Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Így van, ismerősöm is vett 1 terrásat, azt hiszem ő a lidl-ben és kiválóan működött az is. Egészen addig amíg a szerencsétlen gyökér le nem ejtette. 😀Ez a márkás dolog szvsz pont a winchesterekre a legkevésbé igaz. Én max annyit figyelnék, hogy ne ilyen utáncsomagolt kínait vegyek, azaz valóban winchester gyártó cégtől vegyek, szóval ilyen Samsung, Seagate, Western Digital vagy valami hasonló jönne szóba nálam.F.Schlecknekem 3 olyan külső vinyóm van amit aldiban (!!!) vettem 😀
mindegyik geci olcsó volt, a legelső meg már lassan 3 éve hibátlanul üzemelbriareos
több mint 13 éve
Ez a márkás dolog szvsz pont a winchesterekre a legkevésbé igaz. Én max annyit figyelnék, hogy ne ilyen utáncsomagolt kínait vegyek, azaz valóban winchester gyártó cégtől vegyek, szóval ilyen Samsung, Seagate, Western Digital vagy valami hasonló jönne szóba nálam.F.Schlecknekem 3 olyan külső vinyóm van amit aldiban (!!!) vettem 😀
mindegyik geci olcsó volt, a legelső meg már lassan 3 éve hibátlanul üzemel
több mint 13 éve
Hello! Lenne egy problémám, és reménykedek, hogy valaki tud segíteni. Nem tudod miért van az, hogy benn van a kamerába a dvd és veszek fel, minden kóser, rajta is van, vissza is tudom nézni, de mikor berakom gépbe, nem jön automatikus lejátszás, emellett hiába kattolok a dvd meghajtora, nincs semmi.
Gondoltam, hogy a kamerában setupnál kell valamit, pl finalize vagy mi, de arra aztírja hogy connecteljek valami adaptert. Mikor meg törölni akarom kamerán a cuccost,azt írja ki hogy cannot delete. Illetve bármi másra megyek, mindenre aztírja hogy Cannot... Mert én ugy tudom hogy mielött átrakom gépbe finalize-ni kell, és akkor ráírja a dvd-re, de mikor probáltuk, akkor nemvolt baj. most viszont igen. Illetve aztis mondta még a kamera tulajdonosa, hogy nemis kell ráíratni, mert anélkül is lelehetne szedni a dvd-ről a felvett anyagot. Most sehogyse tudom. Valaki tud helpelni? Elöre is kösz. (remélem sikerült nagyjából érthetően leírni a problémám)
több mint 13 éve
Most nézehettem az árakat hordozható 2,5 colos Samsung kategóriákban, de az 1 TB-ért elkérnek 28ezret, az elég sok, a 640 GB meg már 19ért kapható. Azért 8-9 ezer kicsit sok azért a+350 Gbért nem?
több mint 13 éve
Ez a márkás dolog szvsz pont a winchesterekre a legkevésbé igaz. Én max annyit figyelnék, hogy ne ilyen utáncsomagolt kínait vegyek, azaz valóban winchester gyártó cégtől vegyek, szóval ilyen Samsung, Seagate, Western Digital vagy valami hasonló jönne szóba nálam.
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Nekem ilyen van:http://www.pixmania.hu/hu/hu/03955662/art/packard-bell/carbon-kulso-merevlemez-1.html?srcid=10428&Partenaire=arukereso_cpc&CodePromo=oui
több mint 13 éve
Köszi szépen a válaszokat!
több mint 13 éve
Nekem ilyen van és teljesen meg vagyok elégedve vele: http://ipon.hu/webshop/product/_samsung_s3_1500gb_fekete_hxde015eb_a62_story_station_plus/140239 Gyors, halk és jó kis ház.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ha hordozásra is használod akkor 2.5 collosat külső táp nélkül ha inkább otthoni használatra akkor 3.5 vmi nagyobb fordulatszámmal. márkának én személy szerint a samsungot javaslom
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Külső, hordozható winchester megvételét tervezem. Ahogy láttam elég olcsók már, megbízhatóak, adatmentésre, és hordozásra is jó lenne nekem. Le tudnátok írni mire érdemes figyelni a vásárlásnál, milyen szempontok, fajták vannak stb.?zavi27Nekem másfél éve van egy 1 TB-os Packard Bellem. Eddig semmi probléma nem volt vele, nem veszett el semmi adat és gyorsan dolgozik.
Szerintem a márkára nagyon figyelj. Packard Bell, Samsung, Kingston.
több mint 13 éve
Külső, hordozható winchester megvételét tervezem. Ahogy láttam elég olcsók már, megbízhatóak, adatmentésre, és hordozásra is jó lenne nekem. Le tudnátok írni mire érdemes figyelni a vásárlásnál, milyen szempontok, fajták vannak stb.?
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
A Windows Live Communications Platform hibát észlelt,ezért leáll.A kellemetlenségekért elnézését kérjük.Ezt dobálja ki folyton az msn miután belépek.Volt valakinek hasonló és ha igen,hogy oldotta meg?JoeyPorterHát ez kiváló,letöröltem már minden windows live cuccot meg újra is tettem,de ugyanez 😕
több mint 13 éve
Nincs véletlen valami olyan progi, mely a last.fm-be számolja, hogy youtube-n mit néztem meg?
több mint 13 éve
szaba
10 542
árnyékbokszolj vele. minden máshoz kicsi a súlybriareosViszont én kb. 1 perc árnyékolás után összeszartam magam hasonló súllyal 😀 Ez a legjobb, nem vitás.
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
A Windows Live Communications Platform hibát észlelt,ezért leáll.A kellemetlenségekért elnézését kérjük.Ezt dobálja ki folyton az msn miután belépek.Volt valakinek hasonló és ha igen,hogy oldotta meg?
több mint 13 éve
árnyékbokszolj vele. minden máshoz kicsi a súly
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ugyebár volt a régi fórumon az intellektuális címü Gyurás-topik... Elég sokan foglalkoztatok a témával, úgyhogy sztem tudtok tanácsot adni.Van egy kis, max 2,5 kilós súlyzóm. Na most ezzel tudtok valami nehéz gyakorlatot, amit ha elég sokszor csinálok, az egész kart megdolgoztatja, nem igényelvén egyéb gyakorlatokat. Mert órák hosszat csinálni a különböző gyakorlatokat ilyen kis súllyal igen unalmas, elveszi az ember kedvét az edzéstől.valaki2Fekvővel, tolóckodással, húzóckodással többet érsz. 2.5-kilós súlyzó az max aerobicra jó.
több mint 13 éve
Ugyebár volt a régi fórumon az intellektuális címü Gyurás-topik... Elég sokan foglalkoztatok a témával, úgyhogy sztem tudtok tanácsot adni.Van egy kis, max 2,5 kilós súlyzóm. Na most ezzel tudtok valami nehéz gyakorlatot, amit ha elég sokszor csinálok, az egész kart megdolgoztatja, nem igényelvén egyéb gyakorlatokat. Mert órák hosszat csinálni a különböző gyakorlatokat ilyen kis súllyal igen unalmas, elveszi az ember kedvét az edzéstől.
több mint 13 éve
.brk
1 890
köszi. vlc sem bírta a filmet, nem tudom miért, de ez a konq féle viszi.ettől független vki nem tud megoldást a GOM-ra? ilyet még sose láttam
több mint 13 éve
KM player is visz mindent
több mint 13 éve
.brk
1 890
lejátszó-progikkal kapcsolatos kérdés lenne:GOM Playert használtam eddig, fasza is volt, de újabban rossz minőségű a hang vele. olyasmi, mintha a laptop hangszóróból szólna (nem abból szól) mármint ennyire gány minőségű. BS.Player viszont tökéletesen viszi, jó minőségű ott ugyanaz a film. viszont a problémám ott jött elő, hogy vmiért BS.Player eltolja a HD filmeknél a hangsávot, nem bírja egyszerre kezelni, míg GOM gond nélkül kezeli. mind2 a legfrissebb verzió amúgy. ötletek? (a megoldás az lenne h GOM jó minőségben tolja a hangot)
több mint 13 éve
Hali! ÉN nemrég lettem a sportág csodálója! Most eljutottam arra a szintre, hogy labdát szeretnék rendelni! 2 labdát ki is néztem. Árfolyamtól függően 600-700 forintnyi a különbség, de arra lennék kíváncsi, hogy Ti melyiket ajánlanátok! Íme a 2 link:szvsz. amit a Hervisben kapni ezeknél jobb minőségű. Mondjuk az 7000 HUF asszem.
1. http://cgi.ebay.com/AMERICAN-FOOTBALL-WILSON-MVP-TACKIFIED-FULL-SIZE-NFL_W0QQitemZ260667964302QQcategoryZ21220QQcmdZViewItemQQ_trksidZp5197.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D6200820136860682334
2. http://cgi.ebay.com/WILSON-EXTREME-AMERICAN-FOOTBALL-LOW-RRP-FULL-SIZE-BALL-/250728831164?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3a609a58bc
Gondolom, hogy a másodiknak finomabb az anyaga, de pont ezért kérdezem a tapasztaltabbaktól, hogy melyiket érdemes megrendelnem, melyik bírja tovább stb... Válaszotokat előre is köszönöm. Üdv, grafitceruza!grafitceruza
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hali! ÉN nemrég lettem a sportág csodálója! Most eljutottam arra a szintre, hogy labdát szeretnék rendelni! 2 labdát ki is néztem. Árfolyamtól függően 600-700 forintnyi a különbség, de arra lennék kíváncsi, hogy Ti melyiket ajánlanátok! Íme a 2 link: 1. http://cgi.ebay.com/AMERICAN-FOOTBALL-WILSON-MVP-TACKIFIED-FULL-SIZE-NFL_W0QQitemZ260667964302QQcategoryZ21220QQcmdZViewItemQQ_trksidZp5197.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D6200820136860682334
2. http://cgi.ebay.com/WILSON-EXTREME-AMERICAN-FOOTBALL-LOW-RRP-FULL-SIZE-BALL-/250728831164?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3a609a58bc
Gondolom, hogy a másodiknak finomabb az anyaga, de pont ezért kérdezem a tapasztaltabbaktól, hogy melyiket érdemes megrendelnem, melyik bírja tovább stb... Válaszotokat előre is köszönöm. Üdv, grafitceruza!