Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Nálam átlagosan 2 hét alatt érkeznek meg az USA-ból a cuccok, de volt már olyan hogy 3 nap alatt jött meg valami Connecticutból. Hogy azt hogy hozta össze azt nem tudom. 😊
több mint 13 éve
Amerikából mennyi idő alatt ér Európába egy teherszállító hajó kb?eaglesmcnabbAttól függ milyen útvonalon, hány kikötőt érintve jön, de általában 1,5-2 hét szokott lenni, amíg az érkezési kikötőbe ér, ami időben még mindig messze van Mo-tól. 😊
több mint 13 éve
Amerikából mennyi idő alatt ér Európába egy teherszállító hajó kb?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
még a végén meggyőztők. de azért alszok rá egyet 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
abszolút nem szar a Win MM. feltéve ha nem mozit készítesz.és egyszerűbb használni mint a vegast
több mint 13 éve
pedig jó kis alap progi videóvágás esetén...akkor marad számodra a sony vegassony vegasAmiben benne van a windows szó, azt eleve elvetem, kivétel op rendszer esetén 😀
v windows movie maker 😂briareos
Köszi egyébként 😊deny79
|
több mint 13 éve
sony vegasAmiben benne van a windows szó, azt eleve elvetem, kivétel op rendszer esetén 😀
v windows movie maker 😂briareos
Köszi egyébként 😊
több mint 13 éve
Életemben nem vágtam még videót semennyire, így valami nagyon egyszerű és alap programot keresnék, amellyel sima aviból ki tudok vagdosni részeket, szintén aviként. Ötlete valakinek?
több mint 13 éve
anno dolgoztam a tudakozó+ban, mondhatni kiismerem magam a neten, de nem találtam. ty.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
raj, de nem kell szakorvos, sima háziorvos v céges orvos felírhat ?gabtsiMilyen feltételekkel kaphat az Ön betege TB finanszírozott, kúraszerû fürdõgyógyászati kezeléseket?
Az alkalmazás fõbb szabályai a következõk: Egy évben 2 fürdõkúra vehetõ igénybe, mely minimum 6, maximum 15 kezelésbõl állhat. Egy kúrán belül 4 fajta kezelés végezhetõ. (pl. iszap, súlyfürdõ, tangentor, víz alatti torna) A kezeléseket, a felírást követõ 28 napon belül el kell kezdeni, és az elsõ alkalomtól számított 56. napig lehet befejezni. A kezelõlapot a felíró orvosnak vissza kell juttatni.
A fent leírtakat részletesen az 5/2004.(XI.19.) EüM rendelet szabályozza.
Milyen betegségek esetén rendelhetõ kúraszerû fürdõgyógyászati ellátás?
ortopéd mûtét utáni állapot
gerincsérv mûtét utáni állapot
végtagsérülések utáni állapot
gerincsérülés utáni állapot
rheumatoid arthritis, ill. egyéb arthritisek (alacsony gyulladásos aktivitás esetén)
seronegatív spondylarthritis (alacsony gyulladásos aktivitás esetén)
arthrosis
krónikus vertebrogén derékfájás
osteoporosis (vertebralis és perifériás törések heveny tüneteti után)
egyéb neurologiai betegségek következtében kialakult állapotok (jelentõs kontracturák, spasmusok)
perifériás érbetegségek (szénsavfürdõ)
tartáshiba (14-25 éves korosztály számára)
Ki írhat fel TB támogatott fürdõgyógyászati ellátást?
reumatologus/fizioterápiás szakorvos
rehabilitációs szakorvos
ortopéd szakorvos
traumatológus szakorvos-kizárólag traumatológiai indikáció esetén
Amit a beutalóról tudni kell
Elsõ lépésként a háziorvostól kell beutalót kérni reumatológiai szakrendelésre, vagy ennek hiányában felkeresni egy szakorvosi magánrendelést. Az orvos beutalót ad, melyben meghatározza, hogy mely kezeléseket hány alkalommal veheti igénybe a beteg.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
raj, de nem kell szakorvos, sima háziorvos v céges orvos felírhat ?
több mint 13 éve
gyakorlatilag isTudtok olyanról, hogy kérhetem a háziorvost, hogy kvázi írjon fel nekem egy fürdőkúrát, mondjuk a Szecskába ?Elvileg írhat.szaba
ülőmunka stb, kurvára fáj a hátam, ellentétes infokat hallottam, de állítólag ez jár mindenkinek.gabtsi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
szaba
10 542
Tudtok olyanról, hogy kérhetem a háziorvost, hogy kvázi írjon fel nekem egy fürdőkúrát, mondjuk a Szecskába ?Elvileg írhat.
ülőmunka stb, kurvára fáj a hátam, ellentétes infokat hallottam, de állítólag ez jár mindenkinek.gabtsi
több mint 13 éve
Tudtok olyanról, hogy kérhetem a háziorvost, hogy kvázi írjon fel nekem egy fürdőkúrát, mondjuk a Szecskába ?ülőmunka stb, kurvára fáj a hátam, ellentétes infokat hallottam, de állítólag ez jár mindenkinek.
több mint 13 éve
catattack
3 520
van itt egy két autista sportbuzor, nem tudjátok véletlen ki ő:Nem, de megb.sznám!
http://mellbimbo.eu/view-d40959d245acf35eebcabc90c5d39382.htmlgabtsi
több mint 13 éve
van itt egy két autista sportbuzor, nem tudjátok véletlen ki ő:http://mellbimbo.eu/view-d40959d245acf35eebcabc90c5d39382.html
több mint 13 éve
qwerty nem fontos,a milestone multimédiás ismertetője miatt elriaszt úgy hogy szerintem HTC Desire lesz. Kösz a segítséget.
több mint 13 éve
triangle
1 283
ha qwerty mindenképp kell, akkor milestone, ha nem szükséges, akkor desire, de méginkább samsung galaxy s. per pill szerintem az a csúcs, árban gyak ugyanaz.
több mint 13 éve
Milestone-on én is gondolkodtam,olvastam is róla egy gyors értékelést,multimédiás cuccként elég gyenge,ezért lehet én is lemondok róla.Idézet az elemzésből:
"Multimédiában nem alakít valami nagyot a Milestone: a beépített zenelejátszó elég fapados, DivX- és XviD-támogatás továbbra sincs, az 5 megapixeles fényképezőhöz tartozó szoftvert ugyan tupírozták, de a képek minősége nem éri el a kimondottan fotózásra "tenyésztett" mobilokét. Az FM-rádió is kimaradt a Milestone-ból, sokak bánatára. A telefonhoz egy egyszerű, felvevőgombos sztereó headsetet mellékel a Motorola, amelynek hangminősége" "2""""meglepően jó."
több mint 13 éve
Akkor szerintem HTC.net & zene.gerleTelefonvásárlásra adtam a fejem. Nagyjából tisztában vagyok vele, hogy mi az, hogy Android, FM rádió, autófókusz.Mire kellene elsősorban, mert azért ennek a 3 telefonnak teljesen más az erőssége?deny79
Három készüléket néztem ki: htc Desire, Motorola Milestone, Blackberry Bold. Melyiket lenne érdemes megvenni?
(bármelyik is hatalmas technológiai növekedést jelentene a mostani Nokia 3510i-hez képest)gerle
Blackberry szerintem kiesős, annak az erőssége nagyon a belső levelőzös cuccosa, elégé üzleties, mondjuk a Bold kissé kilóg, de az alapkoncepció akkor is az.
több mint 13 éve
net & zene.Telefonvásárlásra adtam a fejem. Nagyjából tisztában vagyok vele, hogy mi az, hogy Android, FM rádió, autófókusz.Mire kellene elsősorban, mert azért ennek a 3 telefonnak teljesen más az erőssége?deny79
Három készüléket néztem ki: htc Desire, Motorola Milestone, Blackberry Bold. Melyiket lenne érdemes megvenni?
(bármelyik is hatalmas technológiai növekedést jelentene a mostani Nokia 3510i-hez képest)gerle
több mint 13 éve
Telefonvásárlásra adtam a fejem. Nagyjából tisztában vagyok vele, hogy mi az, hogy Android, FM rádió, autófókusz.Mire kellene elsősorban, mert azért ennek a 3 telefonnak teljesen más az erőssége?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Telefonvásárlásra adtam a fejem. Nagyjából tisztában vagyok vele, hogy mi az, hogy Android, FM rádió, autófókusz.Desire sztem
(bár ha 2010ig elég volt egy 3510i akkor nem tudom mennyire fogod kihasználni)
több mint 13 éve
Amit még tudsz tenni, h megnézed, h a laptopon vezetékről van-e netDHCP és fix IP közti váltás néhány problémára megoldást jelenthet:köszi a tanácsokat, megnézem mit tehetek.eaglesmcnabb
http://www.radiolan.hu/?p=news_archive&show=28
De Szvsz a te problémádon nem...
Egymást látják? Próbáld megpingelni azt a gépet, amin nincs internet arról amelyiken van...Black_Adder
Illetve a hálózati kapcsolatokban javításra mész, hátha a windows ki tudja javítani a hibát. De erre az életed azért ne tedd fel 😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear