NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
43
12
2:15, Arena4
Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 14 éve
12 ezer Ft-ért bőrlabda nagyon megéri?
több mint 14 éve
Sok év után újra rászánnám magamat egy teremcipő vásárlására. Heti 1 maximum 2 alkalomra kellene. Egy Adidas absolado x in-t néztem ki, ami a 46os méretben 7k-8k Ft-os árával eléggé 'instant get'-nek tűnik. Ha valaki tud esetleg ár/érték arányban jobbat az szóljon. 😉gerlemegírnád majd hogy hol vetted? 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Köszönöm szépen a segítséget!egyenletszerkesztő alapból van minden officeba, csak a sima alaptelepítésben nincs benne, ezért mikor installálod officet, akkor expresz és ott külön be kell pipálni, h ezt is tegye fel.egyenletszerkesztővel vagy csak simán beírod 1/2 és alsó-felső index formátummalDivatés ajánlani tud vki ilyen egyenletszerkesztő programot word 2003ashoz? vagy vmi olyan progit, amelyben fellehet írni minden féle egyenletet és belehet szúrni wordbe?tüsi91
Beszúrás menübe találod amúgy.Divat
több mint 14 éve
egyenletszerkesztő alapból van minden officeba, csak a sima alaptelepítésben nincs benne, ezért mikor installálod officet, akkor expresz és ott külön be kell pipálni, h ezt is tegye fel.és ajánlani tud vki ilyen egyenletszerkesztő programot word 2003ashoz? vagy vmi olyan progit, amelyben fellehet írni minden féle egyenletet és belehet szúrni wordbe?tüsi91A választott fegyver: Wordegyenletszerkesztővel vagy csak simán beírod 1/2 és alsó-felső index formátummalDivat
Valaki nem tudja, ebbe hogyan lehet törtet csinálni. nem a per '/' jelre gondolok. Előre is köszi.tüsi91
Beszúrás menübe találod amúgy.
|
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
és ajánlani tud vki ilyen egyenletszerkesztő programot word 2003ashoz? vagy vmi olyan progit, amelyben fellehet írni minden féle egyenletet és belehet szúrni wordbe?A választott fegyver: Wordegyenletszerkesztővel vagy csak simán beírod 1/2 és alsó-felső index formátummalDivat
Valaki nem tudja, ebbe hogyan lehet törtet csinálni. nem a per '/' jelre gondolok. Előre is köszi.tüsi91
több mint 14 éve
A választott fegyver: Wordegyenletszerkesztővel vagy csak simán beírod 1/2 és alsó-felső index formátummal
|
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
A választott fegyver: WordValaki nem tudja, ebbe hogyan lehet törtet csinálni. nem a per '/' jelre gondolok. Előre is köszi.
több mint 14 éve
Nem tudja véletlen valaki, hogy a Samsung s5230-at hogy lehet resetelni mert lefagyott az érintőképernyő!?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
az msn már egy ideje kis idő elteltével bejelentkezik magától, ha előtte kijelentkeztemAz msn már csak ilyen bugos😛
más is tapasztalt ilyet, vagy a skynet csak engem kóstolgat? 😛konqueror
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
gerle: az jónak tűnik, megvevős izibe😊amúgy a Lónyay utca sarkán lévő Városkapu üzletházban lévő sportboltban érdemes teremcipőt nézni még.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
az msn már egy ideje kis idő elteltével bejelentkezik magától, ha előtte kijelentkeztemmás is tapasztalt ilyet, vagy a skynet csak engem kóstolgat? 😛
több mint 14 éve
Ennél szerintem sokkal jobb az utvonalterv.hu, én ezt használom mindenhez. A bkvs is csak ennek egy butítottabb verziója (az az istenért se akarja ajánlani a villamosokat).Hátha valaki pesti lesz oly' rendes, és válaszol/segít.bkv.hu útvonaltervező
Milyen módon a legegyszerűbb eljutni a Déli pu.-tól a IX. kerületi Czuczor u.-ig?
Holnap délben lenne ott jelenésem, ezért érdekelne.Mikey
amúgy szerintem: Kossuth térig metróval, onnan meg a kettes villamossal a zsil utcáigJJ Tiller
több mint 14 éve
Mikey
18 722
Köszönöm.Hátha valaki pesti lesz oly' rendes, és válaszol/segít.bkv.hu útvonaltervező
Milyen módon a legegyszerűbb eljutni a Déli pu.-tól a IX. kerületi Czuczor u.-ig?
amúgy szerintem: Kossuth térig metróval, onnan meg a kettes villamossal a zsil utcáigJJ Tiller
több mint 14 éve
Hátha valaki pesti lesz oly' rendes, és válaszol/segít.bkv.hu útvonaltervező
amúgy szerintem: Kossuth térig metróval, onnan meg a kettes villamossal a zsil utcáig
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Mikey
18 722
Hátha valaki pesti lesz oly' rendes, és válaszol/segít.Milyen módon a legegyszerűbb eljutni a Déli pu.-tól a IX. kerületi Czuczor u.-ig?
Holnap délben lenne ott jelenésem, ezért érdekelne.
több mint 14 éve
Tud valaki eghy megbízható helyet, ahonnan le lehet szedni a mobimouse portable verziót? Nem ismerek túl sok ilyen oldalt, de ami igen ott nem találtam. Vagy ha esetleg valakinek meg van, annak is örülnék.
több mint 14 éve
Milyen programmal tudok egy videóból kivágni egy bizonyos részletet?Ha lehetséges ne legyen túl bonyolult 😊JoeyPorterwindows movie maker, sony vegas
|
több mint 14 éve
JoeyPorter
2 630
Milyen programmal tudok egy videóból kivágni egy bizonyos részletet?Ha lehetséges ne legyen túl bonyolult 😊
több mint 14 éve
Sok év után újra rászánnám magamat egy teremcipő vásárlására. Heti 1 maximum 2 alkalomra kellene. Egy Adidas absolado x in-t néztem ki, ami a 46os méretben 7k-8k Ft-os árával eléggé 'instant get'-nek tűnik. Ha valaki tud esetleg ár/érték arányban jobbat az szóljon. 😉
több mint 14 éve
Gabesz92
1 453
Nos, mivel ma már nagyon felcseszte az agyam az alábbi probléma/jelenség megkérdezem, hátha valaki tud egy kis segítséget nyújtani. Van nekem egy 5.1-es hangfalrendszerem. Már van jó pár éves, de semmi probléma nem volt vele. Egészen addig amíg Xp-t használtam. Felraktam a Windows 7 nevű csodát még februárban. Azóta folyamatosan használom és a hangfal csupán 2.1-ben szól. Az alaplapom egy gigabyte GA-MA78LM-S2 típusú fantasztikum. Természetesen integrált hang és videokártyával. Driverek a legfrissebbek. A pláne az egészben, hogy ha elindítom a realtek audio manager-nek a hangtesztjét, akkor csodálatosan szól mind a 5+1 része a hangfalnak. Viszont, hogyha valamilyen zenét, filmet, játékot akármit futtatok akkor az egész leredukálódik 2.1-re. Ennyi lenne a problémám most így hirtelen. Ha valakinek van valamilyen tanácsa, szívesen fogadom... 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Külföldről akarok Nike cipőt venni, tud valaki olyan weboldalt ahol ez emberi árak mellet lehetséges?JayBebay
több mint 14 éve
JéBé
7 034
Külföldről akarok Nike cipőt venni, tud valaki olyan weboldalt ahol ez emberi árak mellet lehetséges?
több mint 14 éve
Na... Az lesz az. Szinte biztos. 😊 De nekem nincs ilyen. 😕Egyszerűen fogalmam sincsen. Nekem alapbeállítás azt jelenti itt, hogy alapból be van állítva. De ránézek, hátha találok valamit.Alap, igen 😀deny79Ettől függetlenül nem tudom merre lehet beállítani. 😀
Szépen megkérlek elmondod ezt is? 😊
Köszi előre is. 😊csabi19
Talán ez: Tálcán jobb katt, majd az ablakok villámnézete elé pipadeny79
Azért köszönöm szépen mindkét kérdésre adott válaszod, még megpróbálok súgót használni, meg ilyenek... 😊
több mint 14 éve
Egyszerűen fogalmam sincsen. Nekem alapbeállítás azt jelenti itt, hogy alapból be van állítva. De ránézek, hátha találok valamit.Ettől függetlenül nem tudom merre lehet beállítani. 😀1. Asszem ja. Arra gondolhatok. Az viszont szerintem alapbeállítás lehet, túl sok gépen láttam már. Lehetséges? 😊csabi19Alap, igen 😀deny79
Köszi előre is. 😊csabi19
Talán ez: Tálcán jobb katt, majd az ablakok villámnézete elé pipa
több mint 14 éve
Ettől függetlenül nem tudom merre lehet beállítani. 😀1. Asszem ja. Arra gondolhatok. Az viszont szerintem alapbeállítás lehet, túl sok gépen láttam már. Lehetséges? 😊csabi19Alap, igen 😀deny79
Köszi előre is. 😊