVD+R esetén kapásból a lemezre kerülnek, tehát a DVD-R lemezek gyártása plusz egy fázisból áll, egy úgynevezett prewriting process-ből, amelynek során ezek médiaazonosító adatok a lemezre kerülnek. Különbözik még az előre rögzített nyomvonal kialakítása is, amely mentén az írás történik.apeszos
Azaz? 😛