NFL eredménykövetés
- 3 aktív topik
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
81
9
22:05
Green Bay Packers - Chicago Bears
68
17
22:25
Arizona Cardinals - Los Angeles Rams
4
3
22:25
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 14 éve
Jobb klikk/ beállítások...Mi lehet a baj?Próbáld letiltani a hw accelerationt, van h segít. jobb klikk/settingsBlack_Adder
Nézek egy videot youtube-on,rendben fut.
De amikor kirakom teljes képernyőre akkor csak feketeség van a kép helyett.Bazzani
Hol van ezen belül,mert én nem érteni hozzá nagyon...
több mint 14 éve
Mi lehet a baj?Próbáld letiltani a hw accelerationt, van h segít. jobb klikk/settings
Nézek egy videot youtube-on,rendben fut.
De amikor kirakom teljes képernyőre akkor csak feketeség van a kép helyett.Bazzani
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Mi lehet a baj?Nézek egy videot youtube-on,rendben fut.
De amikor kirakom teljes képernyőre akkor csak feketeség van a kép helyett.
több mint 14 éve
ezt választottam ki magamnak a pár héttel ezelőtti témámra visszautalva http://www.pixmania.hu/hu/hu/07026254/art/verbatim/store-n-go-hordozhato-kuls-merevlemez-320-gb-fekete.html#voidOffice Depot-ban van most 1,5 terrás Samsung 20ezerért.
van valakinek ellenérzése? 😊Höri
több mint 14 éve
Babe Ruth a király! 😊DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 14 éve
http://www.port.hu/babe/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=17202&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_topic_id=2PM
nem tudjátok, hogy ezt a filmet hol lehet letölteni?Amadeus91
több mint 14 éve
http://www.port.hu/babe/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=17202&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_topic_id=2nem tudjátok, hogy ezt a filmet hol lehet letölteni?
több mint 14 éve
ezt választottam ki magamnak a pár héttel ezelőtti témámra visszautalva http://www.pixmania.hu/hu/hu/07026254/art/verbatim/store-n-go-hordozhato-kuls-merevlemez-320-gb-fekete.html#voidvolt osztálytársamnak van ilyen. Kölcsön is adta anno 1 program erejéig. Jó választás. 😊
van valakinek ellenérzése? 😊Höri
több mint 14 éve
ezt választottam ki magamnak a pár héttel ezelőtti témámra visszautalva http://www.pixmania.hu/hu/hu/07026254/art/verbatim/store-n-go-hordozhato-kuls-merevlemez-320-gb-fekete.html#voidvan valakinek ellenérzése? 😊
több mint 14 éve
A programok futtatásáért felelős file a winfosban...
több mint 14 éve
Tudja valaki, mit csinál a rundll32.exe?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Attól függ milyen fajta. De a legjobb vírusirtó a formázás, és nem windows alól, hanem boot lemezről. Akkor talán sikerül. Régen csináltam már, de úgy emlékszem bármilyen beavatkozás előtt a beavatkozó program (telepítés, format c:_... ) virtuális ram-ot hoz létre a boot sector-ban, és azt ugye nem formázza, hanem törli a beavatkozás után, ergo rajtamarad a lemezen. A vírussal együtt. Ezért kell nem csak formázni, hanem újra partícionálni a lemezt, a kettő együtt a biztos. De valószínűleg van ilyen vírusirtó, csak meg kellene találni, és javarészt qrva drága.... És akkor sem biztos a siker. Kiírja, hogy megtalálta, törli, oszt' egy hónap múlva megint ott van.
több mint 14 éve
vírusirtó nem viszi?Szerintem Boot vírus. És akkor eldobhatod.apeszosMost már nem jo a felső sorban az 5, 6, delete meg egysmás sem.szabaMeg az egér is kétszer kattan, ahogy látom. 😀
Komolyan szólva biztos, hogy nem ment belel valami? Érdekes, hogy így terjednek a működésképtelen billentyűk.
Más: Nem tudjátok, hogy az mitől lehet, hogy egy pendrive egyik napról a másikra írásvédettnek nyilvánította magát? Nincs rajta se semmilyen kapcsoló, se formázni nem lehet a drágát.Schleck
több mint 14 éve
Szerintem Boot vírus. És akkor eldobhatod.Meg az egér is kétszer kattan, ahogy látom. 😀Belefolyott a klóros víz 😀Matthew99Most már nem jo a felső sorban az 5, 6, delete meg egysmás sem.szaba
Komolyan szólva biztos, hogy nem ment belel valami? Érdekes, hogy így terjednek a működésképtelen billentyűk.
Más: Nem tudjátok, hogy az mitől lehet, hogy egy pendrive egyik napról a másikra írásvédettnek nyilvánította magát? Nincs rajta se semmilyen kapcsoló, se formázni nem lehet a drágát.Schleck
több mint 14 éve
Meg az egér is kétszer kattan, ahogy látom. 😀Belefolyott a klóros víz 😀Matthew99Most már nem jo a felső sorban az 5, 6, delete meg egysmás sem.szaba
Más: Nem tudjátok, hogy az mitől lehet, hogy egy pendrive egyik napról a másikra írásvédettnek nyilvánította magát? Nincs rajta se semmilyen kapcsoló, se formázni nem lehet a drágát.
több mint 14 éve
Belefolyott a klóros víz 😀Matthew99Most már nem jo a felső sorban az 5, 6, delete meg egysmás sem.
több mint 14 éve
Belefolyott a klóros víz 😀Matthew99Most már nem jo a felső sorban az 5, 6, delete meg egysmás sem.
több mint 14 éve
Belefolyott a klóros víz 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Billentyűzetemen nem mindig működik a hossz o betű, a rövid ű betű és a nemnumerikus 0. Ez mitől lehet?
több mint 14 éve
Na 😀 Beleraktam a régi kettőt. A BIOS szerint most van 2.5 giga memóriám, ami 533 MHz-n működik. Namost kivettem a régit, és csak az új 2 gigás volt benne. Azzal azt írta, hogy 2 giga memória 533 MHz-n. A 2x 512-vel is 533 MHz-n működik a BIOS szerint. Everest barátom ellenben most is 667-nek látja a 2 gigást is és a fél gigást is.Jól működik, ez a lényeg. 😀 A fentebb kiemelt FSB ratio miatt megy 533-on, ha a Bios engedi át lehet állítani 667-re, de felesleges. A proci és a memória órajele közötti arány ebben a beállításban egészséges. Lehetne tunningolgatni, de nem érdemes. 533 a legmagasabb amit a (gyártó szerint) az alaplap elbír.
Szerintem amúgy - Everest-ből kiindulva - az alaplap nem engedi többön. Mert ilyen találtam:
Motherboard Properties alatt:
Front Side Bus Properties:
Bus Type Intel AGTL+
Bus Width 64-bit
Real Clock 133 MHz (QDR)
Effective Clock 533 MHz
Memory Bus Properties:
Bus Type Dual DDR2 SDRAM
Bus Width 128-bit
DRAM:FSB Ratio 8:4
Real Clock 267 MHz (DDR)
Effective Clock 533 MHz
Aztán az egészet bonyolítja, hogy még lejjebb azt írja, hogy
Supported Memory Types DDR2-533 SDRAM, DDR2-667 SDRAM
úúúgyhogy jelenleg fingom nincs mi hogyan működik, de benne van 2.5 giga 😀fetomy
több mint 14 éve
Fú, hát az 1 gigánál nyilván mindkettő sokkal jobb (az előbb ugye visszaraktam az 1 gigát, hát akkor éreztem csak meg, hogy mennyivel 😀).. Az, hogy a 2 vagy a 2.5-e a több, hát egyelőre nem tudom megmondani. Nagyon hasonló. Majd pár nap múlva lehet visszarakom a 2-t, aztán meglátom 😊 Lassabbnak tuti nem lassabb a 2.5 mint a 2 szerintem.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
úúúgyhogy jelenleg fingom nincs mi hogyan működik, de benne van 2.5 giga 😀fetomyés sebességileg, h érzed, melyik verzió a leggyorsabb?
több mint 14 éve
Na 😀 Beleraktam a régi kettőt. A BIOS szerint most van 2.5 giga memóriám, ami 533 MHz-n működik. Namost kivettem a régit, és csak az új 2 gigás volt benne. Azzal azt írta, hogy 2 giga memória 533 MHz-n. A 2x 512-vel is 533 MHz-n működik a BIOS szerint. Everest barátom ellenben most is 667-nek látja a 2 gigást is és a fél gigást is. Szerintem amúgy - Everest-ből kiindulva - az alaplap nem engedi többön. Mert ilyen találtam:
Motherboard Properties alatt:
Front Side Bus Properties:
Bus Type Intel AGTL+
Bus Width 64-bit
Real Clock 133 MHz (QDR)
Effective Clock 533 MHz
Memory Bus Properties:
Bus Type Dual DDR2 SDRAM
Bus Width 128-bit
DRAM:FSB Ratio 8:4
Real Clock 267 MHz (DDR)
Effective Clock 533 MHz
Aztán az egészet bonyolítja, hogy még lejjebb azt írja, hogy
Supported Memory Types DDR2-533 SDRAM, DDR2-667 SDRAM
úúúgyhogy jelenleg fingom nincs mi hogyan működik, de benne van 2.5 giga 😀
több mint 14 éve
Nem egyszerre voltak, hanem kivettem az újat, és beleraktam a két régit 😊 (mint láthatod, DIMM A mindegyik 😛)A dimm modult nem néztem csak az órajelet. Elméletileg igen, mehet mellé.... Van DDR2-esben is úgy tudom 800 felett, a DDR3-asnak már más a foglalata is, a mérete is.
Nem 1333asként vettem, nem mondták, hogy hányas, hanem neten kerestem rá, mikor ez az egész eszembe jutott, és ott találtam hogy 1333-as, csak aztán később találtam 667-est is 😊 Meg egyébként mintha azt láttam volna, hogy az 1333-as az DDR3-as, a DDR2-es meg 667, de ez nem tuti. (viszont a memórián is az van, hogy DDR2 800(6))
Tehát az már akkor biztos, hogy ha 800, ha nem, a gép 667-en működteti? És ha igen, akkor végülis mehet mellé az egyik 512-es nem? 😊
Egyébként nagyon köszi a türelemért és segítségért 😊
megtaláltam a 2gigástfetomy
A linken található paraméterek alatt: A fenti paraméterek csupán tájékoztató jellegűek! Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk! 😀 😀 😂