Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Az msn miért csinálja azt amikor felveszek egy embert,hogy automatán letiltja?Ráadásul annál az embernél nem is jelzi,hogy én felvettem... 😐
több mint 13 éve
Örülök, hogy segíthettem 😀 Félreolvastam reggel. Én nemrég vittem vissza a Sansungom és ott cserélték a kijelzőt. Gondolom a Nokiánál is lehet.Kösz Einstein, nélküled erre nem jöttem volna rá.szabaTelefonom (Nokia e51) lcd-je kezd beszarni, lett benne egy csík - a semmitől - aztán most kezd szétterjedni. Lehet kijelzőt cseréltetni telcsin?szabaNem bírja a doppingot 😀
Egyébként nagyon valószínű, hogy kezdi megadni magát a képernyő.Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Telefonom (Nokia e51) lcd-je kezd beszarni, lett benne egy csík - a semmitől - aztán most kezd szétterjedni. Lehet kijelzőt cseréltetni telcsin?szabaSzerintem lehet cseréltetni. Nekem az ezelőtti telóimon kétszer is cseréltek kijelzőt, mert berepedt aztán folyt a cucc benne. Persze nem olcsó mulatság, de lehet. 😉
több mint 13 éve
szaba
10 542
Kösz Einstein, nélküled erre nem jöttem volna rá.Telefonom (Nokia e51) lcd-je kezd beszarni, lett benne egy csík - a semmitől - aztán most kezd szétterjedni. Lehet kijelzőt cseréltetni telcsin?szabaNem bírja a doppingot 😀
Egyébként nagyon valószínű, hogy kezdi megadni magát a képernyő.Matthew99
több mint 13 éve
Telefonom (Nokia e51) lcd-je kezd beszarni, lett benne egy csík - a semmitől - aztán most kezd szétterjedni. Lehet kijelzőt cseréltetni telcsin?szabaNem bírja a doppingot 😀
Egyébként nagyon valószínű, hogy kezdi megadni magát a képernyő.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
szaba
10 542
Telefonom (Nokia e51) lcd-je kezd beszarni, lett benne egy csík - a semmitől - aztán most kezd szétterjedni. Lehet kijelzőt cseréltetni telcsin?
több mint 13 éve
faszt, ez az Álomhajó! 😂Ez egy amerikai foci fórum bazze 😀tenorxesetleg neten próbálj utánanézni.tenorxazt csinálja 😀Höri
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Ez egy amerikai foci fórum bazze 😀esetleg neten próbálj utánanézni.tenorxazt csinálja 😀Höri
több mint 13 éve
Halihó!Kártyásról még nem hallottam, viszont a táblással rengeteget játszottam, esetleg neten próbálj utánanézni.
Valaki ismeri a Catan társasjáték kártyás verzióját???
a táblással még sosem játszottunk...
most karácsonyi ajándék volt és egyszerűen nem tudunk vele játszani....
a szabály leírás hihetetlenül hiányos...
valaki ??????ZuzA
több mint 13 éve
Halihó!Valaki ismeri a Catan társasjáték kártyás verzióját???
a táblással még sosem játszottunk...
most karácsonyi ajándék volt és egyszerűen nem tudunk vele játszani....
a szabály leírás hihetetlenül hiányos...
valaki ??????
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Windowsnál mikor bekapcsolok, akkor bejön a felhasználói fiókos panel, és ott kell belépni. Na most haverom msn-ezett egyet a gépemen, és azóta az ő email fiókját jelzi mint felszhasználói email-fiók, és azt írja ki, hogy neki mennyi elolvasatlanja van. Ezt lehet vhogy eszközölni?szaba3 nap múlva eltűnik asszem
több mint 13 éve
szaba
10 542
Windowsnál mikor bekapcsolok, akkor bejön a felhasználói fiókos panel, és ott kell belépni. Na most haverom msn-ezett egyet a gépemen, és azóta az ő email fiókját jelzi mint felszhasználói email-fiók, és azt írja ki, hogy neki mennyi elolvasatlanja van. Ezt lehet vhogy eszközölni?
több mint 13 éve
Értem köszi 😊A Pro Bowl végleges eredményét hol lehet megnézni, posztok szerint?habibA végleges listát december 28-án hozzák nyilvánosságra, NFL.com-on egész biztosan fent lesz. (Bár ez is csak relatíve végleges, mivel az azután lesérülő játékosok és a leendő SB-résztvevők kiesnek.)vassadi27
több mint 13 éve
vassadi
15 617
A Pro Bowl végleges eredményét hol lehet megnézni, posztok szerint?habibA végleges listát december 28-án hozzák nyilvánosságra, NFL.com-on egész biztosan fent lesz. (Bár ez is csak relatíve végleges, mivel az azután lesérülő játékosok és a leendő SB-résztvevők kiesnek.)
több mint 13 éve
A Pro Bowl végleges eredményét hol lehet megnézni, posztok szerint?
több mint 13 éve
KösziHali!boltok, üzletekeaglesmcnabb
Régebben láttam hogy volt ilyen közös mezrendelés a fórumon, ilyen van most is? Ha igen akkor melyik topicba?? Keresgéltem mezrendelős topic-ot de nem találtam.laby
több mint 13 éve
Hali!boltok, üzletek
Régebben láttam hogy volt ilyen közös mezrendelés a fórumon, ilyen van most is? Ha igen akkor melyik topicba?? Keresgéltem mezrendelős topic-ot de nem találtam.laby
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Hali!Régebben láttam hogy volt ilyen közös mezrendelés a fórumon, ilyen van most is? Ha igen akkor melyik topicba?? Keresgéltem mezrendelős topic-ot de nem találtam.
több mint 13 éve
Nekem már 14 évesen kiadták a sört simán, Fegától még 18 évesen is kértek Hegyalján 😀tenorxén ismerek egy hatalmas karaktert, akitől tavaly 38 évesen is elkérték pedig igazi martalóc feje van 😀 persze lehet nem igaz, de mikor ezt benyögte, lefejeltük a pultot a röhögéstől 😀
több mint 13 éve
Köszi a segítséget srácok!!
több mint 13 éve
Igen, a szakáll sokat segít, meg nem vagyok testalkatilag se kicsi 😀Nekem már 14 évesen kiadták a sört simán, Fegától még 18 évesen is kértek Hegyalján 😀tenorxtéged Robert Gallerynek néztek, azért 😛 ( 😉 ) Fega meg Taylor Swiftet hallgat, más oka nem lehet 😀konqueror
több mint 13 éve
Vicc de tőlem soha nem kérnek személyit szórakozóhelyen, másik vicc hogy 15-16 éves kisgyerekek 18+os bulikra úgy mennek be hogy ihaj, kutya sem nézi meg a személyiket. másik vicc hogy tőlem Tescoban, Sparban+ hasonló bevásárlóközpontokban mindig elkérik. Ez is bizonyítja hogy jól tartom magam... Remélem 5-6 év múlva is elkérik mert az azt jelenti hogy valamit nagyon tudok 😛
szerk.: kihagytam: Corvintetőre ne menj +18-as személyi nélkül 18as bulira mert nem engednek be. Kivételek is vannak!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Nekem már 14 évesen kiadták a sört simán, Fegától még 18 évesen is kértek Hegyalján 😀tenorxtéged Robert Gallerynek néztek, azért 😛 ( 😉 ) Fega meg Taylor Swiftet hallgat, más oka nem lehet 😀
több mint 13 éve
Nekem már 14 évesen kiadták a sört simán, Fegától még 18 évesen is kértek Hegyalján 😀