Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 14 éve
1. Asszem ja. Arra gondolhatok. Az viszont szerintem alapbeállítás lehet, túl sok gépen láttam már. Lehetséges? 😊csabi19Alap, igen 😀
több mint 14 éve
1. Asszem ja. Arra gondolhatok. Az viszont szerintem alapbeállítás lehet, túl sok gépen láttam már. Lehetséges? 😊2 windows-os kérdés, gondolom lehetséges dolgokról beszélünk. Vista egyébként. Na...:1. Kérdést nem igazán értem, nem tudom erre gondolsz-e, ha ráviszed a kurzort a tálcán lévő, nem aktív ablakra, akkor pár mp múlva mutatja piciben azt.
1. Hogy lehet megoldani, hogy az asztalon lévő (kis méretű) ablakok megjelenjenek kicsiben, ha rá viszem az egeret?
2. Hogy lehet megoldani, hogy az ikonok alapból rejtve/simán legyenek, és csak 2 kattintásra jelenjenek meg/tűnjenek el?csabi19
2. Külön program van rá, én is azt használom. Fences a neve, link: http://www.stardock.com/products/fences/downloads.asp
Leszeded, felrakod, és utána létre tudsz hozni csoportokat, névvel, eldöntheted mi látszódjon, mi nem, ha duplát kattintasz (jobb egér gomb azon, ami sose tünjön el, és pipa az "exclude this icon..." szöveg elé).deny79
2. Köszönöm... 😊 Le is szedem, föl is rakom.
több mint 14 éve
2 windows-os kérdés, gondolom lehetséges dolgokról beszélünk. Vista egyébként. Na...:1. Kérdést nem igazán értem, nem tudom erre gondolsz-e, ha ráviszed a kurzort a tálcán lévő, nem aktív ablakra, akkor pár mp múlva mutatja piciben azt.
1. Hogy lehet megoldani, hogy az asztalon lévő (kis méretű) ablakok megjelenjenek kicsiben, ha rá viszem az egeret?
2. Hogy lehet megoldani, hogy az ikonok alapból rejtve/simán legyenek, és csak 2 kattintásra jelenjenek meg/tűnjenek el?csabi19
2. Külön program van rá, én is azt használom. Fences a neve, link: http://www.stardock.com/products/fences/downloads.asp
Leszeded, felrakod, és utána létre tudsz hozni csoportokat, névvel, eldöntheted mi látszódjon, mi nem, ha duplát kattintasz (jobb egér gomb azon, ami sose tünjön el, és pipa az "exclude this icon..." szöveg elé).
több mint 14 éve
catattack
3 520
ÁÁÁ! Megvan! Ez a Hegy Gyomrában (Under the Mountain)!! Majd beszartam, amikor néztem!http://www.youtube.com/watch?v=VHybyAn8uGQ&feature=related
Szerk.: Nem akarok offolni, de ez még ebből a korból való:
http://www.youtube.com/watch?v=PKDehPl8BV4&feature=related
több mint 14 éve
Nagyon rémlik nekem is de nem ugrik be a címe.Ez filmsorozat volt, nem rajzfilm. Úgy rémlik hogy kb. 6 része volt. A jó egy fiatal fiú volt. A gonoszok valami hatására átváltoztak mocsári lénnyé. A fiúnak volt egy lány barátja és az ő inasuk vagy sofőrjük is ilyen lény volt. Ha jól emlékszem valami sötét színű angol autóval közlekedett. A föld alatt volt valami járatuk, csúszdájuk, aminek a szája ragacsos trutymóval volt borítva. Ez vezetett a földalatti otthonukba.catattackGyerekkoromban volt egy sorozat a tv-ben. Valami mocsár vagy hínáremberek voltak a gonoszak és valami trutymós csőrendszerben közlekedtek a föld alatt. Nem tudja valaki, hogy mi lehet a címe?catattackkik voltak a jók? 😀 nem ártana szűkíteni a kört... amúgy konq' sztem tudja, ő a szakértő e téren 😀eaglesmcnabb
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
catattack
3 520
Ez filmsorozat volt, nem rajzfilm. Úgy rémlik hogy kb. 6 része volt. A jó egy fiatal fiú volt. A gonoszok valami hatására átváltoztak mocsári lénnyé. A fiúnak volt egy lány barátja és az ő inasuk vagy sofőrjük is ilyen lény volt. Ha jól emlékszem valami sötét színű angol autóval közlekedett. A föld alatt volt valami járatuk, csúszdájuk, aminek a szája ragacsos trutymóval volt borítva. Ez vezetett a földalatti otthonukba.Gyerekkoromban volt egy sorozat a tv-ben. Valami mocsár vagy hínáremberek voltak a gonoszak és valami trutymós csőrendszerben közlekedtek a föld alatt. Nem tudja valaki, hogy mi lehet a címe?catattackkik voltak a jók? 😀 nem ártana szűkíteni a kört... amúgy konq' sztem tudja, ő a szakértő e téren 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
2 windows-os kérdés, gondolom lehetséges dolgokról beszélünk. Vista egyébként. Na...:1. Hogy lehet megoldani, hogy az asztalon lévő (kis méretű) ablakok megjelenjenek kicsiben, ha rá viszem az egeret?
2. Hogy lehet megoldani, hogy az ikonok alapból rejtve/simán legyenek, és csak 2 kattintásra jelenjenek meg/tűnjenek el?
több mint 14 éve
ne légy már hülye.😂 ez a szöveg ...kik voltak a jók? 😀 nem ártana szűkíteni a kört... amúgy konq' sztem tudja, ő a szakértő e téren 😀eaglesmcnabbmocsári ragyák szerepeltek a hupikék törpökben is, de ők nem voltak a szoros cast részei, csak visszatérő special guest starok.Höri
amúgy sztem is a Tini Nindzsa Teknőcök ahogy JJ mondja, bár lehet volt vmi Ragyaman rajzfilm, csak mi nem tudunk róla 😀eaglesmcnabb
a tini ninják főellensége Zúzó. (Shredder). Az ő főnöke Krang. Ők a technodrome-ban élnek a föld alatt, ami egy bazi nagy erődítmény.
Vannak katonáik is, könnyűláb harcosok meg 2 mutáns, egy rinocérosz és egy varacskos disznó, Bebop és Rocksteady
több mint 14 éve
😂 ez a szöveg ...mocsári ragyák szerepeltek a hupikék törpökben is, de ők nem voltak a szoros cast részei, csak visszatérő special guest starok.HöriGyerekkoromban volt egy sorozat a tv-ben. Valami mocsár vagy hínáremberek voltak a gonoszak és valami trutymós csőrendszerben közlekedtek a föld alatt. Nem tudja valaki, hogy mi lehet a címe?catattackkik voltak a jók? 😀 nem ártana szűkíteni a kört... amúgy konq' sztem tudja, ő a szakértő e téren 😀eaglesmcnabb
amúgy sztem is a Tini Nindzsa Teknőcök ahogy JJ mondja, bár lehet volt vmi Ragyaman rajzfilm, csak mi nem tudunk róla 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
mocsári ragyák szerepeltek a hupikék törpökben is, de ők nem voltak a szoros cast részei, csak visszatérő special guest starok.Gyerekkoromban volt egy sorozat a tv-ben. Valami mocsár vagy hínáremberek voltak a gonoszak és valami trutymós csőrendszerben közlekedtek a föld alatt. Nem tudja valaki, hogy mi lehet a címe?catattackkik voltak a jók? 😀 nem ártana szűkíteni a kört... amúgy konq' sztem tudja, ő a szakértő e téren 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Tini Nindzsa Teknőcök 😀Gyerekkoromban volt egy sorozat a tv-ben. Valami mocsár vagy hínáremberek voltak a gonoszak és valami trutymós csőrendszerben közlekedtek a föld alatt. Nem tudja valaki, hogy mi lehet a címe?catattackkik voltak a jók? 😀 nem ártana szűkíteni a kört... amúgy konq' sztem tudja, ő a szakértő e téren 😀eaglesmcnabb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Gyerekkoromban volt egy sorozat a tv-ben. Valami mocsár vagy hínáremberek voltak a gonoszak és valami trutymós csőrendszerben közlekedtek a föld alatt. Nem tudja valaki, hogy mi lehet a címe?catattackkik voltak a jók? 😀 nem ártana szűkíteni a kört... amúgy konq' sztem tudja, ő a szakértő e téren 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Alapvetően csak két kártyás telefont vennék! Mivel két kártyám van! Más semmi nem fontos igazából!Csak egyetérteni tudok. Túlzás már amit mostanában egy telefonba gyömöszölnek, nem is csodálom, hogy annyi baromság közül fél év alatt valami tuti, hogy elcsesződik. Mp3 csengőhang, számológép, naptár...engem csak ezek mozgatnak. 😀
Jól lehessen (kényelmesen) rajta sms-t írni, mert abban béna vagyok! Lehessen mp3-at beállítani mindenféle hangnak. Aztán azt hiszem ennyi.
Nem kell játék, nem kell fényképező, nem kell szopóautomata rá!Bruce
@KJuraszik
több mint 14 éve
catattack
3 520
Gyerekkoromban volt egy sorozat a tv-ben. Valami mocsár vagy hínáremberek voltak a gonoszak és valami trutymós csőrendszerben közlekedtek a föld alatt. Nem tudja valaki, hogy mi lehet a címe?
több mint 14 éve
nagyon jó telo mind2, de azért egy lapon nem említeném őket 😊a pénz mennyire fontos? Mert ha nem akkor ott vannak az iphoneok, ha igen akkor pl a nokia c3, vagy n75, esetleg az E szériája is jó.kokenyjezerszer inkább e52, mint iphone 😊JJ Tiller
|
több mint 14 éve
a pénz mennyire fontos? Mert ha nem akkor ott vannak az iphoneok, ha igen akkor pl a nokia c3, vagy n75, esetleg az E szériája is jó.kokenyjezerszer inkább e52, mint iphone 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a pénz mennyire fontos? Mert ha nem akkor ott vannak az iphoneok, ha igen akkor pl a nokia c3, vagy n75, esetleg az E szériája is jó.
több mint 14 éve
alapból nem ajánlanék samsung telefont, de a d780 kimondottan kurvajó.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Alapvetően csak két kártyás telefont vennék! Mivel két kártyám van! Más semmi nem fontos igazából!Jól lehessen (kényelmesen) rajta sms-t írni, mert abban béna vagyok! Lehessen mp3-at beállítani mindenféle hangnak. Aztán azt hiszem ennyi.
Nem kell játék, nem kell fényképező, nem kell szopóautomata rá!
több mint 14 éve
Azért köszönöm a véleményt. Csak sürgősen szeretnék valami használható telefont és ez tűnt a legszimpatikusabbnak...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
😀😀 Jogos csak, pl amikor kijött az első psp akkor mindenki megvette 60 ért! Én kb 2 éve vettem meg 30ért! És még mindig megvan! 😀ennyi erővel mindig várjon, mert mindig lesz ami jobb és olcsóbb 😀DivatEgy gyors véleményt szeretnék kérni, hogy a Nokia N95 készüléket érdemes-e megvásárolni ?adyno12Szerintem nem! Még egy picit várj és jobbat kapsz olcsóbban!
U.i: Nekem az a design nem is tetszik! De ez az én véleményem!kokenyj
több mint 14 éve
ennyi erővel mindig várjon, mert mindig lesz ami jobb és olcsóbb 😀Egy gyors véleményt szeretnék kérni, hogy a Nokia N95 készüléket érdemes-e megvásárolni ?adyno12Szerintem nem! Még egy picit várj és jobbat kapsz olcsóbban!
U.i: Nekem az a design nem is tetszik! De ez az én véleményem!kokenyj
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egy gyors véleményt szeretnék kérni, hogy a Nokia N95 készüléket érdemes-e megvásárolni ?adyno12Szerintem nem! Még egy picit várj és jobbat kapsz olcsóbban!
U.i: Nekem az a design nem is tetszik! De ez az én véleményem!
több mint 14 éve
Egy gyors véleményt szeretnék kérni, hogy a Nokia N95 készüléket érdemes-e megvásárolni ?
több mint 14 éve
villámkérdés: kép pixelből vektorba konvertálás sehogysem fog menni, igaz?