NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 645 — Volt egy kis zápor
Visa-t már nem tudsz csináltatni elvileg,nekem legalább is ezt mondta az ügyintéző az OTP-nél,mert májusban járt le a dombornyomott Visa-m és bementem megkérdezni,hogy ilyenkor mi a teendő.Azt mondta,hogy megszűnik az összes Visa,elvileg átvette a Mastercard.Én sima Mastercard-ot kaptam a lejárt Visa-m után,de ezt is elfogadta eddig minden számomra lényeges oldal(FF,PS).JoeyPorter
Életszerű. 😊

http://www.erstebank.hu/hu/20005307.html

Valószínűleg az OTP leszerződött kizárólagosra a MC-al, de attól még van VISA.Sobri Jóska
Akkor csak engem tájékoztatott "félre" a srác 😊
De mint írtam is engem annyira nem izgat így,hogy mindenhol elfogadják,ahova nekem kell 😊

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 024 — #NoStress
Visa-t már nem tudsz csináltatni elvileg,nekem legalább is ezt mondta az ügyintéző az OTP-nél,mert májusban járt le a dombornyomott Visa-m és bementem megkérdezni,hogy ilyenkor mi a teendő.Azt mondta,hogy megszűnik az összes Visa,elvileg átvette a Mastercard.Én sima Mastercard-ot kaptam a lejárt Visa-m után,de ezt is elfogadta eddig minden számomra lényeges oldal(FF,PS).JoeyPorter
Életszerű. 😊

http://www.erstebank.hu/hu/20005307.html

Valószínűleg az OTP leszerződött kizárólagosra a MC-al, de attól még van VISA.

több mint 14 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Győzött az Erste és Mastercard, köszi mindenkinek a segítséget 😊Chevy
Jó döntés 😊 De szerintem várjál még egy kicsit az akciókra, én akkor csináltattam amikor a BMEs boríték megjött, abban volt pl. egy Erstes promo ilyen kifejezetten diák csomaggal, nah az van nekem.
Egyébként a netbank meg kurva jó dolog, azt ajánlom neked.tenorx
már megcsináltam 😀
a netbank tényleg kurvajó csak most baszakszik valamit
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 637 — Wrath of Khan
Győzött az Erste és Mastercard, köszi mindenkinek a segítséget 😊Chevy
Jó döntés 😊 De szerintem várjál még egy kicsit az akciókra, én akkor csináltattam amikor a BMEs boríték megjött, abban volt pl. egy Erstes promo ilyen kifejezetten diák csomaggal, nah az van nekem.
Egyébként a netbank meg kurva jó dolog, azt ajánlom neked.
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
A Citíbank hitelkártya azért jó, mert nem kell mögé bankszámla.
Elég, ha a havonta érkező sárga csekket befizeted.
És fizettem már vele neten.

több mint 14 éve
Győzött az Erste és Mastercard, köszi mindenkinek a segítséget 😊
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 645 — Volt egy kis zápor
Visa-t már nem tudsz csináltatni elvileg,nekem legalább is ezt mondta az ügyintéző az OTP-nél,mert májusban járt le a dombornyomott Visa-m és bementem megkérdezni,hogy ilyenkor mi a teendő.Azt mondta,hogy megszűnik az összes Visa,elvileg átvette a Mastercard.Én sima Mastercard-ot kaptam a lejárt Visa-m után,de ezt is elfogadta eddig minden számomra lényeges oldal(FF,PS).

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
azt érdemes még figyelembe venni, hogy a visa dollár míg a master euro alapú. jellemző használat szerint döntsetek egyik vagy másik mellett.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Én is erstét ajánlok. Minden szempontból meg vagyok vele elégedve vagy 10 éve. Visám van, még nem is dombornyomott asszem, mégse volt még olyan hely akár külföld, akár net, ahol ne tudtam volna vele fizetni, pedig volt rá alkalom elég.
több mint 14 éve
Én már sok banknál voltam, sokfajta számlával, kártyával.
Tapasztalataimat úgy összegezném, hogy OTP soha, semmilyen körülmények között, valamint az Erste mindenkinek ajánlható, és ha a neten akar vele valak ibuzogni, akkor mindenképpen dombornyomott Visa-t érdemes csináltatni. (FF, sportfogadás, poker oldalak). Valamint akkor is a Visa Ersténél a legjobb, ha külföldön kívánod használni, vagy gyakran itthon.
Az árakat nem tudom, de egyszer régebben kiszámoltam, és bár lehet nem a legolcsóbb, de érdemben nincs 20% diferencia éves szinten egy sokkal szarabbal szemben. Arról nem is beszélve, hogy ha ennek a kártyának nem valami diákkonstrukciónak kell lennie (azokról nulla az infóm), hanem rendesen "felnőttként" is megtartod, akkor biztos, hogy a legpraktikusabb az általam ismertek közül.

A körönd pedig ugyanolyan köztér fajta mint a tér, út, utca, köz, lépcső, stb.

több mint 14 éve
Duff: A neten azt írják, hogy van ingyen külön internetkártya, amit csak neten lehet használni. Ezzel se tudtad befizetni a bwint?Chevy
Az lófaszra se jó.Duff
az szívás, pedig a cib a legszimpatikusabb
tenorx: kösz az erstét, megnézem.
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 637 — Wrath of Khan
Nekem Erstes van és nagyon meg vagyok vele elégedve. Dombornyomásos Mastercardom van, havonta az első két készpénzfelvétel ingyenes, a díjak meg korrektek.
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 366
Duff: A neten azt írják, hogy van ingyen külön internetkártya, amit csak neten lehet használni. Ezzel se tudtad befizetni a bwint?Chevy
Az lófaszra se jó.
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 145
Azt szeretném kérdezni, hogy most a körönd az hivatalosan is köztér fajta? Mármint van Kodály körönd akkor ez olyan mint a Hősök tere vagy mit tom én Kis utca? Vagy ez valami speciális? Tudom, hogy kör alakú a hely.
több mint 14 éve
Duff: A neten azt írják, hogy van ingyen külön internetkártya, amit csak neten lehet használni. Ezzel se tudtad befizetni a bwint?
Otp-től meg az tántorít el, hogy mindenért fizetni kéne nekik.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Szerintem annyira nem rossz dolog ez az aláírós se, nekem Raiffeisennél ez van. Nagyobb fizetésnél egyrészt kérnek személyit. Tehát amikor én Tescoban kasszáztam, nekem azt mondták, pinestől 40k fölött kérjek, aláíróstól 10k fölött. Más részt az összeget ugye te hagyod jóvá zöld gombbal itt is, illetve 0-24 óráig le lehet azt hiszem tiltani mind ügyfélszolgálaton, mind online banking rendszerben, ha elhagynád. Illetve azt hiszem, külön egyszeri éves díjakért lehet ezekhez is mindenhova pines rendszert kérni, de ez lehet csak urban legends.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Valaki van a Cib banknál? Valószínűleg náluk nyitok diákszámlát (Cib Cibezz), mivel ahogy nézem, náluk a legolcsóbbak a díjak, azonban egyik ismerősömnek sincs náluk számlája, így jó lenne, ha valaki mondana pár szót róluk .Chevy
Nekem CIBEZZ van, ez ugye 26éves korig lehet, nem dombornyomott, tehát sok internetes helyen nem fogadják el. (pl. bwin). Másik gond vele, h nem pin kódos, hanem aláírásos, ami azt jelenti, h ha kártyával fizetsz valahol, akkor nem adják oda a kis gépet, h ird be a pin kododat, hanem a számlát kell aláírnod. Ez azért szar, me ha elhagyod, akkor tudnak vele vásárolni. De árak, díjak szempontjából ez a legjobb. Én inkább OTP Juniort vennék, ha jól emlékszem az pin kódos.Duff
Jaja, az OTP Junior pin-kódos, és bet365-re próbáltam, oda lehet is vele fizetni. De a Cibezznek sokkal kedvezőbbek a díjai valóban. Ha most csinálnék kártyát, én meg lehet, hogy pont fordítva váltanék. 😊

több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 366
Valaki van a Cib banknál? Valószínűleg náluk nyitok diákszámlát (Cib Cibezz), mivel ahogy nézem, náluk a legolcsóbbak a díjak, azonban egyik ismerősömnek sincs náluk számlája, így jó lenne, ha valaki mondana pár szót róluk .Chevy
Nekem CIBEZZ van, ez ugye 26éves korig lehet, nem dombornyomott, tehát sok internetes helyen nem fogadják el. (pl. bwin). Másik gond vele, h nem pin kódos, hanem aláírásos, ami azt jelenti, h ha kártyával fizetsz valahol, akkor nem adják oda a kis gépet, h ird be a pin kododat, hanem egyböl lejön róla a pénz és a számlát kell aláírnod. Ez azért szar, me ha elhagyod, akkor tudnak vele vásárolni. De árak, díjak szempontjából valóban ez a legjobb, de Én inkább OTP Juniort vennék, ha jól emlékszem az pin kódos, mert haveromnak az van, és csak egy-két díj eltérő.
több mint 14 éve
Valaki van a Cib banknál? Valószínűleg náluk nyitok diákszámlát (Cib Cibezz), mivel ahogy nézem, náluk a legolcsóbbak a díjak, azonban egyik ismerősömnek sincs náluk számlája, így jó lenne, ha valaki mondana pár szót róluk .
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 815
Avastom kiírta az imént: trójai blokkolva: firefox.exe fájlra utalt. Ilyenkor gáz van?szaba
Hát nem hangzik jól. Azzal nem veszítesz semmit, ha újra telepíted a tűzrókát, én a helyedben megcsinálnám. De az nem lehet, hogy csak egy vírusos honlapra mentél fel?

szerk: Persze a legjobb megoldás a Firefox elpusztítása, és Opera feltelepítése. 😉Schleck
Könyjelzőim voltak csak megnyitva, tehát nem volt semmi olyan, ami vírusos lett volna.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Avastom kiírta az imént: trójai blokkolva: firefox.exe fájlra utalt. Ilyenkor gáz van?szaba
Hát nem hangzik jól. Azzal nem veszítesz semmit, ha újra telepíted a tűzrókát, én a helyedben megcsinálnám. De az nem lehet, hogy csak egy vírusos honlapra mentél fel?

szerk: Persze a legjobb megoldás a Firefox elpusztítása, és Opera feltelepítése. 😉

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 815
Avastom kiírta az imént: trójai blokkolva: firefox.exe fájlra utalt. Ilyenkor gáz van?
több mint 14 éve
ezt választottam ki magamnak a pár héttel ezelőtti témámra visszautalva http://www.pixmania.hu/hu/hu/07026254/art/verbatim/store-n-go-hordozhato-kuls-merevlemez-320-gb-fekete.html#void
van valakinek ellenérzése? 😊Höri
Office Depot-ban van most 1,5 terrás Samsung 20ezerért.Sobri Jóska
Ezekben nem cserélhető a vinyó?Rataxes
Ezek maguk a vinyó. 😊
Egy vinyó és egy műanyag külső burok, szóval biztos cserélhető.

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
ezt választottam ki magamnak a pár héttel ezelőtti témámra visszautalva http://www.pixmania.hu/hu/hu/07026254/art/verbatim/store-n-go-hordozhato-kuls-merevlemez-320-gb-fekete.html#void
van valakinek ellenérzése? 😊Höri
Office Depot-ban van most 1,5 terrás Samsung 20ezerért.Sobri Jóska
Ezekben nem cserélhető a vinyó?

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 301 — we almost always almost win
Mi lehet a baj?
Nézek egy videot youtube-on,rendben fut.
De amikor kirakom teljes képernyőre akkor csak feketeség van a kép helyett.Bazzani
Próbáld letiltani a hw accelerationt, van h segít. jobb klikk/settingsBlack_Adder
Jobb klikk/ beállítások...
Hol van ezen belül,mert én nem érteni hozzá nagyon...Bazzani
A videóra kattintasz jobb klikkel. Ott többek között van olyan h settings, global settings, abaut flash player. A settingsre kell kattintani. ott van egy check box, h enable hardware acceleration. Onnan kell kivenni a pipát, úgy h rákattintasz a checkboxra

btw: ha ez így nem működik hasznos információ lehet, h milyen oprendszer, milyen böngésző és milyen flash player van milyen platformon (pc, tablet, smartphone, (mainframe 😊) stb...)

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear