Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 13 éve
OFF: elloptad a sigemet..Szobi22Bocsi, csak még a nagydöntőre akartam egy Maehl siget, csak az "enyém" valahol elveszett. És így ez maradt csak. De ha gáz, akkor cserélem.
több mint 13 éve
OFF: elloptad a sigemet..Szobi22szaba elindította a lavinát.. jön a siglopóforradalom 😀
több mint 13 éve
OFF: elloptad a sigemet..Ezt nem tartom valószínűnek, mert az adatlapján ezen kívül mindent látok, és éppen ő akarja annyira, hogy lássam ezt a szart. 😀F.SchleckBazzeg, ez mitől lehet: Facebookon nem látom az egyik ismerősöm adatlapján az egyik alkalmazást. De rajtam kívül ezt mindenki látja, és én sem tudok róla, hogy ezt letiltottam volna.F.SchleckTéged tiltott le? bár egy Schleck fant kinek állna szándékában letiltani? 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Ezt nem tartom valószínűnek, mert az adatlapján ezen kívül mindent látok, és éppen ő akarja annyira, hogy lássam ezt a szart. 😀Bazzeg, ez mitől lehet: Facebookon nem látom az egyik ismerősöm adatlapján az egyik alkalmazást. De rajtam kívül ezt mindenki látja, és én sem tudok róla, hogy ezt letiltottam volna.F.SchleckTéged tiltott le? bár egy Schleck fant kinek állna szándékában letiltani? 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Bazzeg, ez mitől lehet: Facebookon nem látom az egyik ismerősöm adatlapján az egyik alkalmazást. De rajtam kívül ezt mindenki látja, és én sem tudok róla, hogy ezt letiltottam volna.F.SchleckTéged tiltott le? bár egy Schleck fant kinek állna szándékában letiltani? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Bazzeg, ez mitől lehet: Facebookon nem látom az egyik ismerősöm adatlapján az egyik alkalmazást. De rajtam kívül ezt mindenki látja, és én sem tudok róla, hogy ezt letiltottam volna.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a yahoo jobb.szeretem a google termékeit de engem a gmail idegesít
több mint 13 éve
Egy értelmes válasz van, gmail.Hozz létre új e-mail címet lehetőleg más szolgáltatónál és próbáld meg arra.Black_AdderValami tipp? Ami megbízható és ingyenes.catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Hozz létre új e-mail címet lehetőleg más szolgáltatónál és próbáld meg arra.Black_AdderValami tipp? Ami megbízható és ingyenes.
több mint 13 éve
Hozz létre új e-mail címet lehetőleg más szolgáltatónál és próbáld meg arra.Az a gáz, hogy minden mailben kapott csatolmányhoz ezt írja ki, még ahhoz is, amelyet már le tudtam tölteni egyszer!catattackE-mailen küldtek egy fájlt. Le akartam tölteni és ezt irja ki:Valószínűleg postafiók elérési hiba lehet a háttérben, ami miatt probléma van a csatolmánnyal.szaba
{'ret':2,'message':'Probléma a csatolmánnyal','reason':'postafiók elérési hiba','code':'#04850'}
Mi a k.rva fasz van?catattack
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
catattack
3 520
Az a gáz, hogy minden mailben kapott csatolmányhoz ezt írja ki, még ahhoz is, amelyet már le tudtam tölteni egyszer!E-mailen küldtek egy fájlt. Le akartam tölteni és ezt irja ki:Valószínűleg postafiók elérési hiba lehet a háttérben, ami miatt probléma van a csatolmánnyal.szaba
{'ret':2,'message':'Probléma a csatolmánnyal','reason':'postafiók elérési hiba','code':'#04850'}
több mint 13 éve
NFL kártyát hol tudok venni?ebay
konkrétan egy Eric Berry rookie kártya érdekelnekristof
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
catattack
3 520
a küldőt, hogy küldje el újra. Általában a küldési művelet szokott 'elromlani'.szabaKöszönöm!
több mint 13 éve
szaba
10 697
Nyilván kaptad a mailt. Kérd meg a küldőt, hogy küldje el újra. Általában a küldési művelet szokott 'elromlani'.Valószínűleg postafiók elérési hiba lehet a háttérben, ami miatt probléma van a csatolmánnyal.szabaTudok tenni valamit?catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Valószínűleg postafiók elérési hiba lehet a háttérben, ami miatt probléma van a csatolmánnyal.szabaTudok tenni valamit?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
NFL kártyát hol tudok venni?konkrétan egy Eric Berry rookie kártya érdekelne
több mint 13 éve
szaba
10 697
E-mailen küldtek egy fájlt. Le akartam tölteni és ezt irja ki:Valószínűleg postafiók elérési hiba lehet a háttérben, ami miatt probléma van a csatolmánnyal.
több mint 13 éve
catattack
3 520
E-mailen küldtek egy fájlt. Le akartam tölteni és ezt irja ki:{'ret':2,'message':'Probléma a csatolmánnyal','reason':'postafiók elérési hiba','code':'#04850'}
Mi a k.rva fasz van?
több mint 13 éve
A parabola deriváltja 2x-1. x=2ben 3 az értéke, tehát 3 a meredeksége annak az egyenesnek ami x=2nél érintina így már vili kösz szépen 😊
Egy olyan 3 meredekségű egyenes kell, ami átmegy a (2,3) ponton, azaz x=2-nél 3mat ad és 3*x+c alkú:
3*2+c=3-> c=-3
TEhát az egyenes egyenlete y=3x-3
De én már rég tanultam, akik most tanultak analt lehet kijavítanak...Black_Adder
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
A parabola deriváltja 2x-1. x=2ben 3 az értéke, tehát 3 a meredeksége annak az egyenesnek ami x=2nél érintiEgy olyan 3 meredekségű egyenes kell, ami átmegy a (2,3) ponton, azaz x=2-nél 3mat ad és 3*x+c alkú:
3*2+c=3-> c=-3
TEhát az egyenes egyenlete y=3x-3
De én már rég tanultam, akik most tanultak analt lehet kijavítanak...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
y=xnégyzet-x+1 és ezt érinti az x= (2;3) pontban az érintő. Azt nem értem hogy a fa.omba jön ki az érintőnek y=3x-3.Mi a parabolád egyenlete?Black_AdderKicsit konkrétabban? 😊Köszi 😊 bár még így se vágom. Mindegy 😀eaglesmcnabb
Egyelőre látatlanban azt tippelném, hogy egyszer deriválod a paraboládat, majd felírod azt az egyenest, amely átmegy azon a ponton és a meredekségét megkapod, ha az első deriváltba visszahelyettesíted az x koordinátát.F.Schleck
több mint 13 éve
nem, matekből korszakos zseni.írjál pm-et ventura-nak secc pecc levezeti nekedbriareoső csak a dinitrogénoxid felhasználásban profi nem?haromt
igazi úttörő
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
írjál pm-et ventura-nak secc pecc levezeti nekedbriareoső csak a dinitrogénoxid felhasználásban profi nem?
több mint 13 éve
írjál pm-et ventura-nak secc pecc levezeti neked
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mi lett ebből? Sci-fi topik? 😛