Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 14 éve
köszi ez segített mostmár betudok lépni 😊 viszont regisztrálni nem tudok ... ja mert ugye haver ide adta a profilját h nézzek szét oké... 1 v 2 hétig használtam is de mondom csinálok már magamnak nem leszek szemét...Miért van az,hogy 2 napja nem tudok bejelentkezni egy oldalra( facebook) amikor eddig simán ment és mások is betudnak jelentkezni ? Ezt írja ki:Törölj sütiket, hátha az segít.tenorx
A kapcsolat alaphelyzetbe áll
A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben.
* A webhely ideiglenesen nem érhető el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár
perc múlva.
* Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati
kapcsolatát.
* Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a
Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.Drip
de most h csinálnék csak tölt lent és ennyi ... 4 fajta böngészővel is próbáltam de semmi 😕
SZERK.: No problem
több mint 14 éve
Miért van az,hogy 2 napja nem tudok bejelentkezni egy oldalra( facebook) amikor eddig simán ment és mások is betudnak jelentkezni ? Ezt írja ki:Törölj sütiket, hátha az segít.
A kapcsolat alaphelyzetbe áll
perc múlva.
kapcsolatát.
* Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a
Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.Drip
több mint 14 éve
Miért van az,hogy 2 napja nem tudok bejelentkezni egy oldalra( facebook) amikor eddig simán ment és mások is betudnak jelentkezni ? Ezt írja ki:A kapcsolat alaphelyzetbe áll
perc múlva.
kapcsolatát.
Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.
több mint 14 éve
Én is köszönöm, ez nekem is jól jött. Úgy látszik gyakrabban kéne nézegetnem a Kamara honlapját.. 😀Nesze, egy Pedomacinak bármit:urak, tud valaki olyan dokutárat, ahol magyar törvények/jogszabályok megtalálhatóak angolul ?Ingyeneset nem tudok. A Complexnak asszem van olyan szolgáltatása, amiben vannak angol/német nyelven is jsz-ok, bár úgy emlékszem azok csak gazdasági tárgyú tv-ek, úgyhogy az Ütv. lehet, hogy nincs benne.BleedingGreen
egészen konkréten az 1998. évi XI (ügyvédekről) tv érdekelne.gabtsi
http://www.bpugyvedikamara.hu/act_on_lawyers/vadibandi
több mint 14 éve
deraaaaaaaaj!ezer hálám, megmentettél egy komoly fordítási melótól!
tank neked!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Nesze, egy Pedomacinak bármit:urak, tud valaki olyan dokutárat, ahol magyar törvények/jogszabályok megtalálhatóak angolul ?Ingyeneset nem tudok. A Complexnak asszem van olyan szolgáltatása, amiben vannak angol/német nyelven is jsz-ok, bár úgy emlékszem azok csak gazdasági tárgyú tv-ek, úgyhogy az Ütv. lehet, hogy nincs benne.BleedingGreen
http://www.bpugyvedikamara.hu/act_on_lawyers/
több mint 14 éve
urak, tud valaki olyan dokutárat, ahol magyar törvények/jogszabályok megtalálhatóak angolul ?Ingyeneset nem tudok. A Complexnak asszem van olyan szolgáltatása, amiben vannak angol/német nyelven is jsz-ok, bár úgy emlékszem azok csak gazdasági tárgyú tv-ek, úgyhogy az Ütv. lehet, hogy nincs benne.
több mint 14 éve
urak, tud valaki olyan dokutárat, ahol magyar törvények/jogszabályok megtalálhatóak angolul ?egészen konkréten az 1998. évi XI (ügyvédekről) tv érdekelne.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Kerestem én, de a korfát nem tudtam angolul, translate-re meg nem is gondoltam 😀A gugli a barátod 😊 Nincsmit.Matthew99http://translate.google.hu/translate?hl=hu&langpair=en|hu&u=http://aede.osu.edu/class/aede597.01/gonzalez/pyramid/Matthew99Óriási köszönet, életmentő voltdeny79
több mint 14 éve
A gugli a barátod 😊 Nincsmit.Óriási köszönet, életmentő voltdeny79valaki nem tudja, hogyan lehet excelben korfát készíteni?deny79http://translate.google.hu/translate?hl=hu&langpair=en|hu&u=http://aede.osu.edu/class/aede597.01/gonzalez/pyramid/Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Óriási köszönet, életmentő voltvalaki nem tudja, hogyan lehet excelben korfát készíteni?deny79http://translate.google.hu/translate?hl=hu&langpair=en|hu&u=http://aede.osu.edu/class/aede597.01/gonzalez/pyramid/Matthew99
több mint 14 éve
valaki nem tudja, hogyan lehet excelben korfát készíteni?deny79http://translate.google.hu/translate?hl=hu&langpair=en|hu&u=http://aede.osu.edu/class/aede597.01/gonzalez/pyramid/
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
valaki nem tudja, hogyan lehet excelben korfát készíteni?
több mint 14 éve
Úh, Filip szavazóképes korban. bazmeg. Gondolom a körökbe rajzoltál egy felespoharat, egy viszkisüveget és egy áthúzott LA feliratot ugye?😛PPVidéki vagyok, akkor gondolom három. 😊 A képviselők közül is csak egyet lehet választani? Abból úgy emlékszem elég sok szokott lenni.TheMileHighCityValaki meg tudná mondani, hogy holnap mire lehet szavazni? 😊 Úgy értem általánosságban, mert biztos küldtek valami tájékoztatót, de itthon nem találom. Gondolom a polgármesterre, meg a pártlistára, az egyértelmű, de elvileg ilyenkor egyéni képviselő-jelöltekre is kell, az hogy működik, abban hányat lehet megjelölni? Ott lesz valami tájékoztató hozzá? Van esetleg más is?Négy szavazatod van, ha pesti vagy: választókerületi képviselő, kerületi polgármester, főpolgármester, fővárosi pártlista.Rajna
Ja, meg remélem lesz valami fasza toll a fülkében, mert mindig onnan szoktam elkötni, itthon sose találok, és holnapután pont mennem kéne suliba.TheMileHighCity
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Nagy segítség kéne: registry-ben elég nagy gáz van, valaki tud mondani olyan programot, ami ki is javítja azokat a hibákat? Pl.: StackHash_1703 ez jön elő a gép indulásakor nem egy programnál...Vagy marad a Windows reinstall?AsbeePróbáld ki a CCleanert, nekem bevált...
több mint 14 éve
Nagy segítség kéne: registry-ben elég nagy gáz van, valaki tud mondani olyan programot, ami ki is javítja azokat a hibákat? Pl.: StackHash_1703 ez jön elő a gép indulásakor nem egy programnál...Vagy marad a Windows reinstall?
több mint 14 éve
magyar kommentárral fölkerül majd a TYT-re a MNF? vagy máshonnan is le tudom tölteni.
több mint 14 éve
hány napig tarthatóak el hűtőben a tojások? 😊JJ Tiller2-3 hétig biztosan
több mint 14 éve
hány napig tarthatóak el hűtőben a tojások? 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Szerencs most csökkent 10.000 alá, nekünk elég durván hirdették, hogy mostmár nem kerületre kell szavazni.ja, vidéken nincs főpolgármesterÉrtem, mondjuk nem tudom hogy működik, remélem fel lesz tüntetve, hogy hányat lehet beikszelni. 😊TheMileHighCity
hogy hány jelöltre szavazhatsz, az attól függ, hogy mekkora településen szavazol.
10000 fő alatti településnél az összes választó szavazhat a képviselő-testületbe kerülő összes emberre, vagyis egy lapot kapsz, rajta van az településen az összes jelölt neve, ebből annyira szavazhatsz érvényesen, ahány képviselőből áll a testület.
Ha ennél nagyobb a település, akkor körzetek vannak, csak a körzetedben indulókra szavazhatsz, és érvényesen csak egyreatapapa
több mint 14 éve
biztos, különben elég sok érvénytelen szavazat születneja, vidéken nincs főpolgármesterÉrtem, mondjuk nem tudom hogy működik, remélem fel lesz tüntetve, hogy hányat lehet beikszelni. 😊TheMileHighCity
hogy hány jelöltre szavazhatsz, az attól függ, hogy mekkora településen szavazol.
10000 fő alatti településnél az összes választó szavazhat a képviselő-testületbe kerülő összes emberre, vagyis egy lapot kapsz, rajta van az településen az összes jelölt neve, ebből annyira szavazhatsz érvényesen, ahány képviselőből áll a testület.
Ha ennél nagyobb a település, akkor körzetek vannak, csak a körzetedben indulókra szavazhatsz, és érvényesen csak egyreatapapa
több mint 14 éve
ja, vidéken nincs főpolgármesterÉrtem, mondjuk nem tudom hogy működik, remélem fel lesz tüntetve, hogy hányat lehet beikszelni. 😊
több mint 14 éve
ja, vidéken nincs főpolgármesterVidéki vagyok, akkor gondolom három. 😊 A képviselők közül is csak egyet lehet választani? Abból úgy emlékszem elég sok szokott lenni.TheMileHighCityValaki meg tudná mondani, hogy holnap mire lehet szavazni? 😊 Úgy értem általánosságban, mert biztos küldtek valami tájékoztatót, de itthon nem találom. Gondolom a polgármesterre, meg a pártlistára, az egyértelmű, de elvileg ilyenkor egyéni képviselő-jelöltekre is kell, az hogy működik, abban hányat lehet megjelölni? Ott lesz valami tájékoztató hozzá? Van esetleg más is?Négy szavazatod van, ha pesti vagy: választókerületi képviselő, kerületi polgármester, főpolgármester, fővárosi pártlista.Rajna
Ja, meg remélem lesz valami fasza toll a fülkében, mert mindig onnan szoktam elkötni, itthon sose találok, és holnapután pont mennem kéne suliba.TheMileHighCity
Ha ennél nagyobb a település, akkor körzetek vannak, csak a körzetedben indulókra szavazhatsz, és érvényesen csak egyre
több mint 14 éve
Vidéken nemtom hogy van, Pesten van egy képviselő aki a körzetedet képviseli a kerületi testületben és a listáról mennek a fővárosi közgyűlésbe a képviselők.Vidéki vagyok, akkor gondolom három. 😊 A képviselők közül is csak egyet lehet választani? Abból úgy emlékszem elég sok szokott lenni.TheMileHighCityValaki meg tudná mondani, hogy holnap mire lehet szavazni? 😊 Úgy értem általánosságban, mert biztos küldtek valami tájékoztatót, de itthon nem találom. Gondolom a polgármesterre, meg a pártlistára, az egyértelmű, de elvileg ilyenkor egyéni képviselő-jelöltekre is kell, az hogy működik, abban hányat lehet megjelölni? Ott lesz valami tájékoztató hozzá? Van esetleg más is?Négy szavazatod van, ha pesti vagy: választókerületi képviselő, kerületi polgármester, főpolgármester, fővárosi pártlista.Rajna