Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Trójaiak ellen melyik a leghatásosabb vírusirtó?JoeyPorterÉn ESET-et használok és elégedett vagyok vele, biztos védelmet nyújt és annyira a rendszert se lassítja...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Big Ben 😀Így néz ki egy igazi Cards fan, egy ilyen szezon után. Ne csodálkozzunk rajta. 😀VadkenderMegvan a ribanc! :rolleyes:
Nem volt választása.catattack
több mint 13 éve
Igen, az ilyenekre mindig érdemes rákeresni. Egyébként az eredeti hsz-be is beszerkeszthetné valaki azt, hogy vírus, nehogy véletlenül valaki jó szándékkal rákeressen és letöltse ő is.Próbálok filmet nézni, de bármelyiket megnyitom nincs hangja és valami hibaüzenet jön fel, hogy telepítsem a DirectShow decodert. Rákerestem, fel is telepítettem, de még mindig nem jó. Kezd már kicsit felhúzni. Ötletek?peti46valószínűleg felraktál egy szép vírust (maga a decoder az)JJ Tiller
több mint 13 éve
Próbálok filmet nézni, de bármelyiket megnyitom nincs hangja és valami hibaüzenet jön fel, hogy telepítsem a DirectShow decodert. Rákerestem, fel is telepítettem, de még mindig nem jó. Kezd már kicsit felhúzni. Ötletek?peti46valószínűleg felraktál egy szép vírust (maga a decoder az)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
catattack
3 520
Így néz ki egy igazi Cards fan, egy ilyen szezon után. Ne csodálkozzunk rajta. 😀VadkenderMegvan a ribanc! :rolleyes:
Nem volt választása.
több mint 13 éve
peti46
124
Próbálok filmet nézni, de bármelyiket megnyitom nincs hangja és valami hibaüzenet jön fel, hogy telepítsem a DirectShow decodert. Rákerestem, fel is telepítettem, de még mindig nem jó. Kezd már kicsit felhúzni. Ötletek?
több mint 13 éve
Így néz ki egy igazi Cards fan, egy ilyen szezon után. Ne csodálkozzunk rajta. 😀jó... B-terv:Na Ez már Beszéd4catattack
igyál még kettőt,
vedd fel a csajozós ingedet,
nézzél meg indulás előtt még egy GGG moviet
aztán irány vadászni,
majd feküdj le.
a prédávalbriareos
több mint 13 éve
catattack
3 520
jó... B-terv:Na Ez már Beszéd4
igyál még kettőt,
aztán irány vadászni,
majd feküdj le.
a prédávalbriareos
több mint 13 éve
jó... B-terv:szerintem első lépésként távolodj el e billentyűzettőlNe alázz meg!catattack
aztán meg feküdj le 😀briareos
igyál még kettőt,
aztán irány vadászni,
majd feküdj le.
a prédával
több mint 13 éve
catattack
3 520
szerintem első lépésként távolodj el e billentyűzettőlNe alázz meg!
aztán meg feküdj le 😀briareos
több mint 13 éve
szerintem első lépésként távolodj el e billentyűzettőlIgen Nagyúr!Tudom Bria!azt vágod, hogy nem én írtam h gyorsíts ugye?briareos
Lassítrani és rábillenni a könnyő prédára!
Igy gfeszek%catattack
Értettem!
Mit Tegyeeghklcatattack
aztán meg feküdj le 😀
több mint 13 éve
catattack
3 520
Igen Nagyúr!azt vágod, hogy nem én írtam h gyorsíts ugye?briareosgyorsítani 😉adam8Tudom Bria!
Igy gfeszek%catattack
Értettem!
Mit Tegyeeghkl
több mint 13 éve
azt vágod, hogy nem én írtam h gyorsíts ugye?Tudom Bria!21:00 és már totál KO vagok. Mi a teendő. Lassítani., ez rendben ya valami okosabbat !?catattackgyorsítani 😉adam8
Igy gfeszek%catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Tudom Bria!21:00 és már totál KO vagok. Mi a teendő. Lassítani., ez rendben ya valami okosabbat !?catattackgyorsítani 😉adam8
Igy gfeszek%
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
21:00 és már totál KO vagok. Mi a teendő. Lassítani., ez rendben ya valami okosabbat !?catattackgyorsítani 😉
több mint 13 éve
catattack
3 520
21:00 és már totál KO vagok. Mi a teendő. Lassítani., ez rendben ya valami okosabbat !?
több mint 13 éve
catattack
3 520
danke apesz fürer!VAlaki tud RTL klub stream elérhetőséget?catattackEzt találtam....
http://internettv.gportal.hu/gindex.php?pg=33531344apeszos
több mint 13 éve
VAlaki tud RTL klub stream elérhetőséget?catattackEzt találtam....
http://internettv.gportal.hu/gindex.php?pg=33531344
több mint 13 éve
catattack
3 520
VAlaki tud RTL klub stream elérhetőséget?
több mint 13 éve
Miért van az,hogy nem engedi törölni a .mp4 kiterjesztésű fájlokat a gépem?Mi használhatja őket amiről én nem tudok és hogy tudnám ezt kideríteni?JoeyPorterhttp://www.szoftverbazis.hu/szoftver/unlocker-v1-8-7--magyar--EI14.html
Tessék.
több mint 13 éve
Miért van az,hogy nem engedi törölni a .mp4 kiterjesztésű fájlokat a gépem?Mi használhatja őket amiről én nem tudok és hogy tudnám ezt kideríteni?JoeyPorterazt írja, hogy a fájl pillanatnyilag használatban van, és nem lehet törölni? ilyenkor ha újraindítod a gépet, utána engedni szokta letörölni
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Miért van az,hogy nem engedi törölni a .mp4 kiterjesztésű fájlokat a gépem?Mi használhatja őket amiről én nem tudok és hogy tudnám ezt kideríteni?
több mint 13 éve
Mi a véleményetek az amerikai futball akadémia létrehozásáról?VenturaHa ez komolyan érdekel, szerintem írd be magyar foci topicban, lesz rá jó pár válasz.