Kérdések bármiről

30 feliratkozó

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Erről a személyidologról nem tudok véleményt mondani, tőlem utoljára egy Hobo-klub után kértek személyit egy kis hangoskodás miatt 89-ben 😊
De szerintem se kérnek személyit, ha nincs nagyon babaarcuk, se a romkocsmákban, se a menőbb partihelyeken.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
passz. szerintem sehol nem kérnek személyit, max ha nagyon fiatalnak nézel ki.

Tőlem életemben 1x kértek személyit. 2001-ben a Zöldpardonban 😊 akkor voltam 19 és már 2 éve jártunk oda. Nem hiszem hogy tulságosan komolyan vennék a népszerűbb partyhelyeken. Bár nem járok ilyen szigorúan vett discoba. De pl a Szimplában biztos nem kérik el
több mint 13 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Milyen egy nem 18+ bulizóhely?Sobri Jóska
Tinidiszkó

szerintem a régi bank helyén, vagyis inkább mögötte a nyugati mcdonalds mellett van még mindig péntek/szombaton ilyen.

nem feltétlen a legjobb hely(kurva sok a cigány), de ez amiatt is van hogy talán az egyetlen tinidisco ami maradt pestenharomt
Vagy ahol nem kérik el a személyit 😀tenorx
Igen, Tenorx megfogta a lényeget. Ahol nem kérnek személyit 😊

Még anno voltam ott, nekem nagyon nem jött be hogy őszinte legyek ezért nem is mertem nekik ajánlani, de köszi a tippet.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 377 — Wrath of Khan
Fogalmam sincs,hogy hova írjam, de itt talán tudtok segíteni. Egyik barátom kérdi, hogy Pesten hol van jó bulizóhely ami nem feltétlen +18-as? (17 évesek a srácok) Előre is köszi.kristóf17
Tinidiszkó

szerintem a régi bank helyén, vagyis inkább mögötte a nyugati mcdonalds mellett van még mindig péntek/szombaton ilyen.

nem feltétlen a legjobb hely(kurva sok a cigány), de ez amiatt is van hogy talán az egyetlen tinidisco ami maradt pestenharomt
Vagy ahol nem kérik el a személyit 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Fogalmam sincs,hogy hova írjam, de itt talán tudtok segíteni. Egyik barátom kérdi, hogy Pesten hol van jó bulizóhely ami nem feltétlen +18-as? (17 évesek a srácok) Előre is köszi.kristóf17
Tinidiszkó

nem feltétlen a legjobb hely(kurva sok a cigány), de ez amiatt is van hogy talán az egyetlen tinidisco ami maradt pesten
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Milyen egy nem 18+ bulizóhely?

több mint 13 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Fogalmam sincs,hogy hova írjam, de itt talán tudtok segíteni. Egyik barátom kérdi, hogy Pesten hol van jó bulizóhely ami nem feltétlen +18-as? (17 évesek a srácok) Előre is köszi.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
valaki megmondaná annak a proginak a nevét amivel lehet youtube-ról videót és zenét letölteni? előre is köszi.eaglesmcnabb
http://www.listentoyoutube.com/

több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
valaki megmondaná annak a proginak a nevét amivel lehet youtube-ról videót és zenét letölteni? előre is köszi.eaglesmcnabb
FreeYoutubeMP3Converter

vagy DVDVideoSoft Free Studio

Én ezeket használom. 😊
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 496 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
valaki megmondaná annak a proginak a nevét amivel lehet youtube-ról videót és zenét letölteni? előre is köszi.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem tud valaki androidra jó zenelejátszó progit?
olyant amelyikben van equalizer és esetleg lehet használni hozzá last.fm scrobblert.
haromt
astro player nova, last.fmel sztem nem kompatibilis, ettől függetlenül király
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem tud valaki androidra jó zenelejátszó progit?
olyant amelyikben van equalizer és esetleg lehet használni hozzá last.fm scrobblert.

illetve a szoftverfrissítés itt hogyan megy? utána olvasgattam pár fórumba és azt írják, hogy elvileg a telóhoz tartozó pc suit programmal, de ott meg azt láttam hogy van akinek talált ott 2.1es frissítést LG Optimushoz, de nekem pl még nem.

Rootolni nem szeretném a garancia miatt és bemászni sem szeretnék emiatt a vodafonehoz
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
Ha avi formátumú DVD filmet akarok írni, akkor az Adat DVD opciót válasszam?eaglesmcnabb
persze
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 496 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Ha avi formátumú DVD filmet akarok írni, akkor az Adat DVD opciót válasszam?eaglesmcnabb
ja, és az avi fájlokat pakold fel, mintha tök sima akármilyen fájlformátum volnaneuw
köszi a gyors választ 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
neuw 271 — Patriots fan
ja, és az avi fájlokat pakold fel, mintha tök sima akármilyen fájlformátum volna

--------------------------------------------------
több mint 13 éve
Ha avi formátumú DVD filmet akarok írni, akkor az Adat DVD opciót válasszam?

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
ImageShackre csak én nem tudok feltölteni képet bejelentkezés után?
A jobb oldali menüből néhány napja "eltűnt" az upload image gomb.Mikey
Én csak most regeltem, de nálam ott van jobboldalt. És a media upload nagygomb is működik tökéletesen.
http://img813.imageshack.us/img813/1136/imh.png

több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 729
ImageShackre csak én nem tudok feltölteni képet bejelentkezés után?
A jobb oldali menüből néhány napja "eltűnt" az upload image gomb.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
nekem meg ma elkezdett ledobálni, belépek akkor kb egy percig visel el, utána hajít le egyből

idegölőkonqueror
velem pár hónapja csinálta, amikor Tehenész GM lettem. Így facebookon vett fel Höri commisioner. Azóta kb 4-szer próbáltam belépni, mindig ezt tette. Ha találsz rá megoldást, írd meg légyszi ide leglaább 😀deny79
na ezt csak most látom. válaszolok, mivel már nincs ilyen gondom. másnapra elmúlt 😊konqueror
Jó neked, nekem nem akar. Na, nem mintha hiányozna msnke 😊
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
nekem meg ma elkezdett ledobálni, belépek akkor kb egy percig visel el, utána hajít le egyből

idegölőkonqueror
velem pár hónapja csinálta, amikor Tehenész GM lettem. Így facebookon vett fel Höri commisioner. Azóta kb 4-szer próbáltam belépni, mindig ezt tette. Ha találsz rá megoldást, írd meg légyszi ide leglaább 😀deny79
na ezt csak most látom. válaszolok, mivel már nincs ilyen gondom. másnapra elmúlt 😊
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
nekem olyan kérdésem lenne, hogy ha felrakok egy 4,7 GB-s DVD-re 12 sorozatepizódot, akkor azt fennakadás nélkül meg lehet majd tekinteni DVD lejátszóvaL?
szerintem igen, csak a 120 MIN felirat most elbizonytalanított.eaglesmcnabb
ha avi-ban rakod fel akkor semmit nem jelent a 120 perc. az DVD formátumra vonatkozik
az avi-kat adatként írod ki, tehát ott a 4,7 GB a határszámharomt
Avit mondjuk csak DivX-es lejátszóval tudsz letolni, mondjuk az újabb játékosok már általában tudják a divx-et.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 542
Videokamerával felvett, 'filmklip' fájltípusú videót ki lehet írni DVD-re úgy, h az működjön is?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nekem olyan kérdésem lenne, hogy ha felrakok egy 4,7 GB-s DVD-re 12 sorozatepizódot, akkor azt fennakadás nélkül meg lehet majd tekinteni DVD lejátszóvaL?
szerintem igen, csak a 120 MIN felirat most elbizonytalanított.eaglesmcnabb
ha avi-ban rakod fel akkor semmit nem jelent a 120 perc. az DVD formátumra vonatkozik
az avi-kat adatként írod ki, tehát ott a 4,7 GB a határszám
több mint 13 éve
szerintem igen, csak a 120 MIN felirat most elbizonytalanított.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
tessék

Alaplap GIGABYTE GA-880GA-UD3H 1 db 25.666 Ft
Processzor AMD Athlon II X2 265 3.30Ghz AM3 BOX 1 db 18.400 Ft
Memória KINGSTON 2048Mb DDR3 1333Mhz CL9 ECC KVR1333D3E9S/2G 2 db 16.626 Ft
Videókártya SAPPHIRE 11170-27-20R HD5550 2GB GDDR2 HDMI PCIE 1 db 23.825 Ft
Merevlemez SAMSUNG 1000GB F3 7200rpm 32Mb SATA2 HD103SJ 1 db 14.837 Ft
Ház GIGABYTE GZ-X1 Fekete 1 db 9.238 Ft
Táp GIGABYTE Superb 460W 1 db 9.325 F