Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Mi a véleményetek az amerikai futball akadémia létrehozásáról?
több mint 13 éve
Az Win alól nem nagyon segít.... Igazából egy tisztességes mentés után cd-ről bootolva egy jó live cd talán megoldja a gondot. Valószínű bad sectoros a winyó, és a rendszerfájlok alatt. A chkdsk kiírja ugyan, hogy hol van a bad sector, de nem javítja ki, egyszerűen átugorja. A live cd-vel rendszeren kívűl javít, ha szerencséd van adatvesztés nélkül, ha nincs akkor format. De azt is live cd-vel, mert a windows ugyanoda, ugyanúgy telepít. Egy mélyformatálás is átugorja a rossz sectorokat, de utána a windows egésznek látja a winyót, hiba nélkül, legfeljebb kisebb kapacitásúnak ismeri fel a bad sectorok arányában. Javaslom a Hiren's boot cd-t.az fasza 😕 ja, asszem elég régi cucc. hát ez elég elszomorító. majd ha eltűnök az éterből akkor annak az egyik oka lehet ez lesz 😛Ja esetleg próbálj egy chkdsk parancsot futtatni a parancssorból, illetve chkdsk/F-fel javítani az esetleges hibákat, de csak miután gondoskodtál a biztonsági mentésekről...
köszi a segítséget, ezért jók a BME-sek, mindenhez értenek 😛
bölcsész viszont sose voltam 😉 viszont a gépekhez nem értek túlzottan, ez igazkonqueror
A parancsról a 'help chkdsk' parancs ad részletesebb tájékoztatót...Black_Adder
több mint 13 éve
az fasza 😕 ja, asszem elég régi cucc. hát ez elég elszomorító. majd ha eltűnök az éterből akkor annak az egyik oka lehet ez lesz 😛Ja esetleg próbálj egy chkdsk parancsot futtatni a parancssorból, illetve chkdsk/F-fel javítani az esetleges hibákat, de csak miután gondoskodtál a biztonsági mentésekről...
köszi a segítséget, ezért jók a BME-sek, mindenhez értenek 😛
bölcsész viszont sose voltam 😉 viszont a gépekhez nem értek túlzottan, ez igazkonqueror
A parancsról a 'help chkdsk' parancs ad részletesebb tájékoztatót...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
az fasza 😕 ja, asszem elég régi cucc. hát ez elég elszomorító. majd ha eltűnök az éterből akkor annak az egyik oka lehet ez lesz 😛köszi a segítséget, ezért jók a BME-sek, mindenhez értenek 😛
bölcsész viszont sose voltam 😉 viszont a gépekhez nem értek túlzottan, ez igaz
több mint 13 éve
na a számítógép guruk segítségére lenne szükségemA chdksk a lemezhibák felderítéséért és kijavításáért felelős. Rendszergarázdasághoz annyira nem értek, de szvsz halddoklik a vinyód, ha több mint 2 éves akkor nagyon is valószínű.
ma mikor bekapcsoltam a gépet akkor kék alapon fehér szöveggel olyanokat írt, hogy a lemezkonzisztencia nem megfelelő, aztán valamit ellenőrzött és kiírogatta néhányszor, hogy valami fájrendszegmensek olvashatatlanok, aztán meg valami indexeket ellenőrzött. utána elindult a gép rendesen. most újra bekapcsoltam, újra megtörtént a dolog, és ezúttal lassabban indult a gép, mikor fekete háttérnél tölt az XP logónál az hosszabb ideig tartott, mint szokott
nemtom mi a tököm ez, valamiért töredezettségmentesítést hittem megoldásnak, de azt sem engedi calami Chdksk-val van baja, legyen bármi is az
a kérdés: mi a faszom történik a géppel? 😀konqueror
Mindentől függetlenül azt javaslom, h azonnal készíts biztonsági másolatokat a fontosabb fileokról, írd ki pendrivera küld el magadnak emailben, töltsd fel szerverre, vagy bárhogy. És kezdj el spórolni egy új vinyóra.
Valami paranccsal el lehet érni h a windows logo helyett a rendszer üzeneteit lásd, de azok szerintem nekem se mondanának sokat nemhogy egy bölcsésznek /*elnézést de nem is véletlenül 'takarják' el azzal a logóval*/.
Esetleg magát az XP-t is újra teheted, lehet h az is elég, de én elsősorban az új hdd-re szavaznék...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
na a számítógép guruk segítségére lenne szükségemma mikor bekapcsoltam a gépet akkor kék alapon fehér szöveggel olyanokat írt, hogy a lemezkonzisztencia nem megfelelő, aztán valamit ellenőrzött és kiírogatta néhányszor, hogy valami fájrendszegmensek olvashatatlanok, aztán meg valami indexeket ellenőrzött. utána elindult a gép rendesen. most újra bekapcsoltam, újra megtörtént a dolog, és ezúttal lassabban indult a gép, mikor fekete háttérnél tölt az XP logónál az hosszabb ideig tartott, mint szokott
nemtom mi a tököm ez, valamiért töredezettségmentesítést hittem megoldásnak, de azt sem engedi calami Chdksk-val van baja, legyen bármi is az
a kérdés: mi a faszom történik a géppel? 😀
több mint 13 éve
Ja, én is idejutottam, feltüzeltük őket vagy nem t'om. Leírom így magyar szövegbe, set a tone, ez adja a feelinget alapból 😀Ki hogyan fordítaná a "set a tone" szókapcsolatot, ha hozzáteszem, hogy védő beszél győzelem után (Dawkins, NFC Champs döntő után anno)?deny79Megteremtettük a hangulatot. Talán.Maka
több mint 13 éve
Maka
2 760
Ki hogyan fordítaná a "set a tone" szókapcsolatot, ha hozzáteszem, hogy védő beszél győzelem után (Dawkins, NFC Champs döntő után anno)?deny79Megteremtettük a hangulatot. Talán.
több mint 13 éve
Ki hogyan fordítaná a "set a tone" szókapcsolatot, ha hozzáteszem, hogy védő beszél győzelem után (Dawkins, NFC Champs döntő után anno)?
több mint 13 éve
nem, nem para, örülök, hogy bejön az ízlésem, csak megjegyeztem 😊OFF: elloptad a sigemet..Szobi22Bocsi, csak még a nagydöntőre akartam egy Maehl siget, csak az "enyém" valahol elveszett. És így ez maradt csak. De ha gáz, akkor cserélem.F.Schleck
meg SB-ra vszínűleg úgyis lecserélem valami aktuálisra
több mint 13 éve
OFF: elloptad a sigemet..Szobi22Bocsi, csak még a nagydöntőre akartam egy Maehl siget, csak az "enyém" valahol elveszett. És így ez maradt csak. De ha gáz, akkor cserélem.
több mint 13 éve
OFF: elloptad a sigemet..Szobi22szaba elindította a lavinát.. jön a siglopóforradalom 😀
több mint 13 éve
OFF: elloptad a sigemet..Ezt nem tartom valószínűnek, mert az adatlapján ezen kívül mindent látok, és éppen ő akarja annyira, hogy lássam ezt a szart. 😀F.SchleckBazzeg, ez mitől lehet: Facebookon nem látom az egyik ismerősöm adatlapján az egyik alkalmazást. De rajtam kívül ezt mindenki látja, és én sem tudok róla, hogy ezt letiltottam volna.F.SchleckTéged tiltott le? bár egy Schleck fant kinek állna szándékában letiltani? 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Ezt nem tartom valószínűnek, mert az adatlapján ezen kívül mindent látok, és éppen ő akarja annyira, hogy lássam ezt a szart. 😀Bazzeg, ez mitől lehet: Facebookon nem látom az egyik ismerősöm adatlapján az egyik alkalmazást. De rajtam kívül ezt mindenki látja, és én sem tudok róla, hogy ezt letiltottam volna.F.SchleckTéged tiltott le? bár egy Schleck fant kinek állna szándékában letiltani? 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Bazzeg, ez mitől lehet: Facebookon nem látom az egyik ismerősöm adatlapján az egyik alkalmazást. De rajtam kívül ezt mindenki látja, és én sem tudok róla, hogy ezt letiltottam volna.F.SchleckTéged tiltott le? bár egy Schleck fant kinek állna szándékában letiltani? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Bazzeg, ez mitől lehet: Facebookon nem látom az egyik ismerősöm adatlapján az egyik alkalmazást. De rajtam kívül ezt mindenki látja, és én sem tudok róla, hogy ezt letiltottam volna.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a yahoo jobb.szeretem a google termékeit de engem a gmail idegesít
több mint 13 éve
Egy értelmes válasz van, gmail.Hozz létre új e-mail címet lehetőleg más szolgáltatónál és próbáld meg arra.Black_AdderValami tipp? Ami megbízható és ingyenes.catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Hozz létre új e-mail címet lehetőleg más szolgáltatónál és próbáld meg arra.Black_AdderValami tipp? Ami megbízható és ingyenes.
több mint 13 éve
Hozz létre új e-mail címet lehetőleg más szolgáltatónál és próbáld meg arra.Az a gáz, hogy minden mailben kapott csatolmányhoz ezt írja ki, még ahhoz is, amelyet már le tudtam tölteni egyszer!catattackE-mailen küldtek egy fájlt. Le akartam tölteni és ezt irja ki:Valószínűleg postafiók elérési hiba lehet a háttérben, ami miatt probléma van a csatolmánnyal.szaba
{'ret':2,'message':'Probléma a csatolmánnyal','reason':'postafiók elérési hiba','code':'#04850'}
Mi a k.rva fasz van?catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Az a gáz, hogy minden mailben kapott csatolmányhoz ezt írja ki, még ahhoz is, amelyet már le tudtam tölteni egyszer!E-mailen küldtek egy fájlt. Le akartam tölteni és ezt irja ki:Valószínűleg postafiók elérési hiba lehet a háttérben, ami miatt probléma van a csatolmánnyal.szaba
{'ret':2,'message':'Probléma a csatolmánnyal','reason':'postafiók elérési hiba','code':'#04850'}
Mi a k.rva fasz van?catattack
több mint 13 éve
NFL kártyát hol tudok venni?ebay
konkrétan egy Eric Berry rookie kártya érdekelnekristof
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
catattack
3 520
a küldőt, hogy küldje el újra. Általában a küldési művelet szokott 'elromlani'.szabaKöszönöm!
több mint 13 éve
szaba
10 543
Nyilván kaptad a mailt. Kérd meg a küldőt, hogy küldje el újra. Általában a küldési művelet szokott 'elromlani'.Valószínűleg postafiók elérési hiba lehet a háttérben, ami miatt probléma van a csatolmánnyal.szabaTudok tenni valamit?catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Valószínűleg postafiók elérési hiba lehet a háttérben, ami miatt probléma van a csatolmánnyal.szabaTudok tenni valamit?