Kérdések bármiről

30 feliratkozó

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 907 — Illegális gyakorló
Van itt gyakorlott Vaterás? 😊 Meghirdettem egy terméket (az első indított aukcióm, így nem nagyon vagyok képben), amire most jött egy ajánlat valamivel minimálár alatt. Ha én ennyiért is odaadnám neki, akkor mit kell csinálnom? Üsse le fix áron és boltoljuk el kevesebbért, vagy mi?

Köszi előre is!

több mint 13 éve
adam3577 Cincinnati Bengals 247 — Bengals fan
Grafi ismerőse voltJJ Tiller
Akkor jól emlékeztem.
Írok is neki, hátha foglalkozik még ilyennel az ismerőse.

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 357 — no es importante
Grafi ismerőse volt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Pár évvel ezelőtt valaki a fórumról foglalkozott olyan dologgal, hogy üveg bögrére homokfúvással rakott különböző mintákat, logókat stb. Tökéletes ajándéktárgy.

Vettem is akkor tőle, csak már nem emlékszem ki volt, talán Grafi, de meg nem mondanám biztosra.

Ti emlékeztek ilyenre? 😊adam3577
ja, valaki csinált ilyet 😊
több mint 13 éve
adam3577 Cincinnati Bengals 247 — Bengals fan
Pár évvel ezelőtt valaki a fórumról foglalkozott olyan dologgal, hogy üveg bögrére homokfúvással rakott különböző mintákat, logókat stb. Tökéletes ajándéktárgy.

Vettem is akkor tőle, csak már nem emlékszem ki volt, talán Grafi, de meg nem mondanám biztosra.

Ti emlékeztek ilyenre? 😊

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 496 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
ne kapcsold ki a gépetkristof
hát kösz B+ 😂
megoldom, ha elárulod nekem hogy hordozzam laptopot hogy nem kapcsolom ki 😛 😀eaglesmcnabb
hát nem pont az a lényege, hogy hordozás közben is be lehet kapcsolva? 😛😀fetomy
az a lényege, csak készenléti állapot után is szutyok, illetve néha jó, de van amikor ugyanúgy nem működik, mintha kikapcsolnám :/

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
van egy problémám. ha felrakom a hamachit megy rendesen minden, viszont ha újra bekapcsolom a gépet nincs net. ha letörlöm hamachit és újra felrakom működik ismét. nem tudja valaki ez miért történik meg mindig?eaglesmcnabb
hát kösz B+ 😂
megoldom, ha elárulod nekem hogy hordozzam laptopot hogy nem kapcsolom ki 😛 😀eaglesmcnabb
hát nem pont az a lényege, hogy hordozás közben is be lehet kapcsolva? 😛😀
több mint 13 éve
cs19 New Orleans Saints Purdue Boilermakers 455 — Saints fan
van egy problémám. ha felrakom a hamachit megy rendesen minden, viszont ha újra bekapcsolom a gépet nincs net. ha letörlöm hamachit és újra felrakom működik ismét. nem tudja valaki ez miért történik meg mindig?eaglesmcnabb
hát kösz B+ 😂
Hát ez az alvós cucc nem jó? Mondjuk nekem akkor elszáll a netem, tehát lehet nem... 😂
A másik ugye, hogy nem rakod föl a hamachit.
De nincs valahol a programok listájánál, hogy letiltod a programot? Vagy valami módosítás talán... :/
Sorry, ha hülyeség, de valami hasonló ugrott be.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 496 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
hát kösz B+ 😂
megoldom, ha elárulod nekem hogy hordozzam laptopot hogy nem kapcsolom ki 😛 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ne kapcsold ki a gépet
több mint 13 éve
van egy problémám. ha felrakom a hamachit megy rendesen minden, viszont ha újra bekapcsolom a gépet nincs net. ha letörlöm hamachit és újra felrakom működik ismét. nem tudja valaki ez miért történik meg mindig?

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Itthon kb semmi értelme nincs. A béred nem lesz több, könnyebben nem tudsz elhelyezkedni, ez Magyarország 😊
Külföldön pedig külföldje és munkája válogatja 😊 Van ahol jó ha van, van ahol tök mindegy.
Ettől sem lettél gondolom okosabb 😊Sobri Jóska
Valamennyire azért igen. Én is így számoltam vele, legalább megerősítettél a döntésemben. 😊 Még nem váltottam ki, azért kérdeztem megéri-e.
Mondjuk gondoltam, hogy nem ér sokat, de hogy a munkaügyibe se halljanak róla...

és köszi. 😊süti
Azért váltsd ki, ha már letetted a vizsgát 😊

több mint 13 éve
A kimetszett anyajegyet minden esetben elküldik szövettani vizsgálatra?catattack
Nem.

több mint 13 éve
catattack 3 520
A kimetszett anyajegyet minden esetben elküldik szövettani vizsgálatra?
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Itthon kb semmi értelme nincs. A béred nem lesz több, könnyebben nem tudsz elhelyezkedni, ez Magyarország 😊
Külföldön pedig külföldje és munkája válogatja 😊 Van ahol jó ha van, van ahol tök mindegy.
Ettől sem lettél gondolom okosabb 😊Sobri Jóska
Valamennyire azért igen. Én is így számoltam vele, legalább megerősítettél a döntésemben. 😊 Még nem váltottam ki, azért kérdeztem megéri-e.
Mondjuk gondoltam, hogy nem ér sokat, de hogy a munkaügyibe se halljanak róla...

és köszi. 😊
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Én nem értek hozzá, de ez szerintem nem a speckó telefonszám, hanem a számhordozás, ami pedig elvileg mindenkinél ingyenes. De ezentúl ugyanazzal a számmal tmobile-os leszel, tehát te a telenorosoknak hálózaton kívüli vagy, és fordítva, valamint t-mobile-os díjcsomagod lesz, stb...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bocs a 2ezer forint nagyon régi volt...
http://t-mobile.hu/lakossagi/szolgaltatasok/telefonalas/valasztott_hivoszam
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
de át tudod vinni csak fizetni kell. asszem 2000 forintharomt
Pár hsz-el ezelött még a saját telódhoz se értettél, most meg már máséhoz is? 😛Sobri Jóska
ezekhez az újakhoz nem értek. De váltottam már elégszer számot és volt hogy én is vittem volna a régit.

schlek a 2000ret ne vedd biztosra kurva rég volt amikor én kérdeztem, de az biztos hogy lehet
több mint 13 éve
Csak az a gond, hogy amit kinéztem telefon, az csak a T-nél van, de semmiképpen nem szeretnék új számot. Ha tényleg csak 2000 forint, akkor valszeg megcsináltatom. Köszi a segítséget!F.Schleck
Szerintem nagy hülyeség szolgáltatót váltani egy telefon miatt. Inkább üttesd ki, függetlenítsd.

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Csak az a gond, hogy amit kinéztem telefon, az csak a T-nél van, de semmiképpen nem szeretnék új számot. Ha tényleg csak 2000 forint, akkor valszeg megcsináltatom. Köszi a segítséget!

több mint 13 éve
de át tudod vinni csak fizetni kell. asszem 2000 forintharomt
Pár hsz-el ezelött még a saját telódhoz se értettél, most meg már máséhoz is? 😛

több mint 13 éve
hátha ez segít:

http://www.ebcl.hu/EBCLvizsga/Vizsga.aspx

http://www.karolyim-kozgazd.sulinet.hu/old/ebcl/ebcl.htmSobri Jóska
Köszi, ezzel tisztába vagyok, már a vizsgám is megvan. 😊

A kérdésem az lenne, hogy mennyit ér ez ide haza/külföldön?
Könnyebb vele elhelyezkedni, több lesz-e tőle a bérem, hol előnyös?süti
Ettől sem lettél gondolom okosabb 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
de át tudod vinni csak fizetni kell. asszem 2000 forint
több mint 13 éve
Ha veszek T-Mobilenál egy telefont, akkor arra sehogy nem tudom átvinni a 20-as számomat?F.Schleck
Ha a telefon nem független, hanem csak T-Mobilos, akkor 2 dolgot tehetsz:
1, a 20as kártyát csak akkor tudod átrakni bele, ha elöbb függetlenítteted a telefont.
2, ha szolgáltatót váltasz, akkor marad a 20as számod, de T-Mobilos leszel. Bár ezt egy telefon miatt én nem tenném.

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ha veszek T-Mobilenál egy telefont, akkor arra sehogy nem tudom átvinni a 20-as számomat?